Hirdetés
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
Látott már valaki 6 plus ROM-ot portolva sima 6-ra?
-
Skynet258
veterán
válasz
Farkas82
üzenetére
Ezt a "saját" szót írd már le helyesen, mert szörnyű, hogy ennyiszer hibásan írtad...

Egyébként én a helyedben írnék nekik, hogy oldják fel a kódodnál a korlátozást, vagy adjanak új kódot, vagy valami. Fizettél érte, oldják meg másképp ha már iulyen hülyén találták ki.
Vagy pedig root, Titanium Backup apk és adat mentése, és ennyi. Más verzió szerintem nem lesz.
-
Farkas82
tag
Van egy appom, amit szeretnék kimenteni a telefonból, nem tudom lehetséges-e ilyen (root nélkül). Ez az Akadémiai kiadó német szótára, drága fizetös app, de elég hülyén oldották meg. A play store-ban csak próbaverzió van, aktiváló kódot a salyát honlapjukon lehet venni, ami 5 alkalommal, plusz félévente egy alkalommal használható. Miután drága korábbi s4-esem gyakori szervizlátogatásai miatt ebböl többet elhasználtam, és rendszerfrissítések után is ujra kell rakni a telót, ez oda vezethet hogy hiába van megvéve, mégse használhatom az appot. A hisuit-os rendszermentés sem segített, ugyanugy meg kellett ismét adni a kódot. A telepítés után létrehozott egy salyát könyvtárat a belsö tárhelyen, amiben .txt .mi .miab kiterjesztésü fileok vannak, vajon ezeket kellene lemásolnom?
-
Éne
tag
Sziasztok. L02 B611-el rendelkezem. OTA nem dob nekem frissítést. Mi lehet az ok?
-
Farkas82
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Lehet valami nem volt tökéletes azzal a rommal, nekem pl 3 gombossal nem ment fel, pedig ugyanúgy csináltam mint előtte a 109-est. Szerencsére otan frissítette magát a teló 370-re problémamentesen, csakhát szerettem volna tiszta telepítést az emui 2.3-3 váltásnál.
-
nimba1
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Menteni kell mindent, amire szükség lehet. Én letöltöttem B109,B114,B370 france, B370 upgrade, B309 downgrade-t.

-
Black&White
addikt
Nem tudom mi lehet az oka, de a hihonor.com-ról levették a B370-es ROM-ot.

Viszont az összefoglalóban lévő direkt link még él és a revert pack is elérhető....
-
gulyasa
őstag
válasz
theooracy
üzenetére
Egyébként rákérdeztem erre én is és azt válaszolták, hogy a 2.3 azért nem talál frissítést OTA-n keresztül, mert azt már a Huawei nem fejleszti tovább.
A 3.0-t külön kell felrakni (pl.) SD-ről - teljesen mindegy melyik verzióját - és feltelepítés után az már fog találni hivatalos frissítést OTA-n (kivéve, ha épp a legfrissebb verziót raktad fel, vagy közben valamit bűvészkedtél a telefonnal: bootloader, root, stb., akkor ezeknél vissza kell trükközni eredeti "közeli" állapotba - ha jól értettem az eddigi leírásokat).De én is csak majdnem egy hete vagyok tulajdonosa és bár így nem én vagyok a legtapasztaltabb a készülékkel kapcsolatban, azért már egy jó ideje gyűjtöm az információkat róla.

-
theooracy
aktív tag
válasz
Csarlee
üzenetére
Üdv!
Köszönöm szépen! Nem rootolt a teló még. A Gamebox, Vmall és a HiCare-t nem engedi eltávolítani, (rendszeralkalmazásnak írja), de a "Legjobb alkalmazások között levő sok kínai szütyköt el tudtam tüntetni, simán a kukába húzással. Egyenlőre így most elég lesz.. A többit meg majd később...
Még valami: L02-es a teló és a 2.3 -as EMUI van rajta. Jönni fog rá OTA frissítésként a 3.0, vagy más módon kell frissíteni?
-
gulyasa
őstag
válasz
SweetLife
üzenetére
Minden frissítés telepítése előtt - és most ez nem csak a Honor 6 -ra vonatkozik - mindig ott a figyelmeztetés, hogy csinálj backup-ot.
A 8 éves telefonod gondolom teljesen más rendszerű volt. Máshogy működött akkoriban az adatok mentése - de már akkor is létezett a lehetőség, hogy memóriakártyára (már amelyikben volt olyan ) lementsd a névjegyeket.
Nekem speciel így történt az átmentés először az SE K750i-ről a HTC Kaiser-re, majd a Kaiser-ről a legutóbbi SE Xperia Ray-re (az is rég volt).
Majd a Ray-ről is így kerültek át az adatok a Honor 6-ra (igaz, most már használhattam volna a Google-t is, mert a Ray is Android-os volt már...)Mondjuk ettől függetlenül én időről időre mindig lementem a névjegyeket.
-
Csarlee
tag
válasz
theooracy
üzenetére
Szia!
Rootolt teló a nyerő ha ezeket le akarod gyalulni... A Gamecenter valami játéktelepítő, a HiCare ha jól tudom a Huawei ügyfélszolgálatának az app-ja. A Vmall.com egy webshop oldal főleg Huawei telóknak. A HiCare kivételével mehetnek a levesbe, én a http://jumobile.com/-ról letöltött app-ot használtam...
-
SweetLife
újonc
válasz
royalka
üzenetére
Vagyis minden frissítés után mentenem kell a Google fiókomba? :-( Ezt nekem miért ne m mondta senki ?:-(( 2000 tel szám... A régi telóm 8 éves volt de sose csinált ilyet sose szállt el. A Vodafonnál van szervizes ismim oda fogom vinni ott van gép sittsutty átteszi.Nem úgymint én.
-
royalka
őstag
válasz
SweetLife
üzenetére
A viber a telefon névjegyzékből nézi a számokat. Érdemes az össze névjegyzéket a Gmail fiókodra szinkronizálni és így védve vannak, Sőt a képeket is tárolja. Amikor új névjegyet veszel fel akkor a képernyő felső részébe tudod kiválasztani a mentés helyét

Majd válaszd ki a fiókodat:

-
SweetLife
újonc
Sziasztok, kb 2 hete használom a Honor 6 H60-L04 es 4.4.2 készüléket. Ma elszállt az összes névjegyzékem a telefonról és a viberről is. A héten volt frissítésem de utána minden ok volt. Ez hogy lehet ? Megvannak a számok csak megint el kell vinnem h az egészet áttegyék, 2 hetente semmi kedvem ehhez. Mi a véleményetek , kinek volt hasonló ? Javaslatotok? köszönöm.
-
theooracy
aktív tag
Üdv. Új tag vagyok e nemes táborban (Honor 6 )
és az lenne a kérdésem, hogy a kínai appok közül, főleg a "legjobb alkalmazások" közül melyikeket lehet gond nélkül törölni? Valamint ezek közül: Gamebox, HiCare, Vmall. Esetleg valami infó, hogy mire valóak ezek az appok? Köszi. -
gulyasa
őstag
A Honor 6 saját "Okos vezérlő"-jén kívül/helyett sikerült-e már valakinek működőképesen felrakni valami más IR távirányító app-ot a Google Play-ről?
-
Szevi
tag
válasz
gygalilei
üzenetére
Na utánajártam UPC nagymesteréknél, azt a választ kaptam, ha software frissítés volt a telón akkor lehet nem műkszik. És volt. emui 2.3-ról emui 3.0-ra. Azt mondta várjam meg android 5-öt. kipróbáltam egy másik telón Navon mizu m402 tökéletesen fut. Ennyi. De ha valaki tud rá okosságot, szívesen fogadjuk!

-
gygalilei
tag
Sziasztok !
Valakinek van UPC-s előfizetése ? Megnézné, hogy a Horizon Go működik a telefonon ?
Mert nálam nem megy sajna. Nem tudok semmilyen tv adást nézni rajta mert hibával kilép.
Köszönöm. -
paolinho
őstag
válasz
Csarlee
üzenetére
És még csak most kezdődik az igazi munka vele, ami az igényeidre való formálást jelenti

K.va jó kis telefon. Nekem volt már eddig ZTE, Jiayu, Amoi, THL, de eddig ez a csúcs (mondjuk árban is
) közöttük. Most (még) azt mondom, hogy ennél jobbat el sem tudok képzelni magamnak. Mondjuk ez a Touch Plus fólia izgatja még az agyamat, szerintem hamarosan rá is szánom a vásárlására magam, csak hát annk is annyira húzós az ára 
-
Csarlee
tag
Végre! Most már én is Huawei tulaj lettem, egy jóvágású Honor 6 Plus-t vettem TexaSee kollégától... Sikerült a bootloader-t kinyitni, rootolni és a kínai app-okat is kigyomlálni! Egész jó kis telefon....
-
gulyasa
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Na ez bejött - de nem pont így - mivel eddig is hátlapit használtam, csak éppen egy USB HUB-hoz csatlakoztattam, ami az asztalról kényelmesen elérhető.
Most átdugtam a kábelt a ház egyik előlapi USB-jébe és siker.
Kössz a tippet.
Habár amit akartam, azt már megcsináltam laptoppal (ezért a késői reagálás):
- bootloder nyitás, recovery lecserélés TWRP-re, root
- a magyar ékezetes problémát (pl. az email kliensben)
- SD írási jogot is beállítottam - így pl. az iGO Primo-t nem kell minden egyes bekapcsolásnál újrakonfigurálni, mert most már el tudja menteni a SAVE mappát és a tartalmát a saját mappájában az SD-n(az időjárás widget-el nálam nem volt/nincs gond és - gond esetén ahol át kellene írni az értékeket "hu","HU"-ra, ott nekem eleve "hu", "HU" szerepelt, tehát azzal nem kellett foglalkoznom)
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
És tényleg, azzal is szokott gond lenni

-
Black&White
addikt
Illetve, hogy hátlapi, USB 2-es portról próbálkozni!

-
gulyasa
őstag
Azt én is sejtettem, hogy az asztali gépnél van valami ütközés.
Elővettem az 1000 éves laptopot (mellesleg ugyanaz a Win7 verzió fut rajta, mint az asztalinez így nem teljesen igaz, az asztalin 64bit-es, a laptopon 32bit-es) és azon szépen lefutott a telepítés.(Jó, akkor megoldom laptopon, amit akartam, de ebből még mindig nem derült ki, hogy mi okozza a problémát az asztali gépnél, amin inkább szeretném használni a HiSuite-ot... Kényelmesebb, némileg erősebb - bár az sem új...)

-
gulyasa
őstag
Olyan, mintha hiába választom a telefonon a HiSuite módot, abban az esetben médiaeszközként csatlakozik.
A fenti csatolt képen is az látszik.
Csatlakozáskor a telefon kiírja az értesítési sorban, hogy csatlakozott a HiSuite-hoz, meg elindul az USB hibakereső, de a gépen nem működik. -
nimba1
aktív tag
válasz
gulyasa
üzenetére
Szia
Amikor csatlakoztatod a pc-re akkor felugrik a cd meghajtó HiSuite, ott az autorun.exe futtatására kattintasz, akkor valamit telepít. Vársz egy kicsit, szét-majd újra össze dugod az usb kábelt. Elindul a HiSuite program, majd írja, hogy telepíteni, meg frissíteni kell, ezt tovább nyomod és elvileg kész.
-
gulyasa
őstag
Hali!
Kedd óta én is elégedett tulajdonosa vagyok egy Honor 6 (H60-L02 verzió EMUI 3.0) telefonnak.
Nem túl nagy probléma, amit tapasztaltam, de hátha találkozott már itt vele valaki és van rá megoldás.Számítógéphez csatlakoztatva külső tárhely módban semmi probléma.
HiSuite módban (is) megpróbáltam csatlakoztatni a telefont, de nem teljesen sikerült.
Először is érzékeli a gép a telefont és használatba is lehet venni, de a leírások szerinti virtuális meghajtó, amiről a HiSuite-ot lehetne telepíteni, nincs sehol, csak maga a telefon van ott a meghajtók listájában. Annyiban eltér a helyzet a külső tárhely módhoz képest, hogy ekkor a telefonba, mint meghajtóba belépve nem csak az SD kártyát látom, hanem a belső tárhelyét is lehet böngészni.
(USB hibakereső mód is megvolt, de semmi...)Azt is próbáltam, hogy közvetlenül letöltöttem a HiSuite-ot és úgy telepítettem a gépre, de a telefon csatlakoztatásakor annyi történik, hogy bár elindul a HiSuite, de végig azt jelzi, hogy nincs csatlakoztatva a telefon. De mint már említettem, maga a Windows látja a telefont és böngészhető (a HiSuite-tól függetlenül is) a belső tárhely és az SD kártya is...
Létezik megoldás erre a problémára?
-
krakler
csendes tag
Sziasztok, mindenkinek köszönöm a segítséget, kicsit beleszerettem ebbe a telefonba, úgyhogy ilyet fogok venni, a kérdés már csak az, hogy hol, mert 22 ezres különbség van két eladó ajánlata közt, persze az olcsóbb kéne, de lehet hogy valami baj van vele... lehet ezt hamisítani?
-
-
petipetya
nagyúr
Kérdés, hogy ez a tok is mágneses, ha már egyszer rajta van a kis ablak? Sajnos nem tudtam kipróbálni, mivel elkerülték egymást a telóval: link
-
petipetya
nagyúr
Nem jött be a vas:
- nem érzem annyival nagyobbnak a mostani 4.7-es telóm után
- szoftveresen nem jön be, más mint a videókon, mókolni pedig nem fogok vele a garanciaidő alattÚgyhogy vissza is vittem az edigibe. Úgyhogy közben lett egy sosem használt ablakos tokom hozzá ajándék törlővel, ha valakinek kellene.
-
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
...és már megint milyen igazad van
Köszi szépen!
Mentségemre legyen mondva, azzal kezdtem anno pár napja, amikor megjött a teló, hogy feltettem a Play Store-t, de hát ez valóban nem volt elég, mert kell a többi is, amit az összefoglalóban javasoltok.(#2231) necsak: Be vagyok jelentkezve, hisz a Play Áruház másként nem menne, és a Gmal is szinkronizálódott ezáltal, de valóban kellett a Névjegyzék szinkronizálása is, hogy a Névjegyzék export/import lehetőségei között felbukkanjon a Gmil fiókom címe is.
(#2232) nimba1: Az a helyzet, hogy nem túl jött össze a SIM-kártya cseréjéból adódóan a kártyán lévő nevek másolása, és inkább mindent fel akarok tenni a Gmail-re, így talán nem lesz dupla, meg tripla névazonosság, de biztonságból vcardra is elmentek mindent. A SIM-et meg kihagyom a nevek tárolásából.
-
no more
veterán
Sziasztok! Egy barátom vásárolt egy ilyen szépséget és azt szeretném kérdezni, hogy mikorra várható rá a Lollipop?
-
theooracy
aktív tag
Üdv.
Annyi gondom lenne, hogy az értesítő led nem jelez. Sem e-mail üzenetnél, sem nem fogadott hívásnál. Az engedélyezési négyzet ki van jelölve. Mitől lehet ez? Gyári 2.3-as EMUI van rajta.. -
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
26hónap? Túl kevés garancia

Inkább garancia legyen a telefonon minthogy sok szervize legyen....sok szerviz ergo sok gond a telefonnal. -
paolinho
őstag
Abban tudna valaki segíteni, hogy ezzel a telefonnal hogy tudom a telefonszámokat a Gmail-lel szinkronizálni? Nálam a Címtárban ugyanis az Exportálás/Importálás menüpont alatt nem jelenik meg Gmail fiókom, így se onnan, se oda nem tudok adatot továbbítani.
-
Szevi
tag
Sziasztok, már egyszer említettem a fórumban akkor nem reagált rá senki. Most újra feldobom hátha valakinek volt már ilyen esete.
Felvettem a telefont az asztalról, "felébresztettem" és működésben volt a front kamera. Ez már harmadszor fordult elő. Mielőtt megkérdeznétek, nem nyomtam meg a gyors exponálást. -
Apukám1
csendes tag
Sziasztok!Ma reggelre elveszett az összes névjegykártyám.Újra feltettem a mentettet,kitettem párat parancsikon-ban és megint elfelejtette.Volt már valakinek ilyen problémája?Valami megoldás?Köszi előre is!
-
doongoo
addikt
válasz
mbwrestling
üzenetére
Simán meg tudod te is csinálni, az összefoglalóban ott van hozzá minden
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Custom ROMot keresett valaki, adtam tippet. Nem mondtam hogy jó. Ha azt kér azt mondom hogy ha nem használ touchplust akkor stabil 2.3, plusz xplosed. Ennyi.
-
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Óvatosan?

Sajnos még az alapul szolgáló CM is csak megkötésekkel használható (egyes funkciók talán soha nem is lesznek működőképesek), hát még egy ilyen FIUI-val felpatchelt tákolmány.
Ráadásul, ugye pont azokkal a kínai cuccokkal van megpakolva, amit mindenki azonnal irtani akar. -
mati12
senior tag
válasz
mbwrestling
üzenetére
Ne parázz már ennyire,minden ugyanolyan lesz rajta mint egy hazai verzión,néhány kínai karaktertől eltekintve ami meg egyébként szerintem egyáltalán nem zavaró. Az én készülékem is kínai és engem egyáltalán nem zavar.
-
krakler
csendes tag
köszi szépen a gyors választ, a szervizt meg azért kérdeztem, mert beépített aksija van és azt meg csak ott lehet cseréltetni.... mondjuk ilyen telóm még nem volt, mennyi lehet egy ilyen aksi cseréje?
-
monti0222w
addikt
válasz
mbwrestling
üzenetére
Igen, meglehet csinálni.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
petipetya
üzenetére
Simán meg lehet tanulni és nagyon logikusan van felépítve. Amit mindennap használok azt megtanulom, de amit nem használok azt gyorsan megtalálom. Egyszerű és nagyszerű. Nyilván akik most 3.0-át használnak, ők a 2.3-at preferálják. Akik 2.3-at használnak, ők az 1.6 szeretik. De ez inkább a használati időtől függ, hogy ki mennyire szokja meg. Ajánlom hogy próbáld ki, nem bánod meg

-
mbwrestling
csendes tag
Egyébként a Kínai dual simes verziót összelehet úgy állítani hogy semmi kínai írás ne legyen benn? Teljesen olyan legyen a menüje mint egy magyarnak?? Meg legyen rajt Play Áruház és stb... Mennyiért csinálja meg így egy hozzáértő?? Köszi
-
krakler
csendes tag
Sziasztok, egy Honor 6 vételén gondolkozom, már elolvastam a topicot de még lenne egy kérdésem, illetve kettő, az első, hogy lehet-e benne betűnagyságot állítani ha nem akkor alapból mennyire kicsik a betűk, a másik, hogy az edigitaltól venném, mennyire jó a magyar szervíz háttér?
Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Mesterséges intelligencia topik
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest