Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Negatív érték volt ott nekem, töröltem az xml-t remélem most már jó lesz, most pozitív érték van.
És remélem napközben a mobilneten is jó lesz, nem csak wifi-n
Köszi

-
imis
senior tag
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Black&White Köszi, lassan csak felfogom. Kicsit egyszerűbb volt a thl és a sony.
Akkor most csak csak át kellene állnom a developer romról a B316-ra.
Szóval kellene egy recovery image-t varázsolnom a fent lévő romból, amit a multitool segítségével visszateszek. Utána ("Visszatérés fejlesztői ROM-ról a stabil ágra:") majd felteszem 3 gombbal a B316 romot újra twrp > root > gyári recovery.
Egy kis multitool-os segítség kell, hogy hogyan tegyem vissza a recoveryt ill. honnan szedhető le?
erről sajna semmit nem sikerült találnom.Kovaratis"Gyakorlatilag az összefoglalóban található összes bekezdést félreértelmezted eddig." köszi a bátorítást, de pl a recovery visszarakásáról szóló bekezdést sajna nem találtam, hogy félre értelmezzem.
Kis türelmet kérek, sajnos lassan tanulok 
-
imis
senior tag
Szaporodnak a kérdéseim: (Olvasgatom az összefoglalót, de nem minden világos. )
- Ha jól értem, mivel nekem egy developer változat van fent, "5.5.1 (Developer)" nem fog felmenni a B316 OTA?
- TWRP -ről hogy tudom visszaállítani a gyári recovery-t? mivel anélkül meg nem megy a frissítés?
(prop fájlokat nem írtam át) -
csapee
őstag
-
mzsolty
tag
Hát nekem is ez az egyik dolog ami miatt, fenntartásaim vannak ezzel a készülékkel szemben.
Tudom hogy használattól függ minden de átlag egy napot kibír egy töltéssel állandó wifi és aktív netezéssel? -
mzsolty
tag
Sziasztok.
Van ebben a telefonban infraport, ami alkalmas tv készülékek távvezérlésére?
(olyanra gondolok mint a Galaxy széria WatchOn, illetve a G2, G3 Remote Control applikációja) -
doongoo
addikt
Rootolt engedi az OTA frissítést, ha a recovery és prop file-ok eredetiek.
(#5171) Intercreptor: jó
Más: feltűnt, hogy a B316 alatt a Facebook app nem fagy ki, ha az app settingsre megyek (véletlenül tévedtem oda, mert már úgy megszoktam, hogy ez kifagy, de ezek szerint javítottak valamit)
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Mit gondoltok erről az akkuidőről?

-
Szia!
Nekem is pont ilyen gondom volt, de Fekete&Fehér kolléga segítségével sikerült megoldani. Egy tipp: ha elsőre nem találod a data/cust/xml mappát, akkor próbálj meg egy másik fájlmenedzsert (pl. totalcommander). Én ezzel szívtam gyakorlatilag heteket, a leírásban javasolt ES Explorerben akármit csináltam, nem találtam a kérdéses könyvtárat, de Totalcommanderben rögtön megleltem.
-
imis
senior tag
válasz
doongoo
üzenetére
- Ota frissítést a rootolt nem enged, ha jól értettem?
- nekem jelenleg ez van fent: " 5.5.1 (Developer)" és csak a 5.5.16 -t ajánlja fel, de a telefon csak letölti, nem teszi fel.
ezért gondoltam a full B316-ot, de akkor meg mindent kezdhetek előröl (kivéve a BL nyitást) A progik visszapakolásához meg kell a root. -
csapee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
nem honor logo van
-
Csabee86
senior tag
Egyetértek. Azonban elgondolkodok, hogy hova tovább? 2 év múlva meglátjuk.
-
Csabee86
senior tag
Beléptem a Honor 6 tulajok táborába. Szombaton kaptam meg T-mobile előfizetésem mellé. Teljesen korrekt készülék. Rendkívül könnyű (Sony Xperia S volt az előző telefonom), nagyon szép képe van és rendkívül gyors. Úgy érzem ez a telefon örök élet plusz 1 nap lesz.
-
doongoo
addikt
Huawei cloud+ egyszerűbb belépési mód VPN és minden egyéb trükk nélkül.
A Honor Wallet alkalmazásban bejelentkezik az ember fia a huawei azonosítóval és ezután simán megy már a cloud+ belépés is. Nálam ment legalábbis (miután feltettem 3-gombossal a B316-ot). Azt nem tudom, hogy a H60-L04-ben van-e ilyen wallet egyáltalán, de gondolom H60-L02-n és H60-L12-n mennie kell elvben. -
csapee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
L12, de mind1. Akkor nekem az Unis mappát kell bizgerálnom ugye?

-
csapee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem csak az
unicomelectric/cn/xml ill.
cmcceletric/cn/xml mappában van ilyen fájl.
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Az összefoglalót olvastam, ezért kérdeztem, hogy meglett-e azóta a megoldás, mert ott ennyi van, a mindenféle beállítás után:
"Ezzel együtt még így is előfordul, hogy egy-egy üzenet késve jut el hozzánk, ez részben az Android rendszer (heartbeat WiFi-n 15, mobilnet esetén 28 perc)hibája, másrészt a WiFi routerünk is ludas lehet benne."Nos ez számomra nem elfogadható, ugyanis egyik előző telómon se kellett 3-4 órát várni arra, hogy megjöjjön a gmail üzenet, és a beállítások (amik android szinten beállíthatók) ugyanazok.
-
Roland78
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Elértettem...
mármint vártam, hogy folytatódik még a leírás.
Aztán rájöttem, az a megoldás, mint a kínai karakterek eltüntetése esetén.
Átírtam a sort/sorokat, így már ok.Köszi
-
doongoo
addikt
összefoglalót tanulmányozd a témában!
(#5151) imis: bootloadert elég egyszer kinyitni, az marad úgy, amíg vissza nem zárod
a többi részben igaz: attól függ, hogyan frissítesz. Ha csak ota csomagoit teszel fel (update.zip), akkor utána nem kell újra rootolni, marad minden; ha full romot teszel fel (update.app), akkor stimmel, ahogy írtad -
kzkz
őstag
Arra rájött már valaki, hogy miért nem frissíti a gmail a leveleket normálisan?
Éjfél körül kaptam leveleket, azok megjöttek szinte azonnal, de ami hajnal 3-kor jött, és 6-kor azok csak akkor jöttek meg, amikor 6:30-kor kézzel ráfrissítettem.Teljesen hektikus, hogy mikor hogy frissít, pedig mindent engedélyeztem neki, nincs beállítva semmi, ami korlátozná, nem kapcsolom ki sose a netet.
-
Roland78
tag
Black&White kolléga:
ezt az írást be lehetne fejezni? Megnéztem, nálam is leáll-e... hát le

Azóta nem tudok fotózni. Köszi előre is." Kamera alkalmazás leáll, ha az opcók között aktiváljuk a Vízjel lehetőséget (L02/L12):
-Szintén a local.prop megfelelő sorait kell szerkesztenünk zh/CN-ről hu/HU-ra.
...folyt köv!"
-
imis
senior tag
3 gombos frissítésnél twrp és a root marad? (B316 teljes)
-
Garadow
csendes tag
Sziasztok! Abban a problémában kérek segítséget, hogy akármilyen launcher-t töltök le, egyszerűen nem tudom beállítani, hogy az legyen az alapértelmezett. A gyári indítóból már kivettem, hogy ne az legyen az alapértelmezett, de se egy NOVA se egy Google Aszisztens indítót nem tudok használni. Van valami tippetek, hogy mi legyen rá a megoldás?
-
paolinho
őstag
Itt konkrétan az látszik, hogy nem talál hálózatot. Nem ejtetted le, vagy valami ilyesmi? Mert nekem egy korábbi készülékemnél egyszer akkor csinált ilyet, amikor az antenna csatlakozó nem volt rendesen a helyén.
Mondjuk akkor az előzmény az volt, hogy kotorásztam benne, és valószínűleg én nem csatlakoztattam rendesen, mert ismételt szétszedést követően, az antenna kanóc vizapattintása után ez a baj megszűnt. -
KOntee
csendes tag
Sziasztok,
tegnap este jött elő az alábbi probléma, hogy nincs térerő de elvileg a hálózathoz csatlakozva van...
Akármit csinálok vele, hálózatot talál de nincs térerőm. Pedig előtte a 4G is simán ment itthon.
Valakinek volt már hasonló gondja? Illetve tudtok valami megoldást esetleg tippet mit csináljak vele?H60-L04 B370 rom van rajta.
Köszi!
-
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
A fájlok cseréje (és az engedélyek megadása) után f.szán visszakerült a B313-as rom, sőt a Frissítés jelzi, hogy van egy B314-re történő frissítés lehetősége, azonban amikor ezt letöltöm, és recovery-ből újraindul a teló, hogy frissítsen, akkor megint leáll "Software install failed!" felirattal. Aztán az újraindítást követően minden marad a régi, azaz B313-as, ami szeretne frissülni.
Mi lehet a baj, illetve miért nem a B316-ra szeretne frissülni?
A 3 gombos (noha tudom, az gyalul mindent) felül tudja írni ezt a romot, vagy ne kínlódjak vele, mert két szék közül a földre eshetek? -
D4ni
őstag
Srácok, egyébként jól értelmeztem,hogy gari vesztés nélkül lehet bootloadert nyitni, a root is gari vesztés nélküli? Milyen emberbarát ez a Honor

-
D4ni
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
TISZETL
olyan jó AliG-sen -
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Na ugye mondtam, hogy ki az aki segít!?
Nagyon köszönöm!

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Aztak..va!!! Ilyet is ritkán látok. Nekem is segítesz ha lehordalak a sárga földig??? (cinikus voltam) Többek között ezért is sírom vissza a régi jó kis topikunkat, és inkább olvasgatok és verem a fejem a falba néhány itteni megnyilvánuláson. Felfoghatatlan !?!?
-
daczkó
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Látod ezzel kellett volna kezdeni, nem a bullshittel.
Köszönöm!
-
daczkó
aktív tag
válasz
paolinho
üzenetére
Látom egy agyi síkon mozogtok. Ez itt a nagy magyar community?
XDA is tele van elmebetegekkel, de ott ha X módra keresel megoldást, nem fog valami elmeháborodott Y módot mondani, lévén, hogy az lehetetlen, hogy ne legyen Y módra alkalmas gép nálad.(#5122) royalka : Ki mondta, hogy azonnal vártam választ?
-
ezekiel
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki hasznal kozuletek igot a telon az irja meg nekem a beallitasokat legyen olyan szives mert igo rimot hasznalnam de nem megy! Tervezeskor kilep de ha veletlenul nem is akkor meg navigalas kozben indulas utan 2 peec alatz kilep hibauzenetnelkul belso vagy kulso tarhelrol inditva egyarant! Pls help!
-
theooracy
aktív tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Igen, marad minden. Nyugodtan frissítheted. Ezt egyébként az első lépésnél ki is írja..
-
Becksman
őstag
Akkor ha gyári rendszeren maradok és nyitom a bootloadert marad a garancia?
-
-ZsoLi-
tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Elvileg minden marad a régi.
-
phanfantom
senior tag
válasz
theooracy
üzenetére
Hali,
Nekem is jelzi, hogy B316-os frissítés elérhető(jelenleg B313, L12-es teló).
Soha nem csináltam még frissítést és nem is értek a telefonok "piszkálgatásához", én csak elégedetten használom jelenleg is
Szóval a kérdés, ha ráengedem ezt a frissítést, akkor eltűnnek az adataim, beállításaim vagy semmi ilyesmivel nem jár, nyugodtan frissíthetem? Nem fogok semmi változást észrevenni? Nem kell újra "felépíteni" a telefont? -
theooracy
aktív tag
Ma reggel megérkezett OTA-n a B-316-os frissítés. Rendben feltelepült.. :-). H60-L02 -es teló.
-
-
Ati013
újonc
Hello! Valószínűleg valamit rosszul csináltam, de nem tudom használni a Huawei felhőjét. Csak akkor működik, ha repülőgép üzemmódba állítom a telefont és bekapcsolom a VPN-t. Az összefoglalóban az van, hogy ezek nem kellenének. Hogyan lehet ténylegesen használni?
És szeretnék még egy dologban segítséget kérni: Hogyan tudom beállítani, hogy szinkronizálja a névjegyeket a telefon és a kártyák között, illetve az email címtárral? A segítséget előre is köszi. -
daczkó
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Képzeld el nagyokos, hogy életszerű. Imádom amikor valami 16 éves nem tud értelmes dolgot hozzáfűzni, ezért megpróbál nagyon okosnak és viccesnek tűnni. Maradtál volna csöndben.
-
daczkó
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Linux alól nem igazán működőképes a multi tool. Jelenleg CWM van a telefonon és ezt akarod lecserélni stock recovery-ra, mivelhogy szeretnék frissíteni OTA-val.
-
daczkó
aktív tag
Van-e valami módszer a stock recovery-s flashelni multi tool nélkül? Csak a CWM-et használva?
-
törölt tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Ennyi. 3 GB RAM nagyon jót tesz a multitasking-nak, és azért van a memória, hogy terpeszkedjen rajta a rendszer.
-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor jó esetben megkapjuk pár hét mulva a véglegest?

Arra van mód hogy a sony dualshock 3at honor 6al párosítsam?
-
paolinho
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Valami kis gebaszom támad.
Sajna anno, amikor elkezdtem a telefonban "kotorászni", nem mentettem le a build.prop és local.prop fájlokat, egyszerűen csak átírtam a a local.prop-ot a kínai karakterek okán, aztán kész. Most, hogy szerettem volna egyet frissíteni, gondoltam visszateszem az eredetieket, viszont csak a B310-hez valót találtam az XDA-n. Korábban azt olvastam, hogy ez is jó lesz, így ezekkel felülírtam a két fájlt, beállítottam a jogosultságokat az Összefoglalóban írtak szerint, aztán újraindítás. Na és itt jött a meglepi (lehet csak nekem), mert a B310-es rom-ot kaptam vissza. Nincs vele gond, működi f.szán, de szerettem volna ezt visszafrissíteni az OTA-s update frissítéssel, de mindig failed-de megáll a telepítés. Próbálkoztam a 310-313-assal, a 313-314-essel is, de nem oldódott meg a gond, minduntalan megáll hibaüzenettel a frissítés, és amikor bekapcsolom a telót, akkor a B310-essel áll fel a rendszer.
Erre van esetleg valakinek ötlete?
Vagy esetleg nem tudna valaki egy L02-re való B313-as build.prop és local.prop fájlt feltenni valahova? Hátha azzal, ha visszaírnám a két fájlt, visszaállna a rend.
Előre is köszi! -
kzkz
őstag
A hivatalos B316-ban benne van a Google Play? Vagy külön kell telepíteni?
Olyan gondom van a developerrel, hogy néha fél óráig se frissíti a gmail-t. A B313-on ilyen gondom nem volt, és vissza akarok állni, de ha a B316-ban sincs play, akkor lehet, hogy mégse... -
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
próbálkozom vele, meglátjuk mi sül ki belőle...
-
doongoo
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
letöltheted az OTA csomagot (update.zip) akár innen a fórumból is (valaki betette kb. 2 napja), akár az xda fórumról és felteszed helyi frissítéssel, ahogy kell (SD-kártyára dload mappába az update.zip nem kicsomagolva). Én is így tettem el és így a telefonon megmaradt minden beállítás, adat, stb.
Az, hogy nem látja még OTA-n az amiatt van, hogy világszerte más és más időpontokban tolják ki gondolom valami szisztéma alapján (nem az átírt local.prop miatt), akár több hetes eltérések is lehetnek egyes telefonok közt...
Hogy sikeresen felmenjen az OTA, ahhoz eredeti recovery, eredeti loacl.prop és erdetei build.prop fájl kell, valamint minden esetlegesen fagyasztott alkalmazás kiolvasztása -
Black&White
addikt
Itt lehet jelentkezni a Lolli beta-ra: [link]

-
paolinho
őstag
Ezt a B316-ost, gondolom megint csak a 3 gombos módszerrel lehet így felpakolni és gondolom, akkor megint repül minden eddigi beállítás?!
Nekem OTA-val nem lát frissítési lehetőséget a teló, noha a stock recovery van újra fent. Ez feltételezem, a local.prop átírása miatt lehet. Ha csak update-tel szeretném frissíteni, akkor hoé találom ehhez a frissítő fájlt? Ja, és célszerű akkor visszaírni a local.prop fájlt is?
Köszi -
svgyula
addikt
válasz
HoaryFox
üzenetére
Szia! Azokat nekem is megjegyzi! Pedig nálam minden este a telefon kikapcsol, a reggeli ébresztésig.
(#5101) D4ni
Hát a 3GB RAM nem azért van benne, hogy folyamatosan ezer f@szság fusson a telefonon. A nagy memóriafoglalású programoknak van az a ráhagyás és az "utód rendszereknek" mint android 5. Annyira nem lassú és annyira senki nem éli gyorsan az életét, hogy 1-2mp betöltési időt ne tudna várni! Amúgy kicsit gondolkodni kéne! Tovább tart megkeresni a "futó" alkalmazások között mint újraindítani főleg akkor ha 30futó apk van.
-
D4ni
őstag
Egyébként mennyire tölti újra az alkalmazások multitasknál? 3Gb RAMnak az lenne a lényege,hogy nemkéne

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Kis türelmet kérek, sajnos lassan tanulok 

).