Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
rafis83
tag
Ha nincs problémád az értesítésekkel akkor igen. Alapesetben ez az opció van beállítva, nálam így is működnek rendesen az értesítések (ha az alkalmazás futhat a képernyő kikapcsolása után is - védett alkalmazásoknál lehet állítani). Ill. érdemes eltávolítani a taskmanagereket is, mert bekavarhatnak.
-
-
válasz
fant0mi
üzenetére
@fil és @fant0mi: köszi mindkettőtöknek!
Amúgy - nem akarom elkiabálni - lehet, hogy rájöttem a késve érkező (vagy meg sem érkező) Gmail értesítések/levelek megoldására: a beállításokban a Power Saving nálam Smart-on volt alapból. Most átraktam Normal-ra, és eddig úgy tűnik, hogy nincs gond a Gmail-es levelekkel és értesítésekkel. Kopp-kopp-kopp...
-
mbwrestling
csendes tag
Eladó Kínából rendelt HONOR 6.
105 ezer Ft-ér oda adom, ennyi volt az ára.
Van hozzá Nilkin Frosted shield fekete tok is.
Teljesen új. Nem használtam. Dobozban van.Akár már holnap postázom. írj privát üzenetet.
-
doongoo
addikt
válasz
Burgburger
üzenetére
szerintem sehogy, de próbáld meg pl. elindítani kinyitott flippel a powerampot és csak aztán becsukni. Hátha akkor már azt viszi tovább. Vagy esetleg megpróbálni a gyári lejátszót fagyasztani
-
Burgburger
tag
Tudnátok segíteni abban, hogy hol tudom beállítani azt, hogy az ablakos flip tok kis ablakában ne a gyári lejátszót, hanem a powerampot érjem el?
-
Esetleg tudtok valami aktuális netes akcióról
? -
fant0mi
őstag
Amit igy egy ora hasznalat utan eszrevettem (L02):
A tererossegjelzo nem irja ki hogy 3G vagy 4G a halozat. Nem fagy a sebessegkijelzotol nekem.
A frissitestol szamitva a tarcsazoban mar nem csirkelabakkal irja az orszagot.
A beepitett levelezojet nem hasznalom, igy nem tudom hogy ott is eltuntek e a kinai karakterek. -
Sziasztok!
Azoktól kérnék infót, akik a developer 5.3.16-os ROM-ot használják leginkább H60-L02-őn (mennyire stabil, van-e valami nyűgje, stb.).
Előre is köszönöm!
-
-
royalka
őstag
Nah elkészült a módisított 3.0 téma. Honor 6 pluszból kaptam az eredetit és tökéletesen megy a mi készülékünkön is... Érdekessége hogy Értesítések/Parancsikonok hátterét a jelenlegi háttérhez állítja úgy hogy jól elmossa azt, nagyszerű megoldás, sztem. Én annyit módosítottam most, hogy kicseréltem a beállítások menü hátterét egy enyhén krém színűre + színes ikonokat raktam bele. Az én ízlésemnek ez a top.
Ha valakinek van ötlete írja le és ha tudom akkor megvalósítom.
Csak egyszerűen be kell másolni a belő memória "HWThemes"
Itt elérhető, képek is vannak.
(#2771) papeti01
Ebay-ről szereztem. Sztem nincs tipus hiba eddig legalább is nem jött elő semmi ismétlődő dolog. Hát fentebb volt eszmecsere az üvegről. Folliázd vagy nejlonnyal vagy tempered glass -al és akkor tuti. Nálam szilikon tokba van, így nem tom hogy külseje mennyire kopós, de erről se hallottam még panaszt. -
Pickit3
aktív tag
válasz
gyuri2008
üzenetére
Mindig megéri váltani egy jobbra csak kérdés hogy ki bírja anyagilag, de távol álljon tőlem, hogy más pénztárcájában kutakodjak. Nem ugrik be, hogy milyen a g7, de ezt lődd be úgy a z2 szintjéhez szóval hosszútávra mindenképp ajánlott. Nemhiába kapott különösen ajánlott plecsnit.
-
theooracy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ok. Köszönöm.

-
gyuri2008
veterán
G7-ről, érdemes erre a típusra váltani?
-
theooracy
aktív tag
Üdv Urak. Kérdezném azoktól, akik a MYMEMORY-tól rendeltek már, hogy mennyi idő alatt jött meg a cucc és ki szállította? Posta, vagy futár?
-
royalka
őstag
Ajnánlom aki szeret telóval ökörködni.

-
Pystyke
tag
A han solo-s nagyon jó...
Olyan kell nekem
Honnan lehetne beszerezni?http://player.hu/tech-3/16-mobiltok-amitol-nem-csak-a-telod-de-te-is-piszkosul-meno-leszel/
-
Burgburger
tag
Megoldódott a fólia felrakási gondom!

Győr és környéki Honor tulajoknak jelzem, hogy ilyen esetben nyugodtan forduljatok a tartozékbolthoz a Batthyányi tér 15 szám alatt. A bolttal kapcsolatban infó még, hogy szerviz átvevő hely is ez a bolt, és elfogadják az edigis gari jegyet is. Talán gyorsabban intézik a gariztatást mint az edigi.
-
Moon70
tag
Immár két hete használom a telefonom ( e-digis, B370), eddig szerintem a leggyengébb pontja a fényképezőgépe.
A beépített, gyári alkalmazást használom, de folyton azt tapasztalom, hogy elég sok életlen képet készít. Lehet türelmesebbnek kellene lennem, nem kapkodni, de vannak esetek, amikor csak gyorsan előkapom és fotózom, helyzetpillanatokat, ahol nincs időm várni. Nos, ilyen esetekben kicsit lehangolóak az eredmények.Milyen fényképezőgép appot ajánlatok, amely kicsit profibb mint a beépített?
-
royalka
őstag
Ha figyelmsen olvasnál észrevennéd hogy MIKRO karcokról írtam. A kulcs nem éppen azt csinál. De ha te amugy is ilyen trehány vagy, észre se veszed őket, szal felesleges a további helypocséklás szerintem. Én csak leírtam, hogy vettem olcsót üveg foliát, ha valaki nem akkar több ezretkiadni egy jobb minőségüért.
-
-
daczkó
aktív tag
válasz
royalka
üzenetére
Persze, ha kulcscsomóval esel neki, de normál használat mellett sosem fog karcolódni. GG1 (Azt hiszem Motorola Defy) óta használom kizárólagosan GG üveges telefonokat, és sosem karcolódtak. Ja de mégis. Egyszer, amikor leejtettem az aszfaltra és rá is léptem. meg. Bár az szántás volt, nem karc. Egyáltalán nem vigyázok a telefonjaimra pedig.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Burgburger
üzenetére
Vagy te is veszel 10 fóliát ebayról és gyakorolsz mint én.
Én sem az anyám hasában tanultam fólia művészetet.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Burgburger
üzenetére
Hát akkor irány egy sufni gsm és ott felteszik, de sajnos nem vatikáni valutáért. Bár szoktak szemétkedni hogy csak a sajátjukat hajlandók feltenni. De ha jól tudom az edigi is felteszi, bár egyiket sem ismerem igazán.
Vagy te is veszel 10 fóliát ebayról és gyakorolsz mint én.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Én is tettem egy próbát 1080p-ben. Combos játékkal azért érezhetően jobban fogyott az amper és még melegedett is amit már rég nem éreztem, de dicséretes hogy a teljesítmény nem csökkent.
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,van valaki aki segitene visszarakni a telóra az erdeti 2.3-at+rootba segitene? Jelenleg 5.2.16 van és nem igazán vagyok megelégedve a 3.0-ással,nagyon megköszönném.Se a tv távirányitó se semmi nem müködik nekem ahogy rég,már bánom hogy frissitgettem,mostazt irja atelóm hogy H60 l01 és nem az hanem h60 l02 de mindig stabilan müködött eddig.
-
daczkó
aktív tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Dehogy kell fürdőszobába menni. Csak nem az ágyba fekve kell megcsinálni. Évek óta egyedül rakom fel a fóliáim és mindig ezzel a módszerrel. Nulla buborékkal, nulla szösszel alatta. Csak kicsit oda kell figyelni, meg persze nem retekben kell élni

(#2741) royalka: A Honor 6 Gorilla Glass 3-al rendelkezik, azaz alapból sem fogod tudni megkarcolni, ahogy már a GG1-et sem tudtad.
-
royalka
őstag
Megérkezett az olcsó üveg fóliám, 900 pénz A karcolás tesztere jól szerepert viszont a vizet nem úgy gyűjti mint a videón csak kisebb idő után állnak össze a víz cseppek. Hát az ujjlenyomat is látszik igaz nem annyira min a sima fólián. Méret jó, tapintás , csúszás jobb mint a sima fóliának. Felrakáshoz volt egy száraz és egy nedves törlő kendő. Előző fólia eltávolításához szüksége ragasztó csik. Csak szépen a hangszóróhoz és a távolság érzékelőhöz passzítottam meg az alját párhuzamosan a kijelzőhöz, rá ejt és puff fel is cuppant. Jó lett volna ha az ujjlenyomat egyáltalán nem látszik de, hát az is elég hogy nem fog könnyen karcolódni. Ennyit megért.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
Burgburger
üzenetére
Ha ügyes vagy akkor te is fel tudod tenni. Persze ajánlatos pormentes helyen felrakni.(pl:fürdőszoba)
Mivel én sem tudtam felrakni ezért rendeltem 10 fóliát biztos ami biztos alapon...maradt 6db az első fóliafelrakásból, de legalább megtanultam felrakni persze némi veszteséggel.
-
Burgburger
tag
Sziasztok! Tud nekem segíteni valaki abban, hogy Győrben kihez tudok fordulni, hogy a gyári fóliákat feltegye nekem? Előre is köszi!
-
Janije24
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a B371 frissítés után miért nem tudom telepíteni a B380 verziót.
Megtalálja az update.zip-et ki is kapcsol neki is áll telepíteni 1-2 másodpercig majd install failed hibával leáll.Ötletek esetleg??
Köszönöm előre is. -
doongoo
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Pont kijelzőidőben lehet észrevenni a különbséget (a felbontáson szabad szemmel nem venni észre), nálam simán megvan 7 óra általában (néha több is). Bluetooth folyamatosan bekapcsolva és vagy wifi vagy 3G folyamatosan kapcsolódva, szinkronizálva
-
Pickit3
aktív tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Ebben igazad van sőt én is úgy használom ha filmezek vagy amikor kell, de én a hosszú üzemidő céljából szoktam használni a sima hd-t. Mint mondtam előfordul a 8 órás képernyőidő.

-
csapee
őstag
Ha már témák, az xda-n van fennt egy 3,9GB-os zip (Mega link), sikerült valakinek leszedni? Többször probáltam pc-vel de mindig hibásan jön le.
-
Trotter66
tag
válasz
Janije24
üzenetére
Nálad, akkor valami nem stimmel. Mármint a Telónál.

Novembertől használom nagyjából az Edigis gépet, szaggatás, vagy késedelmes programindítás még véletlenül sem volt a menün.
A topicban emlékeim szerint nem szerepel olyan bejegyzés, amely a háromgombos módszer sikertelenségét írta volna le. Nem feltételezem, hogy rosszul csinálod, ebben az esetben viszont a teló rossz.
Gondolom, hogy a telepítést, molyolást követően újraindítottad.
-
Trotter66
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Simán lejött a linkről, aztán az SD-ről betettem a belső tárhelyre a HWtémák mappába, oszt annyi.
-
gulyasa
őstag
válasz
Janije24
üzenetére
Valami csak a te példányoddal nincs rendben...
Átlag 2 naponta kell tölteni az enyémet úgy, hogy hétköznaponként munkaidőben folyamatosan be van kapcsolva a mobilinternet.
Ha feltöltés után jön egy hétvége, akkor az meg dobja az akkuidőt kb 1 nappal, néha másféllel.
Mondjuk tény, hogy egérmozizásra nem használom a telefont, és a játék is minimális rajta (néha Szókereső).
(H60-L02) -
Janije24
csendes tag
Üdv!
Kb egy hete jutottam hozzá az edigitálos verzióhoz.
Nekem eddig iszonyat nagy csalódás a Matrix Hd után.
Sebességbe van előre lépés böngészésben de max 1 másodperces késésekről beszélünk.
Kamera elfogadható de vicc hogy az atrix hd kamerája tudta a slow motiont ez nem aról nem is beszélve hogy külön zajszűrési profilokat lehetett parametizálni benne és iszonyat jó hangminőségben vett fel ez meg "high end" létére csak átlagos szerintem túl van hájpolva a telefon nem is kicsit.
Az akku idő az számomra gyalázat.... 4 óra kijelző idővel 18 órát üzemidővel vicc.... oksa ogy 8 mag meg 3 giga ram eszik, de hogy rengetegszer be is szagat a rom az már maga a vicc.
Pedig már újra is húztam a multitoolból.
Ugye a 3 gombos frissittés még véletlenül sem működik.Ez a saját véleményem senkit nem akarok befolyásolni meg semmi csak leírtam a saját tapasztalataim.
Üdv!

-
doongoo
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Google keresőbe írd be: Honor 6 dark bloom
Kidobja az xda-s linket tutira -
-
igmond
tag
Sziasztok!
Fülhallgató ügyben szeretnék tanácsot, tippet kérni. Egy barátom használ vett ilyen telefont és mondta, hogy a jelenlegi fülessel nem szól elég hangosan, halk a telefon nagyon. Valami jó kis fülest kellene találni hozzá, de ha lehet nem az "agybadugós" fajtát. Ha megosztanátok tapasztalataitokat megköszönném!!!

-
Agyus86
újonc
válasz
Pickit3
üzenetére
Ótejóég! MEGJAVULT A TELEFON!
Már éppen a 3 gombos magánakcióhoz készülödtem, amikoris kivettem a telóból a memóriakártyát. A laptopom egyböl formázni akarta, nem is engedett a fájlokhoz... Egyböl visszanyúlok a telefonhoz - hátha a memorycard volt a hunyó - ÉS IGEN! Anélkül tökéletesen müködik. Vszleg veszek egy új memóriakártyát és élem boldogan az életem 
Egyébként érdemes 3 gombosan feltenni (újra) a jelenlegi 370-es szoftvert? Mik az elönyei, ha igy teszem fel? -
Rambi2
csendes tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Here link for DARK LOLLIPOP THEME:
http://www49.zippyshare.com/v/eiN4X0oh/file.html
Lehet, hogy ezt keresed......Vagy ezt:http://forum.xda-developers.com/honor-6/themes-apps/theme-bloom-dark-ui-emui-3-0-t3002522 -
Agyus86
újonc
-
Agyus86
újonc
Jó estét kedves fórumtagok! NAGYON NAGY A BAJ!!! A telefonom teljesen (TELJESEN!!!) bedöglött. Azt hittem csak egyszerüen lemerült (bár tisztán emlékszem, 50+% akkuidöt irt nemsokkal elötte), gondoltam majd otthon rádugom a töltöre... Igenám, csak nem tölt, nem világít, csak melegszik (úgyhogy le is húztam a töltöröl) ÉS NEM REAGÁL SEMMIRE! Se kép se hang... Nyomkodom hosszan, röviden, semmi! Teljesen tanácstalan vagyok. A telót egy szlovák webshopban rendeltem (kb. Másfél hónapja) H60-L04, 370-es ROMmal, OTAn volt frissítbe. Hozzáteszem, az utóbbi napokban jobban ette a RAMokat (összes alkalmazás bezárva=1,7G szabad memoria, ez elejével 2 szokott lenni) Volt már újraindulás is egyszer, továbbá kaptam egy "android rendszer leállt" (vagy hasonló) üzenetet is egyszer. Na erre kérek gombot varrni... Örület

-
Pickit3
aktív tag
válasz
monti0222w
üzenetére
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, régebben valaki, lehet, hogy doongoo, felrakott egy fekete témát ami mindent feketévé tett, kerestem mindkét topicba, de nem találom, aki tudja segítene egy linkel. Köszönőm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És már két sufnis küldött el. 

Sajnos nem vagyok ügyes! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Garancia-viaszaküldés az egyetlen verzió szerintetek is? Azért nagyon lehangol, h ilyen történik egy ennyire dicsért telefonnal (és nincs agyontömve alkalmazásokkal)