Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Ennyibe kerül most egy új iPhone – ezek a magyar árak az Apple bejelentése után
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyot megy a Galaxy Z Fold8
- Netfone
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
10100 - 10001
16104 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:22 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
Bár valóban nincs feltűntetve, de a TWRP minden típussal működik.
Itt is több L04 tulaj használja.
A CWM az kimondottan L04-re van portolva, az xda-s CM topicból van. -
gulyasa
őstag
-
Emu
őstag
B114-ről megéri B370-re frissíteni? Ha jól vettem ki a fenti levelezésből akkor ez OTA frissítés lenne.
(Én csak alap felhasználó vagyok, nem fogok nekiállni romolgatni) -
ADAM1337
nagyúr
-
fil
őstag
-
RootRulez
félisten
-
Kbali
nagyúr
Köszi a tippet be is rendeltem!

Én is vettem egy fehéret megy feketét is, meg fel is rakattam velük a fóliát.
-
Jowanson
tag
Sziasztok
Adott hónapra vagy időszakra összegzett bejövő/kimenő hívásidőt lehet valahol nézni, vagy ehhez külön appot kell hogy letöltsek? -
Black&White
addikt
-
RootRulez
félisten
Nem, mehet rá B370 KK, vagy B521LP is.Helyi, vagy 3 gombos frissítéssel is.Én utóbbit ajánlom.

Hamarabb jársz a szám, mint a szemem, közben töltődik a Lollipop fájl, viszont ezt a "3 gombos frissítés"-t nem ismertem.

Köszi!
Lehet kérdezek még...
-
Black&White
addikt
Sziasztok!
Meglett a Honor 6.

BootLoader feloldva, OTA-n nem akar jönni a frissítés addig meg nem teszek fel recovery-t, mert akkor annyira se tud magától frissülni.
Szóval hogy haladjak, feltenném rá a legújabb gyári ROM-ot, csak épp nem tudom, ha ezen EMUI2.3 van, akkor csak EMUI 2.3-ast tehetek rá? Vagy EMUI 3.0/3.1 ROM is mehet rá, ha az H60-L04 típushoz való?
Nem, mehet rá B370 KK, vagy B521LP is.Helyi, vagy 3 gombos frissítéssel is.Én utóbbit ajánlom.

-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Meglett a Honor 6.

BootLoader feloldva, OTA-n nem akar jönni a frissítés addig meg nem teszek fel recovery-t, mert akkor annyira se tud magától frissülni.
Szóval hogy haladjak, feltenném rá a legújabb gyári ROM-ot, csak épp nem tudom, ha ezen EMUI2.3 van, akkor csak EMUI 2.3-ast tehetek rá? Vagy EMUI 3.0/3.1 ROM is mehet rá, ha az H60-L04 típushoz való?
-
maláj
addikt
ha minden igaz hétfőtől jövök én is - ha a Royal-Sprint is úgy akarja

EDigital, fekete, 16GB-os motyó (gondolom L04-es) -
imis
senior tag
Profile scheduler-t nem használok (védett app?), de a fenti problémákra elég egy szimpla root, ami Multi-Toollal 2 perc.
Install TWRP, bebootolsz TWRP-be, kilépéskor megkérdezi rootolja e az eszközt, igent választasz, reboot, Play-ről frissíted SU-t, PNF Root telepít, ajánlott értékeket beállítod, illetve a fent javasolt dolgokat. Ismét egy újraindítás és jön minden, időben.
KK-re csak két lépcsőben tudsz visszamenni, aláírasomban ott van a megfelelő revert pack.Persze rootolva volt (van) a teló, de hiába állítottam be mindent a leírás szerint (védett, értesítés, wifi.. stb), akkor sem működött az 532 alatt, a developer alatt meg nem volt képes megjegyezni, hogy a bt-n keresztül használja a telefonkönyvet és a híváslistát (pedig azt napi szinten használnám).
az oldalad alapján visszakerült a KK, most úgy tűnik működik minden (értesítési led is).
Sajna így jártam annak idején az xperia-val, hogy a GBvel működött csak stabilan. -
MunezXBK
nagyúr
-
trent11
csendes tag
-
nickedez89
senior tag
-
JoeCockBill
senior tag
gyorsbeállítások ikonokhoz emlékeim szerint hozzá lehet adni egy kikapcsolás gombot. amúgy meg bekapcsolva is ki lehet venni
-
Kbali
nagyúr
Speedshopban BF keretében a Nillkin SF tok extra fóliával 1690, ha érdekel valakit.
-
Viperator
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet kikapcsolni a telefont (ki/be gomb-bal, ami már nem működőképes!!!), hogy tudjak kivenni a két SIM kártyát? (szeretnék elvinni garanciáztatni)
Előre is köszi a választ!

Üdv!
-
gulyasa
őstag
Kamera alkalmazáson belül a beállításokban?
-
trent11
csendes tag
Sziasztok!
Én is a klub tagja lettem a BF-fel. Fel is toltam a Lollit, és azt tapasztalom, hogy nem tudok képet csinálni a hangerőgombbal (talán a frissítés miatt?).
Pedig elég rokonszenves az a funkció. Van valami tipp arra, hogy hol lehet újra megtanítani erre a telefont? -
csapee
őstag
Minel gyorsabb annal jobb. Mar nem csak mp3 szintu adat van sd-n. 4k-s videonal nem art egy uhs-1.
-
Bennyboy
őstag
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Sok-sok-sok éve, azt olvastam, telefonba Class6-osnál gyorsabb SD kártyát felesleges venni. Manapság már más a helyzet? Van értelme a Class10-esnek? Ki tudja használni a telefon? Gyorsabb, mintha Class6 lenne?
Köszi: RR
-
Black&White
addikt
Most nekem az 532 van fent, developeren nem ment rendesen a telefonkönyv bluetooth-on, de az 532-n meg nem megy rendesen a Gmail, levelek nem jönnek meg időben, vagy egyáltalán nem jön, profile scheduler nem kapcsolgat időre állítva, az nfc is akadozik, néha a viber üzenet is másnap ér hozzám.
Szóval a vége KK lesz, nyugtassatok meg, hogy ott minden működött.
532-ről visszamenni elég csak a 3 gombossal feltenni a 316-t vagy kell valamit bűvészkedni?Profile scheduler-t nem használok (védett app?), de a fenti problémákra elég egy szimpla root, ami Multi-Toollal 2 perc.
Install TWRP, bebootolsz TWRP-be, kilépéskor megkérdezi rootolja e az eszközt, igent választasz, reboot, Play-ről frissíted SU-t, PNF Root telepít, ajánlott értékeket beállítod, illetve a fent javasolt dolgokat. Ismét egy újraindítás és jön minden, időben.
KK-re csak két lépcsőben tudsz visszamenni, aláírasomban ott van a megfelelő revert pack. -
Black&White
addikt
-
M3oH
addikt
Megkaptuk az 5.12.1 Developert is:
Egyelőre nem sok újdonságot fedeztem fel, megújult az indításkezelő menüpont, illetve a recent apps kapott vízszintes elrendezést.

L12höz nincs Linked? köszi
-
iassak
csendes tag
-
MunezXBK
nagyúr
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy a zenelejátszós bluetooth headset állandóan felhívta az utoljára hívott számot? Alapvetően ez nem hiba, csak közel van a zene szünet gomb, és a hívás gomb. Így gyakran hívok fel valakit véletlenül.
Próbáltam kimenő hívás blokkolóval, de azok valamiért mégiscsak engedik a kimenő hívásokat, de a felépült kapcsolat alatt blokkolják a hívóképernyőt - kérve a kódot.
1 db működött, viszont ez csak csecsemőzár, csak addig működik ameddig a gyerek játszik vele. Minden kilépés, újraindítás után automatikusan elveszti a beállítást.
Ha leveszem a beállításokban a headset hozzáférési jogát a telefon hangjához, akkor jó. Csak onnantól már nem használható mint "headset".
Nekem headset nélkül is hívogat időnként.

Nem jöttem rá, hogy csinálja, mikor elteszem, lezárom a képernyőt.
-
imis
senior tag
Viber és egyéb push üzenetekhez:
-indításkezelő pipa
-megbízható alkalmazás pipa
-védett alkalmazás pipa
-energiatakarékosság menüpont, normál mód, alul beállításoknál wifi es mobiladat ébrentartása mindig és be. (megnézheted intelligens módban is, ez dual sim specifikus)
-alkalmazásváltóban felülről lefelé pöcc, hogy lakat kerüljön rá.
-viber, vagy whatsapp led értesítéshez light manager, play-rőlMost nekem az 532 van fent, developeren nem ment rendesen a telefonkönyv bluetooth-on, de az 532-n meg nem megy rendesen a Gmail, levelek nem jönnek meg időben, vagy egyáltalán nem jön, profile scheduler nem kapcsolgat időre állítva, az nfc is akadozik, néha a viber üzenet is másnap ér hozzám.
Szóval a vége KK lesz, nyugtassatok meg, hogy ott minden működött.
532-ről visszamenni elég csak a 3 gombossal feltenni a 316-t vagy kell valamit bűvészkedni? -
iassak
csendes tag
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy a zenelejátszós bluetooth headset állandóan felhívta az utoljára hívott számot? Alapvetően ez nem hiba, csak közel van a zene szünet gomb, és a hívás gomb. Így gyakran hívok fel valakit véletlenül.
Próbáltam kimenő hívás blokkolóval, de azok valamiért mégiscsak engedik a kimenő hívásokat, de a felépült kapcsolat alatt blokkolják a hívóképernyőt - kérve a kódot.
1 db működött, viszont ez csak csecsemőzár, csak addig működik ameddig a gyerek játszik vele. Minden kilépés, újraindítás után automatikusan elveszti a beállítást.
Ha leveszem a beállításokban a headset hozzáférési jogát a telefon hangjához, akkor jó. Csak onnantól már nem használható mint "headset".
-
Black&White
addikt
4 napja használom a telót, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Facebook megjavult, egy hiba van ami kicsit zavaró, hogy viber-nél nem mindig jelez a készülék. Tehát nem csak hogy nem ébred fel a teló, hanem ha nyomkodom se szól hogy írtak, csak akkor jelez hogy üzenetet kaptam ha konkrétan belépek abba a viber beszélgetésbe, és látom hogy pár órája kaptam üzenetet. Megnéztem telefonkezelőbe, engedélyezve van az alkalmazás, és a felugró ablakoknál is. Ez másnál is előfordul? Ezt leszámítva szuper a teló.
Viber és egyéb push üzenetekhez:
-indításkezelő pipa
-megbízható alkalmazás pipa
-védett alkalmazás pipa
-energiatakarékosság menüpont, normál mód, alul beállításoknál wifi es mobiladat ébrentartása mindig és be. (megnézheted intelligens módban is, ez dual sim specifikus)
-alkalmazásváltóban felülről lefelé pöcc, hogy lakat kerüljön rá.
-viber, vagy whatsapp led értesítéshez light manager, play-ről -
iassak
csendes tag
Akkor es file explorer telefonon, ha jól emlékszem az is tudja menteni őket.
Hát ezzel a komolytalan gyárival nem hiszem. Viszont a többi szerintem látja. Én az ES File Explorer-t használom. Az ki is menti az appokat.
-
Dyde
aktív tag
4 napja használom a telót, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Facebook megjavult, egy hiba van ami kicsit zavaró, hogy viber-nél nem mindig jelez a készülék. Tehát nem csak hogy nem ébred fel a teló, hanem ha nyomkodom se szól hogy írtak, csak akkor jelez hogy üzenetet kaptam ha konkrétan belépek abba a viber beszélgetésbe, és látom hogy pár órája kaptam üzenetet. Megnéztem telefonkezelőbe, engedélyezve van az alkalmazás, és a felugró ablakoknál is. Ez másnál is előfordul? Ezt leszámítva szuper a teló.
-
Black&White
addikt
-
eduba
aktív tag
-
eduba
aktív tag
-
Farkas82
tag
-
iassak
csendes tag
Bluetooth headsettel is működik? Mert az RMC nem hajlandó használni a BT hangját.
-
eduba
aktív tag
Valóban, már én sem találom a playben, de nekem még tökéletesen működik.
Sajnos azt nem tudom hogyan lehet az apk-t kiszedni a telefonból. Nincs se root semmi a telefonomon, gyári állapotban van.
-
tsabo_84
csendes tag
Sziasztok!
Közel egy éve használom a telót teljes megelégedettséggel, de ma olyan hibát produkált, amit eddig nem tudtam orvosolni. Napközben keresni akartam egy telefonszámot, de a Címtárra kattintva, csak egy nagy fehér üres képernyő fogadott, és hosszas várakozás után sem jött elő egy név sem. Jobbra húzva a képernyőt, az üzenetek is feltűnően lassan töltődtek be,majd egy üzenetre rákattintva szintén csak 1-2 perc elteltével nyílt meg magának az üzenetnek a tartalma. A híváslista szintén csak több perc után jelenik meg, de a már említett címtár (névjegyzék) viszont egyáltalán nem. Volt itt egy fórumtárs, akinek ugyanez a jelenség jött elő,neki a viber okozta. Én már legyalultam a vibert, FB-t, whatsappot, messengert, illetve az utóbbi 1-2 napban telepített új appokat is, de ennek ellenére ugyanez a jelenség. Külföldi fórumokon még azt javasolták, hogy az "Alkalmazások kezelése" menüpontban a Google címtárban az "Adatok törlése" opciót próbáljam. Sajnos ez sem segített. Gyanúsan melegszik is a teló. Valakinek valamilyen javaslat? Köszi előre is.kicsit off, de ha esetleg még másik fórumtársnak felmerült ez a probléma, akkor nekik üzenem, hogy sajnos nem jöttem rá a hibára, de kb. 2nap után magától helyrejött a teló. Szóval egyik szemem sír (amiért nem tudtam meg a hiba forrását) a másik nevet, mert ismét hibátlan.
-
Black&White
addikt
Ok, azt nem is néztem, hogy alkalmazáson belül lehet Pro-ra váltani.

Akinek esetleg hiányzik a gyári lehetőség, vagy esetleg szeretne egy kicsit bütykölni (L04 tulajokra gondolok):
build.prop-ban kellene átírni az értéket, vagy hozzáadni ezt a két sort:
ro.config.hw_voicerecord=true
ro.config.callrecord.enabled=1
Átírni akkor kell, ha mondjuk false az érték, vagy 0.Hozzáadni meg akkor, ha nincs ilyen sorotok.
Felelősséget természetesen nem vállalok!
-
Bennyboy
őstag
Az mitől lehet, h nálam elég sok játék akad? Hiába van minden más bezárva stb akkor is látom, h nem fut folyamatosan több játék. Melyik volt az a teszt progi ami megméri mit tud a telefon? köszi
-
Black&White
addikt
-
iassak
csendes tag
-
Black&White
addikt
Tegnap nekem is megjött a telefonom, és szerettem volna belakni. A névjegyeim Google-ban tárolom de sehogy sem tudom őket beimportálni, mindig hibára futott. Van valami speciális opció amit esetleg be kell hozzá állítani?
Alkalmazások esetén régi telefonról tudok áthozni appot? (Igo szülinapp, meg ilyen egyébként fizetős alkalmazásokra gondolok) -
csapee
őstag
Tegnap nekem is megjött a telefonom, és szerettem volna belakni. A névjegyeim Google-ban tárolom de sehogy sem tudom őket beimportálni, mindig hibára futott. Van valami speciális opció amit esetleg be kell hozzá állítani?
Alkalmazások esetén régi telefonról tudok áthozni appot? (Igo szülinapp, meg ilyen egyébként fizetős alkalmazásokra gondolok)Google fiokot hozzaadtad?
Play bot meg egy random pl gmail alkalmazas utan konnyebb hozzaadni. -
Emu
őstag
Alkalmazások esetén régi telefonról tudok áthozni appot? (Igo szülinapp, meg ilyen egyébként fizetős alkalmazásokra gondolok) -
Black&White
addikt
Sajnos nem választható. Az meg, hogy mi lesz a sorsa? Passz...
Ezekhez az infókhoz elég közel kellene lenni a tűzhöz.Mondjuk a stock MM alkalmazásváltója szintén nem egy állkopp megoldás.
Valóban, a legjobb az lenne, ha választható lenne ki, milyet akar. -
fant0mi
őstag
Egyelőre nem sok újdonságot fedeztem fel, megújult az indításkezelő menüpont, illetve a recent apps kapott vízszintes elrendezést.

Ez a recent apps vizszintes elrendezes valaszthato vagy eztan mar igy lesz? Csak mert tetszik a mostani mozaik.
-
szegto
senior tag
-
nickedez89
senior tag
De az sajna 1sim+microSD vagy 2sim!

Ebből a szempontból még mindig a H6 a nyerő!Nem nagyon tudok mondani másik telefont ami dual active +microSD!? Esetleg még a Honor 4X alternatíva, de az meg nagyobb és dual standby. -
Pystyke
tag
-
gyurkamásik
csendes tag
Igen, számoltam minden járulékos ktg-gel. Persze jó lenne megúszni, de még így is korrekt, ill. lehetőleg nem jan. végén szeretném megkapni a telót. Karácsonyi időszakban szépen be lehetne lakni. Amúgy a normál posta is lutri, messze nem biztos, hogy nem szúrják ki. Akkor meg vártam ~1,5 hónapot feleslegesen...
OK, akkor alap ROM-mal kérem majd. Köszi!Hali,
én ezt vettem (ez ugyan két kártyás), 6-8 nap alatt volt itt, no customs. Először GB-be küldték, ott nem volt (legalábbis akkor) olyan részletes vizsgálat, onnan dhl-el ide.
http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Honor-6-Dual-SIM-4G-LTE-FDD-Mobile-Phone-Octa-Core-3GB-16GB-Android-4/1978793078.html?spm=2114.01020208.3.46.5FD97o&ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_1 -
gulyasa
őstag
L02-t akar. Speedshop, meg a többi magyar "csak" L04-t árul H6-ból (meg a "Plus"-t).
-
szegto
senior tag
Igen, számoltam minden járulékos ktg-gel. Persze jó lenne megúszni, de még így is korrekt, ill. lehetőleg nem jan. végén szeretném megkapni a telót. Karácsonyi időszakban szépen be lehetne lakni. Amúgy a normál posta is lutri, messze nem biztos, hogy nem szúrják ki. Akkor meg vártam ~1,5 hónapot feleslegesen...
OK, akkor alap ROM-mal kérem majd. Köszi!A készülék kb 90k körül jönne ki ha jól számolom, vagy még kicsit több is...
Speedshopban és edigitalban 96k 2 év gyári garival.
Nem értem mi éri meg ezen kínából rendelni.... de persze te döntésed.
-
ADAM1337
nagyúr
Kukára kattintva összeset bezárja, felfele pöccintva az adott app-et zárja be, lefelé pöcivel pedig figyelmen kívül hagy minden egyéb szabályt és benntartja a memóriában (lakat ikon).
#10039 papeti01: javítva van a link az összefoglalóban.Tölthető újra.
Köszönöm, akkor hasonlít a p8 lite-ra ott is hasonló volt a kiosztás ha jól emlékszem.
-
Black&White
addikt
Kukára kattintva összeset bezárja, felfele pöccintva az adott app-et zárja be, lefelé pöcivel pedig figyelmen kívül hagy minden egyéb szabályt és benntartja a memóriában (lakat ikon).
#10039 papeti01: javítva van a link az összefoglalóban.Tölthető újra.
-
papeti01
senior tag
-
ADAM1337
nagyúr

Itt a kukára kattintva zárja be az összeset és fel/le dobálva egyenként az appokat ?
Mint az ios-ben ?
Ha igen maradok a B532 5.1.1-en mióta meg van tökéletes ez a software, igaz mókolni kellett az elején, de már patent. (H60-L12, kinaí karakterek, kamera hang kivétel stb.) -
Kbali
nagyúr
Van, hihonorról tölthető, helyi frissítéssel fel tudod rakni
-
nickedez89
senior tag
Sziasztok,
Nyilván láma vagyok és nem olvastam el az utolsó 3000 post-ot figyelmesen, de mégis megkérdezem. L12-re van olyan 5.1.1, ami hivatalos? Nem akarok rootolni, sem másmódon belemászni a teló lelkébe, egyszerűen csak frissíteni az újabb verzióra.
Ha létezik, akkor esetleg azt is el tudjátok mondani, hogy férek hozzá?
Köszönöm
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
ma megjött a telefon, h60 l04 verzió, német amazonról.
Az lenne a kérdésem, hogy erre van már lolli update vagy nincs?
( a logout leírásnál nem müködik a link azért kérdezem! EMUI3.1, Android 5.1.1 B521 (régió: Európa) -
Black&White
addikt
OK, akkor alap ROM-mal kérem majd. Köszi!Megúszni nem fogod, azok az idők már elmúltak...

Vagy pedig olyan eladót kell Alin választani, akik garantáltan így árulnak.Pl Chigon/Top One.
És ugye nekik nem 1500 pontjuk van...
Amúgy ez szerintem legalább olyan jó ajánlat (EU Expedited Shippinget kell választani), bejáratott bolt: [link] -
Aladdin81
csendes tag
Nem ismerem a boltot, de ugye az ilyenkor borítékolható 27% áfával, ill a DHL-es ügyintézési díjjal (3100HuF) is számoltál, ugye?
Amúgy az a Multi-Language ROM a Meizu telefonokhoz van, attól nem kell tartanod és kérni se kérjed!
OK, akkor alap ROM-mal kérem majd. Köszi! -
Black&White
addikt
Aliexpress-ről szándékozom a napokban L02-t rendelni. (DHL-lel.)
http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Honor-6-Kirin-920-Octa-Core-1-7GHz-4G-FDD-LTE-3GB-RAM-5Inch-FHD/32431061890.html
Alapból multi-language ROM-mal látják el, amire azt írják, hogy nem támogatja az online frissítést. Kérjem ezt szerintetek egyáltalán? Vagy az itteni leírások és szakértők (Black&White-nak nagy respect) segítségével úgyis lehet majd frissítést telepíteni, ha megjött a teló? Lollipopot szeretnék majd EMUI 3.1-gyel. Garanciát az ilyen nem érinti, vagy?Nem ismerem a boltot, de ugye az ilyenkor borítékolható 27% áfával, ill a DHL-es ügyintézési díjjal (3100HuF) is számoltál, ugye?
Amúgy az a Multi-Language ROM a Meizu telefonokhoz van, attól nem kell tartanod és kérni se kérjed!
-
Aladdin81
csendes tag
Aliexpress-ről szándékozom a napokban L02-t rendelni. (DHL-lel.)
http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Honor-6-Kirin-920-Octa-Core-1-7GHz-4G-FDD-LTE-3GB-RAM-5Inch-FHD/32431061890.html
Alapból multi-language ROM-mal látják el, amire azt írják, hogy nem támogatja az online frissítést. Kérjem ezt szerintetek egyáltalán? Vagy az itteni leírások és szakértők (Black&White-nak nagy respect) segítségével úgyis lehet majd frissítést telepíteni, ha megjött a teló? Lollipopot szeretnék majd EMUI 3.1-gyel. Garanciát az ilyen nem érinti, vagy? -
gyurkamásik
csendes tag
-
Dyde
aktív tag
-
xtibi
tag
Sziasztok,
Nyilván láma vagyok és nem olvastam el az utolsó 3000 post-ot figyelmesen, de mégis megkérdezem. L12-re van olyan 5.1.1, ami hivatalos? Nem akarok rootolni, sem másmódon belemászni a teló lelkébe, egyszerűen csak frissíteni az újabb verzióra.
Ha létezik, akkor esetleg azt is el tudjátok mondani, hogy férek hozzá?
Köszönöm
-
slezakimi
senior tag
-
Yuri_1
tag
-
imiadmin
őstag
Nekem minden jól megy a lollira történő frissítés után...
Úgy rémlik, hogy vagy három helyen kell/lehet beállítani, hogy egy alkalmazás hogy működjön/értesítsen...
Póbáld meg leszedni és újra felrakni a messengert... hátha újrakérdezgeti a jogosultságokat...
-
Dyde
aktív tag
-
Kbali
nagyúr
Srácok, első zavaró dolog ami nem tudom hogy csak nálam jelentkezik-e. FB messenger, megkapom ha írnak, led is jelez stb, de nincs a képernyőn az a kis kerek messenger ikon az illető fejével amit lehet huzigálni vagy kidobni. A régi telefonjaimon ott volt mindegyiken. Ha rákattintok a fb messenger ikonra egy fél mp-re megjeleníti de utána egyből dob a beszélgetésbe. Ha kilépek, szintén eltünik. Gyári rendszerem van. Az alap bill. kiosztás elég fura, azt lehet lecserélem, ahhoz nem kell root ugye?
Értesítési beállításokat nézd át, hogy mi van a Messengernek engedélyezve.
-
Pystyke
tag
Béláim az Úrban!
Egészen véletlenül nincs felesleges bumper tokja?
A netes rendelésekben valamiért nem bízom... -
Dyde
aktív tag
Srácok, első zavaró dolog ami nem tudom hogy csak nálam jelentkezik-e. FB messenger, megkapom ha írnak, led is jelez stb, de nincs a képernyőn az a kis kerek messenger ikon az illető fejével amit lehet huzigálni vagy kidobni. A régi telefonjaimon ott volt mindegyiken. Ha rákattintok a fb messenger ikonra egy fél mp-re megjeleníti de utána egyből dob a beszélgetésbe. Ha kilépek, szintén eltünik. Gyári rendszerem van. Az alap bill. kiosztás elég fura, azt lehet lecserélem, ahhoz nem kell root ugye?
-
kasee
aktív tag
Sziasztok,
elromlott (el...tam) a 2. sim slot-ot (l12). Van olyan hely ahol tudnak ilyet javítani/cserélni? mik a tapasztalataitok? (sim slot-ot lehet amúgy ali-n is venni, de beszerelni...?- gondolom képernyő/hátlap le, csere, majd vissza?).
szóval asszem szervíz kéne...
köszi!(#10009) gyurkamásik : Én őt ajánlanám, tudnak alkatrászt is beszerezni , [link]
-
KuZo
tag
-
kzkz
őstag
Kicsit nyomogattam, így sorra jönnek elő az új funkciók :
-a jogosultságkezelő menüpontban megjelent egy app secondary launch opció is. Itt adhatunk ki engedélyeket arra nézve, hogy mely alkalmazás indíthat el közvetlenül más alkalmazásokat is.
-van lehetőség gördülő képernyőkép készítésére is.Mindamellett, hogy hasznos funkció, a megvalósítás kicsit felemásra sikerült.Elég gyorsan kell dönteni, hogy ilyet szeretnénk készíteni.LED értesítés megjavult már?

Mióta visszatértem a stabil 5.1-re, azóta a waze-n se megy el a hang, illetve a viber-ből se tűnik el a névjegyzék. Szóval a dev-ben azért van még bőven hiba
-
gulyasa
őstag
Sziasztok! Én is boldog tulaja lettem egy ilyen készüléknek ma délután!
Eddig eléggé tetszik, vannak még nagyon szokatlan dolgok, pl mikor nagyítok egy képre akkor rezeg mint a vibrátor amit nem feltétlen értek, de amúgy jó
Érdemes frissíteni a rendszert? Nem bugos az új verzió ill. gyorsabb jobb valamiben?
Tudtok ajánlani jó tokot? Nem flipeset szeretnék, hanem valamit amitől nem lesz nagyon bumszli.Ha zavar, a beállításokban ki lehet kapcsolni a vibrálást.
-
Black&White
addikt

Kicsit nyomogattam, így sorra jönnek elő az új funkciók :
-a jogosultságkezelő menüpontban megjelent egy app secondary launch opció is. Itt adhatunk ki engedélyeket arra nézve, hogy mely alkalmazás indíthat el közvetlenül más alkalmazásokat is.
-van lehetőség gördülő képernyőkép készítésére is.Mindamellett, hogy hasznos funkció, a megvalósítás kicsit felemásra sikerült.Elég gyorsan kell dönteni, hogy ilyet szeretnénk készíteni. -
Kbali
nagyúr
-
gyurkamásik
csendes tag
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok!
Fekete pénteknek hála, én is beléptem a Honor 6 tulajok táborába, egy szép fehér készüléket sikerült beszereznem! Olyat szeretnék kérdezni tőletek, milyen programot érdemes feltenni napi használathoz, messenger, viber megvan, de pl videólejátszó, rendszer karbantartó vagy valami egyéb más ami ingyenesen elérhető a google áruházból?!
Köszönöm!!!
Gyárilag van benne telefon kezelő néven.
(#10009) gyurkamásik Utána nézve, szerintem ez forrasztott.
alaplapcsere lesz -
BorsóKorsodi
tag
Segítség. h6 L04-em van , próbálok frissíteni lollira. De bármit próbálok be rakni dload mappába kb a felénél ki írja h az eszköz eltűnt és rendesen meg is szakad a kapcsolat a géppel amíg nem húzom ki be. Teló is irt egy hiba üzenetet de csak egyszer és sajnos nem írtam le. Próbáltam már h egy másik mappába rakom be az APP-t abba bele is ment és telon fájlkezelőben át helyezni dload-ba de ott meg azt írta h a file eltűnt pedig ugyan úgy ott volt benne. Gyári belítás se segített :S
Valaki erre :S:S ?
-
gyurkamásik
csendes tag
Sziasztok,
elromlott (el...tam) a 2. sim slot-ot (l12). Van olyan hely ahol tudnak ilyet javítani/cserélni? mik a tapasztalataitok? (sim slot-ot lehet amúgy ali-n is venni, de beszerelni...?- gondolom képernyő/hátlap le, csere, majd vissza?).
szóval asszem szervíz kéne...
köszi! -
Black&White
addikt
na, most jól ellepik a fórumot az olyan új tulajok, mint én..

S4 mini-ről léptem Honor 6-ra és miután szerdán külföldre kell mennem, az összefoglalóban talált autós tartók megrendelésére már nincs időm. van ötlet, hogy merre szerezhetek be valami minőségibb darabot a készülékhez? szivargyújtós nem jó sajna, normál tapadókorongos kéne. segítenétek? előre is köszi!Jó fej vagy, igazából egy napod van, hogy beszerezd, viszont annyit sem adsz meg segítségnek, hogy merre laksz.

Keress egy ilyet, ezt sok helyen láttam felbukkanni. -
KuZo
tag
na, most jól ellepik a fórumot az olyan új tulajok, mint én..

S4 mini-ről léptem Honor 6-ra és miután szerdán külföldre kell mennem, az összefoglalóban talált autós tartók megrendelésére már nincs időm. van ötlet, hogy merre szerezhetek be valami minőségibb darabot a készülékhez? szivargyújtós nem jó sajna, normál tapadókorongos kéne. segítenétek? előre is köszi! -
kasee
aktív tag
Igen volt, miután telepítettem a B521-es frissítést.
(#9991) kasee: Jajj, hát ez igen rosszul hangzik :/ egyelőre megoldottam úgy, hogy wifi-n másoltunk rá, de ez max ideiglenes megoldásnak jó. Lehet, hogy akkor szerviz lesz belőle. Így viszont gyanús, hogy akkor a frissítés cseszett el valamit.
Nem hiszem, hogy frissítésnek / romolásnak köze lehet hozzá.
De ha garis akkor szerintem simán vidd be a szervízbe. -
igmond
tag
Sziasztok!
Fekete pénteknek hála, én is beléptem a Honor 6 tulajok táborába, egy szép fehér készüléket sikerült beszereznem! Olyat szeretnék kérdezni tőletek, milyen programot érdemes feltenni napi használathoz, messenger, viber megvan, de pl videólejátszó, rendszer karbantartó vagy valami egyéb más ami ingyenesen elérhető a google áruházból?!
Köszönöm!!!
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok! Én is boldog tulaja lettem egy ilyen készüléknek ma délután!
Eddig eléggé tetszik, vannak még nagyon szokatlan dolgok, pl mikor nagyítok egy képre akkor rezeg mint a vibrátor amit nem feltétlen értek, de amúgy jó
Érdemes frissíteni a rendszert? Nem bugos az új verzió ill. gyorsabb jobb valamiben?
Tudtok ajánlani jó tokot? Nem flipeset szeretnék, hanem valamit amitől nem lesz nagyon bumszli. -
Black&White
addikt

-
ADAM1337
nagyúr
-
csapee
őstag
Kezdodik, nem tudnad az osszefoglalo elejere nagy kover betukkel kirakni az infot. Most kezdik elolrol.

Új hozzászólás Aktív témák
-
10100 - 10001
16104 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 3.6GHz LGA-1151 (16MB Cache, up to 5 GHz) OEM CPU!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / G9 - 8-9-10-12.gen /Win11- Számla, garancia
- ÚJ FEDLAP ÚJ KIJELZŐ ÚJ ÉLET! Dell Precision 7670 i7-12850HX 32GB 2TB Nvidia RTX A3000 12GB 1év gar
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B UHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini 256 GB Midnight Black 100% akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás