Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
takibacsi_11
üzenetére
-
takibacsi_11
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy van e lehetőség arra hogy a visszagombot és az "ablakok" gombot megcserélve szeretném használni, tehát jobb oldalon a vissza bal oldalon a másik -
Kovaratis
senior tag
Ezt próbálta már valaki?http://forum.xda-developers.com/honor-6/themes-apps/srs-processing-dolby-digital-t3073184
-
törölt tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Google helyalapú szolgáltatásokat kellene kikapcsolni (ingázás, állandó WiFi keresés, tartózkodási hely jelentése, ha nem használsz Asszisztenst, akkor pedig kilőheted nyugodtan a kártyák megjelenítését, sőt akár a helyelőzményeket is). Helyhozzáférés maradhat bekapcsolva, csak a módot állítsd akkumulátor kímélésre.
-
-
Pickit3
aktív tag
Töröltem a frissítéseket, fagyasztottam, haraptam, tiltottam, ragasztottam, zároltam, de mind hiába. Önkényesen kedve támad valami kuglis sz@rnak elindulni akkor dolgozik ezerrel és az eredmény az, hogy reggel meleg telefonra ébredek. Remélem az nyalókában ezt javítják majd.
-
nimba1
aktív tag
válasz
elmariachi89
üzenetére
Kapcsold be a képernyőkímélést úgy jobb lesz!
-
Bass
addikt
válasz
üzenetére
Én meg nem irtam hogy Te irtad hogy gagyi :-) Amig a hay day es a billiardom elfut ha unalmas perceim vannak akkor nálam ez a csucs gpu:-) Az optimalizácio fontos,amit emlitettem brother in arms 3 asus me7c memopadomon elfut ,tölthetö. A telom erösebb joval és még csak nem is jelenik meg a play aruhazban,nem kompatibilis :-)
-
törölt tag
válasz
elmariachi89
üzenetére
Én is S800/Adreno 330-ról váltottam (Mi3), de telefonon sohasem játszom, Kirin 920 pedig teszi a dolgát rendesen.
(#5275) Bass Nem mondtam, hogy gagyi, csak kissé öregecske már

-
Bass
addikt
válasz
elmariachi89
üzenetére
Jó helyen dolgozol :-) Nincs felvétel? A viber jó lesz,miui es emui alatt van lehetoseg az appokat kiloni hal isten(ilyet nem tud az Lg mar megerte valtani) :-)
-
Bass
addikt
válasz
elmariachi89
üzenetére
Nah az f18 hibátlan,csak leszállni nem tudok :-) A redbull sem szaggat hanem kb alacsony lehet egy hangyányit az fps talan 24fps de stabil és játszható. Viszont ha imádsz játszani akkor nem a telo a legjobb platform.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
elmariachi89
üzenetére
persze picit gyengébb a gpu, de szerintem ez leginkább attól függ mit mire optimalizáltak jobban. amit adrenora optimalizáltak jobban az malin fog kevésbé jól futni, amit malira optimalizáltak jobban az adrenon fog kevésbé jól futni.
vegyél inkább xboxotpersze ha a játék volt a fő szempontod akkor lehet hogy rosszul döntöttél -
Bass
addikt
válasz
elmariachi89
üzenetére
Hard reset a HR ,megprobalom a jatekokat ,szerintem ne band mert egy ket game nem megy rajta valamiert
-
elmariachi89
csendes tag
válasz
elmariachi89
üzenetére
Lehet hogy nem volt jo dontes lecserelni a G2-t erre? :-[
-
Bass
addikt
-
bullw
tag
Lenne egy kis gondom. Fel van rakva a quickpic. Eddig tudtam benne szerkeszteni. Most ramegyek egy képen a szerkesztés fülre, ott a fotók ikonra, aztán be is tölt, de mikor kiválasztom, hogy mit szeretnék benne megváltoztatni, bejön a google+ majd pár másodperc múlva a kép, és nem torténik semmi...
-
törölt tag
válasz
elmariachi89
üzenetére
"Vannak játékok amik az előző telómon (Lg g2) hibátlanul, akadás mentesen futottak, ezen pedig eléggé akadoznak? Elvileg ez egy erősebb teló, nem értem"
Adreno 330 > Mali-T628 MP4
-
Bass
addikt
válasz
elmariachi89
üzenetére
Tobbszor frissitsd es elered az emui 3.0-t es a viber azertnem jelez mert lehet hogy ugy van beallitva hogy a kijelzo kikapcsolasa utan kilovi,a vedett alkalmazasoknal zold kapcsolo de ez majd csak update utan. Ha frissitesz utana csinalj egy HR-t. Mi az a jatek megnezem az enyemen mi a helyzet
-
elmariachi89
csendes tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy Honor 6-ot, így elsőre nem rossz, de van 1-2 apró dolog ami nem tetszik rajta. Ebben kérném a tapasztaltabb Kollégák segítségét.1. Miért van az, hogy viberen nem mindig, de gyakran nem jelzi, ha új üzenetet kapok, ill csak akkor látom, hogy új üzenetet kaptam, ha belépek?
2. Vannak játékok amik az előző telómon (Lg g2) hibátlanul, akadás mentesen futottak, ezen pedig eléggé akadoznak? Elvileg ez egy erősebb teló, nem értem

Gyárilag android 4.4.2 van rajta és emui 2.3, lehet/érdemes már frissíteni?
köszönöm a segítséget!
-
Becksman
őstag
válasz
Kovaratis
üzenetére
A fenn említett problémám megszűnt, viszont nem tudom miért, DE nem tudom felvenni a talkbandel a bejövő hívást

Ez rohadtul idegesítő. Ez miért van?? Nyomom a hívás fogadó gombot és nem történik semmi sem, pedig a gomb jó mert navigálni enged a talkband opciói közt... -
törölt tag
válasz
VOLTCRAFT(1)
üzenetére
Ez már nem újdonság senkinek, összefoglaló is frissítve lett rég.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Ennyit arról,hogy nem lesz szolgáltatói kínálatban !! Akkor ez mi?
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Most rendeltem meg Telekomtól. Bizom benne, hogy legalább annyit ki fog birni, mint az Xperia T-m, ami már elég erősen haldoklik.
Ha segitségre lesz szükségem akkor kereslek titeket. 
-
39764
csendes tag
válasz
kabalapasika
üzenetére
A témák appon keresztül. De ahhoz kell, hogy legyenek témáid telepítve amik tartalmazzák a font fileokat.
Itt van pár ilyen téma + leírás: [link]
Ha pedig saját betűtípust akarsz beállítani, akkor írj privátot és elmondom, hogy lehet (nem kell hozzá root).Viszont én is segítségért fordulok hozzátok:
A kijelzőmön megjelent egy kék folt, ami csak fekete alapon látszik, fehéren nem. 1-2 napja lehet ott, eddig azt hittem, hogy az új háttérkép része. Máshol, pl Messenger, vagy Settings nem látszik, mert ott ugye fehér az alap. Sajnos nem tudtam lefotózni, mert azon nem látszik jól, de majd megpróbálok keríteni jobb masinát és feltöltöm. A kérdésem az lenne, hogy ezt érdemes gariztatni, vagy megpróbálják rámfogni, hogy én miattam van ott? Illetve egyáltalán érvényes-e rá a garancia. Köszi -
royalka
őstag
válasz
kabalapasika
üzenetére
A hwt file-t kell szerkeszteni.

kell a (PH! addikt) rang.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kabalapasika
tag
Sziasztok!A betűstílust hogy tudom megváltoztatni?
-
Black&White
addikt
Kiszivárgott 5.6.16 újdonságok:
-A törölt SMS-ek első körben csak a lomtárba kerülnek, ahol még 15 napig elérhetőek maradnak.
-A tárcsázó megjelenését kicsit átszabták.Lesz a megszokott híváslista, viszont külön tab-en szerepelnek majd az elmulasztott hívások és az ismeretlen számról beérkezettek is.
-Újabb funkciókat kap a Smart E asszisztens.Innentől ennek a segítségével is lehet majd zárni az alkalmazásokat.
-Átdolgozták az ébresztési opciókat, minden ébresztéshez be lehet állítani 1,5,10,15,20, de akár 30 perces ébresztési időtartamot is.
Többit majd ha jelez az OTA
-
Bass
addikt
A telo nagyon jo ar ertek aranyban jelenleg jobbat nem nagyon talalni,a huawei p8 lite is megfontooando lehet,az egy picit gyengebb hw es akku plusz "csak" 2giga ram van benne ami boven eleg es 17000ft-al olcsobb. De olvasd el a honor tetsztjet is az meg fog gyozni szerintem.
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Fontolgatom a vásárlást, főleg a hw miatt szimpatizálok a készülékkel.
Dual sim verzió érdekel, qi hátlappal vásárolható?
-
-
spe88
senior tag
válasz
nagymolnar
üzenetére
na akkor kipróbálom az ex-dialert, amúgy azt amit írtál én is tudom, hogy be lehet lőni mi legyen az alapértelmezett de ettől még ugyanúgy megkérdezi!
-
Annna
újonc
Sziasztok, ma veszek egy Honor 6-ot és mivel sajnos nem vagyok túlságosan jártas a vásárlás utáni első lépésekben, valaki nem tudna esetleg segíteni? Tippek, tanácsok, bármi jöhet.
-
Becksman
őstag
Valaki használ még Talkband B1-et a telefonnal? (tökéletes meg minden, de néha megszakad a bluetooth kapcsolat
). Erre van valami megoldás? B370-en vagyok. Talkband-en meg a legújabb szoftver van rajta. -
imiadmin
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
A felrakásnál qrvára vigyáztam, hogy a lehető legalaposabban letakarítsam. Pormentes közegben raktam fel és szinte azonnal hibátlanúl fel is cuppant... Aztán kb. egy hónap múlva a jobb felső sarokban látszódni kezdett egy kis folt. Nem az üveg szélén, hanem beljebb 2mm-errel.. Es egyre nagyobb lett... Aztán jött a másik... Ha megnézitek a képet, a másik oldalon is elkezdte több helyen...
-
doongoo
addikt
válasz
imiadmin
üzenetére
Nekem hibás a tempered glass anyagában és egy ponton ezért el van válva, de alapból nem szabadna így elengednie. Felrakáskor nem lehet, hogy zsíros/nedves/poros volt ezeken a részeken? Esetleg a káva feszíti oldalról egy kicsit (megpróbálhatod az ellenkező irányba elnyomni az üveget leszedés nélkül is. Szerintem ha leszeded, akkor utána visszarakáskor a gyári cuccokat használva (poreltávolító matrica) esetleg sikerrel járhatsz. Sokkal rosszabb biztosan nem lesz az eredmény. Sima fóliánál nekem okozott az gondot korábban, hogy a szilikon tok előrenyúló pereme feszítette a fóliát és azért vált el
-
Yuri_1
tag
válasz
imiadmin
üzenetére
Még véletlenül sem szeretnélek meggondolatlan cselekedetre ösztönözni
de én már a kezdetektől fogva használok "tempered glass-t" igaz nem touchplus-t.
Simán le lehet venni és vissza is tehető. A tippem a képedre az, hogy a pára a kezedről és egy kis zsír került az üveg és a kijelző közé. Én az enyémről levettem, óvatosan (nem megfogva az üveget) megtörölgettem kijelzőt, az üveghez pedig elvileg kaptál folteltávolító "matricákat". Leveszed a papírról és a tapadós felét többször ráragasztod és leveszed- ezzel megtisztítod az üveget, és mehet vissza.Nekem bejött egy próbát megér ha rászánod magad.
-
-
törölt tag
válasz
Black&White
üzenetére
Persze, tudom, hogy mire akartál utalni, a Voda-vezérnek pedig az a dolga, hogy szépítsen a helyzeten. De ettől függetlenül a piros szolgáltató nagyon komoly versenyhátrányba került azzal, hogy vidéken a kék és a magenta szolgáltató dupla sávszélességet kínál 800 MHz-en, arról nem is beszélve, hogy az utolsó frekvenciapályázaton a Voda nem nyerte meg az 1800 MHz-et sem. Én csak erre reagáltam

-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Egy egyszeru kerdesem lenne:
Most a 3,10es emui van a telomon.
Jott a firssites 314-316ra
erdemes feltenni?A masik:
csengohang: itt is el ,hogy a ringtones mappa tartalmat tudod csengohangkent hasznalni.
Koszonom a segitseget
Udv -
metaldog
senior tag
Sziasztok
Érdeklődnék hogy a teló zeneileg milyen teljesítményt nyújt mert a tesztben nem nagyon tértek ki rá. -
Bass
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Lehet hogy a Telenor 4G ezert szakadozik a telomon? Ma erkezett vissza a szervizbol es semmi baja a tesztjeik szerint.
-
Black&White
addikt
#5222 necsak & #5223 skyline r33:
Én csak az utolsó mondatra akartam felhívni a figyelmet.
A Telenor ZTE, a Telekom pedig az Ericson segítségével épített hálózatot. -
törölt tag
válasz
Black&White
üzenetére
Valóban nem lesz több állomás, de egy korábbi hwsw-s cikk világít rá egy elég fontos dologra:
"Az NMHH tavalyi pályázatán a Magyar Telekom és a Telenor tavaly frekvenciahasználati jogosultságot szerzett a 790-862 MHz-es sávban (itt mindkét cég egy 2x10 MHz-es duplex blokkhoz jutott hozzá).....A frekvenciablokkok közös használatával az LTE-alapú mobilnet sávszélessége is a duplájára nő a 800 MHz-es lefedettségi területeken."
-
HoaryFox
őstag
Nekem tetszik, bár nem telepítem fel, mert nekem a stock is nagyon jó, de szép munka csak így tovább

(#5221) Black&White: Majd meglátjuk, hogyha ténylegesen sok helyen lesz 4G/LTE lefedettség. Ha olyan jó és színvonalas lesz, mint amilyen a HSPA hálózatuk, akkor inkább kivárom, hogy rendesen kiépítsék.
Amúgy meg ha jól láttam, még csak RED-eseknek meg talán Go+-osonak elérhető, szóval flottás előfizuval egyenlőre b.szhatom a 4G-t

-
Black&White
addikt
Idézet egy mai hwsw-s cikkből, talán valamennyire kapcsolódik a fel-fel bukkanó LTE anomáliákhoz:
Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója a HWSW kérdésére elmondta, a cég nem aggódik, hogy két versenytársa az összefogással komoly versenyelőnyhöz jutna piacon. Mint elmondta, a hálózatok összekapcsolásával a két riválisnak nem lesz több 4G-s állomása, mint a Vodafone-nak, emellett a két hálózat összekapcsolása az eltérő beszállítói háttérnek köszönhetően nem várt műszaki problémák elé is állíthatja a konkurenciát. -
39764
csendes tag
Kollégák! Szeretném Nektek bemutatni legújabb projectemet, melyben saját ikonokat készítettem EMUI témákhoz. Közel sincsen kész, lényegében csak az általam leggyakrabban használt appokhoz készültek eddig. (Google appokból 1-hez sem csináltam, ugyanis a Play Store ikonját nem tudtam megváltoztatni és utána hagytam az összes többit is, hogy egységes legyen.)
Sötét, egyszerű háttereken mutat jól.
Screen
LetöltésTelepítés:
-belső tároló HWThemes mappájába bemásolni
-Themes/Témák app -> Mine/Saját fül -> alul Customize/Testreszabás -> App. icon style/Alkalmazások ikonstílusa menüpontban kiválasztani azt, amelyik Project Awesome néven fut.Remélem, lesz akinek tetszik
Have fun! -
Tomiks24
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy Honor 6 beszerzésén. Van olyan probléma, ami a hosszabb használat során felmerült és intő jelként szolgálhat a beruházás előtt? (Pl.: a Oneplus One-ról elég sok hibát olvastam, képernyő sárgulás, hálózatról ledobás, stb... itt ilyesmi?) -
spe88
senior tag
Azt be tudom valahogy állítani dual-simes telónál, hogy ne kérdezze meg mindig, hogy melyik kártyáról hívjon (az egyik netes SIM szóval amúgy sem lehetne róla hívni senkit)?
Ileltve L12, hogy viszi a Telenoros netet, ez engem is érdekelne? (Győr környéke, de egyéb tapasztalat is érdekel!)
Köszi
-
Land
veterán
Kezd kicsit belassulni a telefon. Egy HR valszeg megoldana. Másik alternatíva a beta lolli teszterseg lenne. Lehet még és érdemes teszternek jelentkezni? Magyar nyelvű lenne a ROM?
-
paolinho
őstag
KÖszi, ezzel a VyperVPN-nel valóban összejött, de ezzel is kellett szarakodni egy keveset.

Akkor sikerült, amikor HKG-ra állítottam, majd repülőüzemmód, wifi vissza. Szóval nagyjából, ahogy a VPN One Click-kel anno. Talán volt egy újraindítás is, de már annyit kapcsolgattam, hogy az nem tudom, hogy melyik fázisra esett. Mindenesetre most jó, és a Fájlok alatt is megjelenik a Felhő menüfül miután bejelentkeztem oda is.(#5208) Kovaratis: Sajnos a Region Changer-rel se repülőmódban, se anélkül nem tudtam összehozni a régióváltást. Pedig minden csirkelábas lett, de nem csatlakozott fel ezután sem a teló. De ez korábban sem hozott sikert a témában. Mindenesetre Neked is köszi!

-
Lagabor11
csendes tag
Sziasztok, Help!
L02-esem van, meg jött a B316 frissítés, előtte 3 gombossal B313 került fel rá. Most az Emui.com-ról letöltöttem a B316-ost és szeretném 3 gombossal feltenni. Na, erre nem engedi. Ezt megtettem a 313-al, azzal sem. Tipp? -
39764
csendes tag
válasz
monyo12
üzenetére
Elvileg az L04-en kívül minden készüliknek a bétája folyik éppen, ami 5.1.1 és EMUI 3.1.
L04-gyel kapcsolatban pedig ezt olvastam a topicban: Lollipop beta coming for l04 in July third week. Confirmed by Huawei employee Xing Lee.
(#5205) paolinho
Ugyanez volt a problémám, a VPN One Clickben már nem lehet Hong Konghoz csatlakozni. Én a VyperVPN-nel csináltam meg utána, ebben regisztrálni kellett, de csak 2 perc.
-
monyo12
tag
Van valami friss hír lollipopról??
-
paolinho
őstag
Tudna valaki segíteni nekem, hogy hozzájuthassak egy Honor Wallet alkalmazáshoz?
Talán ezzel sikerülne a Huawei Cloud-ra feljutni (újra). Ugyanis amióta romot cseréltem, képtelen vagyok rá. Korábban is sok kínlódással sikerült megoldani a VPN One Click-kel, de akkor valahogy sikeredett, de most repülő üzemmódra váltva wifi-n is "Actual IP and Origin Country számok és Hungary" bukkan fel, és amikor próbálkoznék a Connect to Hong Kong-ra bökni, akkor a This function is available only for premium service! You can use the Random Servers szöveg ugrik fel, aztán semmi. -
ezekiel
aktív tag
-
válasz
paolinho
üzenetére
Hát akár ez is lehet, nem tudom. De ha gyári recovery van és 3 gombossal raktad fel a 316-os ROM-ot, akkor annak elvileg full gyári állapotban kell lennie update után. Ezért is macerás a 3 gombos, mert az mindent gyalul. A helyi az nem. De ez abból is látszik, hogy a 3 gombos update fájlmérete 1 GB felett van, a helyi update meg csak olyan 100 MB körül van.
-
paolinho
őstag
válasz
Roland78
üzenetére
(#5199) bogabi Hát akkor fogalmam sincs, hogy nekem miért nem található az app-jaim között. A 3 gombossal raktam fel, és pl. az első indításnál még volt Tükör alkalmazásom, aztán aztán a takarítgatás közepette az is eltűnt. Nem lehet, hogy TWRP alól a kinai app pucoló vitte a levesbe ezt is? Utólag esetleg vissza lehetne tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Asus Zenbook 13 laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Viszont ebbe az esetbe is érdemes bepróbálkozni hogy : "Hát én nem tom hogy került oda, én nem tuti nem..
"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szóval rendeltem egy másikat...
jó lesz meglátod.