- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
válasz
szabogabor10 #72987 üzenetére
Kár, azért köszi.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #72959 üzenetére
Semmi sem korlátlan abban a csomagban sem. A többihez is ez van írva, csak más adattal.
Az 1 gigástól mondjuk legalább a sebesség korlátlan. Már amíg tart az adatmennyiség. -
TheMarci
addikt
válasz
szabogabor10 #72953 üzenetére
Ez remek hir, koszonom!
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #72451 üzenetére
A DPI a neveden van, ha nem kell semmi, akkor hűség sincs. Ki sem kellett itthonról mozdulnom érte. Hozta a futár.
Valóban a dual sim hiánya miatt van az asszonynál a dominó simen mobilnet és voip.
A fiatalság meg már szinte csak így telefonál vagy üzenget egymásnak. -
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #72449 üzenetére
Amíg a hülyének is megéri!? Minek emelnének?
Én inkább váltottam, a telekom sim már csak tartalékos hívás meg sms fogadós, a főkártya egy DPI adatkártya korlátlanított nettel. De nem kizárt hogy valamelyik hazai VOIP szolgáltatónál előfizetek helyi körzeti telefonszámra, és akkor vezetékes számon eltudnak érni az adatkártyámon.
Önmaguk ellen dolgoznak a mobilszolgáltatók ezzel a sok lehúzós dologgal. Aki tud megy flottába vagy VOIP-ra.És ez sem semmi:
nem semmi amit meglépett a digi román, spanyol és olasz SIM kártyák esetében: roamingban a hívás díja 5 eurocent +áfa, az első 30 másodperc 2,5 eurocent, majd ezt követően másodperc alapú számlálás.
Ezek a teljes díjak, tehát míg a magyar szolgáltatók a hazai díjakon felül kérik el az EU által meghatározott roaming felárat, addig a digi csak a felárat kéri el, semmi mást.
Így lesz egy magyar SIM-mel 33-49 Ft a percdíj itthon (ráadásul perc alapon) és 19 Ft egy perc spanyol/olasz/román SIM-mel másodperc alapon. (kicsi helyesbítés: a román SIM-ek esetében csak a postpaid ügyfeleknek érhető el a roaming)
Fair use policy:
ugye ez is itt van....ha valaki sokáig van roamingban, akkor a maximális nagyker árat szabhatják ki adott SIM-re (pontosabban annak szolgáltatójára). A roaming nagyker ár 5 eurocentugyanannyi mint a diginél a roaming kisker ár. Tehát szó nincs arról, hogy kitiltanák a magyar szolgáltatók a saját hálójukról adott SIM-et.
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #72408 üzenetére
Tetszettek volna olcsóbb beszállítót választani, akkor fele annyi pénzből, gyorsabban, rugalmasabban meg lett volna a swap. De nekik Ericsson kellett ami semmivel nem jobb a kínaiaknál, de legalább horror áron mérik...
-
lupus_l
aktív tag
válasz
szabogabor10 #72404 üzenetére
A Családbarát kedvezmény visszavonásáról nem is beszélve...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #72401 üzenetére
Ha szakítottak volna, akkor nem maradhatnának benne a régi előfizetők.
Szerintem is valami új lesz, ha tippelni kéne EUs csomagok jönnek.
-
Aaron14
őstag
válasz
szabogabor10 #72401 üzenetére
Szerintem szimplán új csomagokban fogják árulni.
-
válasz
szabogabor10 #72347 üzenetére
IOS alkalmazásként a Fonera wi-fi alkalmazást linkelik ha jól emlékszem. A felhasználónevek kiküldése engem is érdekelne.
-
válasz
szabogabor10 #72272 üzenetére
a digis net mostanság több oldallal is problémázik, többen is írták itt a fórumon is, hogy a kephost, meg nem tudom milyen oldalak sem mennek, illetve nem mindig, más szolgáltatós nettel viszont nincs gond.
-
válasz
szabogabor10 #72126 üzenetére
Nem tudom. Abból, hogy az oldalukon belinkelték a fonerásat, én arra gondolok, hogy nem biztos, hogy lesz saját.
-
válasz
szabogabor10 #72123 üzenetére
Gyanús nekem, hogy volt-e / lesz-e Telekom Fon app, mert ennyi idő alatt kb 2x kellett volna engedélyezni, és az is gyanús, hogy letudták azzal, hogy linkelték a Fonera appját.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #72090 üzenetére
Ha új csomag van, azt elég a megjelenés napján beletenni az ÁSZFbe.
-
válasz
szabogabor10 #72090 üzenetére
van még rá idejük.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
szabogabor10 #72062 üzenetére
Na ez fasza.. Köszi hogy felhomályosítottál
Mondjuk én 06.25-én megyek nyaralni, elvileg akkor még rendelhető lesz?
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #71886 üzenetére
Ők kapják meg automatikusan, de nem kell megijedni: A next és music díjcsomagokhoz is igénybe lehet venni: "a díjcsomag érvényességének végéig".
Ezt úgy értelmezem, h. aktív next hűségidő esetén igénybe vehető.
-
válasz
szabogabor10 #71748 üzenetére
Pontosítok, ott van, de nem tudod bekapcsolni, mivel ez automatikusan történik meg. Tehát igazából feleslegesen van ott.
-
St3ven
addikt
válasz
szabogabor10 #71748 üzenetére
Sajnos továbbra sincs ingyen 1GB net.
-
radio100jozs
őstag
válasz
szabogabor10 #71432 üzenetére
Nem kell semmit sem várni, már a Telekom is közölte a 2016.04.30-tól érvényes EU roaming tarifáit, ugyan az mint a Vodafonos tarifa, ami meg lett hirdetve már korábban.
Hívás indítás belföldi tarifa +19,1 Ft különdíj/perc, befelé egységesen 4,3 Ft/perc, sms belföldi + 7,6 Ft/SMS.
"2016. április 30-ától az 531/2012/EU roaming rendelet módosításáról szóló 2015/2120 EU rendeletnek való megfelelés érdekében a Díjszabásokban a roaming díjakra, továbbá a belföldi díjcsomagokra vonatkozó rendelkezésekben módosítások történtek, meghatározásra került a hívásokért, SMS-ekért valamint adatforgalmazásért a Szolgáltató által az Elõfizetõ díjcsomagjában meghatározott belföldi díjra az Európai Unión belül roaming helyzetben felszámításra kerülõ többletdíj, valamint az MMS küldés díja.
A többletdíj mértéke: indított hívás: 19,1 Ft/ perc, fogadott hívás 4,3 Ft/perc, SMS: 7,6
Ft/db, adatforgalom: 19,1 Ft/megabájt. Az MMS üzenetek díja: 19,1 Ft/db. A díjak bruttó díjak. (5/A értékesíthetõ és lezárt mellékletek)" -
vizslakutya
senior tag
válasz
szabogabor10 #71432 üzenetére
Ez 1 biztató hír,addig nem is ugrálok,majd meglátjuk mit hoz Május elseje !
(még az is lehet ,hogy veszünk a Lajtán túl egy feltöltőset és jobban járunk?)
valószínű,hogy ez a tarifa is változni fog -
HellGreg
őstag
válasz
szabogabor10 #71382 üzenetére
A Telekom az egy vicc. A magenta csomag részeként kaptam egy ún. moziklub hozzáférést. Ugye nem kell elmondanom, milyen filmeket lehet ingyen nézni? Kb 60-70 darab teljesen ismeretlen, gagyi, IMDB 4 alá ratinges W-kategóriás szánalmak. Hogy adták elő? Több ezer jobbnál jobb film...
HAHAHA. -
Keem1
veterán
válasz
szabogabor10 #71312 üzenetére
Igazad lesz
Az akció alatt láttam a 2 évet, de belekattintva már ez van:
"A NetPlusz, Domino NetPlusz, Net&Roll és Társkártya Net&Roll akció 2016. március 1-től visszavonásig vagy legkésőbb 2016. május 31-ig érvényes. NetPlusz és Domino NetPlusz új előfizetés esetén, valamint csomagok közötti átváltáskor is érvényes. Net&Roll és Társkártya Net&Roll előfizetés esetén új előfizetők számára és hűségidő hosszabbítás esetén is érvényesül, de csak 2 év hűségidő vállalásával."
Szóval tényleg csak a net&roll-ra van hűségvállalás.
Működik, megrendeltem az M-et és még 2,1 GB felhasználható összesen
-
válasz
szabogabor10 #71159 üzenetére
Köszönöm
-
zebede
őstag
válasz
szabogabor10 #71058 üzenetére
Köszönöm! Még egy kérdés.
Két készülékemről pár hónapon belül lejár a hűség, részletre lettek vásárolva és most szeretném egy összegben kifizetni a hátralévő részleteket.
Hogy lehet ezt online megoldani, meg lehet egyáltalán, vagy csak személyesen? -
whbear
senior tag
válasz
szabogabor10 #71046 üzenetére
Már itt is jó, köszönöm a válaszokat.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
szabogabor10 #70981 üzenetére
Szerintem amin nagybetűs, az nem eredeti ájfón
-
bopeti98
őstag
válasz
szabogabor10 #70979 üzenetére
Nálam a mai napig T-Mobile H-t ír ki 2G,3G, és 4G hálózaton is egyaránt. Pedig nem régi a kártya.
-
válasz
szabogabor10 #70985 üzenetére
nekem itt és most még a régi, nem csak a saját iphone 6s plus, hanem más eszközökkel (lenovo yoga tablet 2, párom 5c-je...stb.) nézve is.
-
válasz
ahogy a korábbi t-mobile -> telekom változtatáskor, most is több tényező függvénye lehet; hely/cella, készülék típusa, oprendszer milyensége és verziója, de akár a sim kártya is befolyásolhatja.
-
pingwinharco
csendes tag
válasz
Sziasztok !
Adott egy egyszerű kérdés: Ha a Telekomnál személyesen megveszek egy sim kártyát (Domino Surf, Feltöltőkártyás) akkor a lakhelyemre küldenek majd leveleket ? Vagy ezt lelehet mondatni hogy ne bombazzanak levelekkel? Hiszen feltöltökártyásnak miért is küldenének amugy is..
Köszi a választ előre is !
-
glaci
őstag
válasz
szabogabor10 #70979 üzenetére
Éppen az adott cellánál hogyan írta be a technikus.
Semmit nem számít, szerintem ne agyaljatok ezen ennyit! -
margithid
veterán
válasz
szabogabor10 #70974 üzenetére
És azt lehet vajon csinálni, hogy 2 havonta veszek egy iylen kártyát 490-ért?
-
HF77
őstag
válasz
szabogabor10 #70834 üzenetére
mert hogy ma vinném a telóm szervizbe de ebben micro sd kártya van, más telóm meg nem kezeli....általában kérni kell, vagy esetleg maguktól felajánlják..?! mi a gyakorlat, lehet tudni..?!
köszi
-
válasz
szabogabor10 #70823 üzenetére
Áh...nem lett az túltolva, csupán kali ismét megpróbálta felhíni a figyelmet arra, hogy az egyénen kívül más egyének is vannak világon, és nem csak a saját érdekeit kell az embernek figyelembe venni, hanem a másikra is figyelemmel kell(ene) lenni mindenkinek...
-
Keem1
veterán
válasz
szabogabor10 #70761 üzenetére
Az elmúlt pár évben postán akkor jártam, ha egy ajánlott küldeménnyel a postás nem talált otthon.
Amúgy nem is értem, fiatalok közül is sokan csekkeznek. Pedig mennyivel egyszerűbb otthon bankkártyával elintézni egy kávé mellett. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
szabogabor10 #70491 üzenetére
"Mindenesetre nem hagyom annyiba, az örületbe fogom kergetni az ügyintézőket, és qrvára nem fog érdekelni, hogy nem ők tehetnek róla..."
És ezek után még mindenki csodálkozik, hogy némelyik ügyintéző hogyan áll a dolgokhoz. Amikor egymás után olyan ügyfeleket szolgálnak ki, mint az idézett... -
válasz
szabogabor10 #70478 üzenetére
amerre jártam és néztem, ott igen, okés volt úgy.
karácsonykor is borsod egyik legeldugottabb részébe utaztunk egy hétre, de még ott sem volt probléma (edelény környékén néztem például), de mondhatnám a legnyugatibb kőszeget is, ahol 2600 MHz esetén is rendben van a 3g oda- és visszaváltás, a környező települések között pedig 800 MHz-ről is.kovlaj122; persze, milyen rosszul is jártak az ügyfelek a jobb 4g/lte lefedettséggel és a dupla sebességgel...
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #70480 üzenetére
A közösködéssel jól jártak a szolgáltatók, rosszul jártak az ügyfelek, egyébként sajnos rengetek probléma van főleg a nyugati országrészben, ahol a Telenor által van 800as 4g, a keleti országrészben fele ennyi probléma sincs. Főként ezzel a technológiák közti ide-oda váltogatásokkal van egy csomó gond, amikor jön a hívás és kellene akkor nem vált vissza, amikor meg nem kéne mert neteznél útközben 4gn akkor bezzeg visszavált.
-
polonic
félisten
válasz
szabogabor10 #70478 üzenetére
Nem elkonfigolas. Lehet, csak egyszeruen igy van beallitva.
Nem vagyok radios korokben jartas, csak core networkben. Nem is akarok hulyeseget mondani. -
válasz
szabogabor10 #70476 üzenetére
nem az iphone miatt van, nekem a 6s plus mindenhol és minden 4g/lte hálóról 3g-re váltott eddig, ahol az elérhető volt, adott helyeken 2g-t csak akkor látok, ha manuálisan kényszerítem a telefont.
arról nem is beszélve, hogy egyik telefont sem láttam még olyan gyorsan váltani például hívás indításakor vagy fogadásakor a hálózati módok között, mint teszi azt a 6s és 6s plus. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
szabogabor10 #70390 üzenetére
Agyrém és nem ez az első szolgáltató, aki ezt meglépi.
Pont semennyire nem becsülik, aki tizen x éve náluk van. -
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #70386 üzenetére
Elvileg ami itt köti az előfizetőket a vállalt tarifahűség.
Ez alapján a díjcsomagértékeken belül:
3900-6299 (Move M, Move M ATK, Next S ATK)
6300-9550 Ft (Next S, Music S, vmint Next M ATK (mivel az eggyel magasabb díjcsomagérték kivezetésre került ezért ide rakták azt is be))És ami a lényegesebb a te szempontodból:12600-19989 ft.
Next M (Készülékkel), Next XL ATK.Ez esetben elvileg akadálya nem lenne, de ahogy ti is írjátok: itt is kiemelésre kerül az "új előfizetéssel", így valószínűleg ez nem fog menni. Bár ez még csak találgatás. Várjuk meg a végét.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #70383 üzenetére
Ha promóciós jelleggel és csak az új előfizetésekre lenne igénybe vehető, akkor szerintem kint lenne az ÁSZF-ben.
Milyen díjcsomagot érint a te esetedben?
(#70369) taip
Persze-persze,
Pro és kontra.Huawei P8.
Dominó ár 50 ezres okosórával:
130 990 FtEdigital normál ár (okosóra nélkül):
149.990 Ft
MediaMarkt: 134 990 Ft.
-
polonic
félisten
válasz
szabogabor10 #70360 üzenetére
Az előző mondatokat is emeld ki:
"A technológia ugyan adott, de a core hálózati oldalon ez egy jelentős architekturális módosítást igényel. Jelenleg áramkörkapcsolt hangátvitelt használunk, a VoLTE viszont csomagalapú. Nem olyan egyszerű bekapcsolni, megvannak a megfelelő lépései, és ami a legfontosabb, biztosítani kell a mobilitást a 2G és a 3G irányába, ami megint csak egy új dolog. "
-
válasz
szabogabor10 #70362 üzenetére
a 4g/lte kapcsán pont az hallottam anno, hogy jogilag nem volt egyszerű letárgyalni bizonyos dolgokat, ezért a fene tudja...
a telenor közösködés csak a 800 MHz kapcsán adott, kérdés, hogy az így mennyire szól bele, milyen szinten érdekelt a másik szolgáltató...stb. - tippem lenne, de nem írom le, mert korábban amikor erről volt szó és valaki írt kapcsolódót, akkor kimoderált(att)ák.taip; a domino árakkal kapcsolatos megjegyzésed csak részint igaz, mert sokan nem a hivatalos hazai forgalmazói, hanem gsm bolti, áfátlan, jogdíjtalan...stb. áron adott készülékeket mérik a szolgáltatóshoz.
-
válasz
szabogabor10 #70360 üzenetére
kár ezen mérgelődni, itt más minden feltétel (jogi...stb. is), de még csak január van, ebből nem lehet azt leszűrni, hogy az éven már biztosan nem lesz.
romániában sokkal hamarabb voltak más dolgok is, ott már hasított a gigabites internet, amikor itt még csak a töredéke volt adott, de más témaköröket is lehetne említeni, viszont ahány ország, annyi előny és hátrány a többivel szemben. -
RaZroX
addikt
válasz
szabogabor10 #70286 üzenetére
Na megvan a kártya, már csak aktiválnom kell.
Pontosan hogyan is kell ezt ? -
válasz
szabogabor10 #69995 üzenetére
Digi online van ios-re: [link]
-
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #69958 üzenetére
Sok partner is bezárt.
Miskolcon sincs már a tescoban nagyon régóta.
.... de van még bolt, -
313313
addikt
válasz
szabogabor10 #69958 üzenetére
Nincs ott semmiféle anyagi probléma, csak valamiből elő kell teremteni a plusz osztalékot...
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #69912 üzenetére
Szekszárdon 11 óra után már nem volt netem egy SMS-t próbáltam elküldeni a páromnak, de 1 óra előtt pár perccel jött az értesítés megkapta.
-
polonic
félisten
válasz
szabogabor10 #69829 üzenetére
Nincs benne a VoLTE-ban, az egy külön technológia, az SRVCC, singe radio voice call continuity. Ez felel azért, hogy az PS-en futó hívás gond nélkül folytatódjon CS-en.
-
polonic
félisten
válasz
szabogabor10 #69826 üzenetére
Nem nyilatkozom ezzel kapcsolatban.
Úgyis kiderül, amikor ki kell derülnie. -
szabacsik
őstag
válasz
szabogabor10 #69603 üzenetére
Teko001, szabogabor10 : Nem terhelte az összeget kapnék sms-t az megjön hétvégén is ugye. Menet közben akartam bangood-on vásárolni azt se engedte. Ekkorra elgondolkoztam és rájöttem az online vásárlási limitem elérte a határt és ez volt itt is a baj. Mindenesetre köszönöm!
-
glaci
őstag
válasz
szabogabor10 #69603 üzenetére
Szerintem azt is csak hétfőn vagy kedden fogja látni a számlatörténetben, miután a Bank bekönyvelte a bankkártyás vásárlást.
Viszont ha emlékszik, hogy mennyi volt az egyenlege, akkor érdemes ránézni, mert az mindig a valós értéket mutatja, igy, ha az lecsökkent, akkor levonódott.
+ A Telekom nekem mindig küld e-mail értesítést, hogy sikeresen befizettem a számlámat. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
szabogabor10 #69571 üzenetére
Mert a 69546-ban nem csekk gyors befizetéséről volt szó?
OTP bejelentkeztető QR kódja meg persze, hogy csak smartbankkal működik -
n@p@lm
őstag
válasz
szabogabor10 #69549 üzenetére
CIB-nél vagyok ...sajna nem kódolok.
-
denis.p
tag
válasz
szabogabor10 #69495 üzenetére
Köszönöm a választ
-
bencus3
tag
válasz
szabogabor10 #68869 üzenetére
Sajnos nem tudom biztosra élőfizetéshez kaptam , és nem teszteltem még más kártyával...
akkor lehet megkérdezem a szolgáltatót... -
tothferenc
aktív tag
válasz
szabogabor10 #68675 üzenetére
Tudom, pont ez a lenyeg, hogy nalunk nem megy. Nyilvanvalo, hogy az pont nem erdekel, hogy a norvegoknal mukodik-e az app storban a paypal... 😀😎
-
tothferenc
aktív tag
válasz
szabogabor10 #68631 üzenetére
pl ebay támogatja a maestro kártyát. És a paypal is... Ezt kellene felfognia pl az Apple-nek is, meg a Google-nek is, és akkor mehetne mindkettő store-ban a PayPal.....
-
PainKiller13
őstag
válasz
szabogabor10 #68627 üzenetére
Érdekes, nekem is maestro van (sberbankos) és mindenhol elfogadták eddig (ahol megvan adva a maestro), már sokszor fizettem vele.
Látom sokan használják ezt a Nova launchert, minden telóra jó? P8-ra lehet megvenném.
-
válasz
szabogabor10 #68361 üzenetére
setving cell info -> freq band indicator
Vangelis; hibrid, azért ér sokat!
-
válasz
szabogabor10 #68352 üzenetére
a kiírt csatornákból látható, hogy nem csak egy, hanem kettő van jelen.
vwpolopg; szia, az e-pack feltétel; elektronikus számlafizetés (bankkártyás fizetés, Telekom Gyorsfizetés, átutalás, csoportos beszedési megbízás
ahogy előttem is írták, a bankkártyás fizetésre ráfogható az üzletes megoldás is, de a készpénzes nem okés. -
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #68221 üzenetére
jóváhagyás altt
még van remény!, hogy iszok pár sört..
Faxnak kellaz a nagy tepsi márt yrni se tudoq
-
válasz
szabogabor10 #67885 üzenetére
Jah...ki látta ezt ezen a képen....
-
válasz
szabogabor10 #67843 üzenetére
kérdés, hogy technikai oka volt, vagy csak az ügyintéző nem tudta az új módit - azt nem feltételezem, hogy bónuszos érdekeltség miatt próbálkozott be -, hiszen ha automatikusan ketyeg tovább a bővítő kikapcsolását követően a rendszerben a díjcsomagban alapban adott adatkeret, akkor a rendszer azt adott tekintetben is megfelelőnek kellene, hogy lássa.
az is lehet, hogy új még a dolog és idő kell a teljes összehangolásra, de biztos sokan örülnek majd annak, hogy nem kell külön visszakapcsolgat(tat)ni a díjcsomagban alapban adott adatkeretet a bővítő lemondása után, az ilyen duonet sim igénylési probléma - ha valósan technikai gond - meg megoldásra kerül, illetve biztos nem is annyira gyakori hibalehetőség, miszerint pont lemondott/felfüggesztett bővítővel kéri az előfizető. -
válasz
szabogabor10 #67834 üzenetére
jelen esetben jobban járnál az otp felülettel, úgy kevesebb a hibalehetőség, én is úgy fizettem most inkább, hiába vagyok más banknál - adott esetben nincs is jelentősége.
-
válasz
szabogabor10 #67833 üzenetére
Most nézem, a weboldal meg elfelejtette, hogy eddig mindig gyorsfizetéssel fizettem, és mindenáron át akar irányítani az OTP weboldalára, így meg nem merek próbálkozni. Kész röhej az egész hulladék rendszerük.
-
válasz
szabogabor10 #67612 üzenetére
én kiszúrok velük, átutalom a befizetendő összeget a my telekom és a telekom alkalmazás kihagyásával!
-
válasz
szabogabor10 #67467 üzenetére
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #67371 üzenetére
EU Plusz és Duonet SIM (590+500 havonta) megrendelése esetén:
A másik táblázatot kiegészítve 24 hó alatt összesen:Next XL: 598860+0
Next XL ATK: 542760+0
Next M ATK: 517620+26160 = 543780 (3GB csomag esetén:500820+26160=526980)Next XL-Next M ATK(3GB): 24 hónap alatt 71880 forint megtakarítás Next M esetén.
Next XL-Next M ATK(5GB): 24 hónap alatt 55080 forint megtakarítás Next M esetén.Next XL ATK-Next M ATK(3GB): 24 hónap alatt 15780 forint megtakarítás Next M esetén.
Next XL ATK-Next M ATK(5GB): 24 hónap alatt 1020 forint(havi 42.5 forint) veszteség Next M esetén.Tehát 1 eset van amikor megérheti a Next XL, a Next M-mel szemben, ha nem vagyunk jogosultak ATK-ra és kell a duonet és az EU Plusz és készüléket akarunk a szolgáltatótól.
(illetve ha az 5GB Next M ATK-t és a Next XL ATK-t vetjük össze, de ott ugye havi 42,5 forintért majdnem dupla adatot ad a Next M ATK) -
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #67367 üzenetére
Nézzük meg egy i6S 64GB esetén:
Next XL-lel: 119100(29990+19*4690)
Next XL ATK/Next M-mel:159000(29990+19*6790)
Next M ATK-val:198900(29990+19*8890)Next XL esetén:119100+24*19990=598860
Next M esetén: 159000+24*(14990+3290)=597720 (3GB csomaggal:580920)Next XL ATK esetén: 159000+24*15990=542760
Next M ATK esetén: 198900+24*(9990+3290)=517620 (3GB csomaggal: 50020)Ahogy látom sehol sem éri meg az XL csomag
Havi törlesztés esetén az első 19 hónap így néz ki:
Next XL: 24680
Next XL ATK: 22780
Next M: 25070 (3GB esetén: 24370)
Next M ATK: 22170 (3GB esetén: 21470)Látom, hogy 19 hónapig 390 forinttal többet kell fizetni, de összességében a 24 hó hűség alatt nem.
Ezek alapján nem tudom elfogadni az érvelésed, nem beszélve arról, hogy így 5,5 GB forgalom van Next M-hez, 3 GB csomaggal még jobban nyer a Next M -
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #67364 üzenetére
"Valaki" rebesgette a nyáron, hogy a 4G elindulással, meg hogy mindenkinek jár, őszre várható valami extra az adatforgalom tekintetében. Remélem az ő várakozásának lesz igaza.
A Domino Surf csomagot is felnyomhatnák legalább 300MB-ra a 150 helyett. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #67364 üzenetére
Next M+NetPlusz XXL így 10990+3290 és van belföldi korlátlan beszélgetés/SMS és 5.5GB net.
-
válasz
szabogabor10 #67172 üzenetére
ezen a környéken tegnap láttam először, hogy már csak híváskor ugrik le 3g-re, sms küldéskor és fogadáskor nem, a sebesség meg pláne feltűnt a korábbi 3g-hez képest, a szolgáltató irányába küldtem, rápöttyintettem a küldésre, aztán alig emeltem fel az ujjamat, már olvastam is a visszaigazolást a kézbesítésről - iphone 6s plus, de használom a *a# kódot, hogy kapjak értesítést -, direkt kipróbáltam utána 3g-n is, hátha nem jól viszonyítok, de igen, sokkal gyorsabb lte hálón.
túl nagy jelentősége nincs ugyan - a volte inkább nagy lépés lesz -, de jó látni, hogy haladnak a dologok. -
polonic
félisten
válasz
szabogabor10 #67060 üzenetére
Igen, van pár jó helyen.
De türelem, itthon is lesz a közeljövőben valahol.
-
polonic
félisten
válasz
szabogabor10 #67058 üzenetére
Nem indult el semmi.
Ezt csak úgy megosztottam. És az sem jelent semmit, hogy pont a Telekom topikban. -
Gigi01
őstag
válasz
szabogabor10 #66917 üzenetére
sms: Kedves Ügyfelünk!Tájékoztatjuk,hogy a Mobil TV szolgáltatást 2015.december 31.-ei hatállyal kivezetjük.Amennyiben okostelefonján szeretne a jövőben is tévézni,keresse fel weboldalunkat telekom.hu/tvgo,ahol részletes információt talál.
Én is,nincsen otthoni tv előfizetésem?!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #66715 üzenetére
Igen, ott voltam a környéken
Infoparkban van az egyik LTE+os cella szerintem.
Újbuda-központnál is van még LTE+. -
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #66686 üzenetére
PM ment!
(#66687) Ateszpapa
Ez szerintem annyit jelent, hogy a központi árukészleten már ott van, de futárnak még nem lett átadva, s nagy valószínűség szerint az már nem is lesz. -
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #66681 üzenetére
Új előfizetés? Meglévőre minőségi készülékcsere?
Utóbbinál:
Attól függ, hogy összeállítás alatt van-e, vagy számlázták-e már...Ha számlázták, akkor azt max központilag tudják sztornózni, ha nem, akkor kicsit egyszerűbb a történet.
Sok periódusa van egy ilyen folyamatnak, van ahol tudnak mit kezdeni vele, hogy te azt mondod, h. most azonnal akarod inkább, s van olyan, amikor már nem...
(#66682) Ateszpapa
Ha megérkezett, akkor már átvehető probléma mentesen. De figyeljetek oda, mert több üzletnek, mivel több helyen már szombaton is indul a leltár más lesz a nyitvatartási ideje.
Az alábbi Telekom saját üzletek szombaton már zárva lesznek:
Pécs Uránváros, Kaposvár Belváros, Siófok fő tér, Sopron Major köz, Veszprém belváros, Győr belváros, Nyíregyháza belváros, Eger, Szolnok Baross út, Szombathely Fő tér, Dunaújváros Dózsa György út, Europark
-
bobooo
addikt
válasz
szabogabor10 #66660 üzenetére
Nekem is 13.a és szintén 2.-án rendeltem...
De mostmár bese jön a Rendeléseim menüpont.. Komolytalan vicc az egész
(#66661) Ateszpapa: Twitterjük szerint Bp-n csak az Allee-ban lehet megvenni holnap. A többi vidéken. És ha a szállításokat tényleg elrakták 4nappal az ígérthez képest, akkor nem hiszem, hogy külön megkapta a Mammut üzlet a tiedet.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
szabogabor10 #66660 üzenetére
Huhh, én 6.án rendeltem.
Akkor lehet meg sem kapom holnap, mert dátumot sem írtak.
"A rendelésed előrendelt terméket tartalmaz, a termék beérkezésétől függően veheted át."
Emailben meg ezt írják: "Megrendeléséhez az előrendelt termékek megérkeztek."
És ott sincs dátum, mikor vehetem át, igaz én a Mammutba kértem személyes átvétellel, hűség hosszabbítással.
Na, ha holnap reggel jön email a GLS-től is, akkor jó lesz.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
szabogabor10 #66658 üzenetére
Mikor rendelted elő?
Házhoz szállítást kértél?nekem is jött email ma, hogy szállításra vár, de nem írnak időpontot emailben.
SZERK: Ha belépek a T oldalára, nekem csak ezt írja:" A rendelésed előrendelt terméket tartalmaz, a termék beérkezésétől függően veheted át."
Ott Neked 13? -
zuioch
aktív tag
válasz
szabogabor10 #66525 üzenetére
Értem. Köszönöm.
-
zuioch
aktív tag
válasz
szabogabor10 #66521 üzenetére
Készletértesítőt kértem ugyan, de attól tartok hogy ez a bevezető akciós ár 1-2 héten belül megszűnik, meg aztán nagyobb csomaghoz is kötik, és már hiába lesz, ha nem ennyiért.
Azt sehonnan nem lehet megtudakolni hogy meddig bevezető áras? -
hurenzon
senior tag
válasz
szabogabor10 #66508 üzenetére
Nekem mindig mindent felhoz. Igen rendesen kap penzt is. De az a par ezer ft nem oszt. Cserebe akkor jon es oda ahova mondom ha meg otthon vagyok felhozza a cuccot.
-
válasz
szabogabor10 #66506 üzenetére
A futár (nem telekomos) vitte már vissza azért a cuccot mert nem volt hajlandó feljönni az emeletre. És nem csak egyszer.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #66501 üzenetére
2, Ez tévhit. A futárnak is szigorúan ellenőriznie kell a SZIG-et, de 2-3 hónappal ezelőttig kicsit lazán fogták ezt... Ahogy én érzem: Eléggé rájuk lett pirítva, s azóta kétségbeesetten nézegetik.
Előfizetést csak az előfizető vehet át, tartozékot más is.
(#66500) tylerddd
1, Nem szoktak az iphone-re online akciózgatni. Szerintem ua. a konstrukció lesz az üzletekben isÉs ha az új almára részletfizetés lesz, akkor a régiekre vajh' milyen konstrukció?
Kb. másfél éve volt utoljára ilyen, hogy bármilyen konstrukcióban elvihető csúcs-aLma részletre
(#66502) vwpolopg
Hat hónapnak kell eltelnie, de a hetedik hónapban van a felülvizsgálat. Nyugi, ez nem a hónap első 1-2 napján történik...
nézzetek rá 1-2 hét múlva
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #66494 üzenetére
Ilyet még nem tudhatok
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #66473 üzenetére
Talán lehet kisebb áresés a jelenleg futó modellekre
-
PainKiller13
őstag
válasz
szabogabor10 #66470 üzenetére
Szerintem az ilyen cégeknek időleges szerződésük van a szállító céggel, pl megvan hogy havi 10 misiért szállítják a csomagjaikat, bármennyi is legyen.
-
válasz
szabogabor10 #66260 üzenetére
ma küldték nekem is.
találtam is olyan terméket, amire érdemes beváltani. -
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #66139 üzenetére
Gondolom azert nem ad, mert a telekom nem ad neki .
-
b.daniel
senior tag
válasz
szabogabor10 #66081 üzenetére
Maradhatsz a jelenlegiben, csak lejjebb nem válhatsz
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #66066 üzenetére
Paks - Szekszárd között Dunaszentgyörgyig térerő is alig van. Térképen meg 4G
-
apaszka
veterán
válasz
szabogabor10 #65566 üzenetére
Már nem ez a lényeg! Legalább elérhető!
Telenor,és a piros,,,nincs térerő,és akkor minek az LTE?
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
szabogabor10 #65381 üzenetére
és ha nem? arra gondolok, hogy be kell e mennem, hosszabítani, vagy azt majd jövőre a tarifahűség lejártakor kell? reménykedtem egyébként egy kedvezményes készülékcserében, én naív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged