Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yuri_1
tag
válasz
bottee
üzenetére
Ez a dolog egy korábbi dev. verziónál engem is megszivatott. A Play áruházban találsz valami olyan nevű programot, hogy no lockscreen vagy no screenlock asszem
telepítsd fel és az elvileg kikapcsolja a képernyőzárat.
Nézz utána a speciális beállítások-biztonság beállításaiban.
Ha minden kötél szakad még mindig tudsz külső programot telepíteni és azzal "felülírni" a gyárit pl.: gesture lock screen -
Yuri_1
tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
A készülékeink látom egyformák, csak Te még Lollin nyomod, az enyém már MM abból is a developer.
Nem szeretnék hülye tanácsokat adni a "stabil" ROMmal kapcsolatban, mert én már az ős lolli óta developeren vagyok. Nem mondom, hogy nem történt random újraindulás, főleg egy-egy nagyobb frissítés telepítése után, de egyáltalán nem jellemző. Szerintem nem hardver gond, az esetek többségében a szoftver bolondul meg, sőtt én még itt nem is nagyon olvastam hardveres problémát, főleg nem az L02-L12 párosnál. -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én pedig senkivel sem szeretnék ellentétekbe bonyolódni, csak annyit szerettem volna érzékletetni, hogy nagyon elvált (soha nem is volt) egymástól az európai és kínai verziók "támogatása". Anno úgy indult a topik, hogy nemhogy MM de még Lolli kiadása sem lesz várható ( a vészmadarak szerint) a Huaweitől.
Namost ennek ellenére 6.0-nál tartunk "stabil" developeren (is)
A lakásfelújításkor készült fényképekhez meg csak annyi, hogy a legrosszabb kép is aranyat ér ilyenkor
Én is végigfényképeztem a villany-, víz-, klímaszerelést, burkolást stb. Némelyiket már használnom is kellett
Úgyhogy HAJRÁ nem irigyellek 
-
Yuri_1
tag
Tévedésben leledzel. Mint többen leírtuk már, a fórumról már rég eltűnt "kedves" kollágának köszönhetően összkeverték a számtalan kiadású készüléket, ahogy itt ma is nagyon sokan összekeverik a stabil illetve dev rendszereket. Szóval csak azt akarom mondani, hogy az tévedés, hogy a KK, Lolli, MM developer azért dev mert a hibák javítására van kiadva és "fejlesztői kiadás". A saját készülékem 2 éves lesz augusztusban és még NEM futottam bele hibába, a lolli óta deven.... üdv !
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én pedig csak azt akartam mondani, hogy a 6.2.1-ről indulva nem nagyon van más lehetőség, mint szépen sorjában felrakosgatni a frissítéseket.

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem tudom mert én ma proxyval simán felpattintottam az általad linkelt csomagot. Mivel ezek egymásra épülnek, én továbbra is a járt utat javaslom.
-
Yuri_1
tag
válasz
Shingen
üzenetére
Ha dev ágon vagy és a 4.0 feletti HiSuite-t használod, akkor a teljes tefenonodat le tudod menteni, és kb 10 perc alatt minden ugyanoda vissza is állít. Értve itt a képeket, videókat, névjegyeket, sms, kezdőképernyő, wifi beállítások, appok és app data is ! Szóval szerintem ezt használd korrekt.
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ja
a tanuló úgy tanuló mint diák
esküszöm így még nem hallottam (ez az én bénaságom) de ez angolból fordítva inkább szülői felügyelet lenne, na nem mintha beállítanám magamnak a korlátozást. -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
80-90 mb-tól ne várjunk csodát, én pedig a Huawei ParentControlt láttam benne, bár nem tudom, hogy fog működni. Holnap szerintem is meglesz a proxys módszerrel.
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Na akkor majd megint variálhatunk. Ezért mondom én, hogy nem tudják mit csinálnak, szórakoznak velünk.
-
Yuri_1
tag
válasz
Roland78
üzenetére
Mit: a wifi beállításokban az aktuális csatlakozási pontra hosszan nyomva "beállítások módosítása" proxy kézi megadása innen[link] kiválasztasz egy elite vagy anonymus proxyt. majd mentés.
Miért: azért mert egyébként nem jelennek meg a 6.0-ás developer frissítések
Hogyan: Az előbb leírtam hogyan csináltam, működik.Csarlee Ezért nem a kínai proxyn keresztül kell letölteni a több száz mega frissítést, hanem a frissítőben csak meg kell találnia és utána bemásolni a HwOUC mappába és egyből úgy látja, mintha letöltötted volna.
-
Yuri_1
tag
Nos, mivel tegnap délután volt egy kis időm, rászántam magam a frissítésekre. Érdekes tapasztalatokra tettem szert, megosztom veletek hátha valakinek hasznos lesz.
6.2.1-ről indult a móka
Letöltöttem szépen sorban az összes 6.0-ás developert 6.3.16....egészen B&W kolléga 6.5.16-ig. Másolás az SD-re egy külön könyvtárba. Ugye a 6.3.16 szépen felment helyivel, mert még volt helyi frisítés lehetőség, csakhogy utána jött a "finomság". Ahogy írtátok kellett a kínai proxy. Átállítva a wifi beállításait meg is találta a következő frissítést, dehát a sebesség az katasztrófális volt.
Mihelyt megtalálta a következő frissítést nyomtam egy szünetet és a HwOUC mappában lévő "xxxx" köyvtárba szépen bemásoltam az adott (előzőekben letöltött) update.zip-et. Vissza a frissítés menühöz, nyomtam egy folytatást és láss csodát 100%-ra ugrott a frissítés letöltése. Innen már szépen sorban ment a dolog egészen a 6.5.16-ig. Még mindig nem értem, hogy mi szükség volt erre, amikor a régi metódus szépen működött, de most megint értékes tapasztalatokkal gazdagodtam.
és a következő már így szépen fel fog menni. -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Na ez az szóval, ugyanúgy nem megy, mint a 6.3.1-ről 6.3.16-ra.

-
Yuri_1
tag
B&W;doongoo!! Megpróbáltátok már a 6.3.16-ra szervizmenüből felrakni a 6.4.1-et??? Mert ha esetleg úgy menne akkor rápróbálnék.
-
Yuri_1
tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
Szívesen de én ilyet nem mondtam. Nem venném a bátorságot arra, hogy valakit is lehülyézzek, pláne, hogy én is a többiektől szerzem a tudást, úgyhogy köszönet nekik

-
Yuri_1
tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
Na akkor !

Rollback a belsőn lévő dload mappába.
Telefon kikapcsol. 3 gomb nyom. Elindul a telefon, települ a rollback (köztes rom).
Amikor kész a telefon bekapcsolt állapotban lesz és ekkor berakod a mostmár üres dload mappába a lolli romot.
Telefon kikapcsol. Ismét 3 gomb nyomvatart. Telepíti a stabil lolli romot. -
Yuri_1
tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
Először rollback 3 gombossal, majd az utolsó stabil lolli szintén 3 gombossal belsőről. Ha van egy jó mentésed simán visszarakod, és élvezed a telefont

-
Yuri_1
tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
Maradj lollin ha rám hallgatsz. Nekem is az van fenn a developer 6.2.1 és tökéletes.
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Egyébként tényleg nagy szívás, szerintem ez már szándékos. Nem is értem ami eddig működik, miért kell tönkretenni. Én tényleg kiábrándultam ebből az egészből. Még csak hírt sem találok róla, hogy hogyan orvosolják ezt a baromságot, vagy dobjuk el a telefont??? Gyökerek !!
-
Yuri_1
tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
A következő van: A 6.0-án megszűnt a helyi frissítés lehetősége. Azért mondtam az olvasást, mert az én hibámból tanulhat mindenki. Szóval bízol abban, hogy lesz OTA, bár szerintem nem. Vagy vissza 5.1.1-re és várod az OTA MM -et.

-
Yuri_1
tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
Sehogy ! Itt a vége, fuss el véle...
Ezért jó ha az ember előbb olvas és aztán cselekszik. -
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Fent a 6.2.1, adatok visszaállítva. Ennyit mára, holnap folyt.köv. Kösz!!

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Na jó nekiállok.
Ha jól értelek benneteket akkor:
1. Rollback 3 gombossal
2. 6.2.1 3 gombossal
3. 6.3.16 szintén 3 gombossalÍgy lesz helyi frissítés? mert mégegyszer nem szeretném megcsinálni. Mentésem van lesz ami lesz

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Kösz rendes vagy
Nem is zavarna a dolog, ha látnám a megoldást, ugyanis mi lesz a következő frissítéssel, és ki volt az az idióta barom, aki kivette a helyi frissítést. Egyébként igazad van, mert az XDA-n is okoz gondot a dolog. -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Most komolyan kezd elegem lenni. Így sem rakja fel. Kicsomagolja a Hisuite újraindul a telefon és megáll, pontosabban a telepítés el sem indul. Eladóvá válik a telefon asszem.
-
Yuri_1
tag
Ha letöltöm a 6.3.16-ot (117 mb) és a Hisuite-nak megmutatom a frissítést, szerintetek bukom az adataimat? Szóval az lenne a kérdés, hogy az helyi frissítésnek minősül-e. Ilyet még nem csináltam, de az a rohadt frissítés csak nem jön meg OTA.
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi
meglátom mi lesz ha nagyon felmérgesít megveszem a OnePlus 3-at
(kicsit előbb legyártják nekem ) -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hát ez az ! Akkor már csak egy kérdés maradt: Ezt mi a f@szért hagyták ki a menüből??? Komolyan mondom egyre inkább érik az elhatározás, hogy új telefon kell.
-
Yuri_1
tag
Hogy lehet a frissítőt egyszerűen megfrissíteni, hogy újra legyen helyi frissítés menüpont? Ugyanaz a problémám mint Gyulának, felraknám a 6.3.16-ot, de nincs helyi frissítés menüm. Találtam az XDA-n HwOUC.zip-et viszont azt meg csak flash-elni lehetne + a szervizmenüből még nem raktam fel semmit nem tudom, hogy felmenne-e a frissités külön is, vagy csak a teljes csomag. Nem akarnék belerondítani a rendszerembe, viszont attól tartok nem fog megjönni OTA.
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Azt most meg nem mondom, de az első meglepetésem az volt, hogy az ES sem látta az sd-t, míg rájöttem, hogy nem sd1, hanem storage\3062-xxxx.
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Konkrétan én sem formáztam újra a kártyát a 6.0 telepítése után, viszont az biztos, hogy gyakorlatilag MINDEN program áthelyzehető az SD-re. Olyanok is amik amúgy nem támogatják az app2sd-t. Úgyhogy lehet, hogy mégis...

-
Yuri_1
tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Tessék ! Próbáld ki !
[link] -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nálad sem ok baszki. A terület kezelés helyén kéne lenni az adatok törlésének. Pont ez a bajom. Nem tudom "lenullázni" a böngészőt. Úgy fest mintha a Google play szolgáltatások lapját néznéd. Ott is területkezés van és nem az adatok törlése.
Ja megfordult
Rohadjon meg ! 
-
Yuri_1
tag
Na hamár gyári böngésző, akkor erre tud-e valaki értelmes magyarázattal szolgálni (6.3.1)
Miért nem tudom törölni a gyári böngésző adatait? amikor a telepítés és egy próba után gyakorlatilag azonnal letiltottam. Hiába engedélyezem újra, törlöm a beállításokat semmi. Rohadt módon idegesít. Remélem, hogy ez nem valami MM ficsör. És ha már itt tartunk. Valaki próbálta letiltani a Google Smart Lock-ot ? mert nekem az se megy, szóval nem tudom kikapcsolni a képernyőzárat. Nincs lehetőség a képernyőzár NINCS-re. Mi történik ? Én felejtettem el mindent amit eddig tudtam?

-
Yuri_1
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Teljesen igazad van, én szándékosan nem akartam ezt így leírni. A lánykámnak 4S van és a legújabb IOS "mint a villám" úgy megy rajta. Viszont a szoftveroptimalizálásról jut eszembe: Mondja meg nekem valaki, hogy mi a ló..aszért lett az új böngésző 75 mb MIÉRT??? Nem mintha használnám, mert egy kalap sz@r az APUS tudja ezt 3MB-ból. Szóval itt tartunk, sajnos látszik a (vissza)fejlődés

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem baszki de ez így nonszensz készülnek a "jobbnál jobb" rendszerek amik egyre több memóriát igényelnek, a gyártók pakolják a készülékekbe a több memóriát (ez már szerintem versenyé vált), ahelyett, hogy az lenne a cél, hogy a meglévő készülékek minél optiálisabban működjenek. Erről ugyanazt gondolom, mint az erős autóról. Nem azért kell a sok lőerő, hogy villoghass vele, hanem azért, hogy legyen tartalék egy előzésénél.
-
Yuri_1
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Üdv ! Válaszd ki a "fájlok"-at és a sajátgépben látod a telefont, ha rákkattintasz külön-külön meghajtóként látod a delső tárhelyet és az SD-t. Így kényelmetlen másolgatni de megy.
Más: A memóriakezelés csapnivaló (tudom azt fogjátok mondai, hogy így van ez jól de NEM) az, hogy nem fut "semmi" és a szabad memória 1,4 az szerintem vicc. Mi lenne ha csak 2 GB lenne? -
Yuri_1
tag
Háát nem tudom ki, hogy van vele de én felraktam a 6.3.1-et. Miért várjátok a 6.0-t ? Van gond bőven. Persze vannak pozitív dolgok pl. a készenléti akkufogyasztás (nem mindha a Lolli nagyon evett volna) DE a negatívumok listája sokkal hosszabb. Újraindítás után össze-vissza szórja az ikonokat és nem a saját mappájába, a Total Commander nem látja meghajtóként a telefont (csak a sajátgépből éred el igaz ott a belső tárhelyet és az SD-t is), a gyorsindítót csak a régi módon tudod elővarázsolni, nem működik a bárhoz lefelé húzás. Sokkal kevesebb gyoridító ikont tudsz kitenni. A 4.0 EMUI is a hátrányára változott. Átalakult az egész menüstruktúra, nem találsz meg a megszokott helyen beállításokat. Van persze átlátszó csilli-villi állapotsáv, lehetőség olyan programok áthelyezésére az sd kártyára, mint pl. a YouTube stb... Összességében nekem negatív az kép a legjobb eddig az utolsó dev lolli volt.
Hajrá dev csapat
Van mit fejleszteni bőven. -
Yuri_1
tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Pont most raktam fel ! Nagyon pofás lett, a magyar nyelvvel néha még problémái vannak, de pl. a biztonsági mentés sokat fejlődött, és ismeri a legújabb developer romokat is.
Szóval alakul ez, nekem még visszarakhatnák a témaszerkesztőt egy újabb, használható változatban. -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Na ez az! Jött a srác telefirkálta a topikot hülyébbnél hülyébb írásokkal, szétkurta a telefont, utána pedig eladta, gondolta úgyis lesz itt aki rendbeteszi az új tulajnak. F@sza csávó. Nem akarok mindig kotnyeleskedni (ezért nem szóltam), de nekem már akkor gyanús volt, amikor fél óránként irodatott baromságokat, és adott buta tanácsokat.
-
Yuri_1
tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Üdv !
Egyből megütötte a szemem "Dual card dual standby(One Micro SIM card, one Nano SIM/SD card)" ! egyszerűen nem értem, hogy nem képesek aktívra csinálni, mint a miénkben. Aztán a hozzászólásokban olvasom, hogy "Sorry but the Huawei Official has not released the Huawei Honor 7 Plus support dual active at present.We will release the full specs for this mobile on our website soon."Szeritem ez még messze van a "késztől" !
Egyébként jöhet, persze nem 600 dollárérért 
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Azért csinálják, hogy mire én felrakom, minden rendben legyen

-
Yuri_1
tag
Nem hát ! Hanem arról, hogy először felrakom a B... helyi frissítéssel, utána nyomok neki egy 3 gombost, majd nekiállok mindent visszaállítani, aztán látom, hogy OTA újabb frissítés DEEEE azt nem rakom fel, hanem lementem, és miután csináltam egy teljes visszaállítást, először felrakom helyivel ÉSS biztos ami zihhher nyomok egy 3 gombost

Kedves fórumtársak: BUÉK !!!!!!!
-
Yuri_1
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
B@szod, sokra mész vele ha az USB és a bluetooth működik. Az nekem is megy szépen. A baj az, hogy az autó szoftverét kell(ene) frissíteni. Valszeg az autógyárakra hiába várunk, úgyhogy ha lesz egy kis időm körülnézek a "sötét oldalon"
(Lehet frissíteni a gyár nélkül is !!) -
Yuri_1
tag
válasz
Teseract
üzenetére
Kbalinak tökéletesen igaza van. 1,5 éves a telefonom, és még nem volt 3 gombos frissítésem. Valaki valamikor kitalálta ezt a baromségot, az összes többi meg szajkózza. B&W kollégát sokan nem értik....
Developer ágon nyomom 2 hetes frissítésekkel... Kb. 60 program van a telefonon, most képzeld el ha mindig legyalulnám, gyakorlatilag használatlan lenne. -
Yuri_1
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
-
Yuri_1
tag
Az általam is linkelt 5.12.16 nekem sem ment fel, ígyhát leszedtem a hivatalos developer frissítést (1.2 GB). Ha szeretnéd frissíteni vele, akkor felrakom a Drive-ba. Nekem tökéletes lett így, és helyivel raktam természetesen, mert minden ellenkező híresztelés ellenére ÉN nem frissítek 3 gombossal idestova 1,5 éve

B&W :
Én is nyomozok a neten de amit Te ki tudsz kutatni.... 
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nagyon cinikus vagy mostanában.

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Mekkora KIRÁLY vagy

Minden szavadat értem !!!

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Thanks -
Yuri_1
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Elvileg kell még a telefonra az Android Auto, amit csak alternatív áruházból tudtam én is letölteni. + csak a mirror link képes alkalmazásokkal fut, pl. sygic car navigation. Aztán összedug a telefon az autóval USB-n és go. Bár könnyen pofázok mert nekem az említett korlátok miatt nem jött össze. Várom a novembert és lesem az update.skoda oldalt

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én is csak ezt láttam, innen próbálgattam az újdokságokat

http://www.gzhphb.com/article/7/78882.html -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Bizony-bizony, ám semmi nagyobb különbséget nem vettem észre. Pont Tőled vártam volna a changelog-ot
. + az óránál láttam az időzítő változását. -
Yuri_1
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Mi a baj az NFC-vel? 5.10.1 tökéletesen működik, és ugyanott van ahol volt:Vezeték nélküli hálózatok/egyebek/NFC
+ értesítési sáv/parancsikon/NFC
-
Yuri_1
tag
válasz
Szultino
üzenetére
Nekem az van (mármint 5.1.1. és watch) Mire vagy kiváncsi?
A hívásjelzés működik nevekkel együtt-elutasítás és némítás is.
A Move megy szépen- állandó bluetooth mellett sem zabálja az akksit.Viszont pl. nem működik (nekem) az sms jelzés illetve az intelligens felodás- ez utóbbi bosszant igazán

meg az sajnos a Move hibája, hogy pl. az aquamaillal nem működik együtt, a facebookból is csak a normált szereti a Lite-t nem.
Szóval van hova fejlődni DE szeretem az órát
-
Yuri_1
tag
válasz
Becksman
üzenetére
Tessék: [link]
Egyébként a 3.0 témák tökéletesen működnek a 3.1 is. Én pl. a saját témámat használom a 3.1-en is.+1 Soha nem frisítettem 3 gombossal se a kk-t se a lollit és mégis él a telefonom, úgyhogy szerintem aki nem akar gyalulni nyugodtan rakja helyi frissítéssel a lollit is és nem esik bántódása egyetlen adatának sem.
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Yeeaaahh !! Felraktam király !!! Thanks !
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ezt az értesítési sáv bárhonnan lefelé húzással már a Nova is tudta. Naon szerettem, ez jó lesz, alszom egyet a frissítére és megjön az OTA Így lesz értelme a lebegő gombnak. Eltünteted a navsávot, lebegő gomb bekapcsol, lefelé húzással pedig jön az értesítési sáv. Faca!)
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkora király azért nem vagyok, hogy kipróbáljam az L02-t az L12-re, de előre is köszi (ravasz vagy
) 
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hi ! L12-re ?
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Faca
Felpattintom Kösz -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hát ezaz baszki, minden engedély megadva, bluetooth kapcsolat stabil értesítések az sms kivételével jók csak az a rohadt intelligens feloldás túl intelligens. Pedig bírnám ha működne

-
Yuri_1
tag
Üdv Sorstársak !
Valaki aki használja megyarázza már el nekem legyen szíves, hogy hogy a t@k@mbe működik (ha működik egyáltalán) az intelligens feloldás.
Adott a következő helyzet: H60L12 5.9.1+Alcatel Watch, az óra párosítva bluetooth-al működik, minden rendben. Jönnek az értesítések (kivéve az sms (ezt sem értem)), működik a híváselutasítás,némítás stb.
DE ha azt szertném, hogy intelligens felodással feloldja az óra a telefont, akkkor a büdös életbe nem tudom beállítani
Tehát hiába van párosítva az óra a telefonnal, hiába állítok be külön kódot a felodáshoz, miután beállítottam mindent a telefont az istenért sem tudom az órával felodani VAGY én nem vagyok elég intelligens
Szóval Please Help
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem tisztem gyulát megvédeni
, de szerintem arra gondolt, hogy mivel a hardver különbözök, így a szoftver sem ugyanaz. Te pedig biztos jól mondod az ugyanazon telepítő használatával. A kettő nem feltétlenül zárja ki egymást. Csak max a Te telefonodra pl. az NFC-hez tartozó szoftverrész (hű de szépen mondtam
) nem települ. -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem vettem különösebben komolyan az eredményt, meg egyébként én le is tiltottam az mms fogadást. Az sms-t is utálom, nemhogy az mms-t

-
Yuri_1
tag
Üdv !
Nos felraktam a B526-ot, így már 5.1.1 és EMUI 3.1 a rendszer

Két (bosszantó) apróságot már tapasztaltam:Eddig általam kipróbált egyetlen widget sem kapcsolja a mobiladat forgalmat
és
egy task killer sem mutatja az éppen futó alkalmazásokat.+ az "új" böngésző teleszemeteli a belső memóriát valami rejtélyes oknál forgva.
Ja és elég nagy lesz a rendszer a KK-hoz képest simán elvisz még 5-600 mb-ot, amúgy gördülékenynek és stabilnak látszik, és a telepítés sem okozott semmiféle zavart.
-
Yuri_1
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Hááát baszki szerintem valami gond van. Ha hencegni akartam volna akkor BMW-t, Mercedest veszek, azt írom, hogy tegyél még egy motort a Vitarába vagy azt, hogy én kettőt vehettem volna a Skoda árán. DE nem ezt mondtam egyszerűen segíteni akartam a gondodon mert nekem is sokat kellett kutatni mire hasznos infóhoz jutottam ezzel a sz@rral kapcsolatban. De semi gond, remélem segítetettem !
-
Yuri_1
tag
válasz
fant0mi
üzenetére
Ez meg aztán pláne nem !
Az, hogy az egész ROM frissül vagy netán még verzióugrás is van semmit nem befolyásol a frissítés milyenségén. Én inkább azt mondanám, hogy van helyi frissítés sd-ről ( bármilyen módon) illetve van az OTA ami lehet részleges frissítét tartalmazó, vagy teljes ROM frissítés. Egyébként nézd meg a méretét. Majdnem 1 GB úgyhogy teljes ROM. üdv! -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem akarok kötözködni, de szerintem az OTA update a következőt jelenti: Over The Air azaz a gyártó által kiadott, interneten közvetlenül a telefonra tölthető frissítés. Szóval ez szerintem nem OTA de javítsatok ki nyugodtan ha rosszul tudom.

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Megvárlak
amíg kipróbálod, de ha lehet a B316-ra telepíteni akkor persze nem raknám újra a kb 50 programomat
pláne nem a beállításaikat 
-
Yuri_1
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Javaslom a mirrorlink.com oldalt. Csak azokkal az appokkal és csak azokkal az autókkal megy a tükrözés, és csak a lollipop+android auto. Tehát a mirror link nem egy program hanem egy "rendszer". Még én sem tudom mert az RS Octavia alkalmas a mirror linkre (tükrözésre), de a Honor csak az 5.1.1-el lesz az

Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- OTP Bank topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Magisk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
telepítsd fel és az elvileg kikapcsolja a képernyőzárat.
Én is végigfényképeztem a villany-, víz-, klímaszerelést, burkolást stb. Némelyiket már használnom is kellett
Úgyhogy HAJRÁ nem irigyellek
Rengeteg probléma és itteni post elkerülhető lenne
és a következő már így szépen fel fog menni.
meglátom mi lesz ha nagyon felmérgesít megveszem a OnePlus 3-at 

B@szod, sokra mész vele ha az USB és a bluetooth működik. Az nekem is megy szépen. A baj az, hogy az autó szoftverét kell(ene) frissíteni. Valszeg az autógyárakra hiába várunk, úgyhogy ha lesz egy kis időm körülnézek a "sötét oldalon"

és