Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Fotók, videók mobillal
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- uleFone Power
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
fury71
aktív tag
18 zöldhasú, 5200-at vett le a Paypal free shipping-el . Ha azt akarod kihozni ebből, hogy esetleg olcsóbb volt-e az ára mint máshol akkor szerintem, nem. Itthon persze 9 ezer, de eredetit lehet venni elvileg 4-5 ezer körül. Na ezért is bosszantó kicsit.
Jobban jártam volna a már említett banggood oldalról rendelem meg, de mire láttam már leütöttem az e-bay-en ezt. -
svgyula
addikt
A "normál" töltőm az 1A-es és akármilyen viccesen is hangzik ezt kaptam az első kínai androidos telómhoz és még mindig normálisan megy. Természetesen ez a töltő az első 2 órában melegszik is utána csak langyos. A hüvej töltője az első órában ha 10%-nál rakom töltőre akkor rendesen melegszik! A végén már csak az is langyos DE fele idő alatt tolja fel a telót! Az autós 1A-nek csúfolt töltő csak ahogy írták is a GPS-el csak lassabban merül, DE MERÜL! Ja és a gyári kábellel amivel a gyári töltőt simán feltolja ~2óra alatt. Pedig az autó képes lenne a 20A-ra is csak hát a tápegység bele ami sivár.............
Azért nem vettem másik nagyobb töltő a kocsihoz mert valószínűsítettem azt, hogy az is csak szitázott 2A lesz (valós 7-800mA!) hiszen sok berendezésnek a működéséhez az is elég. -
svgyula
addikt
és mindezek szabályozását végzi a telefonban a töltésvezérlő..........................
Vagyis mindegy mekkora az "áram" mert nem enged többet a telefonra. Ha meg vékony a kanóc, akkor meg nem képes több átmenni. Nyugodtan rá lehetne engedni egy hegesztő trafót 120A-el feltéve ha tartja az 5V feszültséget mert a telefon csak annyit használ amennyit a szabályzó enged.
A rendelkezésre álló mennyiség nem számít csak a felhasznált!
Nekem a normál töltő=5óra a hüvely
(bocs huawei
) töltő=2óra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Arc Raiders
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- Bluetooth hangszórók
- Gumi és felni topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Konteó topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lényeg, hogy monti0222w azt a töltőt vegye meg, amit linkeltem 
. Ez komoly volt.n 
A rendelkezésre álló mennyiség nem számít csak a felhasznált!
) töltő=2óra.