Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozmy
őstag
Ki milyen tokot használ? Én zoknit fogok
ha nem találok egy normális flip álló tokot. 
-
Bass
addikt
válasz
üzenetére
Telenoros vagyok es tobbszor elofordult mar,illetve amennyit eszre veszek,ki tudja h valojaban hanyszor. Megszakad de rogton ujra csatlakozik. Ugy vettem eszre eloszor h a hay day-el szoktam babralni es kell hozza kapcsolat,az meg ha megszakad rogton reklamal. Most toltok egy appot?ami monitorozza a netet ,kivancsi vagyok hanyszor szakad meg valojaban. Parszor belefer de ez mar nem gondolom hogy halozati hiba,vagy a 4g ennyire ingatag? bekapcsoltam a cat6 lehetoseget is.
-
kozmy
őstag
Hol lehet ehez a telóhoz bőr flip tokot venni a guglis barátomat hiába kértem, hogy segítsen sehol nem találtam

-
törölt tag
Ha jól emlékszem, Telenoros vagy. Mióta áll fenn ez a probléma? Mert én Telekomos vagyok, és nálam is eldobta tegnap délután a hálózatot 2-3 alkalommal néhány mp-re, de sem előtte, sem azóta nem jelentkezett ez a dolog. Szerintem csak a szolgáltatóknál volt valami gubanc.
-
Bass
addikt
Nekem olyan gondom van hogy megszakad,eldobja egy egy pillanatra a halozatot,eloszor azt hittem csak a netet de ma eszrevettem hogy a halozat is elmegy. A hayday reklamal a legto bszor. Lehet hibas a telo vagy valami mas?
-
kolakola
tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
+1, az egész tok iphone-ra hajaz, de hoyg valami pozitívat is mondjak, úgy látom, hogy ehhez legalább nem kell levenni a hátlapot.
-
butyek
senior tag
Senki nincs, aki felrakná azt a 6 ablakos telefonkezelőt?
-
ZolkoW
őstag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
+1, ájfónom lenne, is kerülném nagy ívben az ilyen kivágottakat

-
Pickit3
aktív tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
+1 szívemből szóltál

-
Becksman
őstag
Ez a sárgulásos dolog hogy vehető szemügyre legkönnyebben??? :-/
-
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem Failed-et írt, ha TWRP alól szerettem volna frissíteni.
-
monti0222w
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
OK.
Újpest? -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
az L02-est mennyire lehet csirkeláb-mentesíteni?
-
theooracy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi.
-
Black&White
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Na, előkotortam neked a kínai changelogot, ezt dobta rá a GT:
[Recommended] optimization update Google the latest security patches, enhanced system security optimization preset non-system system optimization application can be uninstalled update Google latest security patches, enhanced system security optimization preset non-system optimization application can be uninstalled SD card compatibility, solve some of the SD card is not recognized within the back part of the game to solve the compatibility result of [WLAN] resolve the small probability WLAN lower part of the scene can not access the connection [glory WLAN) solve some areas can not connect cmcc hot upgrade considerations: Upgrade ago We recommend that you back up your important data, please make sure the phone is not root, the battery has enough memory remains, if you encounter any problems during the upgrade, please pollen club Chitw wwwhuafans, com) to seek support port
Sört iszok, köszi!

-
monti0222w
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Mi a változás benne?
-
válasz
doongoo
üzenetére
Köszönöm, de az nálam már az emészthető ár tartományán felül van.

Most az XDA-t olvasgatom, elméletileg mehet a telefonom (rootolva is van, tehát ez sem akadály).
Elég sok egyéb más kütyüt néztem, de valamiért eddig mindegyik kiesett a listáról. Pedig nincsenek nagy igényeim (lásd alább), és mégis (mozog a Föld
) -
monti0222w
addikt
válasz
kovaccs
üzenetére
A kompakt méret azt jelenti, hogy a többi 5 colos mobilhoz képest kisebb házban fér el a kijelző. Farmerban pedig simán elfér, tapasztalatból mondom! A szint meg neked kell el döntened melyiket szeretnéd, én mondhatom azt, hogy fekete valaki más meg azt, hogy fehér. Talán, annyi szól a fehér mellett, hogy nem látszik rajta az új nyom.

-
tamasgal
senior tag
Milyen boltban érdemes körül nézni tok ügyben? Net most nem játszik mert ma a kezembe kellene kerüljön

-
kovaccs
tag
Sziasztok! Véleményetekre lennék kíváncsi, mivel nem nagyon lehet bemutató készüléket találni. Nektek a fekete, vagy a fehér a szebb, elegánsabb? Kompakt mérete azt jelenti, hogy farmer zsebben elfér? Köszi.
-
theooracy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Üdv. Milyen OTA-s update volt, vagy van a B313-as EMUI 3.0-ra? Nekem amióta régebben frissítettem a 3.0-ra, semmi frissítés nem jött OTA-n....
-
theooracy
aktív tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Köszönöm, akkor várom a javítást türelemmel... :-)
-
doongoo
addikt
válasz
koxminator
üzenetére
Erre ajánlom neked a pebble órát
-
theooracy
aktív tag
Az mitől lehet, hogy alvó módban sokszor megszakítja a wifi kapcsolatot? Wifi alvó mód ki van kapcsolva. EMUI 3. B313 rom.
-
mati12
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
A Multitask ablakok voltak idáig is....? Csak én nem vettem észre....?
-
mati12
senior tag
válasz
paolinho
üzenetére
Nem a víruskeresőt hiányoltam... Hanem azt jeleztem,hogy nálam sem a lentebb linkelt 6 ablakos telefonkezelő alkalmazás található. Annak ellenére,hogy két simes készülékem van nálam is csak a négy ablakos verzió található,a rom pedig a legutolsó hivatalos B313.
Ami ebben a pillanatban már 6 ablakosra is változott,mivel a hsz. írása alatt frissítettem a készüléket 5.51-es verzióra. Lehet,hogy azért volt idáig csak a négy ablakos a legfrrisebb rom ellenére is mert mindig vissza raktam a régebbi mentéseimet.
-
Becksman
őstag
Na feltettetem a fóliákat.
A hátlapon lévő gyárilag lévő fólia amin az IMEI van azt meg kell tartani? -
törölt tag
válasz
koxminator
üzenetére
Ha a fitnesz része nem érdekel, jó lesz a Gear Fit is. Nekem a Garmin modellek nagyon tetszenek, bár nem olcsók.
(#3943) paolinho Voltam annyira elvetemült, hogy a Honor felirat miatt megvettem a drága tokot

-
válasz
üzenetére
Igen, ezeket tudom, a fitnessz része nem is érdekel, a lényeg az lenne, hogy lenne egy jó kijelzős óra + az értesítéseket lássam a karomon és ne kelljen mindig elővenni a telefont. Ja és persze ne kelljen naponta tölteni. Ezt elméletileg tudja is a Fit, az ára is már a számomra elviselhető kategóriába esett, de majd akkor megpróbálom valahol kipróbálni, ha tudom. Köszi.
-
-
butyek
senior tag
Sziasztok!
Svgyula, vagy vki, akinek megvan az a fajta telefonkezelő, igazán bedobhatná ide a telepítőjét

-
törölt tag
válasz
paolinho
üzenetére
A nanoréteg használat során szép lassan lekopik róla, de ez 4-6 hónapban mérhető, utána érdemes megismételni a "kezelést"
A kopás nyilván nem látható, ez az eljárás elejétől a végéig láthatatlan marad. Amúgy én is egy hasonló tokban (fekete) tartom, és hozzád hasonlóan nekem is fontos a maximális védelem. Márpedig a tok és a kijelző közé is be tud jutni a por, annak is lehet mikrokarc a vége. -
paolinho
őstag
Arra esetleg van valami tipp, hogy miként lehetne választható opcióvá tenni azt, hogy a névjegyzékből kiválasztott nevet mivel tárcsázzam?! Értem ez alatt azt, hogy ha van alternatívám a Voip hívásra. Mert nálam ennek lehetőségét nem kínálja fel a teló.
(#3939) mati12 Nincs semmi butított alternatíva Nálad sem szerintem. Egyszerűen mozgasd el jobbra a "Telefon-kezelő"-ben a menüt, mert ott van a Víruskereső.
-
paolinho
őstag
válasz
üzenetére
Ez a kijelzővédő folyadék mennyit bír? Magyarán, a használat során le tud kopni?
Tudom, hogy sokan nem preferálják a a tokban tartást, én azonban a maximálisan igyekszem óvni a készüléket, és egy ILYEN tokban tartom, viszont azt sem szeretném, ha a képernyő karcosodna a használattól, és amit ajánlottál, az nagyon tetszik így első látásra.
-
törölt tag
válasz
koxminator
üzenetére
Az a helyzet a Gear Fit-tel, hogy teljeskörűen csak az alábbi Galaxy készülékekkel tud együttműködni (teljesség igénye nélkül):
Galaxy S6
Galaxy S6 Edge
Galaxy S5
Galaxy S4
Galaxy S4 Zoom
Galaxy S4 Active
Galaxy S4 Mini
Galaxy S III
Galaxy Note 3
Galaxy Note 3 Neo
Galaxy Note II
Galaxy Grand 2
Galaxy Mega 6.3
Galaxy Mega 5.8Állítólag van már arra megoldás, hogy más modelleken is tökéletesen működjön minden funkció, de tudomásom szerint egyelőre elég szegényes a lista:
Nexus 5
Nexus 6 (?)
HTC One M7
HTC One M8
HTC One M9 (?)Pl. Runtastic appban régebben nem volt Gear Fit támogatás, de azóta lehet, hogy ez már változott. Endomondo-nál már jobb a helyzet, de pl. szívritmust nem tudsz mérni ezzel sem.
A lényeg, hogy menni fog Honor 6-tal is, de kénytelen leszel néhány funkciót nélkülözni. De állítólag jön a Gear családra az android wear támogatás (tévedés joga fenntartva).
-
Nem használ valaki véletlenül Galaxy Gear Fit-et a telefonjához? Ha igen, akkor vélemény, tapasztalat?
-
-
svgyula
addikt
válasz
Becksman
üzenetére
Szia! Én ilyen tokkal vettem de akkor még "NILLKIN" volt a neve nem HONOR
Viszont én nem használok semmilyen fóliát de még (kopp, kopp) karcmentes elöl és hátul is!
Nekem is a második lapon ott figyel a víruskereső! Jó hogy ránéztem mert kérte a frissítést most megint "naprakész"
-
Becksman
őstag
a telefonkezelőbe miért nincs a víruskereső?
-
törölt tag
Én már régóta nem használok sem fóliát, sem edzett üveget, csak ezt. A tabom ebben a hónapban lesz egy éves, mikrokarc-mentes. Előző telefonom 6 hónap alatt szintén mikrokarc-mentes maradt, most felvittem Honor 6-ra is. Nem olcsó mulatság, de 2-3 telefonra, vagy egy telefonra + egy tabra is elég. És ugye nem egy műanyag fóliát tapicskol az ember, hanem továbbra is az üveg kijelzőt. A cucc természetesen teljesen láthatatlan.
-
bkiky01
senior tag
Valaki próbálta már?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Becksman
üzenetére
Nem szerettek olvasni? Az utolsó 2-300hsz-ben szinte minden le van írva.

A kijelző jól bírja a kritikát, de a vídiát nyilván nem ahogy egyik sem. Csájnából rendeltem 10fóliát és fél év után a negyediket dobom el, mert karcos. A gyári fóliát csak a hátuljára tettem fel, de fél év után is alig van rajta karc. Nyilván fóliafüggő, hogy mennyire bírja a kritikát, de a gyári eléggé jó minőségű. Mellesleg natúrban(fólia nélkül) sem karcolódik, de azért jobb vigyázni rá. -
Pickit3
aktív tag
válasz
soultrapp
üzenetére
A felbontást a beállításokban a képenyőkímélés néven fogod találni, ilyenkor újraindul a telefon, de HD módban. FullHD-ba állítás ugyanígy zajlik. FullHD-ban a képernyő idő nekem 5,5-6óra, de HD-ban 8 óra körül szokott lenni.
A push üzenetek ami a lehúzható értesítési sávban jelennek meg. Ha azonnal meg akarod kapni pl az üzeneteidet akkor engedélyezettre kell állítani, az értesít az csak arról értesít, hogy történt valahol valami valamivel és az elutasít meg szerintem értelemszerű.
-
Bass
addikt
Megjött a mi key amit még a redmi 1s-hez rendeltem ,gondoltam kipróbálom és működik ezzel a telóval is :-)
-
soultrapp
senior tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Csak azt nem ertem,hogy az engedèlyez es az èrtesît kozott mi a kulonbseg,mert pl olx-nèl engedèlyez volt ès nem is jelzett mikor jott az üzenet pedig szerintem îgy is kellene.
Îgy lenne logikus.Ez a kèpernyő sárgulás kinek mennyire fordul elő?
Eddig fel sem tunt ,de amikor a navigacio savot eltuntetem akkor bizony en is latom.
Nem olyan zavaró,de tudom hogy olyan... -
JoeCockBill
senior tag
válasz
soultrapp
üzenetére
Engedèlyez,korlátoz,èrtesît
ezek közül az értesít azt jelenti, hogy értesít ha értesítést akar küldeni
és akkor meg is van a válasz az utolsó kérdésre is
az első kettőre sajnos nem tudom. vagyis tudom hogy át lehet, csak azt nem hogy hogyan, nekem plus van azt nem lehet HDra állítani -
soultrapp
senior tag
Felbontast átlehet állîtani hdra?
Ha igen mennyivel birja úgy jobban az akksi?Az èrtesîtèseket,hogy megkapjam rendesen ahoz melyikre kell állîtani?
Engedèlyez,korlátoz,èrtesît?Mèg egy kerdes,hogy ezeket a push üzeneteket miert kerdezi mindig ,hogy engedèlyez vagy elutasît?
-
imis
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha nem találok egy normális flip álló tokot. 

Újpest?

Azoknál szinte mindent lebutítottak. Biztos úgy gondolták az 1 sim-en olyan kevés vírus kerülhet a telóra, hogy azt egy orrspay is kiírtja