- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz dedike #28373 üzenetére
Domino-sként, ha még aktuális.
Soulfly842
Domino-nál is van választott hívószám? Mert én csak arról tudok, hogy az előre összecsomagolt SIM csomagok közül lehet választani, ami az üzletben van (és akkor sem feltétlen az összesből).
No persze ha valaki annyira elvetemült, hogy vesz egy új előfizetést hűség nélkül (5000 Ft), amihez választott számot kér (6500 Ft) és utána egyből Domino-ra váltja (2700 Ft)...Wictor
Ha nem vagy platina, akkor egy futó részletfizetésed lehet új előfizetéshez (akár mobilinternethez is) és persze a részletfizetéses készülékváltás ezen felül van. Például ha a januári részletre vásárlásod készülékváltás volt, akkor egy új mobilinternet előfizetéshez vehetsz részletre.
A másik kérdést illetően akciós készüléket előfizetéssel 3 havonta lehet venni, de ha 2 hónap telt el, egyedi engedélyeztetés után lehet, hogy vásárolhatsz.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
djculture
félisten
válasz dedike #28279 üzenetére
Hát ja de közben meg pl a telenormál egy fokkal értelmesebb akciók is vannak.
Samsung Galaxy S Advance akart venni haver néztük t-mobil-t mozaik M 8600ft előfizetéssel 47k, ugyanez a telenornál Smarttarifa Extra 3 7790ft előfizetéssel 0ft.
Nem csak ennél van ez hanem elég sok telefonnál!
Úgy néz ki a telenornál megcsappanhatott az előfizetőszám mert betyár akciókat hirdettek.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz dedike #27764 üzenetére
akkor nem mindig azonos a mód - vagy esetemben tangliztak -, mert a futár külön hozta a szerződést és a telefont, ppp esetén pedig egyben volt csomagolva, a korábban leírt módon.
amennyiben a futár is a ppp módozatban leírt csomagban hozza, akkor annak sem írok alá úgy, hogy nem ismertem meg a szerződés...stb tartalmát, bármennyire is nem szeretik átadni addig, amíg nem írtam alá, mert úgy meg nem írok alá egy szerződést, hogy nem ismerem a tartalmát, de azt írják is az átvételin;
kijelentem, hogy az átvett dokumentumok (szerződések, nyilatkozatok, számlák) tartalmát megismertem és elfogadom, tudomásul veszem, hogy ezen bizonylat aláírása az átvett és tételesen felsorolt dokumentumok példányonkénti és egyesével történő aláírását helyettesíti, azzal minden tekintetben egyenértékű.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Vangelis
félisten
válasz dedike #27642 üzenetére
Akkor mutatok jobbat:
Nokia Lumia 820
1 év hűségnyilatkozattal az előfizetésre és a Mozaik XL díjcsomagra, új előfizetéssel.
Webshop ár:
118 032 Ft1 év hűségnyilatkozattal az előfizetésre és a Mozaik S díjcsomagra, új előfizetéssel.
Webshop ár:
131 472 FtNokia Lumia 920
1 év hűségnyilatkozattal az előfizetésre és a Mozaik XL díjcsomagra, új előfizetéssel.
Webshop ár:
64 432 Ft1 év hűségnyilatkozattal az előfizetésre és a Mozaik S díjcsomagra, új előfizetéssel.
Webshop ár:
77 872 FtMegmagyarázza valaki?
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
kenny123
addikt
válasz dedike #27433 üzenetére
Bocsi srácok, bejátszom a sötétet, mégegyszer.
Tehát ma aktiváltam a plusz 1gb-t, ami él 26-ig(1k huf). 26tól újraindul, az mégegyszer plusz ezer forint? Illetőleg a lemondás mennyibe fog kerülni?(-netroll, ugye. )
Mert általában elég az alap 1gb, csak most kellene majd.yo
-
legenda
válasz dedike #27395 üzenetére
nem is problémáznék, ha csak néhány elütés lenne, de ha 23 oldal van, és bőven a duplája elírás/hibás adat, közöttük olyanok is, amik a készülék specifikációjának főbb elemét képezik, akkor már bántó a dolog...
rendszertelen is a dolog, pedig összehasonlító táblázat címszóval szerepel a katalógusban, de így aztán mindenre jó, csak összehasonlításra nem, hiszen az egyik típusnál kiemelnek egy fontos tulajdonságot, de az újabb szériánál már nem - pedig tudja az is, sőt -, így aztán pont azokat vezetik meg, akik kevésbé értenek hozzá!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz dedike #27385 üzenetére
és peugeotmate; csak néhány elírás az összehasonlító táblázatban;
- az iphone 5 és 4s processzora (órajel) felcserélve
- az iphone 5 és 4s kijelzőjének a felbontása felcseréve
- az iphone 4s 32 gb verzió kihagyva, pedig nem csak 8, 16 és 64 gb verzió van
- a sony xperia z esetén a beszélgetési idő max. (perc) 11
- a sony xperia e esetén a beszélgetési idő max. (perc) 6.3
- a sony xperia tipo kijelzőjének a felbontása 320x48abba már nem is nagyon megyek bele, hogy a samsung galaxy young (gt-s6310) és a samsung galaxy
fame (gt-s6810) esetén milyen az a singe-core processzor, de ilyen elírások is vannak.
valahol kiemelik a full hd video rögzítést, máshol meg nem, pedig sok olyan telefon tudja, ahol nem írják, de igaz ez a mobil tv...stb szolgáltatásra is, így pedig nem sok értelme van az összehasonlításnak...nem írtam le minden hibát...
-
sifarr
senior tag
válasz dedike #27004 üzenetére
A Telenornál van. Persze az értelmét megkérdőjelezem, hiszen függő a készülék.
Minden elismerésem a tájékozottságod miatt.
Én közben megnéztem, a Tesconál is tényleg van. Ott még értem is.
A Telenornál is lehet értelme: szétválasztani a céges és a magán előfizetés forgalmát, ha mindkettő telenoros.
Csak a két sim-nek ha van egyáltalán értelme , éppen akkor van, ha a szolgáltató is kettő. -
club1
veterán
válasz dedike #26895 üzenetére
Csak neked, csak most elintézzük a 30.-át, hogy ne vegyék le neked február nem létező végén a lassítást...
Sőt 31.-ét, és akkor minden 31 napnál rövidebb hónapban felejtődik a dolog. A számlákat természetesen minden hónapban megkapod, csak hogy lásd a Telekom ügyfélközeli hozzáállását... -
1430
senior tag
válasz dedike #26781 üzenetére
Illetve költözz LTE lefedett területre.
Bár Chris azt mondta, hogy "2013 folyamán a lakosság közel 40 százaléka számára tesszük elérhetővé a mobilinternetezés új dimenzióját megnyitó 4G/LTE alapú szolgáltatást", szóval ha Ti nem mentek LTE területre, lehet az LTE terület jön hozzátok.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz dedike #25741 üzenetére
én egy szóval sem mondtam, hogy teljesen rendben vannak a függetlenítési árak, de ugye a szolgáltató nem feltétlenül a készülékek eladásából él, hanem inkább a szolgáltatások értékesítéséből, amin pedig kevés a nyereség, vagy másnak tesz/tenne vele szívességet, azzal ugye kevésbé szeretnek foglalkozni - és ez nem csak adott szolgáltatóra igaz...
raziel01; 1997 áprilisa óta nyomom ezzel a szolgáltatóval - illetve jogelődeivel -, több mint 20 mobilteelfont vettem már tűlük, mondhatni mindig a drágább kategóriából, és sosem okozott problémát függőn eladni, bár volt néhány olyan is, amit függetlenül adott a szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz dedike #25741 üzenetére
+ 1 szavazat
Nem tudom, hogy ez a lista mennyire fedi a valóságot, de ha igen, akkor magasan a T kéri a legtöbbet a sim lock feloldásért. -
1430
senior tag
válasz dedike #25677 üzenetére
Ezt ennyire direktben nem akartam írni, de igen.
Dákesz
Ugye Te sem gondoltad, hogy ez ilyen egyszerű!
Elég komoly algoritmusok vannak az előlegszámítás mögött.Breki
Mert ezt csak ügyintéző tudja beállítani.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
cris78
őstag
válasz dedike #25660 üzenetére
Még a nyáron mikor én is megoldást kerestem a go!net kiváltására bennem is felmerült ez a net&roll aranytárskártya, de akkor még nem így nézet ki a honlap és ott írta, hogy különáló sim kártyával jár. De ha számít akkor ott van, hogy mihez ajánlják és csak táblagép meg lap top van ott, okos telefon nincs ott.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
airmax_2.0
tag
-
1430
senior tag
válasz dedike #25643 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, mert elvileg csak annyi volt a kötbér, amennyivel olcsóbban kapta a készüléket (tehát ez akár pár ezer Ft-ból kijöhetne), de az Eht. változásokkal ezek oly módon változtak, hogy kvázi egybe kerültek a készülék és a készülék árkedvezményt biztosító tarifakötbérek, így félő, hogy a teljes kötbért ki kellene fizetnie.
vzsolti09
A választ nem tudom, de gondolom megoldható, hogy az új készülékből kivegyék a memóriakártyát, ha ragaszkodnak hozzá...''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
GLOCK34
aktív tag
válasz dedike #25584 üzenetére
Köszi!
A 32 kbit/s használható valamennyire böngészéshez? Igazából azt sem tudom mire elég 50 mb. Nekem korlátlan net van másik szolgáltatónál,adatforgalommal még soha nem foglalkoztam. A Like díjcsomagot párom használja kb. egy hete,szerintem még futja az 50-ből mert nem tűnik lassúnak a net.
Pár hozzászólással ezelőtt olvastam,hogy nem nehéz összehozni magas számlákat ha nem figyel az ember.
Ennél az adott csomagnál mivel lehet elszállni a beszélgetésből adódó percdíjakon kívül belföldi használat esetén? -
[CS]Blade2
addikt
válasz dedike #25422 üzenetére
Ha jól értem, akkor oda-vissza: aki hív, annak 106,8Ft aki fogadja 29,4Ft, díjcsomagtól függetlenül?
A My-T-ben látjuk, hogy a világjáró EU aktív.
(viszont ha kintről hívna (vagy akár fogadna) egy kinti mobilt, akkor is 106,8 és 29,4?)Mobilnethez:
"Az Ön Mozaik XS díjcsomagja 200 MB havi adatforgalmat tartalmaz."
Alatta az adatromaing-nél egyiknél sincs ott, hogy aktiválva lenne.Akkor 0,2519 Ft/1 kB -al ketyegne, ha nem tiltja le? Illetve akkor, mivel tudja addig letiltani, amíg kint van?
-
Vangelis
félisten
-
1430
senior tag
válasz dedike #25270 üzenetére
Éppen ez az, hogy ha valaki Domino számról vált előfizetésre, akkor lehet, hogy már az átváltáskor arany szinten van, vagy ha nem, akkor mivel a Kapcsolat Programban "folytatódik" az életútja, akár 1-2-3... hónapon belül arany lehet, és aranykártyásként már vehet készüléket. Ezzel szemben egy vadonat új előfizetés legkorábban a 8. hónapban léphet arany szintre, tehát előbb nem tud készüléket venni (ha a 8. hónapban nem lép arany szintre, akkor is vehet már készüléket, de nem olyan áron, és nem részletre).
kertsa
Ha működne is valami alternatív megoldás (pl. WS-on rendelsz új előfizetéses készüléket és a 70-es számot áthozod Domino-ra, aztán megszünteted és számcserélsz a 30-as előfizetésen a 70-esre), szerintem többet buknál jajta, mint amennyit nyersz a 10%-on. Vedd meg üzletben...[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Csaszykj
aktív tag
válasz dedike #25258 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszod.
A kíváncsiság hajtott, mert nem voltam ezzel tisztában én sem.
Nem árt tudni a mai kutya világban mik a helyzetállások.További kérdésem ez ügy kapcsán :
Jelenleg a T-Mobile küldi még a leveleket.
Kérdésem az lenne, hogy miután elküldi behajtócéghez a tartozást, és kijön a behajtó, akkor mit visz ?
Bejelentett lakcímen többen laknak, semmi sincs a tartozó nevén, csak oda van bejelentve. Mit visz ilyenkor a behajtó ?[ Szerkesztve ]
-
.bruszli.
senior tag
válasz dedike #24752 üzenetére
Leírtam a kiragadott rész után,hogy én mire használtam,és arra megfelelt. Nyilván nem youtube meg torrent kliens futott rajta folyamatosan...heves FB postolgatás mellett.
Amúgy én "sajnos" nem vehetem igénybe az 1 GB netbővítő opciót....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Soulfly842
addikt
válasz dedike #24658 üzenetére
tévedés. egy új domino sim 2-3 perc, de ez esetben kb 8-10 perc az átlag. sajnos kell egy kis idő amíg a háttérrendszerek szinkronizálnak.
erdoke
Mivel egy 'technológia váltás' történik az új SIM szükségszerű.
Az alapján amit írsz a másik kommentben lehet egy kisebb pil.-nyi hiba volt valamelyik rendszerrel.
-
legenda
válasz dedike #24345 üzenetére
nagyon elégedett vagyok vele, csak azért cserélném, mert nem szoktam ilyen sokáig használni egy típust, de jelenleg nincs olyan típus a szolgáltató kínálatában, amire örömmel cserélhetem...
amiket néztem/próbálgattam; az i5 nem kimondottan jött be, a wp8 érdekelne, specifikációban a lumia 920 tetszene - még a nagy méretet is elviselném, pedig nem szeretnék ekkora telefont -, de recseg-ropog - még egy újonnan kibontott darab is! -, a galaxy s3 nagy és nem tetszős kinézetű - pedig a 2 gigabyte ram verziós biztos harap -, illetve az xperia t gondolkodós még, de a fene tudja...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
thomeef
őstag
válasz dedike #24190 üzenetére
Ha ez lett volna az első.....a mai világban már örülni kell annak ha az ember a pénzéért azt kapja, amit ténylegesen vásárolni szeretett volna. Az meg vicc hogy valaki azért pénzt kap az ügyfélszolgálatnál hogy tájékozatlan, hozzá nem értő, hamis információkat szolgáltasson.
(#24195) kali Senki nem írta le hogy cserélnek, és mást sem. annyi tanácsot kaptam hogy egy próbát megér, megérte Nem is lézezik pontos tanács, mivel a T-mobilos dolgozók hangulatuktól függően szolgálják ki az ügyfeleket. Hol így, hol úgy. Az a szerencse hogy néha ki lehet fogni kedves embereket is, de ez ritka.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Vangelis
félisten
-
Regirck
senior tag
válasz dedike #24032 üzenetére
Mondjuk HTC Desire X-t szeretnék és Újpalotán lakom, ha bemegyek a Pólus Center T-Mobile boltba és ott nincs akkor nem segítenek benne, hogy melyik környező boltjukba menjek ahol van? Esetleg valaki tud olyan helyett ahol általában többet rendelnek (központ?) vagy valami hasonlót?
Köszönöm szépen a segítségeteket, eddig nagyon sokat segítettetek!
-
Regirck
senior tag
válasz dedike #24029 üzenetére
És ha bemegyek személyesen, hogy én ilyen telefont szeretnék, de nincs nekik. Akkor megtudják nézni, hogy hol van esetleg? Esetleg lehet kérni, hogy tegyék félre, ha lesz? Vagy azt megtudják mondani, hogy lesz-e egyáltalán és ha igen mikor?
(Ugye a Libribe ha nincs vagy elfogyott az a könyv amit szeretnél akkor megtudják nézni, hogy mondjuk az Árkádba van-e, plusz azt is, hogy mennyi van! Itt ilyen nincs?)
-
Regirck
senior tag
válasz dedike #24026 üzenetére
Az én esetemben a 10% azért nem játszik, mert még nincs előfizetésem ott?
Akkor nekem tökmindegy, besétálok az első boltba elmondom mit szeretnék és kész?
Interneten valahol meglehet nézni, hogy mely telefont hol tudják adni? Esetleg valaki tud valami nagyon-nagy T-Mobile-t ahol biztos van HTC Desire X esetleg Samsung Galaxy S Advance?
Ha aláírok 2 évet akkor 3200Ft helyett mennyit fogok fizetni? Mennyi kedvezményt adnak?
Melyiket érdemes megkötni, a tarifakötelezettséget (azaz 2 évig fix) vagy várható csökkenés?
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz dedike #23874 üzenetére
BAXA meg a valami.
Nekünk GPRS van csak .. mindhárom szolgáltatónál.
De nem is tudják mikor bővítenek
Nah ezzel nem lehet netezni.. de a levelet meg lehet kukkolni...
De már nagyon unalmas néha
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- League of Legends
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,
- Új, felbontott Patriot Viper Elite 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL36 RGB TUF Gaming XMP - 10 év gari!
- Lenovo Thinkpad W530, i7, 8 GB RAM, 128 GB SSD
- Spongebob Holdem Earbud Holder (11 cm)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- INGYEN FoxPost! Új G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Ripjaws M5 RGB White - 10 év gari!