Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
Nekem H60-L12 több, mint 3 éves, nincs miért lecserélnem. (egyszer volt akkucsere 2-3ezer Ft + oldal gombhoz kábel kb 1 ezres Kínából) szerintem még teljesen jó a sebessége.
van tartalékban egy H60-L04, azon van egy kékes folt, fekete képernyőn látszik (4ezer volt egy akkucsere a speedshopból)
Szóval tényleg egy nagyon bevált készülék, mondhatni 3 év után már ingyen van
-
imis
senior tag
Van módszer arra, hogy különösebb kínlódás nélkül honor 6-ról honor 8-ra költöztessük át a programokat + adatokat? Esetleg google fiók beállítás?
-
imis
senior tag
Úgy gondoltuk az egyik honor 6-t lecserélnénk 8-ra, most az edigitálnál jónak tűnik az akció.[honor 8]
Kérdésem, hogy ez a vodás 4G-t tudja? mert az edigitálos leírás nem egyértelmű. -
imis
senior tag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Nekem mikor elkezdte az akkuproblémát, 1 hét alatt végleg megdöglött, már töltőről sem ment. Speedshop-ról gyorsan megjön, a kínai 2-szer küldte meg, mert visszafordították.
Szétszerelésnél (kettőhöz volt szerencsém) a hátlap levételkor a tapadókorongos feszegetés + hajszárító jött be, szikés megoldás kicsit maradandó nyomot hagyott. Az akkut viszont nehezebb kivenni, ott nem hagyhattam el a szikét az akku fóliájába bele kellet vágnom, mert fétem, hogy megreped a panel.
A gomb szalagkábelével kell még nagyon vigyázni, mert könnyen beszakad.
[speedshop] -
imis
senior tag
válasz
lederhose
üzenetére
Nekünk mind a két Honor 6-unkon 1,5 évesen akkugond lett, csere megoldotta, egyik Kínából jött, amásik innen:
https://www.speedshop.hu
Szerintem ennyit megér ez a telefon. -
imis
senior tag
Nagy nehezen (2 hónap) megjött az akku, kicseréltem, tölt, de nem tudom bekapcsolni. újra szétszedem, a bekapcsoló flexkábele megtört
, most rendeltem egy kábelt Angliából, talán az idén ideér. -
imis
senior tag
A héten frissült a L12, developer ágon, elfelejtett minden BT kapcsolatot (gondolom ez is volt a frissítésbe.
Az akku problémám mára odáig fajult, hogy 100%-nál kikapcsol a telefon ha leveszem a töltőről. Szerdán még ez 30% körül volt, előtte meg a panoráma készítés közben produkálta ezt a kikapcsolást. Október közepén rendeltem Kínából akkut, de a posta (Kínai) visszaküldte, aztán még egyszer elküldte a srác, most a tracking szerint Magyarországra ért, remélem a jövőhéten megkapom, mert vissza kellett költöznöm a törött thl-embe.
Nem értem miért nem cserélhető alapból az akku, ha nem bír ki 2 évet. A nejemé 14 hónap után adta meg magát, az enyém ~17 hónapot bírt. -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Tegnap hagytam lemerülni:
30% alatt mintha gyorsabban merülne, de csak 2%-nál kapcsol ki, töltőre téve azonnal felugrik 18%-ra.
Szóval gyorsan vissza is tölti.
Asszem kell rendelnem egy biztonsági akkut. -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi,
hagyom lemerülni, mert általában 40% töltőre teszem, így nem veszem észre.
A nejem L04-e 50%-nál újraindulgatott és egy hétre rá már csak hálózatról ment.
Szóval, ha Kínából rendelek, akkor időben kell. -
imis
senior tag
H60-L04 -ben már cseréltem a akkut, mert a végén csak kábelről volt hajlandó elindulni.
Tegnap az L12-m 24% lekapcsolt, gyanítom itt is kezdődik az akku probléma, Ha jól értelmeztem az L04, L02 és az L12 -ben is HB4242B4EBW típusú akku van?
(még most nem bontanám meg)
Valakinek hasonló tapasztalata? -
imis
senior tag
válasz
Willie
üzenetére
Mi is az ediginél vettük és a garancián 1 év volt, ezért nem foglalkoztam vele. Valószínűleg a víz kicsit rásegített, de már előtte is volt jelzés az akkura.
Én a speedshoptól rendeltem akkut 6ezerért és kicseréltem itthon, kicsit feszegetni kell, de egyébként csatlakozós. -
imis
senior tag
válasz
ruskop
üzenetére
van egy verzióhoz kötött rollback azt kell használni, ha előremész a verziókban akkor nem kell ilyen plusz lépés.
Egyébkén itt a fórumban rákeresel a "rollback"ra akkor egyértelműbb lesz. Verziót és telefon típust is figyelni kell, de nem bonyolult annak aki romot telepít. -
-
imis
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Persze, próbáltam oda-vissza mentem a romokkal, most az 521-es van rajta.
Jelenség szerintem nem biztos, hogy kizárólag víz kérdés.
Régebben már elkezdte (17%-on), de most jelentkezett nyomatékosabban a hiba.
A telefon a nejemé, így nem sokat mókoltam.
Jelenség a következő, akku 50%-on, indítok egy hívást és a telefon újraindul. 50% felett ezt nem csinálja, de alatta csak újraindulgat és a logóig jut el, de táppal működik rendesen.
Pár nap után már 100% töltöttséggel sem indul el, csak a logóig, de ha a 2A-s tápot rádugom minden szép és jó, ha lehúzom akkor újraindul. (500mA-es táppal is újraindul, kevés neki) Néztem az én L12 telefonomon indításkor és néhány műveletnél 1,8A-t is felvesz. Szerintem ez olyan lehet, mint az autó aksinál, ha már nincs elég "indítóáram" de még a kapacitás elmegy (jöhet a bikázás).
Most rendelek egy új akkut, aztán meglátjuk , legrosszabb esetben az én L12-semnek lesz tartalék akkuja és néhány tartalék alkatrésze. -
imis
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Megnyugtattál ezzel a desztillált vizes mosatással

szakmai kérdésekben nem hozzád fordulokegyébként ez a hiba a beázástól függetlenül is előfordult másoknál:
[Why after removing my charge mobile gets switch off] -
imis
senior tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Tápot kap úgy normálisan megy, de kell neki a 2A-es táp, gyengével újraindulgat(gondolom a megugró áramfelvétel miatt indulgat) ( A L12-n is néztem, hogy ugrál az áram felvétel, mog jobban mint ezen).
- nem merült el a vízben, valamennyi valószínűleg belekerült, de hátlap levétele után nem látszott, és panel ki lett véve, nem ázott szét a belseje.
eleinte 50%-nál csinálta az újraindulást, de most már csak tápon hajlandó működni. (hasonló típushibát találtam egy fórumban, ott is az akkucsere volt a megoldás)egy ezrest nekem is megér a L12 mellett tartalék alkatrésznek

-
imis
senior tag
Szét lett szedve teljesen (panelek lebontva), kiszárítva törölve. Nem tudom, mit keressek, akku nem esik, kikötöttem, töltővel úgy sem indul, csak logóig és újra és újra. kísértést érzek, hogy az enyémből átegyem az akkut, de nem szívesen bontom meg azt is. szóval tanácstalan vagyok.

-
-
imis
senior tag
Van egy kis gondom. 04es telefon, ha elindítok egy programot, újra indul a telefon és csak a honor feliratig jut ha töltőre dugom elindul. Mindegy, hogy hány % az akku, újra raktam háromgombossal, egy napig semmi gond, most megint elkezdte.
-
imis
senior tag
Le tudná szedni valaki az "egészség" apk-t, szeretném rátenni az eu-s verzióra.

-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Google play szolgáltatásokban töröltem az adatokat, de nemlátok változást újra indítás után sem.
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm a segítséget

Nem könnyen, de a proxy-s megoldással felkerült az utolsó frissítés is ma reggel.
De a helyi frissítés lehetőségét már nem mutatja a telefon néhány frissítés óta:
A gmail-t újra kellett telepítenem, mert nem töltötte le a leveleket.
a másik gondom, hogy nem tudok belépni az google-s eszközkezelőbe, pedig a jelszóm jó.
és a huawei telefonkereső is hitelesítést akar, de az sem működik. -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
most találtam, hogy, ha már volt proxy, akkor a HwOUC mappába kell tenni gondolom a letöltési névre hallgatva, vagy update.zip névre átírva, mehet a dload-ba ?
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
proxyn nem akar lejönni az a 800 mega, nálad fent van a "6.2.1-6.3.16 OTA Update"
azt nem tudom használni? sd kártya dload mappában? aztán helyivel feltenni? -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
végre megtalálta a 6.1.16-t, most frissíti, de akkor helyivel fel tudom tenni a 6.2.1-t, és nem vesztek semmit?
a proxy most úgy tűnik oké, de a MEGA-ról letöltött az nem jó ? átnevezve update.zip -nek?
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi,

A 6.1.1 > 6.2.1 ota-t nem látom, gondolom az is kellene. a telefon nem is ajánlja fel.
A proxy-s lehetőséget nem ismerem, gyakorlatilag helyi, ota vagy a 3 gombossal csináltam eddig, de a 3 gombost hanyagolnám a beállítások miatt. -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Valójában elvagyok az 5.1.-es developerrel (L12_6.1.1, ezt még frissítenem kellene 6.2.1-re?), de gondoltam kipróbálnám a 6-ost.
Az oldaladról leszedtem a 4 db update file-t.
Kérdésem szokásos OTA frissítés egymás után? beállításaim nem vesznek el? (root nincs, recoveri eredeti) -
imis
senior tag
válasz
Aladdin81
üzenetére
Én nem rég raktam fel a 317-re (L12) a lolli developer ágát helyi frissítéssel. 2 napja minden oké, nem veszített el semmi beállítást, nem akadt le (kivéve a root). Gondoltam megnézem, mielőtt a 3gombossal felteszem.
A nejemére (L04) megjött a lolli ota frissítésel, azt is ráengedtük helyivel és rendben működik. -
imis
senior tag
válasz
reaper5190
üzenetére
Én BW oldláról szedtem le: http://goo.gl/1sql5l
Nekem is mindig bootloop volt a beavatkozásaim után, pl. állandóan elfelejtettem unrootolni a frissítések előtt. volt olyan, hogy a twrp visszarakása után a twrp-s mentés visszaállítással mentettem vissza a telefont.
Én amit próbálnék:
a gyári recovery-t vissza a multitoollal (akkor is, ha az van fenn), azután 3 gombosan a romot indítani. -
imis
senior tag
válasz
reaper5190
üzenetére
Nekem is bootloop-ra ment mikor vissza akartam menni KK-ra, próbáld meg töltőn helyi frissítésből feltenni a 316-ot, azután 3 gombossal újra feltenni.
Jó rollback-t tettél rá?
-
imis
senior tag
válasz
Nundee K.
üzenetére
Eddig én is úgy tudtam, hogy L04-re nem jön az ota-n, meg is lepődtem, mikor a nejem szólt, hogy frissítés jött a telefonjára.
Nekem L12-n developer ág, majd stabil 532 lolli, most KK újra, ezért nem kapkodtunk az L04 frissítéssel.
Lolli alatt volt néhány gondom, de a végén a KK alatt is elmaradtak a levelek, most úgy tűnik a KK alatt jó a telefon és megjegyzem a 2 sim a gyanús nekem. Azóta kezdődtek problémáim, mióta két simmel használtam a telefont és az akkut is ette rendesen.
1. T-mobile adatkártya Fehérváron 4G, városhatárnál 2G, szóval nagyon gyenge
2. Vodafone előfizetés így 2G, ami telefonálásnál is gyengélkedett.
Most vissza az 1. helyre a voda, 3G stabil és egy kártyával nincsen semmi gondom.
Most gondolkodom a lolli developer visszarakásán, mert lehet, hogy a két sim okozta a gondjaimat. -
imis
senior tag
válasz
akitto
üzenetére
Rootolt, minden ami kell.
A lolli-t developer ágon használtam, de a bluetooth nem mindig töltötte be a telefonkönyvet, nem volt hajlandó megjegyezni egy napnál tovább, hiába volt kipipálva.
A stabil lolli ág meg nekem nagyon bug-osnak tűnt. Lehet, hogy próbálok majd még egy szűz telepítést developer ágon a lollival.
Egyébként a huawei levelező és a gmail progival is gondom van a levelek érkezésével. Az egy dolog, hogy nem jelzi, de nem is érkezik meg a telefonra. (pedig a huawei levelező 15 percenként ránéz a szerverre) -
imis
senior tag
Visszatértem a KK-re, de hiába csináltam mindent végig, a leveleimet többnyire akkor kapom meg, ha a levelező programot megnyitom (azaz órákkal később). Alkalmazások védettek, indítás beállítva, értesítés beállítva, wifi alvó mindig, a *#*#426#*#* is oké, a saját levelezője 15 percre állítva. Több levelező progit próbáltam, de hiába. KK-n minden stabilnak tűnik, kivétel a levelezésem.
-
imis
senior tag
Lolli developer volt fent, megelégedésemre, de sajnos a bluetooth nem volt képes megjegyezni egy napnál tovább, hogy betöltse a telefonkönyvet. (napi szinten használom a kocsiban és minden alkalommal engedélyt kért) a másik gondom, hogy az NFC bizonytalan volt, nem mindig érzékelte a tag-t.
Feltettem a stabil verziót, a bluetooth problémám megoldódott, de leveleket nem kaptam meg, csak másnap és volt, hogy a viber is késett egy napot, a profile scheduler sem kapcsolgatta a a profilokat.
Most visszatettem KK-t. Bluetooth jól működik, az NFC stabil. Simogatnom kell még, mert van, hogy összegyűjti a leveleket és úgy kapom meg 2 óra múlva. Nem tudom, hogy ez valami google szolgáltatási hiba lehet-e?
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Persze rootolva volt (van) a teló, de hiába állítottam be mindent a leírás szerint (védett, értesítés, wifi.. stb), akkor sem működött az 532 alatt, a developer alatt meg nem volt képes megjegyezni, hogy a bt-n keresztül használja a telefonkönyvet és a híváslistát (pedig azt napi szinten használnám).
az oldalad alapján visszakerült a KK, most úgy tűnik működik minden (értesítési led is).
Sajna így jártam annak idején az xperia-val, hogy a GBvel működött csak stabilan. -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Most nekem az 532 van fent, developeren nem ment rendesen a telefonkönyv bluetooth-on, de az 532-n meg nem megy rendesen a Gmail, levelek nem jönnek meg időben, vagy egyáltalán nem jön, profile scheduler nem kapcsolgat időre állítva, az nfc is akadozik, néha a viber üzenet is másnap ér hozzám.
Szóval a vége KK lesz, nyugtassatok meg, hogy ott minden működött.
532-ről visszamenni elég csak a 3 gombossal feltenni a 316-t vagy kell valamit bűvészkedni? -
imis
senior tag
Nem régiben váltottam developer ágról stabilra (532) azóta végre működik rendesen a telefonkönyv bluetooth-n is. Negatívot nem tapasztaltam a developerhez képest.
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ma reggel a developer megviccelt nem indult a kamera (fekete kép), most feltettem a stabil romot., remélem a BT problémám is megoldódik.
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
köszi

-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi,
én hétvégére hagyom, mert le kell mentenem a belső sd-ről mindent, és talán jobban ráérek.
A google service és az appok benne vannak a stabil romban? -
imis
senior tag
Ha developer-ről stabil ágra váltanék (5.11.1) akkor az mehet simán 3gombossal v. itt is trüközni kell, mint a KK-nál?
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, nem örülök, mert a KK alatt nem volt ilyen gondom, bár csak ez miatt nem térnék vissza.
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
BT-n csatlakozik az autóhoz mikor indítom a kocsit, de a telefonkönyvet nem mindig tölti be automatikusan, hanem rákérdez és hiába pipálom ki, hogy megjegyezze, másnap újra kell engedélyeznem. Melyik prop fájlt kellene megerőszakolnom?
-
imis
senior tag
Developer lolli van fent. Két gondom van, ami eddig jól működött.
- A kocsiban a bluetooth nem mindig tölti be a telefonkönyvet. Rákérdez, én engedélyezem és kipipálom, hogy nem kell kérdezni többet.
- NFC reggelente nem indítja el az egyik programomat, mintha nem érzékelné a telefon. akkor elindítom kézzel, ezután már érzékeli a TAG-t. -
imis
senior tag
Hangvezérlést használ valaki, az "e-smart" szórakoztató, de a kínai nekem nem fekszik.
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
dload mappába nem kell kicsomagolni?
(5.10.16 van rajta) és persze unroot
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
update.zip-t hogyan tudom feltenni? sd gyökér és frissítőben kiválasztom? vagy twrp?
-
imis
senior tag
Hangvezérlésre mit használtok?
-
imis
senior tag
válasz
paolinho
üzenetére
Lollinál root mellet frissíted, akkor bootloop a vége, a honor felíratnál nem jut tovább a telefon, kezdheted újra 3 gombossal a romot feltenni.
egyszerűbb, stock recovery mellett unroot-t csinálni aztán mehet rá az ota frissítés.
utána twrp és újra root
így nem vesznek az adatok -
imis
senior tag
válasz
paolinho
üzenetére
Roottal csak akkor próbálkozz, ha van mentésed és sok időd

de utána mindenképpen újra kell rootolnod.
de ha jót akarsz magadnak (tapasztalatból írom, 2x is belefutottam), akkor csinálsz egy mentést (akár TWRP + egy titaniumbackup) aztán vissza a stock recovery-t és unroot!!! >
frissítés >
újra TWRP + root -
imis
senior tag
Feltettem a 3gombossal a developer romot, hagytam hogy frissítse ota-n. a titánium backup nem kezeli a titaniumos mentéseket, TWRP mentést a a twrp restore nem látja, a hisuite meg csak a programokat másolja vissza a rendszerbe adatok nélkül.
kérdésem, a titanium backup txt fáljaiból hogy tudnám visszatenni az adatokat? -
imis
senior tag
A lolli-ban a google benne van? vagy az a játék, mint a KitKat-nál ?
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Na egy furcsa dolog.
L12 developer 5.10.1, megjött a frissítés, visszatettem a recoveryt és én hülye elindítottam a frissítést unroot nélkül. Természetesen lefutott de a honor logo-nál tovább nem indult a telefon.
TWRP vissza, mert volt mentésem és a twrp-vel visszaállítottam a telót. majd vissza a gyári recovery-t, hogy megejtsem a frissítést és unroot előtt ránéztem a frissítőre hogy megtalálja-e az újabb csomagot. Nem találta, de a telefon a 5.10.16 verziót írta a build-számhoz. A parancsikonoknál ellenben nem jelent meg a képernyő felvétel.
Root maradt. -
imis
senior tag
L12-m van, most tettem be egy t-mobilos netkártyát, Fehérváron tökéletes vele a 4G.

Az engem is érdekelne, hogyan lehet beállítani, hogy csak az egyik simet használja automatikusan hívásra.
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
elsőre nem villanyozott fel, de talán azért, mert minden jól műxik, talán stabilabb lett az értesítés annyit észrevettem.
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Féltem, hogy ezt mondod.

Nem öröm minden frissítésnél újra végig focizni ezt a dolgot.
Na mindegy, azért frissítettem. Remélem nem csak a kínai fontok simítása volt a frissítésben
, mert én nem látok változást a verziószámon kivül. -
imis
senior tag
L12-vel developer ágon vagyok 5.9.16
Most jött egy OTA jelzés (5.10.1), érdemes frissíteni?
Még a TWRP van , de tudom recovery-t kell cserélni és a supersu-ban teljes unroot-ot kell csinálni.
Kérdésem, hogy ha felmegy a frissítés, akkor újra kell rootolni (TWRP stb...), vagy a supersuban csak engedélyezni kell? -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, akkor TWRP-vel csinálok egy mentést, csak utána teszem vissza az eredeti recoveryt. Mégis gyorsabb a TWRP, mint szórakozni a titániummal. (bár most az is aranyat ért)
A legközelebbi update-nél meg vigyázni fogok a rootra.
-
imis
senior tag
Sikerült visszatennem a a 5.9.16-ot titániummal visszapakoltam a cuccaimat. A recovery visszarakás még hátra van.
Kérdésem:
1. Érdemes csinálni a rom-ról TWRP mentést? később azzal visszarakható a működő rom?
2. A rootolt készülék ezek szerint lolli alatt nem frissíthető OTA-n, elég az frissítés előtt, ha a superSU-ban - beállítások és "Teljes unroot"-t vállasztom? illetve, hogyan kapcsolhatom ki a root-t? -
imis
senior tag
válasz
bkiky01
üzenetére
nekem most 3 gombossal visszament az 5.9.1, sajnos mindent újra kell rakni, most megy fel az 5.9.16 ota, remélem utána sikerül rootolnom, mert nem szeretnék mindent nulláról kezdeni. Mennyivel egyszerűbb volt a romolás és a root a sonynál és a thlnél, csak recovery aztán minden ment.
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
"Ha leírom 47-edszerre: LP beta/developer alatt nem frissítünk root joggal, stb., akkor elhiszed?" Én ezt egyszer sem olvastam sajnos.
5.9.1. 3 gombossal ment fel, de root-t használok több programhoz, most meg felajánlotta a frissítést OTA-n, amit ráengedtem. Sajnos a honor logon nem megy túl. Factory reset után sem.
-
imis
senior tag
Ota-n felment az 5.9.16, de a honor feliratnál nem jut tovább azóta a telefon. A factory reset sem segített rajta. kikapcsolni sem tudom, csak újraindul a logo-ig.

érdekes a 3 gombos meg kikapcsolta. Felteszem töltőre, mert 20% körül van, megpróbálom újra a 3 gombossal később.
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi,
megúsztam. Külső sd-t töröltem a telefonnal (valószínűleg megkezdte a titkosítást és valamit átírt), azóta jól működik. A BT-nél töröltem a párosítást telefonon és az autón is, majd újra párosítottam így az is jó lett.Szerintem ez a lolli-s developer rom teljesen jó, szóval aki nem tud várni az nyugodtan felteheti.

-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ki-be kapcsolgatja a külső sd-t és a kocsiban a BT nem kéri be a telefonkönyv adatait, de a kihangosítás működik.
Szerintem az Exchange elkezdte titkosítani a telefont és valami beragadt, mert leállítottam és töröltem a jelszavas belépés. Mikor elkezdte, azt írta, hogy csak factory reset-tel lehet visszaállítani. Lehet este újra teszem a romot. v. a reset-tel is veszik a root és a google appok? -
imis
senior tag
Lolli-nál a külső sd alvó állapotban lecsatlakozik. Mit állíthattam el? (Próbáltam feltenni egy céges levelezést, ami jelszavazta a telefont és titkosítani akart, így inkább azt a fiokot töröltem)
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szerintem is nagyon jó. Semmi gondom vele. Nem győztem kivárni a stabilt

-
imis
senior tag
válasz
*RLaci*
üzenetére
Én az 5.9.1 (Developer) ROMot tettem fel. Facebook simán települt, úgy tűnik minden megy rendesen és egy-két új dolgot is találtam, (pl az automata beszélgetés-rögzítés) Nekem bejön a lolli, bár nem tűnik nagy ugrásnak a KK után. Egyébként NOVA launchert használok.
Lehet hogy a play-jel volt gond, hogy nem megfelelő került fel. -
imis
senior tag
Fent van a lolli, a SuperSu-nál nem találom a túlélő mód-ot, egyébként úgy tűnik minden oké.
-
imis
senior tag
H06-L12 316 rom
TWRP-ről visszatettem a recoveryt (multi-toollal) a 3 gombos nem indult el semmilyen módon sem. Hangerő fel + power gomb és wipe-oltam majd frissítéssel feltettem a lolli-t, most már elindult a 3 gombos.
Szóval szerintem a multi-tool nem biztos, hogy a legjobb recoveryt teszi vissza. (így jártam a múltkor is, mikor vissza akartam tenni a 316-ot. -
imis
senior tag
A 5.9.1 (Developer) ROM a H06-L02 és az L12 esetében ugyanaz?
-
imis
senior tag
Ahogy látom VirusPlus is küzd még a multi-tool programmal. Szóval csak óvatosan a frissítgetéssel.
"Multi-Tool is not working im aware of i try to fix it but no luck seems that pastebin's problem." -
imis
senior tag
válasz
kabalapasika
üzenetére
először az 500-at helyi frissítéssel, majd a 316-ot helyivel, aztán újra feltettem 3 gombossal a 316-t (biztos ami biztos
-
imis
senior tag
Szóval a multi-tool nem működik,
így az 521-ről visszamentem a 316-ra,
szerencsére a múltkori fájlok megvoltak még és a multi-tool-ból kiszedtem a verzió ellenőrzést
majd szépen visszatette a twrp-t + root-t,
a gapps-t meg feltettem apk-k ban.Most próbálom visszatenni a titaniummal a cuccaimat.
egyenlőre ennyi elég is volt a kísérletezésből.
-
imis
senior tag
a multi-tool nem megy,
TWRP helyett a saját recovery indul, így a gapps-t nem tudom telepíteni.
és még a root is bukott

-
imis
senior tag
mi a különbség a TK_gapps és a PA_gapps között?
Sajnos a multi-tool nem működik továbbra sem. -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
a multi-tool-ra ezt írja nekem:
"Your request is blocked due to invalid referrer. If you are trying to hotlink this page, please use: http://pastebin.com/raw.php?i=GSM0CB7m"és kicseréli a bat fájlban a szöveget is erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, most rendeltem egy kábelt Angliából, talán az idén ideér.
(még most nem bontanám meg)