- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AstraCDX
senior tag
-
cris78
őstag
válasz St3ven #54003 üzenetére
És elment a semmire két buszjegy meg egy csomó idő. Most leadtam megint a rendelest. 1430-on mikor a panaszt tettem. Kérdeztem ha megrendelem akkor itt lesz karira? Nem valószínű, inkább két ünnep között.
Engem ez nem érdekel, ott számol vissza az óra a honlapon.[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Vangelis
félisten
válasz St3ven #53424 üzenetére
Igen ez a tényleges...de sajnos hiába jelzi azt, hogy átvették az üzletben, ha kiadni nem tudják, mert Ők még látják a rendszerben.
fizikálisan ott a csomag. De digitálisan nem.
De egyébként az ügyfélszolgálat is azt látja, hogy a boltban van a termék, de nem tudnak segíteni, mert csak a t-pont munkatársai tudnak intézkedni.Akik persze útálják a webshopot! (plusz munka ... csak púp a hátukon. Tehát nem egyszerű!
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
St3ven
addikt
válasz St3ven #52856 üzenetére
1430 még itthon felhív, adat roaming kikapcsoltat.
Most itt vagyok kint, de nem csatlakozik egy hálózathoz sem, manuálisan sem, hozzáférés elutasítva szöveggel. My T-n Világjáró EU roaming be van kapcsolva. Előfizetéses vagyok, van egy befizetendő számlám dec. 16-i határidővel. 2G-s teló, de másik 2G-s teló dominós kártyával megy rendesen.
Mi lehet a gond?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Teko001
őstag
válasz St3ven #52846 üzenetére
Egyébként, ha nem nem lehetne valamiért lemondani (azt nem tudom, hogyha jár a csomaghoz, akkor lelehet-e mondani), de még egy olyan ötlet (nyilván pénzbe kerül), hogy elvileg ha előfizetsz egy eseti bővítő csomagra pl sms-ben, és lemondod, akkor nem aktiválódik automatikusan vissza az eredeti csomag (ha jól tudom). Ha esetleg kellene még egy "workaround".
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz St3ven #51757 üzenetére
lehet, hogy nekem vannak nagy igényeim, de szerintem nevetséges, amit kedvezmények címszó alatt művelnek, amikor bármikor kedvezőbb megkötni egy új előfizetést egy utcáról beesett akárkinek. nekem jelenleg csak egy like s-em van netplusz-al, a havi minimumom 5000, de rendre 6-10000 között fizetek. csak ez az előfizu 3 éves a családban, a többi simán 10 éves. egy 5000 forintos telefont nem lehetett elhozni ingyen az enyémmel, ha meg akartam volna hosszabbítani a hűséget. szerintem itt ássa el magát minden arany, meg platina. az elmúlt 10 évben milliós kaliberű telefonszámlát hagytunk ott, és semmi értéke nincs.
nem is tudom, miért bukott ez ki belőlem, megláttam az aranykártyát, és már ki is robbant a dühöm. mostanában nagyon mérges vagyok a trére, mocsok dolgokat húznak rendre. jöhetne a kérdés, hogy miért nem váltok. azért, mert 2 éves hűséget tudnék csak kötni máshol, az meg most nem opció. meg hát mentségükre legyen a like s + netplusz xl együtt 5k-ért azért nem rossz.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
Vangelis
félisten
válasz St3ven #50438 üzenetére
Kapd be
Tuti engem szeretnek a legkevésbé... de lehet, hogy nem mert jó sok pocket neo-t hoztam és nem nekik kellett eladni a xart
.... vagy 15-20 db biztos jött 2990ft ért dominóval. A rokoni és munkatársi emberkék között megosztva.
Meg persze pár telekomos dolgozó is vásárolt tartozékokat Remélem még a cégnél dolgoznak[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
zack
nagyúr
válasz St3ven #47947 üzenetére
Tehát akkor ha a telefon kuka, azt bevihetem. Köszönöm.
Ha én akarom bevinni az ő telefonját, ezt megtehetem jótállási jeggyel, vagy csak meghatalmazással? Az ő nevén van az előfizetés és a telefon is.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Vangelis
félisten
válasz St3ven #47937 üzenetére
De még most sem tudják, hogy mi a 10e ft (nettó nem is bruttó) tétel az aktuális egyenlegemben.
Azt mondták benne lesz a hóköziben.... de persze nem lett benne!....
-
-
legenda
válasz St3ven #47871 üzenetére
nekem is, mivel gyakorlati ellenpéldával is találkoztam már, ahol hónapok elteltével sem törlődött automatikusan.
iptv, kábelnet...stb esetén is megszüntettem minden szolgáltatásomat januárban, és hónapokkal később is működött az a fiók is, csak meguntam aztán próbálgatni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kobe
veterán
válasz St3ven #46766 üzenetére
csak ebben már régen nincs benne a médiamánia, így nehéz kinyomozni - nevermind, a lezárt szekcióban benne van
a túlforgalmazásos sztorit meg azért nem rétem, mert mint mondtam, szinte mindenkinek ugyanilyen cosmagja van a családban, és mindegyikét lekorlátozzák, túlforgalmazási díj nélkül, nem értem akkor ezt az egyet miért
[ Szerkesztve ]
-
Cidan
tag
válasz St3ven #46764 üzenetére
St3ven // sarkanyolo2
Köszönöm a válaszaitokat!
Természetesen, ugyanolyan készüléket nem tudnak már biztosítani. Úgy néz ki, nem sok mozgásterem maradt, de nem is kell több, a pénz visszafizetés éppen elég nekem.
Az esetben, ha ezt nem fogadja el a szervizes ember, akkor mi a teendőm? Illetve, van-e arra mód, hogy valamilyen módosított szerződéssel vagy ilyesmi ráfizetéssel egy valamivel drágább készüléket kapjak kézhez? Ugyanis 10-20 ezer forinttal többért már van legalább 2 telefon amin erősen elgondolkodnék és kifizetném érte azt a többletet. -
Kobe
veterán
válasz St3ven #46531 üzenetére
az ok, csak az épp adott hó 7-éig kb "nullázódik". Most is igy történt, ésdekelne hoy 88 perc hívás (percalapú számolással) hogy manifesztálódott egy nettó 9 ezres többletegyenlegben...
Próbáltam üsz-en is megérdeklődni, azzal próbáltak lerázni hogy még törthónap, nem végleges forgalom, stb....csak épp ha ilyen rútul félreszámol, a végén rútul szar számlát állítanak ki, és tapasztalat hogy azt korrigáltatni egy canossa járással felér nálukilletve ettől még nem értem miért tiltják le a netem minden hónapban a lekorlátozás helyett...
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
-
djculture
félisten
válasz St3ven #46239 üzenetére
Az is megoldás de mivel rögzitik a hivásokat és ez kikérhető így szerintem az se nagyon tud eltünni. Legjobb mondjuk itt is ott is jelezni. Korményrendelet meg kimondja hogy amilyen csatornán rendeltük meg a szolgáltatást azon keresztül bisztosítania is kell a szolgáltatónak/eladónak a lemondást.
[ Szerkesztve ]
-
modosdesign
csendes tag
válasz St3ven #46217 üzenetére
Közben hívtak az ügyfélszolgálatról, és nem túl biztató a helyzet.
Ha számot akarok átvinni és mellé telefont venni, azt csak üzletben tudom megtenni.
Ha átviszem a számom, de nem veszek telefont, akkor utána 7 hónapig nem tudok készüléket vásárolni kamatmentes részletre arra a számra a webshopból, csak teljes áron.
Az hogy megveszem a telefont az új számmal, majd azt cserélem ki számhordozással, nem megvalósítható.Felajánlotta, hogy vegyem meg a telefont, egy kis csomaggal (eleve drágább így a készülék) és mellette átviszem a számom egy másik előfizetésre, beteszem azt a sim kártyát a telefonba és az működik. de ugye akkor 2 előfizetést fizetek, egy eleve drágábban megvett telefon mellé. (itt azért akaratlanul is kinevettem szegény csajt, pedig Ő csak kereste a megoldást, hogy segíthessen)
Fene se gondolta hogy ez ilyen bonyolult lesz, és pont azt a telefont kellett kinéznem, ami nincs egy árban a webshopban ill. a bótban.
Valami belső infója nincs valakinek? nem akarják akciós árra levinni az üzletekben is a G3-at?
-
taip
senior tag
válasz St3ven #46073 üzenetére
Akkor sem áll össze a kép.
Ha 30-án fordul, akkor miért 6-án írta, hogy aktiválta a 0-100 MB sávot (és ezzel nullázta az egyenlegemet)?Addig oké, hogy használtam a 250 MB - 1 GB sávot, ami elfogyott tegnap. További sávot már nem tudott aktiválni, mert nem volt rajta pénz. Pedig lenni kellett volna, hiszen 1 GB 2000 Ft-ba kerül én meg 3000-t töltöttem rá.
Ha 30-án fordulna, akkor nem írt volna olyat 3-án, hogy elértem a 250 MB - 1 GB sáv 80 %-át, hanem már újra kezdte volna a számlálást.
Egyébként az 1 GB az jogos, csak nem értem miért vont le pénzt 6-án a 0-100 MB sávért. És az sem világos, ettől miért fogyott el a pénz róla (hiszen 500-ba kerül ez a sáv). És közben élt a 250-1000 közötti sáv is...Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz St3ven #46071 üzenetére
Találtam egy ilyen aloldalt is, de itt sem fordulónapról beszél.
Amúgy lehet, hogy azt nem bírta lekezelni a rendszer, hogy újra lett aktiválva.
Amikor elkezdem használni, akkor ideiglenes a dolog, postán küldenek ki aktiváló kódot. Na nekik sikerült úgy kiküldeni a kódot, hogy az aktiválási határidő már lejárt, a kártyát letiltották. Személyesen kellett kérni, hogy kapcsolják vissza. Lehet, hogy most ezért 2x fut a rendszerben. Már ha jól értelmezem a látottakat.
Sajnos ügyfélszolgálatot nem tudok hívni mert nem az én nevemen van.[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz St3ven #46069 üzenetére
A linked nekem nem működött, de akkor megmutatom, mit látok a My T-Mobile-ban, hátha te tudod értelmezni:
Miért van 2x időszak kezdete és miért nem 30 nap múlva van a vége? Ez nekem nem áll össze...
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
St3ven
addikt
válasz St3ven #45088 üzenetére
Felhúzták 24-ről 30-ra a Huawei Ascend G526 árát, pedig még javában tart a 4G akció. Ez nem volt szép.
Szerződés hosszabbítással is a pár nappal ezelőtti 22-ről 28-ra emelték.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
raziel01
veterán
válasz St3ven #45101 üzenetére
Vannak akik elzárkóznak az előfizetéstől.
Apám is folyton engem kér meg, hogy töltsek már 1500-at a kártyájára. De ez kb minden héten.Havi szinten 5-6k-t lebeszél. Mondom neki, hogy előfizetés jobban megérné.
-Az nem jó, mert azt akkor is fizetni kell ha nem is beszél az ember.Hát jó....
-
djculture
félisten
válasz St3ven #45086 üzenetére
Betyár árak Huawei Ascend G526 4G-t hozott pont egyik rokon 10 darabot ausztráliából ott 150 au dollár/darabért adja több szolgáltató is kártyásan és független. Itt meg ha jó látom 50 ezer függően dominóval Egyiket tegnap óta elkunyiztam töle kifizettem a 31ezret érte, szolnokon simán megtalálta a 4g-s új hálózatot.
[ Szerkesztve ]
-
StSanya
senior tag
válasz St3ven #44896 üzenetére
Úgy értettem, hogy a NetPlusz S lesz alapból (200 MB 1090 Ft), s azokban a hónapokban, amikor kell a több mobilnet, akkor felváltok, majd vissza. Mondjuk nyaraláskor 30 napra NetPlusz XL pl.
A kedvezményes M csomag játék az csak egyszer van, igen...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
Bazsee71
őstag
válasz St3ven #44874 üzenetére
Ha most bemegyek a T-be, és kérem ezt a kedvezményes csomagot, akkor július végéig ezen az áron kapom?
Az egyébként hogy lehet, hogy ha belépek a honlapon a fiókomba, akkor kiírja, hogy megvan az arany szint, viszont ha mobilnetet igényelnék, nem lehet a kedvezményes áron.
-
Shokkolo
addikt
válasz St3ven #44874 üzenetére
nem akarok nyerészkedni a díjcsomaggal... főleg h. jelenleg nincs is okostelefonom ami alá kell a net (ideiglenes állapot ),
csak kicsit bosszant.
ritkán nézem a honlapot de ezen most ledöbbentem"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Arolotifar
őstag
válasz St3ven #44872 üzenetére
Kapásból van egy olyan ismerősöm, aki több éve lezárt díjcsomagot használ... Telenor vagy Vodafone irányba, 150-es percdíja van. Az indoklás, hogy miért is nem vált csomagot: mert nem tudja a jelszavát és nincs ideje bemenni az üzletbe. 500 méterre van tőle
[ Szerkesztve ]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
legenda
válasz St3ven #44831 üzenetére
én is így voltam, amikor volna nyújtottam át, akkor nem kérte, csak a telefonszámot - mert több előfizetésem is van -, de akkor bezzeg kérte, amikor nem akartam átadni, mert ő arról akarta leolvasni a számsorocskát, utána viszont visszaadta, csak akkor már nem volt aktív.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
válasz St3ven #44808 üzenetére
Ebben a hónapban aktiváltál már aranykártyás kedvezményt? Mert havi egy aktiválási lehetőség van. Szerk.: Ja hogy eleve aktív volt!
Altradan
Igen, 1430-on is intézheted, vagy akár videó call centeren keresztül is.gyuromoj
Igen, csak lassítanak, ahogy ezt a lassításkor kapott SMS-ben írni is fogják.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
-
1430
senior tag
válasz St3ven #44723 üzenetére
Lehet, hogy a kérdés gyors volt, de csak most olvastam, szóval a lassú válaszom , hogy igen, az SMS csomagok így számlázódnak (kivéve a Mozaik Extra SMS-ek.)
luimapeiz
Aranykártyás havidíjas számod van? A kapcsolat kártya jelszavad meg van változtatva? Mert az alap jelszóval (kártyaszám utolsó 3 számjegye) nem lehet pontbeváltásos tranzakciót végezni. Ügyintéző tud segíteni a jelszó módosításban. Olyan szabály meg nincs, hogy csak 6 hónapnál régebbi pontokat lehetne beváltani...babeltornya
1-én kapod meg az újabb perckeretet, mivel a számlázás (az otthoni szolgáltatáson) naptári hónaphoz igazodik.postasbeci & zebede
Partner ügyfélszolgálaton is kifizethető a részlet előre, de ha tudod, mennyit kell még kifizetni, át is utalhatod, a közlemény rovatban feltüntetve, mely folyószámlán mely törlesztőkre fizeted (pl. 1234567-es folyószámla 3x 2471 Ft készülékrészlet).
Ha valóban nincs net tarifahűséged, akkor igen, átválthatsz hang alapú díjcsomagra, akár Nextre is, ügyintéző segítségével.Altradan
Hűségidő alatt is fel lehet függeszteni a hívószámot (legfeljebb fél évre), bár ekkor is van egy minimális havidíj.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MLmot
tag
válasz St3ven #44610 üzenetére
Szia!
A Z10-nél levelezéshez, böngészéshez nem kell már BIS, csak sima net, de ilyenkor a t-mobile apn-t kell beírni az internethez.
Ha mobilneten akarod használni a BBM-et akkor kell a BIS.
De akkor a BB apn-t kell használnod.
Egyébként érdemes aBIS-t használni mert akkor kapsz 1gb (ha olyan csomagod van akkor 690ért) forgalmat is amit bármire tudsz használni.
Keress meg privátban ha bármi kérdésed lenne.Elfelejtettem, ha van BISed akkor nem kell mellé mobilnet előfizu.
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
-
djculture
félisten
válasz St3ven #44618 üzenetére
Telekomnál kell ez a nyavaja instant email izé előfizetés csak annyi hogy egyes csomagokhoz ingyen jár a 3 email cimes változata, internet előfizetés mellé meg 1100 pénz a 10-es. De amúgy nem kell hozzá internet előfizetés mert ez eleve az 1 giga forgalmommal
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM