- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
válasz
airmax_2.0 #26948 üzenetére
(közben lejárt a szerkesztésre adott idő bocs ...)
Szóval az on line ügyintézési felületen nem található a Go Net XL, így ott nem tudtam kipróbálni a váltást... -
cris78
őstag
válasz
airmax_2.0 #26063 üzenetére
Én azért szerencsésebb vagyok a go!net hűséggel. Nekem az M-re van hűségem, így kitudom használni az akciós havidíjakat. Bár nekem februárban fog lejárnia hűség. Én is próbálkoztam mindenféle váltással, de semmi nem jött össze. Jó látni, hogy nem csak én voltam az aki így belenyúlt.
-
airmax_2.0
tag
válasz
airmax_2.0 #26063 üzenetére
Ja és mégvalami...
Az sem esett volna rosszul, ha vásárláskor esetleg tájékoztattak, volna, hogy van jobb csomag is bővítő opciókkal...
Volt már rá példa, hhogy amikor egy még rosszabb csomagban voltam, és 17000 ft-os számlát mentem befizetni.. (mert akkora forgalmat csináltam) akkor ajánlották, hogy ez a másik csomag jobb lesz...
most nem kaptam ilyen támogatást...
De ennek is biztos Matolcsy az oka mert különadóztatja a céget, és kénytelenek kirúgni a hozzáértő, ezért drága alkalmazottakat, hogy némi profit maradjon... -
1430
senior tag
válasz
airmax_2.0 #25652 üzenetére
Nézd, túl sok lehetőséged nincs, mert a Go!Net L-t tartanod kell. Jó lenne ténylegesen látni a kötbéreket, mielőtt annak kifizetését tanácsolnám, ezért talán érdemes lenne betelefonálnod, mert nem tudom, egybe került e a készülékkötbérrel (még nem találkoztam Go!Net hűséges ügyféllel
). Ha egyben van, akkor ciki, mert a teljes készülékkedvezményt ki kell fizetni. Ha külön van, akkor még működhet a dolog, hogy kifizeted a Go!Net kötbért (szerintem ez 10 ezer Ft alatt lenne). Például a Mozaik tarifahűség egyben van a készülékkötbérrel, ezért ha valaki lejjebb vált, mint szabadna, akkor kövér csekkre számíthat.
#25655 Mozaik tarifahűséget csak készülékvásárláskor tudsz vállalni, tarifahűség cseréje pedig nem lehetséges.
Ha a kötbér nem járható út, akkor még mindig megteheted, hogy Mozaik XS-be váltasz, megtartod a Go!Net L-t és lesz kemény 700 MB-od 5200 Ft-ért, amiből 3200 lebeszélhető, de mint írtad, ha ezt nem beszéled le, az hosszú távon lenne pénzkidobás.
#25657 Ami az AT Net&Roll XS-t illeti, jól gondoltad, hogy ez egy társkártya konstrukció, külön SIM kártyán igényelhető. Vagyis cserélgethetnéd a SIM-et... Mondjuk ha olyan célokra használod a telefonod, amit írtál, lehet beruházhatnál egy tabletre.
Más adatcsomag nem jöhet szóba (pl. KapcsolatNet vagy Net&Roll opciók), mert a Go!Net L-nek aktívnak kell lennie, de egyszerre két adatcsomag meg nem lehet a hívószámodon.
Összefoglalva, ha otthon van vezetékes neted, akkor wifi-t neki! Ha nincs, akkor gondold át a fentebb leírtakat.zsoleer
Ez készülék törlesztőrészlet volt? (csak mert hó végéig annak van fizetési határideje)
Mert 30 napra korlátoznak, de ebben az esetben nem a 31-ig esedékes összeg volt a gond (nem onnan indult a 30 nap), hanem például a januárban kapott számla. A lényeg, hogy ha kimegy a figyelmeztetés, elindul a 30 nap, de hiába rendezed az elmaradást 30 napon belül, ha idő közben másik számla is lejár, tovább ketyeg a 30 nap. Tehát ha például 01.21-én figyelmeztettek az elmaradásról, akkor elindult a behajtási folyamat, de ha csak februárban fizetted be az elmaradt számlát (vagy addigra ért be az összeg), akkor nem állt le a folyamat, mert idő közben lejárt egy (vagy több) másik (törlesztőrészletes) számla is.
#25666 Viszont vigyázz ezekkel a korlátozásokkal, mert fél éven belül két ilyen elég az arany/platina szint megvonásához, és akkor 21 hónap hűség után sem vehetsz új készüléket.Dákesz
Meglévő ügyfélként, de új előfizetéssel vásárolsz készüléket? Mert akkor az előfizetői multadtól függ a dolog, de 50 Ft felett biztos nem (és 50 ezer Ft felett sem) kötelező előleget fizetni (tehát ez nincs összeghez kötve).
A közbér pedig benne van az ÁSZF-ben, illetve a rendelés közben is hivatkoznak rá: -
válasz
airmax_2.0 #25659 üzenetére
ha unalmas tv műsort néz a család akkor youtube videot nézek vagy újságot olvasok rajta... időnként a mozi trailereket az imdb-n... amit korábban nem tettem..
Nem lenne érdemesebb egy router az otthoni netre?
A honlap szerint meglévő előfizetéshez kérhető az AK N&R XS, míg az összes többi új SIM-mel.
A 1430-at nem hívtad?
-
cris78
őstag
válasz
Jó látni, hogy nem csak én voltam idióta, hogy a go!netr-re vállaltam hűséget
-
válasz
Aranykártyás vagy?
1.) Aranytráskártya Net&Roll XS Bár itt a meglévő havidíjas díjcsomagja mellé az is lehet, hogy csak elírás...
illetve
2.) Kapcsolat Net -
1430
senior tag
válasz
airmax_2.0 #25598 üzenetére
Go!Net hűség esetén sajnos nem válhatsz Net&Roll opcióra.
@dedike: kártyacsere Eco Mix-nél lenne.pepe091
Sajnos nem. Like > Like 300 járható, Like 300 > Like irány nem engedélyezett.Májküll
Jótállási jegy pótlására nincs lehetőség, de a vásárlási számla ellenében - legalábbis T-Mobile szervizen keresztül - lehet intézni garanciális javítást. -
válasz
airmax_2.0 #25598 üzenetére
Na azt nem tudom...
-
válasz
airmax_2.0 #25596 üzenetére
SIM cserével fog járni a dolog... csak személyesen....
-
válasz
airmax_2.0 #25591 üzenetére
Mozaik XS + Net&roll 1GB limitbővítő. Összesen 4200,- Ft/hó.
-
airmax_2.0
tag
válasz
airmax_2.0 #25591 üzenetére
Vagy mondjuk még abban is benne lennék, ha lenne egy GoNet XL 1GB forgalommal, mondjuk 3000-ért...
(a net&roll 3200-ért 2GB-t ad)
Nem tudom jól emlékszem-e, de mintha régebben lett volna nagyobb go net...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Hálózati / IP kamera
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest