Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
MunezXBK
üzenetére
köszike, enyém is
amúgy ez a zsebből való hívogatás örök téma de minden teló fórumába, nem feltétlen mondom hogy user error, de magától nem csinálja, nekem elég tág a zsebem nem feszül a teló
amúgy van egy ilyen kisegítő lehetőség is hogy zsebbe megelőzi a véletlen nyomkodást, be van nálad kapcsolva? lehet nem ér semmit csak mondom
-
mofiba
csendes tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Pontosan...
Meg tudnám, de másra kell most egyben, s a két telefon sem derogál, csak unom hordozni.
S ha valamit meg tudok venni részletre, s azzal nem veszélyeztetem a családi kasszát, miért ne tegyem?A H7 tetszik a legjobban, de a 16 gbtől félek (ami tudtommal 11).
Akkor H6 plus vagy van esély, hogy megjelenik itthon a közeljövőben a H7 64es? -
svgyula
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
Ja! Én azt mertem feltételezni, hogy prémium telefonról beszélünk
Akinek meg nincs pénze Mercire az ne részletre akarja megvenni mert kiröhögik ................. 
ilyen van a tescoban 4500Ft-ért ezt kell megvenni -
-
nickedez89
senior tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Nekem is azt ígérték,hogy majd küldenek sms-t mikor számomra is elérhető lesz a 4G! Persze ennek több hónapja, azóta jön az sms!

Amúgy annyi az egész, hogy csatlakozhatsz az LTE hálózatra, gyorsabb net! Meg elméletileg stabilabb vétel, tisztább beszédhang ha mindkét fél 4G-n van, stb.
Én még ezt nem tudom alátámasztani ugyebár!
-
Dominator
aktív tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Nálunk a munkahelyem környékén (Biatorbágy, Rozália park) konkrétan a kék szolgáltatónak olyan szinten nincs még 3G lefedettsége sem, hogy mindenkinek 2G-re kell kapcsolnia a telefont, mert nem tudjuk hívni egymást. Ugyanezek a tünetek, megszakadó hívások, ki sem csöngő telefonok. (Amúgy a szolgáltató ajánlotta ezt a megoldást, mert közölték, hogy errefelé nem lesz ilyen jellegű bővítés.)
-
-
theooracy
aktív tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Azért egy android rendszer frissítést ne hasonlítsunk össze egy EMUI frissítéssel..
Az egy jó dolog, hogy nálad minden ok., de ha valami mégsem működik jól a frissítés után, aminek megvan a minimális esélye, akkor az meg cumi. Úgy tudom, nem olyan egyszerű visszaállítani az eredeti állapotot.
Azért kérdeztem, hogy ezen dolgok ismeretében érdemes-e frissíteni, jobb-e annyival a 3.0-ás, hogy ezt a dolgot bekockáztassa az ember egy jól működő 2.3 mellett.
Persze a Lollipop-nál szerintem más a helyzet, azért egy rendszerfrissítést csak elvégez az ember, az csak nagyobb előrelépésnek számít, így megér némi kockázatot.. -
Pystyke
tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Én bevállalom, beírom...
Csak ne kiabáljam el...
edigitalosm eddig hibátlan!!!
(miután rá tudtam rakni az okosvezérlőt)
Sony Sola után ég, és föld a különbség hangminőségben, és erőben!!!
(nem, nem a sony javára...)
egyedüli problémám, hogy a konyhai tv-t az istennek se akarja távirányítani...
de még betanítani se tudom...
Igaz, én nem piszkálom a rom-ját, vagy mijét, úgy jó, ahogy van...
Nálam sokkal okosabb emberek találták ki...
Sose voltam híve a sufnituningnak...
Tényleg, a frissítések maguktól letöltődnek, települnek, vagy rá kell keresni? -
Rambi2
csendes tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Ez szerintem is így van. Én az elmúlt 1 hónapban az említett hibákat én nem tapasztaltam(H60-L04,T-mobile 4G). Akinél néha ujraidul, annak javasolnék egy gyári visszaállítást, majd így egy 2 napos tesztet. Ha a hiba így nem jelentkezik, akkor valamelyik progi okozza. Ha valami gyári szoftveres bug lenne, akkor szerintem mindegyik edigitalos verziónál jelentkezne. Az átlag juzer egyébként soha nem olvas fórumokat. Ide csak mi: a fanatikusak irogatunk, vagy azok akiknek valami problémája van. Ha valaki átnéz a G2 topikba, akkor 5 perc után levonhatja a téves következtetést:szar a szoftver és mindegyiknek sárgul a kijélzője.Ott pl.egy idő után pont ezért ketté vált a topik:Minden másnap romolgatók vs átlagfelhasználók. Szerintem ez egy nagyon jó telefon, és remélem, hogy akinek valami problémája van, annak itt a fórumon tudunk segíteni.
-
Szedált
tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Nekem sima Edigitalos van, de eddig sem recsegés, sem újraindulás nem volt. Eddig szépen viselkedik, nekem kicsit túl visszafogott is talán. Nem akar túl sok áramot fogyasztani, így plö alig veszem észre a naptár emlékeztetőt. Azt még állítgatom. Vagy ott a Llama, Messenger, amik nem kapnak túl sok real time lehetőséget, hiába védett alkalmazások.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A 4G viszont pengén megy.

Olyan is előfordul, hogy mikor már rég ébresztenie kellene, csak akkor kezdi el a jelzést, ha a képernyőzárat feloldom...

és tényleg!! 10 rongy a tízezer mi?
Elvileg van funkciója.
Én Edigitalban vettem, és Győrben nagyon szépen tolja a 4G-t