Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullw
tag
A hárombetűs navigáció megy valakinek? Hozza ezt a memória hibát, van a Honornak rá valami beállítása?
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Honor 6 Plus-t még nem forgalmazzák Magyarországon sajnos. Vagyis Én így tudom és az már nem fér bele a keretbe. Mate 7 és Honor 6 között szeretnék választani, mindkettő ára megfelelő számomra. Köszi az infót!
Kezeim átlagos nagyságúak, ezért is érdekel, hogy a Mate 7 mennyire használható. Eddig minden telefonom két kézzel használtam, gyorsabb a gépelés. -
Pickit3
aktív tag
válasz
Barcsik
üzenetére
Mate7 és a honor 6 is jó telefon. Többi már attól függ hogy mennyit szánsz rá. Teljesítményben/akkuban egy kutya, billentyűzet az teljesen jó bár tény hogy egyszer-kétszer elgépelek valamit a nagy kezemmel, de ez csak egyéni szoc problem. Ha kompaktság számít akkor h6 ha inkább média központú kell akkor mate7 de az arany közép a h6 plus(5,5col).
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Jövő héten telefont várásolok és a Huawei Mate 7 mellett a Honor 6 van versenyben.

Érdekelne, hogy a gyári billentyűzet mennyire használható? A tesztben volt szó róla, hogy hangyányit kicsik a gombok és gyakran félre lehet gépelni.
Összességében, amire nemek kell a telefon:
- LTE hálózatok kiterjedt támogatása
- böngészés, multimédia
- sok levelezés, chat, közösségi kommunikáció
- néha játékra, Real Racing főleg
- egy teljes napot bírjon az akksi reggeltől estigBlackBerry Z10-ről váltok.
-
bullw
tag
Én is azokhoz csatlakozom, akik stabil nyalókát várnak. Igaz az is, hogy egy bétát is kiadhatnának azoknak akik elszórakoznának vele, igaz pár nap múlva lehet úgyis vissza tennének egy stabil rendszert.
Párom tesójának HTC van, ő is frissítette, az övét, azóta szidja is... Belassult, meg jobban merül azóta. Szóval a türelem nyalókát terem, azt mondom. -
Pickit3
aktív tag
Neked is volt p6-od?
Néhanapján átugrok a p6-os topikba olvasgatni, de szoktam sok panaszt látni rommal kapcsolatban. Anno én sz@rrá romoltam a p6-om, mert sok jó romot kiadtak hozzá. Igaz kissé fura volt az ota-s frissítés, mert a b114-en a b132 ment fel míg b125 romon pedig a b511 ajánlotta fel. Kissé össze volt kutyulva, de a p6 is megkapta a emui 3.0-át. Ha úgy nézzük akkor az már 2 éves telefon és még mindig támogatják(kivéve a kernel, azt az első pillanatban lesz@rták).
Szerintem csúszni fog a nyalók mint a 3.0 is így nem kizárt számomra a május eleje sem. -
mati12
senior tag
Úgy rémlik anno a Sonyericcson volt híres erről a frissítéses kábításról,ami miatt aztán nem kevés felhasználó váltott más típusra.
Viszont én azért titokban bízom az áprilisi Honor frissítésben. Ha megnézzük 02.16-án jött ki az utlsó hivatalos KK rom,előtte pedig 2-3 hetente jöttek a régebbiek. Lehet,hogy azért ilyen nagy a csend mert KK romból ez volt az utolsó. -
válasz
royalka
üzenetére
Sokan a gyors frissítések ígérete miatt vágtak bele a Honor márka kipróbálásába.
Páran féltek is, nehogy az legyen mint a Huaweinél...Azért nem egy Galaxy Miniről van szó...
Márkaépítésnél egy ilyen hiba végzetes lehet.
Nem 6Pliusokat meg Hollykat kéne bemutatni, hanem a támogatást gyorsítani.
-
Pickit3
aktív tag
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az hogy lassacskán elkezdték beharangozni a lollipop érkezését. A rossz pedig hogy várnunk kell még egy darabig mivel a legelső 5.0-át nem adják ki mivel nem jól sikerült meg nem is feküdtek rá igazából. Így várnunk kell a következőre. Állítólag 5.0.2 lesz, de máshol 5.1-t vagy 5.2-t írnak. Az 5.0.2-t mondják többen, hogy az biztos jön. Számítások szerint a P8 bejelentése után várható azaz április dereka bár a mostani variálásokkal lehet hogy csúszni fog.
-
royalka
őstag
válasz
juventusfan
üzenetére
A touch csak fólia tudomásom szerint, ergó még karcolódni is fog a zsebbe is.

-
bullw
tag
Kérnék egy kis segítség, az Sd kártyával kapcsolatban. Megcsináltam a fixálást, de így is van egy kis gondom. Root explorerel próbáltam az Sd kátya premission számát átállítani, de nem engedi. Így ha másolok valamit a kártyára, akkor azt egy újra indítás után szelektíven törli is. Próbáltam másik kártyára másolni, arra viszont enged... Lehet a kártya a hibás. Most egy 64Gb-os van benne, és ha máshogy nem megy, megpróbálok másik kártyát rendelni hozzá. L02-esem van, és a belső memóriát meg nem akarom annyira lefoglalni, meg azért ha zenét másolok fel, akkor legyen tárhely. Nem beszélve a navigációs progiról, mert egy három betűset használnék én is, de most meg pofázott, hogy kevés neki a memória... Aztán hiába írom át a text fájlját, de így sem akar menni...
Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne esetleg kezdeni, még új kártya vásárlás előtt? -
juventusfan
tag
Szerintetek érdemes a origin touch fólia a telóra? Azért kérdezem, mert eredetileg glass protectort szerettem volna, hogy biztosan ne törjön a kijelző. A touch előnye ismert(gomblevét), de pluszba annyira védi is a kijelzőt, esetleges ütés ellen is?
Köszönöm! -
HoaryFox
őstag
válasz
Nittamanó
üzenetére
Hát max. ha lecseréled a híváskezelőt is. Szerintem onnan csak nagyon mókolással menne =/
Más: Be akartam állítani a zárképernyős és a smart tokos lejátszókezelőt, hogy ne a f*s gyári Zene alkalmazást indítsa. Na, kb. félsiker let eddig, eltávolítottam a gyári alkalmazást, és ha most rábökök a lejátszásra, a létező összes lejátszót (PowerAmp, Spotify, Google Zene) egyszerre indítja és "erősebb kutya b.szik" alapon valamelyik lejátszó megy, bár a kezdőképernyős vezérlők akkor sem mennek.
Megnéztem, és azt elvileg az Android HwResolver nevű progi kezeli, de hát azt sehogy sem lehet konfigurálni.
Van valakinek esetleg ezüyben tapasztalata? Vagy hagyjam a fenébe?

-
Nittamanó
csendes tag
Sziasztok.
Ma reggelre megérkezett az én telefonomra is a frissítés.Egyenlőre örülni nem tudok neki mert majdnem mindent vissza kell állítanom.A legnagyobb gondom az,hogy én nem a gyári üzenetküldőjét használom.Viszont a frissítéssel ha megnyitom a híváskezelőt akkor ott a tárcsázó és címtár mellett ott az üzenetek alkalmazás is.Ezt lehet állítani? -
bullw
tag
Bocsi, csak nem volt időm próbálgatni, de működik az MHL ha rátettem a tápot is

Köszi a segítséget!
-
Pickit3
aktív tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Ez így van, néhány helyen le van írva, hogy "némán" akarják behódítani a piacot. Ez olyan különleges taktika.

-
JoeCockBill
senior tag
válasz
mzsolty
üzenetére
a reklámok mennyiségének semmi köze egy termék milyenségéhez. esetleg fordítva előfordulhat, minél szarabb annál többet kell reklámozni hogy megvegyék annak ellenére hogy szar
egy jó ár-érték arányú cucc simán lehet hogy reklámozza önmagát szájhagyomány útján, láttunk már erre példát. úgy tűnik a huawei is erre játszik. -
mati12
senior tag
válasz
mzsolty
üzenetére
Gondolom azért mert a Samsung és az Lg is sokkal régebben jelen van az európai piacokon mint a Huawei,ezáltal sokkal ismertebbek is,nem beszélve arról,hogy ezeknek a cégeknek teljesen más az üzletpolitikája is. De erről egy marketing manager biztosan többet tudna mondani neked....
-
mati12
senior tag
válasz
mzsolty
üzenetére
Hasonlítsd össze az általad említett készülékek paramétareit a Honor 6 paramétereivel és rögtön megkapod a választ a kérdéseidre. A készüléket itthon az edigitálnál tudod megvásárolni ami az egy sim kártyás verzió,ha két sim kártyásat szeretnél akkor pedig a hardveraprón nézz körül.
-
mzsolty
tag
Sziasztok. Teló vásárlás előtt állok, és eddig G3 vagy S4 volt az esélyes. A kérdésem pedig az lenne, hogy annak ellenére hogy ennek nincs akkora híre es reklámja valamint szervízháttere mint a fenti kettőnek, azért tudásban felveszi velük a versenyt? Ilyen telefont honnan érdemes megrendelni?
-
mati12
senior tag
A napokban ingyenes lett a Modern Combat 5 a Play áruházban viszont a Honor 6-ról természetesen nem érhető el. Igazából ez nem olyan nagy gond csak nem értem,hogy miért mivel a 3. és 4. rész is elérhető. Nem tudom mi alapján kategorizálja a Gameloft a készülékeket....
-
gulyasa
őstag
válasz
paolinho
üzenetére
Megtalálod az összefoglaló vége felé a leíráshoz mutató linket.
Egyébként itt a leírás:
http://gidano.hu/sd-kartya-irhatosaga-android-4-4-kitkat-alatt/ -
DoCs
újonc
Üdvözlök mindenkit első hozzászólásom alkalmából.
Két hete ismerkedem a cuccal, mindkét fórumot elolvastam, ennek ellenére nem jövök rá, hogy hol tudom változtatni a kijelző felbontását. Előre is köszönöm a segítséget. -
fil
őstag
válasz
Burgburger
üzenetére
Tökéletesen működik. Nem kell semmi külön app.
-
válasz
Burgburger
üzenetére
A cikk emui 2.3 alatt azt írja működik a felvétel.
"Az apróságok listáját gyarapítja a fájlkezelő, a Twitter kliens, az időjárás és a diktafon. Ez utóbbi hívás közben is működik és fel is veszi mindkét fél hangját."
-
válasz
Burgburger
üzenetére
EMUI 3 alatt, ha tárcsázol, akkor a Kibontás-ra kattintva megjelenik több opció is, köztük a rögzítésé is. Ezzel simán tudod rögzíteni a telefonbeszélgetést.
-
Skynet258
veterán
válasz
Burgburger
üzenetére
Az szerintem nem (bár megmondom őszintén nem is néztem), de én pl. ezt használom, megbízhatóan működik.
-
Burgburger
tag
Az lenne a kérdésem, hogy a gyári felvevő alkalmas a telefonbeszélgetés rögzítésére? Vagy kell külön app hozzá?
-
Bazsa74
tag
válasz
cucumber87
üzenetére
Örülök, ha tudtam segíteni

-
Bazsa74
tag
válasz
cucumber87
üzenetére
Szia.
Remélem jól emlékszem és B370-ed van fent. Amennyiben igen, akkor ezzel tudsz visszamenni B309-re 3 gombos megoldással. Amikor az megvan, akkor 3 gombossal felteszed vagy a B109 -et, vagy a B114 -et. Amikor megvan a B109 vagy a B114, utána rögtön csinálsz egy teljes wipe-ot (hangerő fel+power gomb). Ha B380 van fent, akkor előtte kell még egy művelet. A három gombos műveletet a hangerő fel+le és power gombok együttes nyomva tartásával tudod elindítani, kikapcsolt állapotban. Én javaslom, hogy a dload mappát ha létre kell hoznod, akkor a telefon memóriájában hozd létre. Nekem sd karival nem ment, csak ha a belsőre írtam. Nem kell félni, akármit csinálsz, nem törli a dload mappát onnan sem. Én mindent így csináltam és mindkétszer sikerült. -
leeka
tag
Megjött a Nillkines smart tokom.
Kérdésem ahoz akinek van, lehetséges az órát változtatni? Vagy ez tok függő?
Mert én videoban teljesen mást láttam. -
mati12
senior tag
Én azt szeretném megkérdezni,hogy ezeknél a kábeleknél van-e valami minőségbeli különbség,ha igen akkor melyik gyártó terméle ajánlott? Illetve az átvitel során van-e csúszás a telefon kijelzője és a megjelenített kép között?
Amúgy én Chromecast-ot használok,amivel szintén tökéletesen működik a Honor 6. -
gulyasa
őstag
válasz
theooracy
üzenetére
theooracy: Nekem pont iGO van fent - 1024x768 felbontást tartalmazó verziót kell felrakni.
Viszont korábbi androidos iGO tapasztalatokból kiindulva pár dolgot trükközni kell vele, hogy jól működjön.
El kell érni, hogy az iGO írási jogot kapjon az Android rendszerben az SD kártyára, különben nem tudja létrehozni a "save" almappáját és úgy minden egyes iGO indításkor el kell végezned a beállításokat, kedvenc pontokat sem tudnál enélkül elmenteni.mati12: Sajnos ennek ellenére mindig is az lesz a Sygic-el a probléma, hogy TeleAtlas alapú térképadatfájlt használnak. Magyarország térkép tekintetében, jóval ritkábban frissítik, mint az iGO-t kiadó NNG által annak idején megvásárolt TopMap térképei. Hasonlóan pontos térképeket a Navteq ad ki.
Amúgy a TeleAtlas mindig is a "budget" kategóriájú navigációkhoz szolgáltatta a térképeit - annyit is érnek, amennyibe kerülnek... -
shanya83
tag
válasz
theooracy
üzenetére
Az előttem szólóhoz én is csatlakoznék a Sygic tekintetében, bár vannak érdekes gondolatai, néha, mondjuk ebből egymás után kettő is
. De ettől függetlenül frankó is progi, vagy még a Navigon, bár egy kicsit lassabb, kevesebb információt mutat vezetés közben, "bökni" kell a képernyő ici-pici "i" gombjára, hogy előugorjon még pár infó. A Sygic mellett szól, hogy rengeteg dolgot lehet beállítani. Amúgy sztem mind a kettő jó. "Herét"
még nem próbáltam. Végszükség esetére, ha van mobilnet még a Gogli térképe is jó. -
theooracy
aktív tag
Üdv. Tud valaki olyan navi progit ami ehhez a képernyő felbontáshoz jó? Az Igo-k tudják ezt?
-
gulyasa
őstag
válasz
Burgburger
üzenetére
Ellenőrizni kellene a hálózati beállításoknál, hogy az MMS beállítások megfelelnek-e a szolgáltatód által használt/közzétett paramétereknek.
Nem tudom a többi szolgáltatónál hogyan működik, de a T-nél, amikor először beteszed a SIM kártyát egy új telefonba, akkor a telefon rögtön le is hívja és elmenti ezeket az adatokat és onnantól már használatba is tudod venni (nem csak az MMS-t, hanem a mobilnetet is, ha van előfizetésed).
-
Burgburger
tag
Segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy mmst és nem tom megnézni, egyszerűen nem aktív a letöltés gomb. Miért lehet ez? Mit állítottam be rosszul?
-
Bazsa74
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Tisztán raktam fel a B114-et. Nem is lenne nagy gondom vele, csak annyi, hogy a navigációs gombokat nem tudom felcserélni. Az pedig nagyon zavar. Folyton a jobb gombbal akarok visszalépni. Csak ezért nem tartom meg ezt

cucumber87 Nálam a B380-as rom csinálta ezt. A B114 még nem, a B370 pedig csak egyszer. Van rá lehetőség. Én a B380-ról mentem vissza B109-re. A B370-ről még egyszerűbb.
-
- = Zk = -
félisten
használ vki intelligens tokot?!
ma jött meg kínából, viszonylag olcsó is volt....
egyelőre nem rossz... nem az efféle tokokhoz vagyok szokva, de... elmegy
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
Először is elnézést ha már volt a problémámról szó, de nem volt türelmem végigolvasni a hozzászólásokat.
Amiben esetlegesen tanácsot kérnék :
Párom megvásárolta az E-digitálban a készüléket. Sajnos már a régi frissítéssel is sokszor előfordúlt, hogy reggelre a telefon újraindult, így természetesen nem is ébresztette. Másnál is van hasonló probléma? Ha igen hogyan orvosolható?
A másik kérdésem mióta lefrissítette a telefont panaszkodik, hogy lassabb lett és gyorsabban is merül. Van lehetőség downgrade-elni? Egyáltalán az lehet a probléma? Ha igen mi annak a módja sosem csináltam

Előre is köszönöm a segítségeteket

-
gbela
senior tag
-
gulyasa
őstag
Azt tudja-e valaki, hogy témán belül meg lehet-e, és ha lehetséges, akkor hogyan lehet megváltoztatni azt, hogy a névjegylistában/hívásoknál/stb. a fényképpel együtt elmentett kontaktok képei nem kis karikában jelenjenek meg, hanem megjelenjen a teljes fényképük négyzetben/téglalapban?
-
d.tomi25
újonc
Sziasztok!
A telefonom "egyik pillanatról a másikra" úgymond meghülyült. Egyszer előfordult, hogy világított rajta az értesítési LED, de a képernyő teljesen sötét volt. Nem reagált semmilyen gomb megnyomására, ha hosszan nyomtam a bekapcsoló gombot az újraindításhoz, sem csinált semmit.
Aztán megtaláltam, hogyan kell újraindítani (volume fel + bekapcsoló gomb egyszerre). Ezzel sikerült újraindítani. Látszólag tökéletesen működik.
Ma viszont reggel mikor felkeltem arra lettem figyelmes, hogy a telefon melegedik magától. Ha kioldottam a képernyő zárat, akkor folyton bejött az a képernyő kép, mint amikor kapcsol be a telefon. Tehát nem volt jó.
Ismét újraindítottam, most látszólag megint jó.Mi lehet a probléma? Érdemes garanciába beadni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
gulyasa
őstag
Rendszeres futóként és Dec...lon vásárlóként az előző telefonomnál nekem bejött a régebbi vastagabb anyag kialakítású, gumírozott szalaggal ellátott Kalenji kartok.
Most is lehet Honor 6/iPhone6 méretű Kalenji kartokot kapni, de az már nem olyan jó, mert szinte teljesen merev anyagból készül (sajnos megtévesztően a webáruházukban "rugalmasnak" van írva, de kb. max 1-2 mm-t lehet rajta nyújtani és annyi...).
Ez akkor derült ki számomra, amikor legutóbb a Pécs-Harkány országúti futóversenyen azt tapasztaltam, hogy ha kényelmesre hagyom, akkor állandóan lecsúszkál, ha meg szorosabbra vettem, hogy ne csúszkáljon, akkor meg már elszorította a karomat. Szóval sehogy sem sikerült teljesen ideális pozícióba állítani.
Megjegyzem, túl nagy hiányt nem okoz, ha nem vihetem magammal futáshoz a telefont, mivel rögzítésre nem telefont használok, hanem egy GPS-es sportórát.
Egyébként utánanéztem ebay-en és a sok találat közül, többek között ez ígéretesnek látszik (többféle színben és méretben - köztük Honor 6-hoz is):
http://www.ebay.com/itm/Sports-Running-Jogging-Gym-Armband-Arm-Band-Case-Cover-Holder-For-Mobile-phone-/161634066847?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item25a224219f
Rákérdeztem az eladónál is, hogy tényleg rugalmas-e. A válaszban azt írta, hogy puha neoprene anyagból van, ami nem teljesen olyan rugalmas, mintha gumírozott lenne, de legalább nem merev.
2000-et biztosan megér és jobbnak tűnik, mint mostani a Kalenji "minőség"...Vagy vannak még alternatívák a 10000Ft körül az MM-ben, vagy nagyobb sportmárkák szintén 10e körüli példányai (pl. a Spuri futóboltban).
-
juventusfan
tag
Amint olvasom, a 8 maghoz elég a 3 giga ram. Manapság lehet már igény a 64 bitre? Miben lesz az más, a mai legtöbb készülékhez képest?
-
Visszaraktam 3 gombossal a 3-as B313-as EMUI-t, és gyakorlatilag az első boot-tól számítva 30 perc múlva már leszakadt a Google szerveréről (negatív cell/wifi alarm) - de legalább most van hívás alatt hangja. HiCare-en keresztül megírtam tapasztalataimat a Huawei-nek - bár egyáltalán nem fűzök hozzá sok reményt, inkább csak a magam megnyugtatására írtam. Kár ezért a malőrért, mert egyébként egy nagyon jó teló lenne - de ezzel a "hibával" nálam gyakorlatilag leírta magát, még akkor is, ha ez egy olyan hiba, ami 100-ból 1-2 embert érint csak. Persze van még opció (pl. B310-es ROM), csak attól tartok, hogy egyszer sikerül téglásítani...
-
gbela
senior tag
Valakinek van karra rögzíthető tokja futáshoz? Ha igen honnan rendelte, s milyet? Néztem Alin, de ami Honor 6-osnak van írva ott írják, hogy amúgy nagy rá kicsit, vmi samura szabhatták elméletileg. Nem nagy baj ez, de jó lenne vmi amiben nem lötyög.
-
bkiky01
senior tag
Eladó kipróbált L02-es garival, tokkal, fóliával, 32gb sd kártyával!
-
bullw
tag
Sziasztok!
Kaptam egy MHL kábel átalakítót, ilyen: LINK
Érdeklődnék, hogy a telón mit kell még kapcsolni, hogy induljon a dolog, mert nem csinált semmit, amikor rádugtam. Rámentem arra a több képernyő ikonra is, és semmi.
Köszi!
-
royalka
őstag
Nem sajnáltatni akarom magam meg nem is mondtam hogy mekkora dolgot csináltam eddig. Mert amibe megvan változtatva a tárcsázó csak ki kell cserélni a képeket az tény. De olyan témát eddig nem találtam ahol változó értesítések háttér van + módosított tárcsázó. Mert akkor okés lenne a dolog. De így a 2-t kell egybe gyúrni amivel szép kavalkád kerekedik. Vagy lehet csak én bénázok ennyit.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kezeim átlagos nagyságúak, ezért is érdekel, hogy a Mate 7 mennyire használható. Eddig minden telefonom két kézzel használtam, gyorsabb a gépelés.

Root nélkül nem lehetséges valahogy?

. Én sajnállak.