Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lallerboy85
tag
-
svgyula
addikt
válasz
Pickit3
üzenetére
Szia! Ahhoz, hogy kiírja elég egy bluetooth ODB II jeladó és minden kiír a telóra amit akarsz. Berakod a helyére és folyamatosan adja az infót a kocsiról a telónak! De nem hiszem, hogy ezen keresztül menne a kihangosító......Itt lehet válogatni
-
Yuri_1
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
B@szod, sokra mész vele ha az USB és a bluetooth működik. Az nekem is megy szépen. A baj az, hogy az autó szoftverét kell(ene) frissíteni. Valszeg az autógyárakra hiába várunk, úgyhogy ha lesz egy kis időm körülnézek a "sötét oldalon"
(Lehet frissíteni a gyár nélkül is !!) -
-
Yuri_1
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Elvileg kell még a telefonra az Android Auto, amit csak alternatív áruházból tudtam én is letölteni. + csak a mirror link képes alkalmazásokkal fut, pl. sygic car navigation. Aztán összedug a telefon az autóval USB-n és go. Bár könnyen pofázok mert nekem az említett korlátok miatt nem jött össze. Várom a novembert és lesem az update.skoda oldalt

-
Black&White
addikt
-
-
pampika
őstag
válasz
Pickit3
üzenetére
Azért engem az feledtébb mód idegesít a sok jó dolog mellett, hogy ha szeretnél eltérni a gyári progiktól, akkor ebben nem igazán támogat az emui. Újraindítás után szinte garantált, hogy nem a 3rd party progi lesz az alapértelmezett, de néha magától is visszavált. (b316 stabil rom)
pl.:
- sms: Textrát használok, de néha visszadob a gyárira. Újraindítás után a textra nincs is benne az alapértelmezett progik között, de ha a textrában beállítom alapértelmezettnek, akkor hirtelen megjelenik a listában...imádom, amikor egy reboot után azzal fogad, hogy megjelenik a gyári sms app értesítése...
- tárcsázó: Simpler, de néha a nemfogadott hívás értesítésére nyomva a gyárit hozza be
- zene: gugli music lenne a választott, be is van állítva, de headset csatlakoztatáskor mégis a gyárit indítja el(random módon nagy ritkán a nova helyett átáll emuira, de ez tényleg ritka, lehet a nova hülyül be alkalomadtán)
szóval én is szeretem ezt a telefont, 1-2 lagtól eltekintve élmény használni, a méretét is megszoktam már 4,3" -ról váltva, de ezek az apróságok, amik rettentő idegesítőek tudnak lenni

-
phanfantom
senior tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Köszi a magyarázatot, próbálom értelmezni

Ha jól értem, akkor az a helyzet, ahogyan elsőre is gondoltam, hogy ha nincs bekapcsolva a kijelző vagy nincs megnyitva az adott alkalmazás(pl:gmail), akkor nem fog netet kapni, ezért nem fog jelezni sem üzenet érkezésekor. Ha rosszul gondolom, majd kijavítasz
Egyébként ha nem zárok be egy app-ot, hanem ott marad megnyitva a memóriában, akkor az fogyaszt energiát bekapcsolt kijelző mellett? Vagy a háttérben való futás beállítása(futhat vagy nem futhat az adott app) független a kijelző bekapcsolt mivoltától?

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Kérnék egy kicsit!
Többen jelezték hogy ha hívnak, a beszélgetés elején olyan hhangot hallanak mintha megnyomnék egy gombot a tárcsázóban (tone). A talkbandre, vagy a gyári hívásrögzítőre gyanakszom. Ha leválasztom a fülest akkor is fennál a dolog, szal a hívásrögzi lehet a megoldás. De sehol nem találom hogy hol kapcsoltam be. Látta már valaki hohy merre van? 😃 -
Yuri_1
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Hááát baszki szerintem valami gond van. Ha hencegni akartam volna akkor BMW-t, Mercedest veszek, azt írom, hogy tegyél még egy motort a Vitarába vagy azt, hogy én kettőt vehettem volna a Skoda árán. DE nem ezt mondtam egyszerűen segíteni akartam a gondodon mert nekem is sokat kellett kutatni mire hasznos infóhoz jutottam ezzel a sz@rral kapcsolatban. De semi gond, remélem segítetettem !
-
Yuri_1
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Javaslom a mirrorlink.com oldalt. Csak azokkal az appokkal és csak azokkal az autókkal megy a tükrözés, és csak a lollipop+android auto. Tehát a mirror link nem egy program hanem egy "rendszer". Még én sem tudom mert az RS Octavia alkalmas a mirror linkre (tükrözésre), de a Honor csak az 5.1.1-el lesz az

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Félek az akkut nehezebb lesz legariztatni. Szerintem jó eséllyel logolja a hőmérsékletét ha túllép egy pontot.
Off: nem találom a régebben valaki által linkelt (szerkesztett) sötét témát. Ide szúrta be a tulaj a fórumba. Ha éppen olvassa megtenné hogy belinkeli újra? Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Google helyalapú szolgáltatásokat kellene kikapcsolni (ingázás, állandó WiFi keresés, tartózkodási hely jelentése, ha nem használsz Asszisztenst, akkor pedig kilőheted nyugodtan a kártyák megjelenítését, sőt akár a helyelőzményeket is). Helyhozzáférés maradhat bekapcsolva, csak a módot állítsd akkumulátor kímélésre.
-
-
Skynet258
veterán
válasz
Pickit3
üzenetére
A hátlappal kezdhetnének valamit, mert a nemrég nálam lévő Honor 6+-ról én húztam le a fóliát, tehát zsír új volt. Na ehhez képest 4 nap után látható karcokat szedett össze úgy, hogy vigyáztam rá mintha a sajátom lenne... Ez szerintem elég nagy baki. Rá is dobtam a hátlapi fóliát, legalább a következő tesztelő ne amortizálja jobban.

-
royalka
őstag
válasz
Pickit3
üzenetére
Akkor ezek alapján az 1A -es, vezeték nélküli töltő cucc nem fogja tölteni?
Mert én úgy gondoltam hogy csak igen lassan. Meg ugye egy Pc se ad le 2A-t, csak ha valami prémium USB port van rajta, de óvatosan mégis feltölti. Igaz ilyen esetbe érdemes a netet kikapcsolni.
Osztán csinnyán a válasszal.
-
törölt tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Itt lényegében arról írsz, hogy a Honor 6-ban az A7-es magok képesek 1,6 GHz-en is ketyegni, az A15-ös magok pedig 2 GHz-en. Módosított kernelről és házi mókolásról eddig szó sem volt. Ilyen magas órajelen amúgy is túl nagy lenne a hőtermelés és jelentősen csökkenne az üzemidő is.
De szerintem ejtsük a témát

-
törölt tag
válasz
Pickit3
üzenetére
"A Cortex-A15-ös részegység 1,7 és 2GHz közé skálázható, míg az A7-es processzormagok órajele 1,3 és 1,6GHz közé esnek."
Huawei a Honor 6 esetében 1,71 MHz-re illetve 1,31 MHz-re skálázta az A15 és A7 magokat, tehát ha ezek megfeszülnek, akkor sem fognak magasabb órajelen futni. Amiről te írsz, az egy elérhető maximum érték, amit ki lehet hozni a Kirin 920-ból

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

2015 lett volna 

)

Mert én úgy gondoltam hogy csak igen lassan. Meg ugye egy Pc se ad le 2A-t, csak ha valami prémium USB port van rajta, de óvatosan mégis feltölti. Igaz ilyen esetbe érdemes a netet kikapcsolni.
) és ök se sorolják fel. Gondoltam hátha van/volt valakinek aptx-es fülese aki véletlenül kiprpbálta vele.
, nem volt még szükség rá. De mivel fáradtál a számládra van terhelve, de kíváncsi vagyok hogy működik e nálunk is.