Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
Ha valaki késztetést érez rá,hogy P8-asítsa a készülékét az most már könnyen megteheti. Persze nem tudásban csak külsőben.
Innét letölthetők a P8 gyári témái:[link]
Szinte az összeset kipróbáltam már,és idáig tökéletesen futnak a Honor 6-on is. -
Bass
addikt
Nálam ilyen eredmények születtek,wifi és mobilnet. Mint a szélvész :-)

Otthon digi 50 mbit Tp link router,a mobilszolgáltató a telenor
-
törölt tag
MIUI-ban van még millió finomhangolás, ami EMUI-ban nincs, ezek nekem is hiányoznak.Értesítési ledek színének kiválasztása, navi gombokhoz funkciók rendelése rövid, illetve hosszú nyomásra (külön be lehetett állítani azt is, hogy a hosszú nyomás hány tízed mp legyen), és még sorolhatnám napestig
De nagyon megtetszett az EMUI, jól elvagyok vele. -
tamasgal
senior tag
Ma átvettem a dominos kütyüt, független, mocskos komoly

-
Becksman
őstag
megjött ide is a honor 6
nincs olyan téma valahol ami a fehér beállítások panelt feketére váltaná?
Valamint a mikrofonba befújós kamerás trükk hogy is van?
(vagy ez emui 3ba már nincs meg? :S ) -
Pickit3
aktív tag
Terjedünk! Egyre több honor 6-ot látok, pl ma is szegeden a mars téren dél körül telefonált az emberke egy új honor 6-al (, hátulján még a gyári fólia). Majdnem minden nap lehet látni egy-egy embernél csak az szomorít el, hogy már nem forgalmazzák sok helyen.
-
Fanatifo
csendes tag
Nekem is megjött ez a csoda a tegnapi napon,egyelőre nagyon elégedett vagyok vele. Az infraportot nem használtam még,hogyan tudnám,milyen appikációval működésre bírni?
-
-
törölt tag
válasz
koxminator
üzenetére
Gigatel-nél nem találtam Mate 7-hez gyári Huawei töltőt. csak ezeket. Honor 6-hoz pedig ez a gyári kínálat, de ahogy nézem, mindegyik 1 amperes. Mondjuk ez csak az én beteges mániám, hogy ragaszkodom a Huawei gyárihoz, amúgy tudom, hogy megteszi bármelyik 2 amperes töltőfej
Akarok munkahelyemre is egy szettet.(#3875) kozmy Piston 2 volt nálam sokáig használatban, nagyon jó minőségű, nem tudok rá rosszat mondani. Lepasszoltam asszonynak, egy ilyenre fogok hamarosan beruházni.
-
-
törölt tag
Pl. Xiaomi Piston 3
Valaki rendelt már a gyárilag is a telefonhoz adott 2 amperes HW-050200E3W töltőfejet adatkábellel a telefonjához? Mert eBay-en nem találok kínai forgalmazót, ahol nyilván olcsóbb lenne, mint ezek, és szállítási költség sem jönne rá. Nem mintha a spanyol találatok horror áron lennének, de hátha ki tudom hozni olcsóbban is
-
kozmy
őstag
Ehez a masinához milyen headsetet érdemes venni, mert ugy-e alapból nem adnak hozzá.
-
-
rafis83
tag
Elvileg az 72 Mb/s ha jól matekozok

Persze ez az 5 GHz sávon mutatkozik. -
Zeki
nagyúr
És ne felejtsük el, a letöltés a kiszolgálótól is függ, ahonnan le akarsz tölteni.
-
gulyasa
őstag
válasz
soultrapp
üzenetére
A hálózati sebesség mindig érdekes téma.
Aki nem tudná, jó ha tudja, hogy pl. egy hálózatra azt írják 120mb-es, az csak egy elméleti maximum. A valódi sebesség sok mindentől függ. Nem mindegy: mekkora a térerő, van-e zavarás és persze még mindig az az igazság, hogy egy hálózatnak az lesz a valódi max sebessége, mint ami a hálózat leglassabb elemének a sebessége - pl. egészen lebontva addig, hogy gép/telefon esetén milyen erős a processzor, mekkora memória, a tárolóhely mekkora írási sebességgel bír, ... stb stb.
Pl. ha memóriakártyán van a mentési hely, akkor tuti nem lesz meg a maximum sebesség.
Hiába Sony EVO kutyafüle Class10 csúcskártya is a kiszemelt, akkor is jóval alatta van egy asztali PC-ben csücsülő HDD sebességének (SSD-ről nem is beszélve...) -
kolakola
tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Az remek, valami ilyesmit szeretnék én is, persze tudom, hogy használat függő. És bár nem riadok meg a root-ROM csere akcióktól, hosszú idők óta ez az első saját telefonom, ami magyar garis, és szeretnék még egy kicsit ebben az érzésben fürdőzni.

-
phanfantom
senior tag
válasz
kolakola
üzenetére
Nekem ma lesz délután 4-kor, hogy 3 napja töltöttem. Jelenleg 39%-ot mutat.
Az is igaz, hogy nem sokat használtam az elmúlt napokban, de azért így sem rossz. Wifi éjszakára ki van kapcsolva és csak 2G-n vagyok.
Valószínűleg tényleg kell 2-3 hét mire beáll az akksi. Nekem most 3 hetes. Ha ez így marad, akkor elégedett leszek az akksival
-
mati12
senior tag
Ma ismét jött valami frissítés a developer ágon. [link]
Nem tudom.hogy mit küzdenek még mindig ezzel....? -
törölt tag
válasz
kolakola
üzenetére
"Ami ezen a képen aggaszt, az, hogy a wifi alig volt bekapcsolva, mégis azt jelzi, hogy a teljes üzemidő alatt ment. Ez csak valami ROM bug, vagy valamit elfelejtettem beállítani?"
WiFi - Speciális beállítások - A keresés mindig aktív - kapcsold ki
"A másik dolog az ébren tartás. Ezt is nagyon soknak találom. Létezik valami szoftver, amivel meg lehet nézni, hogy mi tartja ébren a telót? (még nem rootolt a készülék)" [link]
Illetve ha nincs rá szükséged, helyelőzményekben kapcsold ki a tartózkodási hely jelentését, illetve adj 1-2 hetet az akksinak, hogy "beálljon".
-
kolakola
tag
Sziasztok,
pár napja kaptam egy honor 6-os edigitalos készüléket, és átnyargaltam ide a Jiayu G4S topicból, és még csak ismerkedem a készülékkel. Nagyon tetszik, de ez az üzemidő dolog nem hagy nyugodni.
Az akkuidőm így alakul:

Ami ezen a képen aggaszt, az, hogy a wifi alig volt bekapcsolva, mégis azt jelzi, hogy a teljes üzemidő alatt ment. Ez csak valami ROM bug, vagy valamit elfelejtettem beállítani?
A másik dolog az ébren tartás. Ezt is nagyon soknak találom. Létezik valami szoftver, amivel meg lehet nézni, hogy mi tartja ébren a telót? (még nem rootolt a készülék)És itt a két legnagyobb fogyasztó részletei:

Ez is alátámasztja, hogy a wifi nem nagyon volt használva, de ettől persze még lehetett bekapcsolva.
Itt pedig annyi megjegyzésem lenne, hogy át van állítva HD felontásra, és a fényerő is közepesre, és automatára van állítva.És akkor a kérdések:
- lehet-e valahogy ezzel a rommal az akkuidőn javítani?( Még a 3G-s adatforgalom sem volt ezidő alatt bekappcsolva.)
- az ébrentartást lehet-e valahogy monitorozni rootjog nélkül,
- illetve az "Android rendszer" legalább annyi energiát fogyasztott, mint a képernyő, 2ó22p alatt, az arány nálatok is hasonló-e?Válaszaitokat előre is Köszi.
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Nektek mennyivel tölt le a teló?
Nekem 120mb-os nettel csak 5.5mb-al kb.
Ez ennyit tud? -
Pickit3
aktív tag
Meg van engedve, hogy hibás telefont használj. És ezek után tényleg mazochista vagy.

(#3849) SharpSA
Logikusan van felépítve, minden a helyén van és nem kell keresgetni a dolgokat. Nagyon könnyű megszokni, de leszokni már nehéz. Pötyögtem MIUI-t, de szerintem ez jobb, főleg a mostani EMUI 3.0 miatt. És még jön a EMUI 3.1 nyáron... -
PeteePeti
őstag
Érdeklődnék, hogy használ - e valaki touchplus fóliát? És, ha igen mennyire vált be? Valamint honnan lehet be szerezni?
-
Yuri_1
tag
-
Yuri_1
tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Mert alapvetően tetszik az EMUI, megszoktam, hogy nincs alkalmazástár, és sok energiát öltem a témaszerkeztésbe is
Volt telefonom amin Nova volt, ráraktam a Honorra is, és leszedtem, mert rájöttem, hogy ez jobban tetszik
, így ahogy megcsináltam magamnak. Ez csak egy apróság amiről itt tárgyalgatunk 
-
SharpSA
veterán
A Honor 6-on is a képernyő felé van az usb keskenyebb része? Asztali töltő miatt kérdezem.
-
Bass
addikt
Nincs valahol valami téma lelőhely? :-) Az ikonokkal van igazából bajom nem az Emui val. Szeretem a nem csicsás,letisztult ikonokat.
-
Pickit3
aktív tag
Nuku alvással már nem minden mondatot fogok föl.
A honor 6+ nekem nagyon tetszik csak az ára nem és egy kicsit túl nagy nekem. Így JoeCockBill-el kitaláltuk, hogy legyen honor 6+ kompakt.
(#3831) Yuri_1
Amikor megkaptam a telót telepakoltam szeméttel így azokat törölni kellett. Mikor végeztem eléggé sakk táblás lett(szanaszét az alkalmazások mindenhol) így egy kicsit hülyének néztek amikor rázogatom a telefont a buszon. De most kipróbálva is rendesen működik nekem. -
Pickit3
aktív tag
Hát én komolyan nem értem....azt akarod kikapcsolni, hogy ha törölsz egy alkalmazást akkor nem rendezze újra. Ha ez ki van kapcsolva akkor nem rendezi újra se rázással, se ütéssel, se harapással.

(#3828) ZolkoW
Kicsit necces volt eladni is(a szótár alatt éjszakázott, hogy kisímuljon), de igazából nem is tetszett mint ahogy feldicsértek. Ha honor 6-ot meg fél éve amikor vettem szinte mindenki lefikázta így amikor megvettem abszolúte pozitív csalódás volt.
-
ZolkoW
őstag
-
Pickit3
aktív tag
Gondoltam, hogy valaki beleköt...és a karton papír sem árt neki.
Végül is ez a lényege a műanyag hátlapnak. Ugyanolyan szép, mint az üveg...sőt, de ha mechanikai hatás éri akkor nem törik hanem enged egy picit. De mivel az egész telefon műanyag ezért is bírja jobban az ütéseket, mivel ha leejted akkor nem törik (és nem is hajlik) hanem picit enged.A p6 meg alu hátlapos volt ami (játéknál) hő hatására megnőtt, de hátsó irányba tudott növekedni így amíg forró volt a telefon addig hempergett a hátulján. Elég látványos volt ahogy kövér hátlapja van.
(#3825) Intercreptor
Beállítások>mozgásvezérlés>rázás -
Willie
őstag
Sziasztok!
Be lehet azt állítani valahol, hogy az ikonokat ne rendezze át valamelyik alkalmazás törlése esetén?
Előre is köszi a választ.
-
Becksman
őstag
A T-nél vásárolt modellen már a legfrissebb emui van?
Android verzió 4.4.2? -
mati12
senior tag
Kíváncsi lennék rá milyen lehet az életben: [link]
-
39764
csendes tag
válasz
szmore86
üzenetére
Semmiben nem különbözik az edigistől, hiszen ugyanaz a típus és mindkettő független is. Én ediginél vettem még anno. Ha nem akarsz új szerződést, akkor nyugodtan vedd meg csak a készüléket 100k-ért, korrekt ár.
Mellesleg a t-mobileos oldal már annyiban sem pontos, hogy vannak akik 128-as kártyákkal használják a telót

-
paolinho
őstag
válasz
imiadmin
üzenetére
Ezt nem is tudtam, hogy a Pluszban csak két slot van! Ennek mi értelme így, ha csak nem az egy SIM-mel használókat vesszük alapul?! Attól még, mert két kártyát használ valaki, lehet szüksége nagyobb tárterületre, mint huszonegy-két Gb-t. Nekem pl. az egyik karim a telefonálós, a másik a mobilnetes. Nálam így sajna az összes erényét figyelembe véve sem jön be, bár nekem egy kicsit nagy is ekkorában.
Na de kinek a pap, kinek a papné
-
szmore86
csendes tag
Sziasztok!
Honnan veszitek, hogy a Telekomnál független a készülék? A honlapjukon a jellemzőknél az van, hogy nem kártyafüggetlen!

Cáfoljatok meg légyszíves, mert Vodás vagyok, és ilyen készüléket néztem ki, mire összejönne a zsé, addigra meg elfogy (edigi..)
-
-
Becksman
őstag
Na holnap meglesz a teló
Most adtam le a rendelést T-nél.
Kérdés: A hátlap is gorilla glass 3? -
imiadmin
őstag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
A plus-hoz negatívum azok számára, akik a dual sim miatt vennének telót: csak két slot van benne... vagy sim1+sim2 vagy sim1+sd...
Én emiatt választottam inkább az L12-öt... -
Kovaratis
senior tag
Most olvastam a P8 tesztjét. EMUI 3.1? Akarom... 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De nagyon megtetszett az EMUI, jól elvagyok vele.
nincs olyan téma valahol ami a fehér beállítások panelt feketére váltaná?

Elnézést a félreértésért.