Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
válasz
Pityu89
üzenetére
Bevittem a szervízbe szerdán (miután szombat reggel közölték Budaörsön, hogy már nem oda kell vinni a Huawei telefonokat), átvették, hétfőre ígértek választ. Az egyik lehetőség, hogy mégis megcsinálják, ami jó lenne, mert szeretem ezt a telefont. A másik, hogy visszaadják az árát. Ez esetben ti a Honor 6x-et vagy a Lenovo P2-t választanátok?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Pityu89
üzenetére
Hát nem tudom hogy mondják szakszóval, de ha nagynak érzed a kijelzőt akkor a navibárt egy határozott mozdulattal oldalra húzod és kissebb lesz a "képernyő".
szerk: megvan: egykezes elrendezés hivatalosan
( #8929 ) Pystyke
b521 jött ki a b370re, ez már stabil lollipop, mehet a 3gombossal fel. -
Black&White
addikt
válasz
Pityu89
üzenetére
Akinek ilyen problémája van véletlenül nem helyi frissítésként telepítette a Lollit?
Ha igen, akkor törölje a kérdéses alkalmazás adatatait és próbálja újra.#8660 Lagabor:
Pedig én körülnéznék az eszközkezelőben, only USB2-es portot választanék, mert ilyen problémám még nem akadt, pedig volt kismillió firmware frissítés. -
rafis83
tag
válasz
Pityu89
üzenetére
Szerintem Root jog kellene külső alkalmazásnak ahhoz, hogy írni tudjon az SD-re.
Nálam sem működik a Solid Explorernél az írási jogosultság.
A rádió nem lett hangosabb, ill. a videó hangját még nem próbáltam.Tud valaki megoldást az írási jogosultságra? Vagy csak roottal működik?
-
svgyula
addikt
válasz
Pityu89
üzenetére
Szia! Hááát ha (?) minden igaz akkor ez egy H60-L02 mivel nem ír NFC-t és azt írja hibásan "dual standby" vagy csak elnézte a fickó az sd kártya helyet sim slot-nak. Ha tisztázod vele akkor talán kiderül. De én a helyedben olyan helyről rendelnék ahol típus szerint is ki tudod választani. Mert ha kell a dual sim és a normális ROM/frissítés akkor nem a 04-es "uniós" verziót veszed.
Más
Érdekes módon nem is nagyon értem a hozzászólások alapján a 04-es miért nem lett ekkora aksival üzemidő bajnok? A dual sim-es verzióknak ahol ugye két rádió rész is folyamatosan üzemel lényegesen gyorsabban kellene merülni mint az egy sim kártyás telóknak. DE lehet az is, hogy minden 1 sim-es telefontulajdonos kétszer annyit nyomkodja mint azok akiknek 2 sim van
Vagy még egy lehetőség, hogy a hüvelyesek beépítettek egy fogyasztót az 1 sim verzióba azért hogy kompenzálják az üzemidőket 
(#1140) coleen
Na ebből kimaradtam
Nekem a mai napomat dobta fel

A lényeg az a frekvencia sávoknál, hogy a telefonod teljesen mindegy mit tud akár csiga-miga frekvenciát! A rendszerre csak egy adott frekvencián tud csatlakozni. Ha azt tudja a telefon lehet pofázni ha nem akkor azt írja ki "a hálózat nem elérhető" A mobilnet-et pedig bit-re mérik nem időre/frekvenciára ha nincs 4G akkor megy 3G-n csak kicsit lassabban.
Az én részemről majd akkor használom ha lesz mobilnet ha bagóért korlátlan elérés lesz. Ahogy azt az "Urak" a csúcsos épületben megígérték
. Persze tudom azoknak azt sem lehet elhinni amit kérdeznek.................
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam a tok csinálja a feloldást így soha nem vokt rá szükségem