Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bass
addikt
Lehet kimaradt az enyémböl egy antenna azért szakad a net? :-) :-) :-) Waze-t google mapsot szeretem csak jó lenne a nyáron offline navi a nyaraláshoz.
-
Bass
addikt
Sziasztok
GPS működik rendesen mindenkinél? Adott a HERE és ha bekapcsolom sokáig kiírja hogy várakozás a gps-re ,több percig is,már rég úton vagyok.Letöltöttem a gps teszt nevü appot ami van hogy 2mp alatt betölt mindent de van hogy a következő indításkor csak lassan talál gyenge jelet vagy egyáltalán nem,még mozgás közben sem. Van valami amit trükközni kell? Esetleg tapasztalatok? -
royalka
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem. alapból kisit halk a teló jack kimenete.. :/Nincs tökéletes, ez is tükrözi.

-
törölt tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
B390-ben mik az újdonságok B370-hez képest? Ha van értelme, felrakom én is.
-
eladogeppc
veterán
válasz
kisdobos1
üzenetére
Itten vannak még képek: [link]
Hát se a G2, se a G3 nem jobb szerintem. Iphone6-ot hagyjuk is milyen szar ! 2 kollégámnak is van, mind a kettő horror minőségű képeket csinál.
Geo19870322
Nálam ilyen jelenség nincs. B390-et egyébként felraktam, ok minden.Más:
Egyetlen fura dolog, hogy nekem halknak tűnik fülhallgatón keresztül a Zene, kihangosítva üvölt.

-
Geo19870322
tag
Újabb kérdés. Nálam akadozik a rendszer. Valamiért nem indulnak az alapjátékok sem. (Asphalt 8)

Sőt mikor elindítok valamit pl vlc akkor mikor visszalépek a kezdőképernyőre akkor kb 2másodperc míg megjelennek az ikonok. Vagyis nem mindegyik de az időkép meg a watchdog... Ezt mi okozhatja? -
törölt tag
válasz
Geo19870322
üzenetére
5-6 óra meglesz így is.
-
törölt tag
válasz
Geo19870322
üzenetére
Kapcsold ki a képernyőkímélést, és indítsd újra a telefont.
-
Geo19870322
tag
Köszönöm a segítségeket. Sikerült a linkelt alkalmazással... Következő kérdés.
720*1280 a telefonom jelenlegi felbontása. Ezt tudom változtatni? Ha igen hol és hogyan?? -
törölt tag
válasz
Geo19870322
üzenetére
Ez működik
-
HoaryFox
őstag
válasz
Geo19870322
üzenetére
Ha nincs benne gyárilag, akkor igen. Ezt könnyen ellenőrizheted, ha van olyan app fent, hogy Okos vezérlő.
-
Geo19870322
tag
Sziasztok. Megjött a t-mobilos Honorom...
Egy kérdésem lenne, meg majd később gondolom több is...
Build-szám H60-L04V100R001C00B370
Ezen működik az infra vagy végig kell nyomnom a folyamatot ami az összesítőben van?? Távirányítóként használnám, de ami appokat leszedtem azoknál nem történik semmi...
Köszi -
kisdobos1
csendes tag
Mondanátok valamit a kameráról? Kép minőség téren?
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi!
Sikerült, megküldték.
(bootloder, twrp, root OKÉ)a 2171 hozzászólásodban van egy remove zip, amivel a kínai appok eltüntethetők, de az új rom-on nem műxszik.
kérdésem, hogy ott a listában szereplő alkalmazásokat rootuninstaller-rel törölhetem büntetlenül? -
paolinho
őstag
Én még sosem frissítettem OTA-n, és gondoltam, hogy az elmúlt hónapok nyugodt "Honor-os" napjait követően adok az izgalmaknak
, és megpróbálom visszaállítani a telót arra az állapotra, ami az alapja lehet egyáltalán ennek a lehetőségnek, azaz stock recovery vissza, illetve local.prop és build.prop fájlok is vissza.Viszont mielőtt belefognék a mutatványba, lenne egy olyan kérdésem, hogy abban az esetben, ha átírtam a local.prop fájlt anno a kínai karakterek okán, de nem csináltam az eredetiről (mint, hogy a build.prop-ról sem) mentést, akkor érdemes nekifognom egyáltalán, vagy sem? Mert gondolom, az nem elég, ha csak visszaírom a local.prop-ot. Az XDA-n viszont csak a B310-hez találtam eredeti local.prop és build.prop fájlokat.
Felmerült bennem az is, hogy esetleg a 3 gombossal először vissza kellene tennem a B310-es rom-ot, de egyrészt azt sem tudom, hogy ez visszafelé működne-e a B313-ból, illetve másrészt feltétlen szükséges-e ez a lépés? -
kisdobos1
csendes tag
Milyen fényképeket készít? Tudna valaki nekem pár tesztképet feltenni? Ja és akkor a t nél vásárolt is független?
-
zz13zolika
csendes tag
Nekem 2 hete van meg a Honor 6. Extrém digitálos.
Ezen a héten egyik éjszaka kifagyott, reggel nem ébresztett, és csak a bekapcsoló gomb hosszan tartó nyomva tartásával sikerült újra indítanom.Ma reggel ismét kifagyott, de most nagyobb a baj, ha hívnak folyamatosan foglaltat jelez, csak a hívás listából látom, hogy volt nem fogadott hívásom.
Bizonyos alkalmazások nem indulnak el, a kezdőképernyő gombra - karikára egyáltalán nem reagál, nem zárja le a képernyőt, ha kikapcsolom - mármint a képernyőt, nem kér feloldást vissza kapcsolásnál...usb kábellel nem férek hozzá a belső mem.hez...
Kikapcsoló gombnál, csak az újra indítás, és a kikapcsolás menü pont jön elő...
Se rootolva, se buherálva nincs...
Esetleg másnál is jelentkezett hasonló gond?
Próbálok egy gyári vissza állítást... ha az megy, akkor szerviz...
Üdv.
Z. -
törölt tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én amikor vettem bele kártyát, meg sem néztem, hogy gyárilag mire van formázva. Későbbi ROM frissítésnél lesz annak jelentősége, ha pl FAT32 lesz? Mert úgy tudom, FAT32-nek max annyi a hátránya, hogy 4 GB-nál nagyobb fájlokat nem lehet másolni rá. Tényleg csak a ROM frissítés miatt érdekel a dolog.
-
39764
csendes tag
Settings > Location access menüpontban állítható, hogy mi alapján történhet a helymeghatározás, de az az összes appra érvényes lesz, nem csak arra.
Jobb tippem nincs, hacsak a widget beállításaiban nincs ott...
Esetleg a Huawei Permission Manager appjával lehet próbálkozni, de az nekem nincs fent.
-
daczkó
aktív tag
Az beállítható, hogy a Weather & Clock Widget csak a mobilhálózatot és a wifit használhassa a hely megbecsléséhez, míg a Citymapper a GPS-t is? Elég zavaró, hogy folyamatosan bekapcsolva tartja a GPS-t és minden nap 40%-ot zabál az akkumulátorból
-
daczkó
aktív tag
Jön a 4.4.4 vagy az 5? A Honor 6 Emui oldalán érdekes dolgok történnek.
-
Pickit3
aktív tag
Figyelmeztetés a honor 6 vásárlás előtti tulajoknak!
Sajnos ti is belefutottatok már néhány replika honor 6-ba és ez úton hívnám fel a figyelmet, hogy aki nem az edigital-tól vagy a t-mobiltól veszi a telefon az nagyon figyeljen, hogy ne klónt vegyen. A klón ugyanis nem kirin processzoros hanem MTK és nem mali-628 igp van benne hanem mali-450. Külsőleg nagyon hasonlít csak a kötelező szöveg nincs rajta, belsőleg nem hasonlít ugyanis nem EMUI van rajta. Érdemes lehet az antutu pontokat és adatokat követelni, hogy megbizonyosodjunk a valódiságáról. Ha ezekre vásárláskor odafigyelünk akkor nagyon szép/jó telefont kapunk.B&W Ha kedved van akkor beleteheted az összefoglalóba, hasznos lehet. Ja és visszatértem, rendesen...

-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi

-
hambi80
tag
hello Viber alkalmazásnál nincs senki ismerösöm a telepités után azt hittem megmaradnak az ismerösök ?
-
K82
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Nálam landolt a Meizu, pontosabban asszonkámnál.

-
Black&White
addikt
-
monti0222w
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Szia a Meizuval mi van, eladtad? -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Megint volna egy kérdésem.
BL nyitókódot kérésre, általában ID hibát ír, de többször ezt írta (3 böngészőben is próbáltam):
"We regret to say that the information you are searching is not found. Pleae mail to mobile@huawei.com, We'll respond to you as soon as possible, thanks. "L12-es és a legújabb developer rom van rajta. Most néztem, a telefon hátulján és a sorozatszám nem ugyanaz.
-
hambi80
tag
válasz
Black&White
üzenetére
köszi

-
eladogeppc
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Enyhe izzadság után komoly munkával a Dload mappába felmásolta a B390-es ROM-ot, újraindult, telepítette és fingom nincs mivel lett jobb

-
hambi80
tag
a memoria kártyát NTFS-re formázzam?
-
39764
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Neked fenn van a B390, lehet tudni mi benne újdonság (380-hoz képest mondjuk)? Leírva nem találom sehol.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor nyugodtan lehet pakolni felfele.
Gondolom Stock Rom-nál elég csak felmásolni az adott mappába, semmit trükk.
eDigital-os a telefon, nem volt még piszkálva. -
Black&White
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Igen, ha lehet maradj az L04-es ROM-oknál.Elég sok kellemetlenségtől megkíméled magad....

Ezek stabil kiadások, és ez lenne a gyűjtő post: [link]
Üdv itt!
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Átnyargaltam egy Honor 6-osra. L04-es.
Most jön a hülye kérdés, hogy kizárólag csak az L04-es ROM megy fel ?
Szerintem igen.
XDA-n kint van B390 illetve B380. Ezek Beta ROM-ok ?
Köszi !
-
törölt tag
válasz
Barcode_Rec
üzenetére
AnTuTu-val le is buktatta magát a
szerencsétlen
-
törölt tag
válasz
Barcode_Rec
üzenetére
Fake. De ahogy látom, ugyanott egy másik hirdetésben már 70000-ért kínálja

-
Barcode_Rec
tag
Sziasztok!
Ez valami fake lehet?
MTK-6592? Plusz a hátuljáról is mintha hiányozna a felirat. -
-
krob81
tag
Akkor várakozás!
Megéri egyáltalán a plus változat?
Köszi -
mati12
senior tag
Ma tűnt fel,hogy nincsenek letölthető romok az Emui.com oldalon, [link]
Remélem a Lollipop romoknak készítik már a helyet.
Amúgy ma a HiSuite-n jött valami szász egynéhány Mb-os frissítés a developer romra. -
mati12
senior tag
Az enyém Győrben 199.000-ért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
krob81
tag
Sziasztok!
Nekem ma kell egy ilyen telefon, hol tudnok most hirtelen venni?
-
39764
csendes tag
válasz
Vadmeggy
üzenetére
Persze, többféleképpen is:
A Témák appon keresztül, Saját témák > Testreszabás > Betűtípus (tippre így van, nekem angol)
Beállítások menün keresztül az általános beállítások (bal fül) > BetűtípusOtt vissza tudod állítani az eredetire (Batang) vagy másikokra, hogyha van olyan feltelepített témád, amiben van benne. Ha nincs akkor innen is fel tudsz párat rakni. Csak témaként berakod őket a HWThemes mappába és utána ki tudod majd választani az említett helyeken.
Itt egy Open Sansos verzió is: link
Szerk: Most látom az aláírásod, nagyon megadom!
-
doongoo
addikt
Ilyet is találtam most véletlenül Cloud+ belépés témában (igaz, a Honor 6+ fórumban írják), de akinek még nem sikerült, esetleg megpróbálhatja
Cloud+ belépés -
39764
csendes tag
válasz
Vadmeggy
üzenetére
Itt van egy téma, amit xda fórumról szedtem és egy kicsit megturbóztam saját ízlésem szerint.

Ez a téma volt az eredetileg, ebben szürke az értesítések háttere, ezt kicseréltem átlátszó feketére, lecseréltem az ikonokat iOS ikonokra, meg választottam egy jobb hátteret, de utóbbi kettőt a Témák appon keresztül is lehet variálgatni.
Röviden összefoglalva így néz ki jelenleg az értesítési sávom: link (ezen a betűtípus más, mint az említett 2 témában szereplő
)Remélem ez (is) segít!
-
Vadmeggy
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok is előfordult hogy az értesítési sávon nem látszik semmi mert fehér alapon akár fehér szöveget akár megjeleníteni pl Spotify . Ez Google irányelvet sért, de sebaj.
Valaminek valami megoldása, hogy lecseréljem a fehér notification hátteret mindenféle root és barkácsolás nélkül? Esetleg terveznek e rá javítást valamikor? -
Geo19870322
tag
Hali mindenkinek. Holnap èrkezik a telo a t-mobilbol. Mire szamithatok?? L04 ugye?? Van valami tipushiba a tmobnal forgalmazott honorbal? Olvastam h az edigitalnal recsegett a telo hivas kozben,szakadozott... Sargas volt a kijelzo also resze... Ilyenekre gondoltam. Van valami??? Sajna csak edigitalos tapasztalatokat talalok. Koszi elore is
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi,

Most mentettél meg egy idegösszeomlástól
.
Pedig még a root tervben van, mert ezek a csirkelábas progik nem nagyon tetszenek. -
törölt tag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor sajnos a Telenor vidéki lefedettsége nem tökéletes. Pont.
-
imis
senior tag
Asszem gondjaim vannak, segítsetek légyszí:
Feltettem az L12-re az "5.5.1 (Developer)" romot, a google play services rajta van, de a playt nem tudom feltenni, pedig a Black&White kolléga (#1813)-as leírása alapján próbálkoztam, de nekem semmi hasonlót sem dob be a keresőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Razer gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szeretem a kihívásokat.

13Mpx-es kategóriában az egyik legjobbnak számít szóval szerintem egészen vállalható képeket készít.
, nem volt még szükség rá. De mivel fáradtál a számládra van terhelve, de kíváncsi vagyok hogy működik e nálunk is.

.