Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
RP1980
tag
Sziasztok! Eladóvá vállt egy vadi új NILLKIN Armor frame. Kék-fekete. Akit érdekel az 1800Ft-ért viheti.
-
-
HoaryFox
őstag
Felhívtam az Edigit ügyfélszolgálatát, elmondtam röviden a panaszom, majd rendelt nekem egy Garanciafutárt, mert nem pesti vagyok és ahhoz amúgy be kéne vinni az üzletbe. Ja, és még annyit fűzött hozzá, hogy lehet, hogy nem fér bele a garanciába ez a dolog (én is gondolkodtam ezen, hisz nincs funkcióvesztés, csupán esztétikai dolog), de beküldik szervizbe, oszt megmondják a tutit. Max. bukok rajta 4ezer Ft-ot (annyi az oda- és visszaszállítás együtt)
-
asterx
csendes tag
válasz
mbwrestling
üzenetére
Ha dualsimest akartál venni, akkor hiába vennéd az edigitalból.
Valószínűleg EMUI 2.3-al fog érkezni a telefonod. Optimális esetben nem valami elvarázsolt verzióval. Érdemes frissíteni EMUI 3.0-ra. Ez e-mail alkalmazásban maradnak csak kínai karakterek az ékezetes betűk helyén a feladónál, meg az App Centerben. Meg a kimondottan kínai alkalmazásokban, amiket nyugodtan el is távolíthatsz. Valószínűleg nem lesznek Google alkalmazások, de azokat felrakhatod az App Centerből. -
-
trigorin
aktív tag
Kezdek szemezni ezzel a telóval. Ha vásárolok, akkor is az edigital, volt már rossz tapasztalatom kínai shopból való rendeléssel.
Viszont nem szeretem használni a készülékeket fólia és tok nélkül. Tudtok ilyen kiegészítőkről Magyarországon? Vagy csak online? -
HoaryFox
őstag
Na, küldöm vissza Honor 6-osomat eDigitalnak, mert mindenki b.szogat ismerősi körömből ezzel a csavarodásos problémával... Remélem csak én fogtam ki ilyet

-
doongoo
addikt
válasz
mbwrestling
üzenetére
tárcsázóban és exchange serverben lesznek kínai karakterek. Rootolás után ezek is eltüntethetőek. Minden ott van az összefoglalóban
-
mbwrestling
csendes tag
válasz
royalka
üzenetére
Átolvastam az írást. De sajnos nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz. Köszi a segítséget, de nem kaptam egyértelmű választ a kérdésre, de ahogy kiveszem igen maradnak Kínai karakterek 1-2 helyen.
Én csak venni akartam egy jó telót mindennapi használatra, annyira nem akartam belemerülni ezekbe a dolgokba...Aki Kínából vette és átállította annak teljesen magyar lett??
Így már bánom hogy kifizettem online bankkártyás tranzakcióval, inkább edigitalrol kellett volna megvennem :SNem tudja valaki hogy lehet visszavonni a tranzakciót? (pandawill-ről rendeltem)
-
royalka
őstag
válasz
mbwrestling
üzenetére
Összefoglalóba, keresés "Kínai" szóra..
-
mbwrestling
csendes tag
Szaisztok! Én msot rendeletem egy ilyen Honor 6-ost a Pandawill.comról. Az érdekelne, hogy ha megjön a teló Kínából és átteszem bele a sim kártyát, majd bekapcsolom és a nyelvet átállítom magyarra akkor minden hibátlan lesz?? Vagy kell rá valamiket telepítgetni?? Köszönöm előre is a válaszotok!
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Csak végigpörgettem a ROM szekció első oldalát.
http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=9555047&mobile=yes
Azért csak óvatosan! -
paolinho
őstag
válasz
petipetya
üzenetére
Nagyjából én is ugyan így vagyok ezzel, mint Te, és noha korábban a Nova-t preferáltam, de itt nem tudtam beállítani alapértelmezettnek (jó, tudom, olvastam a választ fentebb, csak későn), így szépen fontossági sorrendben szétpakolgattam a gyári launchert. Egyébként tényleg meg lehet szokni, mondom úgy, hogy csak néhány órája közreműködök vele, szóval tényleg tetszetős.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ja, talán pont itt láttam nem specifikus ROM-okat.
Egy keresést megér. -
Kovaratis
senior tag
válasz
petipetya
üzenetére
Ööö....
Szemlélet kérdése. A többi launcherrel hogy? Ott is egymás hegyén-hátán vannak a programikonok, nem? Ezekben a launcherekben nem egy programtároló gombot nyomsz, hanem egyet suhogsz oldalra.
Royalka:
Szoktam nézelődni, de nem nagyon látok. Kínai fórumokon próbálkozz, pl. anzhi.
Mobilról gyorsan a Honor 6 rész:
http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=1387&mobile=yes -
royalka
őstag
Jó reggelt. Jelenleg úgy áll a dolog hogy L04-es nincs semilyen costom rom?
-
petipetya
nagyúr
Hogyan lehet alapértelmezetté tenni egy külső launchert emui 3 alatt?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Nittamanó
üzenetére
Hát ha értesz a mókoláshoz akkor könnyen tudsz extra hangos rádiót varázsolni, hogy még a melletted levő futó is tisztán hallja.
Személy szerint ebayt preferálom. Veszél egy Piston2 agybadugós fülest, mert az qva jó. De felesleges ebayről rendelni a fülest, mert sok a hamisítvány. Edigiben most 8ropi és megbízható. -
Nittamanó
csendes tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Köszi.Nekem fontos lenne mert futásnál rádiót hallgatok aminek hangosan kellene szólni

Melyik oldalról tudok jó fülest venni. Ebay megbízható ebből a szempontból? Vagy láttam,hogy többen az aliexpressről vásárolnak.Melyik jobb.Fajtából a pistont szeretném mert azt többe ajánlottátok. -
Pickit3
aktív tag
válasz
Nittamanó
üzenetére
Azért én nem nevezném halknak(kb háromnegyedén hallgatom, mert a max már nekem hangos). A hangereje direkt van lebutítva, mert az eu-s szabvány nem engedi, hogy hangosabb legyen, mert megsüketülnek az emberek. Simán lehet orvosolni roottal és a build.prop módosítással, most nem tudom pontosan mit kell állítani, de simán ki lehet kapcsolni ez a butítást és jobban fog szólni mit egy normál teló.
-
Nittamanó
csendes tag
Bocsánat a sok kérdésért de szeretnék minden kíváncsiságomat kielégíteni.Olvastam,hogy a telefon hangereje rádiót használva,fülessel nem az igazi.Ezt sikerült már beállításnál javítani?
-
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Rájöttem közben, hogy tegnap éjjel kíváncsiságból rápakoltam a B313-as rom-ot az SD-re, és hamár rendelkezésre állt. akkor most nyomtam addig a 3 gombot, amíg el nem kezdett települni a rom. Hát az a pár másodperc konkrétan 40 mp-et jelentett nálam, amíg nyomni kellett, de elindult a telepítés. Hát, jelentem csuklás nélkül felment a telóra, úgy hogy ma kezdhetek mindent visszarakni. Mindenesetre köszi szépen ismét a segítséget, ezután már ehhez is hozzá merek majd egyszer-egyszer nyúlni.

-
Pystyke
tag
Béláim, az létezhet, hogy
Edigis készüléken emui3 alatt kevesebb a hangerő, mint a 2.3-al?
Tegnap táncórán egy zene miatt kicseréltem a tan'tó néni samsungját az enyémre,
és kb csak fele hangerőn szólt, mint előtte...
(Dts bekapcsolva, minden hangerő maxra tekerve, play zenével)
Lehet még hangerőt varázsolni rá valahogy? -
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Na ez akkor egyre bonyolultabb lesz. Akkor először konkrétan "downgrade"-elni kellene a romot az általad javasolt módon? Aztán jöjjön a 307-es a 3 gombos módszerrel, majd arra mehet a 313-as?! Ha jól értem.
-
Black&White
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Amikor sötétszürkére vált a képernyő, elengedheted a gombokat.
Félreértesz, pont hogy a 3 gombos az ajánlott módszer ebben az esetben.
Ami még kérdéses, az az, hogy mire enged frissíteni a legújabb developer ROM-ról.
Korábban ugyanis több topiclakó sem tudott vmiért az aktuális, legfrissebb stabilra váltani.Szóval, backupnak tárazz be egy B307-et, vagy B310-et is.
-
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Eddig még nem jött össze, de majd ha hazaérek megpróbálom újra. Én kb. 10-15 mp-ig tartottam a gombokat, aztán elindult a Honor felirat.
USB alatt erre gondoltam az összefoglalóból: "Helyi frissítés / frissítés USB meghajtóval", lehet nem pontosan fogalmaztam. Bocs.
Viszont ezzel a 3 gombos megoldással csak simán a B313-at nem ajánlott rászabadítani a fejlesztőire? -
petipetya
nagyúr
Class 10-es vagy class 6-os kártya az ajánlott bele? Egyenlőre egy class 4-es van, de ez kicsi és venni akarok egy nagyobbat.
-
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Végül is az előző telómon is Nova volt fent, ott is jól tette a dolgát, akkor megy fel ide is.
Nem állítom, hogy nem szeretek romokat próbálgatni, de ez a telefon annyira jó, hogy sajnálnám elcseszni.
Ok. akkor megpróbálom az itinered szerint a B313-ast felrakni, bár az a 3 gombos próbálkozás tegnap nem jött össze (nem reagált rá a teló, állandóan bekapcsolt), így maradt az USB-s megoldás.
Egyébként csak simán a dload-ból nem lehet rátenni a stabil romot a fejlesztőire?
Mindenesetre bízok benne, hogy nem akadok el a folyamatban.
KÖszi szépen a segítséget
-
Black&White
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
A developer ágon elsőként kapod az új funkciókat, hibajavításokat, cserében itt-ott hibák bukkanhatnak fel, bár ez egyáltalán nem törvényszerű.
Ha nem szeretsz sokat variálni, dobd fel a B313-at, aztán OTA-n frissítsd a továbbiakban.
3 gombos után Custom Recovery, root, majd Stock Recovery kell, ha meg a kinézettel van bajod Play-> Nova launcher, oszt' csókolom.
-
paolinho
őstag
válasz
bkiky01
üzenetére
Nekem most az 5.2.16-os (ezek szerint fejlesztői) van fent. Célszerűbb lenne használni a B313-as (stabil) romot? Melyik az ajánlottabb? És ezzel a root-ot is buknám egyébként? Ergo, ha felraknám, újra kellene mindent csinálni a Bootloader feloldástól? Mert ha igen, akkor inkább kihagyom. Eleget kínlódtam vele tegnap mire mindent sikerült megoldani. Megmondom őszintén nekem ez a külső nem annyira jön be, mint a korábban megszokott Androidos kinézet. Valahogy nekem túl sok az app az "első képernyőn" azáltal, hogy nincs külön felület az összes alkalmazásnak, és külön (kvázi, mint kezdő képállás) a gyakran használtaknak.
-
paolinho
őstag
válasz
paolinho
üzenetére
Restellem, hogy erre csak most jöttem rá, de nem a 2-es számot, hanem 1-est kellett megnyomni, és jött a többi magától.
Viszont lenne még egy naív kérdésem (bocs a tudatlanságomért, csak ma jött meg a teló), szóval mi a különbség az EMUI 3.0 5.2.16-os és a B313-as rom között. Melyik a megbízhatóbb?
-
bkiky01
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
5.2.1-em van, de azt nem írtam.
-
Black&White
addikt
válasz
bkiky01
üzenetére
Tiszta lappal szerettem volna kezdeni, szóval az előbbi.
De ma már nincs is átjárás a stable és a developer OTA frissítések között (régebbi HiSuite verziókkal még ment a dolog, de a végleges EMUI3, aka B307-nél lezárták ezt a dolgot).
Stabil verziókról stabilra kapsz frissítési lehetőséget, Developer-ről pedig az újabb developer-re.
Ha váltani akarsz, marad a 3 gombos update. -
paolinho
őstag
Sziasztok! Segítsetek már nekem légyszi! Szerettem volna root-olni a telómat H60-L02 az összefoglalóban írtak szerint, azonban csak a "piros-betűs" képernyőig sikerült eljutnom, mert utána hiába választottam a 2. számot, azaz "Install Universal ADB driver", csak annyi történt, hogy a képernyő becsukódott, aztán csak a nagy semmi. Mit csinálok rosszul?
-
bkiky01
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
3 gombossal tetted fel, vagy sima update-tel?
Nincs kedvem mindent újra tenni..
-
Nittamanó
csendes tag
Sziasztok.
Olvastam,hogy a böngésző akad.Ez csak a gyárinál tapasztalható? -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Majd elolvasom a cséndzslogot, és megnézem azt a developer romot.
-
Bazsa74
tag
Megoldottam. Köszönöm szépen

-
Bazsa74
tag
Van egy H60-L04 -em. Jelenleg a 371-es van fent és elég sok a problémám vele. Leállnak a gyári alkalmazások folyamatosan. Van, hogy arra kelek fel, hogy nem ébresztett mert 6-7 alkalmazás is leállt. Ez így elég necces nekem, mert 5-re járok melózni és van, hogy akkor ébredek. Recoveryből volt már wipe, és menüből is gyári visszaállítás is. Van bármi lehetőségem felrakni másik gyári romot, akár helyi akár 3 gombossal? Esetleg van megoldás visszafele menni 371-ről? Vagy felejtsem el és várnom kell, míg jön egy újabb amire letudom frissíteni?
Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szal egyszer manuál tegyek fel egy devet, aztán azokat keresi, ha jól értem.
Nagyon unstable-k a dev romok? -
Kovaratis
senior tag
Skacok, a nem stabil frissítéseket nem lehet valahogy OTA-n láttatni?
-
R1ch
tag
válasz
MoVieFaN
üzenetére
Nálam nem csúszik, de csak 1x volt ilyen, hogy STOP helyett PAUSE,
mert azonnali térfélcsere volt, és nem volt szünet a félidők között.Most beletekertem abba a videoba, nincs csúszás (a 2 gigából még hátralévő pár percben).
De ilyen nálam az előző telómmal is volt, hogy mp4 felvétel hangja elcsúszott, ha pl.
sms jött közben, vagy bármilyen értesítés - azóta Repülő módban kamerázok (kameráztatok
) csak...Ilyen esetekben én Vegas alá behúztam a felvételt, szétválaszottam a hang- és képsávot, SHIFT (vagy CONTROL? nem emlékszem) lenyomása mellett kinyújtottam a hangsávot, hogy passzoljon a videohoz, és utána jó volt.
-
MoVieFaN
aktív tag
Ha már használod a videó funkciót, akkor kérdeznék egyet ezzel kapcsolatban. Már kérdeztem itt a fórumon is, de nem jött válasz.
Ha felveszel, majd megállítod Pause gombbal, és utána folytatod a felvételt, akkor csúszik a hang a Pause utáni résznél?
Nem tudom, hogy ez feature vagy bug. A lányom farsangi videója konkrétan kuka emiatt. Bosszantó, mert így lehetne spórolni a kb. 10-11 perces limittel, de a csúszó hang miatt esélytelen.
-
R1ch
tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
A focicsapatom meccseit, ahol edzősködöm... Kispálya, szal 2x25 perc egy meccs...
Van egy kamerásom, akinek az a dolga, hogy felvegye a meccseket, amiből utólag
összefoglalókat gyártok Sony Vegas-szal
Végülis így is lehet, de idegesítő, hogy egy meccs 4-6 darabban van :S
Ezentúl megtiltom a csajoknak, hogy a 18-tól a 20. percig gólt lőjenek, nehogy lemaradjon a videoról
míg újraindul a felvétel...
Black&White: neked is köszönöm h kipróbáltad

Akkor nem nagyon tudok ezzel mit kezdeni :S
-
R1ch
tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Sajnos belső tárhelyre mentve is megáll 2 gigánál

Sztem nem hiba, a telefon pittyeg, elmenti a videot, és lehet indítani a következőt...
Nem próbálná meg valaki, hogy nála is csinálja-e?
(FullHD-ban kb 10 percet kell felvenni hozzá).Jó, tudom, nem kamera, de nekem az egyik legfontosabb funkció a videofelvétel lenne

Szinte biztos vagyok benne, hogy a FAT32 fájlrendszer okozza (bár úgy tudtam, h 4 Giga
a korlát, nem 2 GB), de csomót googléztam és nem nagyon találtam róla semmit :/ -
R1ch
tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Nem vagyok előrébb vele. Nekem a 16 GB-os Edigis verzió van (L04), annak a belső tárhelye kisebb...
Így is 1 óra kb. 12 GB...
Van valaki, aki nem FAT32-vel használja a memóriakártyát?
Ez így nagyon nem jó, hogy egyszerre max 20 percet tudok felvenni (és ez nem is a max felbontás, hanem a 720P... :S) -
Bazsa74
tag
Ha a 371-es fent van, akkor már nem tudom a 370-est 3 gombossal felrakni ugye? Bár már a 380-ast sem tudom, mert failed van. Viszont igy reggel előfordult, hogy nem ébresztett, mert szinte minden (üzenetek, címjegyzék, egyebek) leállt üzeneteket dobált. Újraindítás óta jónak tűnik, de így veszélyes, hogy elalszok.

-
Kovaratis
senior tag
Innen érdemes szedni. Gyorsabb és nem akad meg.
http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor-6-stock-roms-t2963180 -
petipetya
nagyúr

-
Pickit3
aktív tag
válasz
petipetya
üzenetére
B370 romot letöltöd és utánna kicsomagolod(előfordul hogy nem tudja kicsomagolni mert sérült de ilyenkor újra le kell tölteni és olyankor már ki tudja csomagolni). Ilyenkor kapsz egy UPDATE.APP nevű fájlt. Az sd kártyán létrehozol egy "dload" mappát és belemásolod az UPDATE.APP nevű fájlt. Belső tárhelyre nem ajánlott tenni a dload mappát mivel a 3gombos törli a belső tárhelyet amely a telepítés folyamán gond adódhat ezért ajánlott az sd kártya. A többi szerintem tiszta számodra, kikapcsolod és 3 gombbal bekapcsolod. Ezután nem kell csinálni semmi majd egy idő múlva (kb10-15perc) beírod a pin kódod. A dload mappát telepítés után automatikusan törli a rendszer.
Szerk: Amikor én kezdtem a romolgatást én is kerestem a dload mappát mikor felvilágosítottak, hogy nincs, ez létre kell hozni. Ne aggódj te is belejössz csak jó sok idő kérdése.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
petipetya
üzenetére
nimba1 kolléga egy kicsit biztos megkavart téged. Megveszed a telefont>3gombossal a b370 felhúzod. Ennyi. Szinte tökmindegy hogy melyik romra teszed rá, még b370>b370re is rárakhatod. Azért ajánljuk mindenkinek a 3 gombost mivel tiszta rendszert kap. Ha ota-n vagy helyivel teszed fel akkor biztos akadni fog a régi rendszerrel és ilyenkor kerülnek felszínre a különböző anomáliák és ilyenkor csak 1-1,5 napos készenléti idő van. Viszont ha tisztán van fent akkor ez az idő simán megduplázódik vagy triplázódik. És a teljesítményen is javít(köszönhető a kernelnek ami szintén szereti a 3gombost). Szívesen segítünk bármiben(kivéve a kifizetésében).

-
mati12
senior tag
Találtam egy programot( elág tapló) de tökéletesen fut a Honor 6-on is:[link]

-
petipetya
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Valaki pestinek van egy felesleges rápattintós tokja? Megvenném.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
petipetya
üzenetére
Szerintem ha ráengeded az OTA-t semmi baj nem lesz. Én biztos azt tenném és ha majd kijön lassan az 5-ös droid, azt tenném fel 3 gombossal.
Én magát az XDA-n linkelt OTA zippet raktam fel sima helyi telepítéssel és atomstabil, bár előtte is az volt. Nekem 0, azaz nulla random újraindulásom volt eddig mióta megvan (december eleje) a mobil, szóval nem kell minden esetben az őrült wipe meg 3 gomb.
A telefonhoz sok sikert, nagyon jó választás!
-
R1ch
tag
Sziasztok!
Tegnap futottam bele egy olyan problémába, h 20 perc felvétel után a kamera leáll, és újra el kell indítani.
Ez nyilván abból fakad, h nem NTFSre van formázva a kártya -> eléri a 2 GB-os korlátot.
Viszont a microSD-t a telóval formáztattam. Ha számítógépen átformázom más fájlrendszerre, fogja kezelni a telefon? Vagy hogy lehetne megkerülni ezt a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- SSD kibeszélő
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már ette az ideg az agyamat rendesen.