- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
djculture #33972 üzenetére
Hűha! Jó lehet a Telekomnál dolgozni! Remélem egyszer nekem is sikerül bekerülnöm hozzájuk!
2,3 milliárd 250 fő részére, az fejenként átlag 9,2 milla. Ez adózás után is legalább 5 azaz öt millió HUF.
Ezek alapján tuti jól lehet náluk keresni.
És mint látszik, végkielégülni is.Muszály lesz bekerülnöm valahogy!
Mostantól ez lesz az életcélom! -
callmeakos
veterán
válasz
djculture #33969 üzenetére
Bejövőm van. Még
(#33970) dedike
Igen én használom, az én nevemen is van a számla.
Eddig minden hó végén rendeztem a T-pontokban befizetve. Ez azt jelenti hogy a számlázás végéhez képest mindig volt két hét csúszás, de eddig nem volt probléma, nem is figyelmeztettek eddig hogy ebből probléma lesz. Ezért állok most értetlenül mi van. Egyébként sanszos hogy az a törlesztő kavarhatott be, de várom az ügyfélszolgálat válaszát. -
callmeakos
veterán
válasz
djculture #33965 üzenetére
Na akkor fogom a hajam tépni ha ezek után még visszakapcsolási díjat is felszámolnak. Valahogy ezt kihagyta ma kihagyta a srác mikor mondta hogy fizessem be minél előbb...
(#33966) pepe091
Ezen a törlesztőn kívül nincs semmi. Az az elmaradás is már 2 hónapja. Sőt lassan több is.Mind1 nagyon kíváncsi vagyok mit írnak abban a válasz emailban. Van egy tippem, de inkább nem lövöm le.
-
D@ve89
tag
válasz
djculture #33944 üzenetére
Szerintem itt a Telekomnál bezavarhat az is, hogy lehet csak készüléket rendelni, de akár díjcsomaggal együtt, hűségidővel, stb. Ez utóbbi esetben már lehet változik a helyzet ezalapján:
Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében sem élhetünk elállási jogunkkal, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt az eladó a teljesítést a kifejezett beleegyezésünkkel, hozzájárulásunkkal megkezdte. Tehát nem gyakorolhatjuk elállási jogunkat, ha az interneten megrendelt műsorszolgáltatásra (például kábeltelevízió), valamint internet-hozzáférésre vonatkozó szerződés alapján a szolgáltatási hely kiépítése és a szolgáltatás aktiválása (a műsorszolgáltatás megkezdése) előzetes beleegyezésünk alapján a szerződéskötéstől számított 8 munkanapon belül megtörténik.
-
erdoke
titán
válasz
djculture #33944 üzenetére
Szerintem a jogszabály célja is az, hogy ha nem tudod megnézni a terméket vásárlás előtt, akkor elállhatsz később az ügylettől. Nem látok különbséget a boltban vagy futártól átvett online rendelés között, mert mindkét esetben vásárlás után tudod csak megnézni, hogy ilyet akartál-e.
-
Gergőke88
addikt
válasz
djculture #33940 üzenetére
E szerint igen:
nformáció : A Magyar Telekom Chat szolgáltatása üdvözli Önt! Ügyintézőnk hamarosan jelentkezik.
Információ : A kapcsolat Mónika ügyintézőnkkel létrejött.
Ön: üdvözlöm.
Mónika: Üdvözlöm, Mónika vagyok, miben segíthetek?
Ön: ha online rendelek domino csomagos készüléket, és az üzletben veszem át, akkor is élhetek a 8 napos elállásal?
Mónika: Igen, online rendelés esetén érvényes a 8 napos visszaküldési lehetőség.
Ön: rendbeb. tehát akkor az nem számít hogy a boltban veszem át?
Mónika: Ilyen esetben nem.
Ön: köszönöm. -
erdoke
titán
válasz
djculture #33874 üzenetére
Tökéletesen mutatja a valódi verseny hiányát a vásárlói igények figyelmen kívül hagyása. Ideális estben saját magadnak tudnád összelegózni, hogy mennyi beszélgetésre, adatra és SMS-re fizetsz elő. Sőt, tovább megyek, az ideális az lenne, ha utólag fizetnél mindenért előre meghatározott darab árat, és az árazás természetesen egyre kedvezőbb lenne, ha többet használnál valamiből. A versenyhelyzet pedig jól látszana, ahogy a szolgáltatók fokozatosan haladnának ebbe az irányba, illetve a db árak folyamatosan csökkennének. Amikor technológiai ugrás van, egy ideig nyilván megkérhetnék a magasabb árat azért, ami egyedi/kiemelkedő a piacon. Ezt hívnák versenyelőnynek...
-
tothl
addikt
válasz
djculture #33868 üzenetére
Hát ja én is arra használtam, hogy nonstop legyen adatkapcsolat, levelezés kinti internetes voice chat, navi, böngészés. Utazás közben, napközben melóban tökéletes volt, a 4Giga elég erre az 1 meg kevés ennyi..
Otthoni netet nyilván nem váltja ki.
Mondjuk abban sincs sok logika, hogy hotspotként lehet neted, hangcsomaghoz meg nem kapcsolható, ha egyszer ilyen készülékek vannak már amik tudják mindezt egyszerre.
Illetve van logika, de csak egy. Nevezetesen, hogy megcsapoljanak.
És megint oda lyukadunk ki, hogy férgek. -
erdoke
titán
válasz
djculture #33868 üzenetére
A Telekomtól is kapok 30 GB LTE(!) netet 8500 Ft-ért, nem ezzel van a baj, hanem a beszélgetést is tartalmazó (okostelefonhoz választható) díjcsomagok aránytalanul kicsi adat tartalmától. Havi 3 GB-ért jelenleg közel 18e Ft-ot kell fizetni egy Mozaik XL + bővítés formájában, miközben a beszélgetési szokáshoz esetleg elég lenne az L. Erre jön a még aránytalanabb Next S/M, és ez egészen egyszerűen a valós igényekkel éppen szembe megy!
-
erdoke
titán
válasz
djculture #33856 üzenetére
Mégis mit vársz a korlátos, vagy irreálisan alacsony szinten tartott, GPRS sebességre lassított hazai csomagoktól? Akiknek többre van igénye, már korábban váltottak nagyobbra, amibe beleférnek, vagy mindig hagyják belassítva, amikor elérik a maximumot. Külföldön sok szolgáltató ad a most nagy csinnadrattával beharangozott korlátlan csomagok árában több GB, vagy akár korlátlan net forgalmat. Úgy nem nehéz egyre többet forgalmazni. Itthon mit csinálsz majd a 10-11e Ft-ért kínált 500 MB-ból? Főleg ha eddig 750 MB-ot kaptál Mozaik M-ben és 1 GB-ot az L-hez.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz
djculture #33666 üzenetére
Nagyon gyenge... Megint csak azt tudom hozni példának, hogy bő egy éve a listaáron 270e Ft-os (akkor vadi új típusú) telefont Mozaik XL-re 60e Ft-ért lehetett kihozni bármiféle extra kedvezmény nélkül. Ehhez képest most 36e Ft-ot kérnek egy korosodó HTC One-ért szuper akcióban Mozaik XXL + 2 év mellé?
-
313313
addikt
-
válasz
djculture #33410 üzenetére
Hát igen, feltöltősben a t-nél nem éri meg venni telefont. Szerintem szolgáltatói telefont egyébként is csak akkor éri meg, ha van olyan díjcsomagod egyébként is, amit kihasználsz, valami nagy havidíjú csomag, amire amúgy is szükséged van, így fájdalommentesen vehetsz hozzá olcsóbban egy telefont. De egyébként nem.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
djculture #33387 üzenetére
Tehát ha nem csinálok semmit, akkor 16-tól automatikusan Ikon 200 LTE (sima ikon már nincs) marad a díjcsomagom, amit bármikor lemondhatok. Ha lemondom 16-án akkor fél hónap kerül számlázásra?
Tehát a kedvezményes készülékváltás csak a meglévő díjcsomag meghosszabbításával, és újabb hüségidővel lehetséges? MOD: Igen, ezt is megválaszoltátok közben.Joker88: Köszönöm neked is!
-
válasz
djculture #33376 üzenetére
Az finom. Na mindegy.
Mit tippeltek, erre most hogy a yodafon meg a telenor ami korlátlan csomagokat csinált, indukálhat olyan változást, hogy a tmobil/telekomnál is lesznek más (=olcsóbb) korlátlan csomagok? Lassacskán lejár a hűség az egyik előfizetésemre, és a médiamánia L csomagomért többet fizetek (korlátosan) mint amit a másik kettőnél a korlátlanért fizetnék.
Sokkal megnyugtatóbb lenne, ha egy korlátlan csomagot nem tudnék kihasználni, mintha egy korlátosat nem -
erdoke
titán
válasz
djculture #33350 üzenetére
A Flow Total 1 nem lenne rossz, csak abba kellene a 2 GB net. Sőt, Flow 1 ~4-5 GB nettel (VoIP korlátozás nélkül) is jó lenne Total 1 árban.
(#33351) Vangelis
Meglátjuk. Még van pár hónapom, mire döntés elé kerülök. A jelenlegi díjszabás nagyon elavult, nem követi a kor követelményeit, és jövőre csak még elavultabb lesz. -
plus44
veterán
válasz
djculture #33294 üzenetére
Azért is kérdeztem meg, mert ilyenem még sosem volt, bár nyilván őket az nem érdekli, meg az sem, hogy mindig rendesen fizettem már...húú de sok éve
.. a számlákat, bár lehet épp ezért, ki tudja. Minden esetre kíváncsi vagyok mennyit számláznak ki, meg mennyi idő alatt kapcsolják vissza a szolgáltatás.
-
plus44
veterán
válasz
djculture #33292 üzenetére
Tartozáson kívül nincs más kiküldve, ezért kérdeztem. Elkeveredett egy számla (nem papír alapon megy, hanem távszámla), oda jön mind és és csak felszólító sms jött, 2 db, azt meg nem láttam, mert egy telefont használok 2 kártyával és a másik volt aktív egy jó darabig. Na minden esetre ki lett fizetve, kíváncsi vagyok mikor kapcsolják vissza.
-
glaci
őstag
válasz
djculture #33241 üzenetére
Amióta váltottam Vodáról T -re én is sűrűn belefutottam, hogy nem volt térerő a vasút mellett, ahol sokat utazok. Idegeskedtem is rajta sokat, szídva magam. (Meg a T -t.)
Azóta egyszer mentem úgy, hogy volt nálam egy másik készülék is (Motorola Defy) és meglepve tapasztaltam, hogy azon van térerő, még 3G is, az enyémen, amit a T-nél vásároltam (SGS3 LTE) pedig nincs, vagy csak EDGE (de az is alig).
Összehasonlítottam a két készülék adatlapját a GSMArena -n, és arra jutottam, hogy logikus magyarázatként csak az jöhet szóba, hogy az adott (jó sok) területen a T-Mobile (Telekom) 1900 MHz -en szolgálltatja a 3G -t, amit a Defy lekezel, viszont az LTE -re kihegyezett csúcskészülékük sajnos nem tud.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy lehet a teló is ludas a dologban, bár nem igazán értem, miért nincsenek a készülékek összehangolva a hálózattal. (Ergo forgalmaznának olyan készülékeket, ami az összes álltaluk használt frekin üzemel, vagy használnának olyan frekiket, amilyen telóik vannak.) -
ktz76
csendes tag
válasz
djculture #33060 üzenetére
Vodás voltam több, mint 10 évig, de váltottam (én barom) T-re. Az való igaz, hogy párszor, megesett, hogy kiszámláztak nem létező szolgáltatásokat is, de azokat a következő hónapban sztornózták is. Nem szép dolog, de legalább nem vertek át. Sajnos nyáron váltottam T-re, de egyátalán nem vagyok megelégedve. A szolgáltatás egy nagy kalap sz.....r. Írtam nekik, hogy alig van térerőm, erre ők egy erősítőt akarnak felszerelni a házamra. Ezzel mit kezdejek, talán hordjam magammal a hátamon?? Nagy város mellett lakom, de még 2G is alig van, nemhogy 3G.
Pont az imént voltam Szombathelyen és az egyik üzletben akartam megnézni egy receptet, de a szerencsétlet T hálózaton nem volt 3G térerő. Érdekes, pedig még szerintük LTE is van........jaja esetleg a belvárosban.
Ennyit ezekről is, egy kaptafa mind, de legalább a Voda szolgáltat is. -
1430
senior tag
válasz
djculture #33199 üzenetére
Hol írtam 890 Ft-os egyenleget? Azt írtam, hogy "legfeljebb 889 Ft" illetve hogy "890 Ft alatti". Azért írtam ezt, mert 0 és 889 Ft között kell legyen az egyenleg, ha a 890 Ft nem levonható.
Ha a példádnál maradunk, akkor a 200 Ft-ot is a Surf percdíjaival beszélheted le, ha akarod, akkor akár fél év múlva is (ha addig le nem jár a rendelkezésre állási idő).
De ez egyébként ugyan így működik a Domino Aktívnál is, ami már lassan 10 éves díjcsomag, szóval nem újdonság ez a működés. -
1430
senior tag
válasz
djculture #33197 üzenetére
Ugyan az van, mint Domino Aktív esetén. Vagyis a díjcsomag marad, és a kedvező percdíjakkal beszélheted le a legfeljebb 889 Ft-os egyenlegedet. Ha töltesz rá, akkor meg automatikusan levonásra kerül a 890 Ft, és 30 napig megint nyugi van. (Illetve a 150 MB maradéka elvész a 30. nap végén, és marad a Go!NapiNet vagy egyéb adatcsomag, de ugye a Go!NapiNet-ból sem jön ki sok 890 Ft alatti egyenlegből.)
-
T_Stark
őstag
válasz
djculture #33195 üzenetére
A 890 Ft az nem gond, azért néztem ezt mert kell egy kis mobilnet, és havi 1000 Ft-ig még rászánom a pénzt.
A 150 MB nekem elég, mert itthon/munkahelyen/ismiknél wifin lógok, ha meg útközben fel akarok nézni kicsit Facebookra, vagy megnézni valamit, arra elég nekem az a 150 MB.Nekem is egyedül az nem tetszik, hogy ha elfogy, akkor fizethetek többet, erre oda kell sajnos figyelni. Viszont a percdíjai jók Dominós viszonylatban.
-
válasz
djculture #33154 üzenetére
Szó, mi szó kicsit megdöbbentem a Domino Nap majd' 50-es percdíján, nekem még valami 33 rémlett, amit aztán tjb007 is igazolt.
Mindenesetre valóban nevetségesek ezek a percdíjak,,,,
(#33159) kali:
Sajnálom is rögtön a Telekomot, az eddigi évi 250 milliárdos nyereségük már csak 100, de legalább ők is a mi vérünk szívásával fejlődnek....
(Tudom, demagóg voltam, de nem voltam vele egyedül...
)
-
Turbomann
tag
válasz
djculture #32832 üzenetére
Tisztelt fórum társ. Sajnos nem ez a legnagyobb probléma T nél az a 100ft, ha már szarban a gazdaság oda adjuk azt a 100ft-ot. Hanem az ügyfél csalógatós rózsa színes ámulatba ejtős ajánlatok ami ebben a honban nincs,?
Kicsivel távolabb van, de nem ott élek és hiába fizetek adót 52% összeségében így is drágán adják. Függetlenül veszem és úgy dominozok sokkal jobban járok.
Régebben se volt jobb, de voltak jobb ajánlataik.
-
Vangelis
félisten
válasz
djculture #32791 üzenetére
Hát nem tudom, én beszéltem többel is.
Azóta is rákérdeztem, hogy rendben volt e a felmondás. Azt mondták, hogy ott van a bejegyzés, hogy nincs kötbér.
Nem tudom a tpontban sem mondták, hogy kötbéres lesz. Simán kifizettem a 2700ft ot és kaptam egy domino kártyát.
Azt mondták , ha bármi gond van akkor hívjam a 1430-at.
Hívtam is és nincs kötbér megállapítva. Akkor lehet csak simán szerencsém volt és nálam a törvényes utat választották?
-
-
punky10
addikt
válasz
djculture #32477 üzenetére
Ezt a flottás csomagot nem igazán értem.Biztos vagyok benne,hogy 10 és 100 fő közötti előfizetés müatt egy cég nem nyel le veszteséget.Mégis az összes általam ismert flottás díjcsomag 5000 HUF havidíj alatti,minimum a havidíj 80 %-át lebeszélhető csomag volt,ami másodperc alapú,és a percdíj 20 forint alatt volt(nem ritján 10).A lakossági csomagok közt egy ilyet sem találtam...De még ami megközelíten,olyat sem...Ha a flottás nem míónuszos,akkor a kakossági mekkira haszonkulccsal működik?
-
1430
senior tag
válasz
djculture #31722 üzenetére
Arra továbbra is van külön topik: Telekom (vezetékes telefon, IPTV, Kábel TV, SatTV, xDSL, Kábelnet, Optinet, áram, földgáz)
-
erdoke
titán
válasz
djculture #31689 üzenetére
Nem kötelező szolgáltatótól venni a készüléket. Ha csak a részletfizetés marad, mint előny, én nem fogok aláírni két évet, az tuti... Arra pedig nagy ívben teszek, miért emelgeti az árakat a szolgáltató. Én is sok adót fizetek, mégse emelgetem ilyen durván a fizetésem, mert kettőn áll a vásár. 11 hónapja 60e Ft-ért adták a mostani telefonom a meglévő előfizetésemre, most 140-et kérnek érte. Ez olyan, mint ha egy év alatt bő kétszeres fizetést szeretnék, és a munkaadómnál verném a tamtamot, hogy emelték az XY adókat. Úgy elhajtana a p.csába, ahogy legközelebb én is el fogom a T-t a szerződéshosszabbítással, ha így maradnak az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest