Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Nekem nincsenek ilyenek,igazából a legstabilabb droidos telom eddig,csak,unalombol inditom ujra :-) A mm betának is nálam annyi baja van hogy éjjel 100-rol kb 90%-ra esik a töltöttség és a gmail nem szinkronizál csak,ha bekapcsolom a kijelzöt de betudom a beta rendszernek,lollin sem volt semmi bajom vele.
-
Bass
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Nalam ez is jo de mint irtam a tema a ludas vagy esetleg ha nem gyari idojaras appot hasznalsz akkor nem vedett az alkalmazas. Nekem xiaomin is ezt csinalta rendszertol fuggetlenul,ha valami hibadzott a temaval akkor keson frissult az ora. Most nekem a back light nevu van fent 4.0.1 verzio ezzel jo az ora.
-
Bass
addikt
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Jó a lolli,mi a baj vale? Mi a teéo pontos tipusa?
-
Bass
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
Mx4-t megbánod. Nincs benne sd hely és akkuban gyenge
-
Bass
addikt
Tudom hogy még korai mert aki kapott még csak most ismerkedik meg csak beta a rendszer de az emui 4 hozott nagy változáokat? Pl ikon méret állitását? Az emui jobban izgat mint a 6.0 :-)
-
Bass
addikt
Hàt a képeken nemigen segitenek az uj droidok,van egy lapka amivel ugyan lehet szoftveresen segiteni de inkabb par apro szepsegtrukk lesz . A beegesen meg nem feltetlen kell csodalkozni illetve javitani sem igazan lehet plàne szoftveresen,finomitani igen , eltuntetni a jelenseget nem. Regota fotozom tukros geppel (szerenysegemet felreteve nem is rosszul :-) ) es ugye h az eg ne egjen ki ahogy mi latjuk emberek a szemunkel ahhoz igen nagy dinamika tartomany kell amit jelenleg meg a millios gepek sem feltetlen tudnak illetve jol kell megvalasztani a helyzetet es a napszakot ahonnan a kepeket keszitjuk,de ebbe most ne menjunk bele nem egy hogyan fotozz topicban vagyunk. Rovidre zarva Nem ez a lapka es a 6.0-s droid az ami megvaltja a digitalis fotozast( meg a nikonnak sem sikerult de jo uton haladnak) es a szuperdinamika uttoroje lesz. :-)
-
Bass
addikt
válasz
üzenetére
Két napja van fent . Eddigi tapasztalataim negativumok:wifi kikapcsolás után elfelejti a jelszót,here maps van hogy nem indul csak restart után. Pozitiv dolgok: bövült kamera app(time lapse mod,ejszakai záridös megoldás),gyorsabb app betöltés,szebb animációk,pörgösebb rendszer,jobb akku,zárképernyös értesítések. Hirtelen ennyi
-
Bass
addikt
Aki hasznalta l04-n a lolli betat talalkozott olyannal hogy ha kikapcsolja a wifit akkor elfelejti a jelszót?
-
Bass
addikt
7520-ra esetleg valaki?
-
Bass
addikt
Feltoltam H60-L4 -re a Lolli betat eddig nagyon tetszik de novat hasznalok és aéul a gombok nem tunnek el es felul is fekete az értesitési sáv. El lehet tüntetni valahogy?
-
Bass
addikt
válasz
Shingen
üzenetére
Lehet mashogy ertelmezte a sim kartya a karaktereket,ez kb hasonlo jelenseg mint ha a telefonbol a bovitett neveket szeretned a simre menteni. En pl ezert nem mentek semmit simre csak a telefonba es ugy a google fiokba. A camera fv 5-t meg azert probald ki,a bemozdult kepeket hogy fotoztad? Nem lehet hogy keves volt a feny a vakud meg ki volt kapcsolva?
-
-
Bass
addikt
-
Bass
addikt
válasz
Shingen
üzenetére
Az enyem az,nem olyan nagy gond nem estem ketsegbe. Egyebkent ez az utan keletkezett hogy letoltottem a google fotokat es extrem meleg lett a telomert a hatterben kilohetetlenul futott,a proci felment 70 fok fole tartosan es gondolom elengedte a ragaszto mert azon a felen eleg vekony a ragaszto csik. Egy kellemetlen dolog van hogy szerviz kb 2 het egy olyan vacakert amit en is meg tudnek csinalni de akkor ugrik a gari.
-
Bass
addikt
válasz
monyo12
üzenetére
Nem is ertem,nalam hibamentes a telo. Nincs semmi szoftveres anomalia igy mind1 hogy frissitik e vagy sem,ami persze ndm azt jelenti hogy en nem varnam. Hw mindenre kell erre a wp is rajott mar es a kukacos alma is. Nem veletlenul nepszeru am a droid akarhogy is szidjak,mert felhasznalo barat mig ez a masik ket platformrol nem igazan mondhato el. De vegyel csak almas mobilt meg is erdemled :-)
-
Bass
addikt
Fontos kérdés. De miért nem tölthető az Angry Birds 2 a telóra?

-
Bass
addikt
válasz
Shingen
üzenetére
Raktam az elejére üveget ,nagyon jó nem karcolódik,nem ront a kijelzőn és egyszerű feltenni,a hàtlapra meg felraktam a gyàri fóliàt ami olyan jól sikerült hogy nem is làtaszik hogy rajta van. A tok jó minőség,nincs vele bajom,patent nagyon ahogy rajta van,mivel feher ezert koszolódik de egy heten egyszer leszedem és lemosom folyékony szappannal es m;nden oké. Nekem nincs rajta karc sem repedés.
-
Bass
addikt
Sziasztok volt egy fr a telomon es azota az idojaras app nem koveti az orat es eszrevettem hogy a kepernyo zar feloldasa utan frissul a rendszer ido is. Milyen beallitas van lehet elbabralva? A vedett alkalmazasoknal zold utat adtam az idoharas appnak.
-
Bass
addikt
válasz
microvillage
üzenetére
Szia nekem ez a feher van,meg vagyok elegedve vele meg semmi baja.

-
Bass
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
En elvagyok a H6 teljesitmenyevel,nem vagyom masra jelenleg. Te mar csereled pluszra? Nyujt annyi pluazt a plusz? :-)
-
Bass
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Friss hír :-)
-
Bass
addikt
A gyári kamera szoftver hogy hogy nem állitja a fényt az elölapi kamerán? Van valami titkos opció?
-
Bass
addikt
válasz
monyo12
üzenetére
Epp ma olvastam hogy befejezodotta lolli betatesztje :-) Persze nem hibatlan mert olyan keszuek nincs,nalam lagg nincs igaz a gyari launchert kidobtam es felraktam a nova launchert. Igen a reakcio ideje a kozelseg erzekelonek az nekem sem tetszik de engem nem kulonosebben zavar,de lehet h a lolli megoldja. A net pontosabban a 4g neha elmegy ezen en mar tul vagyok halozat hiba,teszteltem telekomos kartyaval azzal ok,elkuldtem szervizbe ok,sim csere utan is csinalja,telenoros vagyok es ilyen a halozata sajnos de ez nem a telo hibaja. Tokeletes keszulek nincs de az eddigi teloim kozul ez a legjobb,imadok romolgatni de mar nem banom h nem kell,de azt tudom h lg,sony es samu nem mostanaban lesz miota volt xiaomim es most a honor,kina best buy :-)
-
Bass
addikt
válasz
monyo12
üzenetére
Lg jobb? Kizàrt,a hw nem rossz de a romok,hulladek mind. Amit az f6-l műveltek szànalmas az Lg részèről.Lehet ezen vitatkozni de a H6-nàl nem sok jobb telo van jelenleg ebben az àrban még mindig. Az akku is jo,gyors stabil,jo kameràval,szep kijelzővel jó gps modullal. Nexusba miért nem cseréltél akkut? Nexus 5 volt nekem is elötte a kiválasztott de a memo foglalat hianya miatt dobtam. H6-t nem bàntam meg,imàdom.
-
Bass
addikt
Lehet tudni pontosan hogy milyen ujitasok,fin9msagok lesznek a lollipopban? Ertem ez alatt a beta verziot is
-
Bass
addikt
Nekem pl megcsinaltak ezt is es az f6-t is rendesen,egy probat meger ha elkuldod ha egyeertelmu a foltosodas kicserelik hidd el,ne a totyikra adj. Kereskedokent melozom hidd el rengeteg olyan reklamacionk van ami nem jogos ,persze a vevo szentul hiszi hogy neki van igaza de a tudatlansagbol fakad. Vidd el ha garis,az ott toltott idovel ugy is no a gari hossza es lehet hogy kapsz egy uj panelt.
-
Bass
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Milyen?
-
Bass
addikt
válasz
Hóbelevanc
üzenetére
Nálam még nem volt,a telo gyári állapotban van? ROOTolva volt már? Probáld meg egyszer visszarakni a régi emui-s rendszert majd frissitsd HR kiséretében.
-
Bass
addikt
Senki nem vesz 3 evre telot ha neki a teljesitmeny a fontos max egyre. De harom ev mulva is jo lesz ez a telo bongeszesre,facera,viberre,fotozasra. Ha meg jatszani kell akkor mind1 mit vesz egy ev es mar lanyhul az ero a teloba. Asszony 3 evig hasznalta a galaxy minit pedig az a megjelenesekor is bakfitty volt,bongeszett face es viber ment rajta.
-
Bass
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Jobb a 3.0 nem is az ui hanem a rendszer alapjai viszont ha nem jon be vissza tudod rakni a regit.LINK
-
Bass
addikt
válasz
monyo12
üzenetére
Lassulas,laggolas? Gyari launchert hasznalsz? Ha igen dobd ki es novara fel ott nincs ilyen,a gyari launcher neha tud roccenni de nem a telo gyengesege miatt hanem mert vacak a launcher. Akku nalam oke kb 4,5 ora kijelzo ido nekem eleg. De ettol fuggetlenul varom a lollit,szeretem az ujdonsagokat.
-
Bass
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Nem tudom milyuk van nekik de én mielött elvittem visszaraktam a régi 2.3 Emui-t ,uj romot (több félét)mindent ,alapbol ujrahuztam és mindegyiknél ezt csinálta. Uj kora ota vacakolt a gps de most jo,igen a 4g is szakadozott de az meg ugy néz ki hogy szolgáltato hiba ,de az annyira nem is érdekel 3g-n használom.
-
Bass
addikt
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Nincs semmi,nálam volt egy gps probléma amit a szerviz orvosolt ,gyanitom egy kernel cserével talán,most hibátlan,wifi stabil mint a svájci frank :-) Gyors,nem melegszik. Eddigi legjobb telom.
-
Bass
addikt
-
-
Bass
addikt
válasz
üzenetére
Én meg nem irtam hogy Te irtad hogy gagyi :-) Amig a hay day es a billiardom elfut ha unalmas perceim vannak akkor nálam ez a csucs gpu:-) Az optimalizácio fontos,amit emlitettem brother in arms 3 asus me7c memopadomon elfut ,tölthetö. A telom erösebb joval és még csak nem is jelenik meg a play aruhazban,nem kompatibilis :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- DJI topic
- Arch Linux
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Update 11.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest