- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz MaxxDamage #72859 üzenetére
Én is várom, hogy legyen valami korlátlan céges net a T-nél, jelenleg 7GB-os csomagom van, de elég necces minden hónap, melóba túl sok az üresjárat és nincs wifi Válthatnék 12-25GB-ra, de annyit már csak korlátlanra fizetnék (nem is értem hogyan lehet fél meg 1GB adatkerettel elleni egész hónapban ... )
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz MaxxDamage #72856 üzenetére
Van csak másik szolgáltatónál
-
wmati
addikt
válasz MaxxDamage #72856 üzenetére
Korlátlan éjszakai net opció áll leg közelebb ehhez.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz MaxxDamage #72854 üzenetére
Igen, ez kiegészítő opció meglévő adatcsomaghoz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz MaxxDamage #72344 üzenetére
Igen, az első 2 hónapban 4GB-ot adnak. Utána visszaáll 1-re.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
legenda
válasz MaxxDamage #72165 üzenetére
a céges passz összeolvadás tekintetében, olyanról nem tudok, a feltételek itt olvashatók; link
maummamut; elvileg (csak úgy) nem, a gyakorlatban kérdéses - mert volt már rá példa -, de írjatok meghatalmazást, az a biztos.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz MaxxDamage #72119 üzenetére
Megvan a partner3 (céges) díjcsomag és új sim kártya is.
Kérdésem az, hogy ha lemondom a régi előfizetésem akkor köddé válik a KAP (arany) kártya és a pontjaim is? (összevonva a céges és sima előfizetésem - otthoni előfizetések is lemondás alatt) segítséget előre köszönöm!L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz MaxxDamage #72117 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
4Grider
nagyúr
válasz MaxxDamage #72039 üzenetére
Céges csomagba csak a cég nevén szereplő előfizetés vihető be. Ha az átíratás ingyenes, akkor ingyen tudod bevinni a számodat.
-
4Grider
nagyúr
válasz MaxxDamage #72033 üzenetére
Ha nincs hűséged egy előfizetésre miért is nem tudsz váltani lefelé?
-
b.daniel
senior tag
válasz MaxxDamage #72033 üzenetére
Váltsd le Dominóra, aztán egy hónap múlva majd át tudod váltani a flottás cuccodba. Így megmarad a számod, lesz céges csomagod, csak el kell lenned dominoban egy kicsit. Sztem vállalható
-
4Grider
nagyúr
válasz MaxxDamage #72031 üzenetére
Ha felmondod az előfizetésed, veszíted a telefonszámod.
-
addikt
válasz MaxxDamage #71132 üzenetére
15.000,- magyar pénz/alkalom. Az akciós kedvezmény igénybevételén felül. 39. oldal
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz MaxxDamage #69702 üzenetére
szia,
az alábbi feltétel adott?
Az igénybevétel feltétele: aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi/időszakidíjas mobilinternet szolgáltatás megléte, ami lehet a havi díjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag, a hang díjcsomag mellé aktivált adatdíjcsomag/adatopció, illetve mobilinternet-csomag.
domino esetén csak a surf tartalmaz alapban bennefoglalt adatmennyiséget, domino 5 esetén külön aktiválni kell valamilyen adatcsomagot a tematikus opció alá.
-
legenda
válasz MaxxDamage #68044 üzenetére
nem, azt írja, hogy; Egyéb CMPS hiba
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #67854 üzenetére
+NETPLUSZL
1430ra
ez 1GB csomag.
Utolsó betűt ha kicseréled:
S- 200MB
M-500MB
XL- 3GB
XXL- 5GB -
ferob
őstag
válasz MaxxDamage #67177 üzenetére
Ha a Telekom weboldalán levő chat felületet szeretnéd használni, de nem akarsz az oldalon böngészni, hogy egyszer csak megjelenjen, akkor ezen a linken közvetlen tudsz beszélni valakivel.
Amíg nem jelenik meg, hogy a kapcsolat xy ügyintézővel létrejött, addig nem tudsz írni, ennek feltétele, hogy valamelyik ügyintéző online legyen.
-
válasz MaxxDamage #67041 üzenetére
A Telekom be******ja.....!
Felhívtam a 1430 és 1412--t is és egyiknél sem tudtam elérni azt, hogy ügyfélszolgálati munkatárssal beszéljek...vicc ez na!L
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #67037 üzenetére
Több, mint 225 beváltható pontod van?
Ha nem, akkor lehet ez az oka.
Ha igen, akkor sajnos nem úszod meg a 1430 hívását. -
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #67027 üzenetére
Szerintem a SIM kártyás alkalmazással, vagy a Telekom app-al sokkal jobban megoldható a mobil lottó, próbáld ki szerintem.
Én a sim kártyásat használom hosszabb ideje, nagyon bevált. -
Sanyaman
tag
válasz MaxxDamage #67025 üzenetére
Mióta? Szombaton még küldtem egyet. Mondjuk az Dominós számról volt.
-
ferob
őstag
válasz MaxxDamage #67023 üzenetére
Ennek így jónak kell lennie, mivel így a havi számla terhére csak akkor történik, ha már a többi nem érhető el.
-
ferob
őstag
válasz MaxxDamage #67018 üzenetére
A Telekom jelenleg nem nagyon létező Mobil Vásárlás belépés oldalán bejelentkezve tudod elérni a felületet, ami végre egy igen hosszú idő után képes megfelelően átirányítani, így a belépés most épp működik.
Bár az oldal nincs formázva, de a belépés szöveg melletti üres gomb megnyomásával be lehet jelentkezni.Az egyenleg beállítások menüpont alatt tudod beállítani a megfelelő sorrendet (M-com egyenleg, tehát az univerzális egyenleg, a beváltható Kapcsolat pontok vagy a havi számla terhére.)
Egyszerre csak egy állítható be, lényegében elsődlegesnek, de a megfelelő sorrend beállítása két lépésből így is megoldható.Maga a levonás ezen felállított sorrend szerint történik, ami nem befolyásolja a későbbiekben ezt a sorrendet, tehát ha a Kapcsolt pontok volt az elsődleges, de mivel üres volt az M-com egyenleg, ezért a havi számla terhére vonták a továbbit, akkor a sorrend változatlan marad, de amíg nem lesznek további pontjaid, addig automatikusan az első részben vagy egészében fedezetül szolgáló egyenleget fogja használni az előzőleg beállított szerint.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #67018 üzenetére
1430 felhívása s kérni állítsák be.
-
válasz MaxxDamage #67006 üzenetére
"Az KAP Pontjaim 1x beállítottam, hogy mobil lottó-totó esetén abból vonja, de utolsó esetben több volt a levonás mint az egyenleg maga és automatikusan átállt a számlán való összeg feltüntetésre. Ezt szeretném vissza állítani, de nem tudom hol is lehet és egy linket megköszönnék ahol ez beállítható."
---->>
Erre valaki tudna mondani megoldást?
UI:
Video Call Center már nem üzemel?L
-
legenda
válasz MaxxDamage #67002 üzenetére
200 MB adarforgalmam van a havi díjban - ez alapján gondoltam úgy, hogy olyan díjcsomagod van, amiben alapban adott az írt adatkeret, amihez az olcsóbb bővítők aktiválhatók, nem pedig a drágább adatcsomagok, de paletta 100 esetén valóban csak a netplusz s adott kedvezményes áron.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz MaxxDamage #66998 üzenetére
szia,
tudod bővíteni netplusz opciókkal; link, minél nagyobb adatkeret, annál jobb ár/érték arány.
amennyiben megfelelő a korlátlan böngészés és e-mail opcióban korlátozott tartalom;Böngészésnek interneten keresztül a böngésző program használatával web oldalak megtekintése, azaz a web szervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése minősül. Nem minősül böngészésnek a web oldalakon megjelenített vagy azokhoz kapcsolt egyéb formátumok és forgalmak, különösen online játékok, FTP, P2P file megosztás, hang és videó tartalmak letöltése vagy megtekintése. A http video, audio és egyéb (pl. beágyazott multimédiás) tartalmak nem részei az opciónak.
Az email küldés/fogadás tárgykörébe tartoznak a következő protokollok - POP3, POP3S, SMTP, SMTPS, IMAP, IMAPS - használó levelezőkliensek forgalma. Továbbá a tematikus csomagba tartoznak a különböző webes email kliensek használata, pl. Gmail.valamint adott forgalmak nagyobb adatmennyiséget jelentenek, mint a fent linkelt bővítők - azokból az általad választani szándékozott - adatkerete, úgy adott korlátlan tematikus opció jobban megérős lehet.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #44768 üzenetére
Igen, 1430on vagy online(címet sajnos nem tudom) be kell allitatni, hogy KAP pontok legyenek az alapertelmezett fizetési egysegek.
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44768 üzenetére
Tudja valaki hogyan lehet lemondani azt hogy a 1756 számról ne küldjenek állandóan SMS-t az ötös lottóról? Minden hónapban küldenek, holott soha nem volt Mobil Lottó használva az adott számmal...
-
veterán
válasz MaxxDamage #55167 üzenetére
A leépítések ékes hatása..
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #55054 üzenetére
Ők el tudják tüntetni.
Nem csak a behajtással foglalkoznak. Gondolom minden késedelmes fizetéssel.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #55052 üzenetére
behajtas@t-mobile.hu
Én nekik küldtem a csekket, ha valami gond volt.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #55045 üzenetére
Nekem általában aznap jelezték, hogy ok.
Pontosabban elküldtem elektronikusan és rácsörögtem a behajtási osztályra, hogy megkapták-e.
Megnézte. Mondta rendben! Az a biztos!Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #55043 üzenetére
e-mail nem jó?
-
Zoty4
őstag
válasz MaxxDamage #53272 üzenetére
Nem erted el azt a pontot ami a platinahoz szukseges. Bar semmi elonye sincs se a platinanak se az aranynak, szal teljesen feleslegesen aggodsz
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #51775 üzenetére
Ez a mobilvásárlás beálítások oldalon van, azt jelenti, hogy 900ft-ért lottóztál/parkoltál.
A havi számla kerete 20.000forint.
Mivel 900at elköltöttél, még 19100 forintért vásárolhatsz, utána nem engedi a rendszer, hogy ne csinálj százezres számlákat.
Nekem jelenleg 20.000ret ír ugyan itt, ugyhogy nyugi ez nem a havi számla. -
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #51770 üzenetére
Én nem csináltam neki semmit, mindig úgy volt, hogy ha volt pontom, akkor teljesen abból ment a lottó. Ha már elfogyott, akkor pénzből. Ha meg volt mondjuk 80 pont, akkor azt levonta 80 Ft értékben, és a maradékot tette rá a számlára.
-
w333
félisten
válasz MaxxDamage #51775 üzenetére
Ez a jelenlegi havi számlád ... (havi lezárásig még nőhet)
Miért mennyi szokott lenni
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Sofian
őstag
válasz MaxxDamage #51773 üzenetére
Be kell állítani hogy elsődlegesen a pontból vonja.. itt a kiindulási pont.. Kövesd a linket.
Itt pedig: Pontbeváltási beállításaidat a Mobil Vásárlás Önkiszolgáló Felületen tudod megváltoztatni
Ott beállítod és mennie kell.
-
válasz MaxxDamage #51770 üzenetére
Hát most próbálkozom, de a 1756 -ra elküldtem és jött az SMS ami: "Küldjön választ pl.OK a +36308100000-ra! Ár:225Ft Fiz.mód: Havi számla Termék: x lottó fogadás SzZrt."
Azt a Fiz.mód: Havi számla kéne átrakni t-pontokra... de hogyan ?
L
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #51762 üzenetére
A pontokkal lehet fizetni mobil lottót ha SMS-ben veszed, vagy a Telekom alkalmazással.
-
Kbali
nagyúr
válasz MaxxDamage #51762 üzenetére
Tartozékok, szolgáltatások ellenértéke, stb... A partner kedvezmények sem rosszak. Pl. Líra, állatkert
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #51759 üzenetére
Az arany/platina szint az utolsó 6 hónap pontjainak összegéből számítódik.
Az elkölthető pontok 6-24 hónap közti koruak. Ha nem használod fel 25 hónapos korában elvész...
Tehát amit el tudsz költeni már nem számít bele az arany/platina szint teljesítésébe mert már öreg pontok...Emelett idén új pontszámítás van. A SIM kora után nem jár pont de kevesebb ponttal lehetsz arany/platina.
A régi rendszer szerint x év után egy sim a kora miatt arany lett akkor is ha nem forgalmazott semmit.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #51666 üzenetére
Mert nem havidíja van, a havidíja díjmentes, azonban az eseti díja 195 ft...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #51658 üzenetére
napi 10MB napi 195 ft-ért? Az kb 5800ft, s ha túlléped nem forgalmazhatsz tovább csak további 195 ft-ért?
Szerintem nem éri meg... -
funk648
aktív tag
válasz MaxxDamage #51648 üzenetére
Kösz szépen!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #51649 üzenetére
igen, a Turbo 1G-t kiszámlázzák, azonban a net&Roll 1G időarányosan megy s a teljes adatot megkapod úgy tudom... Legközelebb az jobban megéri..
-
válasz MaxxDamage #51648 üzenetére
Érdekességképp, berendeltem a +1GB -ot és így a sebességre 150Mbps -t ír..
/ilyenkor ügye, ha berendelem, számláznak majd egyszeri 1.590HUF -ot hiába is mondanám le a "lejárati" idő előtt ? /L
[ Szerkesztve ]
-
Paloczi95
tag
válasz MaxxDamage #48872 üzenetére
Ezt a teljes árat ezt hol lehet megtudni, hogy mennyi? Nekem Mozaik XS-em van, amin pár napja (25-én) járt le a 2 év hűség. Terveztem váltást, de csak év végén, addig gondoltam marad a mostani. Ezek szerint nem, de a teljes ár hova van leírva?
-
A@ron
tag
válasz MaxxDamage #48749 üzenetére
Platinakártyára 20% kedvezmény megy az önrészből.
-
legenda
válasz MaxxDamage #48751 üzenetére
amennyiben nem javítható - vagy az nem éri meg számukra -, illetve sem új, sem pedig felújított formában nem tudnak hasonló paraméterekkel rendelkező típust adni, úgy más típusú készülékre cserélik a károsodott készülék aktuális akciós bruttó kiskereskedelmi árának* maximum 110%-ig terjedő értékben.
*kiskereskedelmi árlista; link
az aktuális készüléked ha nem látod a listában, akkor majd megadják, hogy annak mennyi volt adott szempontból az ára, hogy viszonyítani lehessen a 110%-ot.
részletek itt; linkRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Teko001
őstag
válasz MaxxDamage #48751 üzenetére
Igen, amíg az ár tartományba belefér
-
legenda
válasz MaxxDamage #48749 üzenetére
8. A Készüléket elsősorban típusazonos Készülékre cseréli a Szolgáltató. Amennyiben ilyen készülék nem áll rendelkezésre a fenti 4. pontban meghatározott 15 munkanapos kárrendezési határidőn belül, a Szolgáltató döntése alapján
a Szolgáltató a sérült Készülékhez hasonló paraméterekkel rendelkező felújított Készülékre cseréli a sérült Készüléket, vagy
a Biztosított legfeljebb a cserélendő Készülék Akciós Kiskereskedelmi Árlistában szereplő aktuális vagy utolsó (kikerülési) bruttó listaára 110%-ának megfelelő értékben hasonló paraméterekkel rendelkező új Készüléket választhat.
forrás; link[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz MaxxDamage #48181 üzenetére
Szerintem inkább a Sony software-esen buta. Gyártóoldali tiltás miatt nem működik, s nem pusztán a tvgo 'erőltetésén' múlik ez. A 'sony androidja' sokszor úgy érzem gyerekcipőben jár a konkurenciához képest.
-
A@ron
tag
válasz MaxxDamage #47880 üzenetére
igen, csapjad neki. Annyi, hogy nem lecserélés lesz, hanem hozzáadódik, így 1 GB+200 MB netet használhatsz majd. A fordulónap nem változik.
-
lord.lakli
őstag
válasz MaxxDamage #47880 üzenetére
Nem az LTE miatt fogy gyorsan a net, hanem mert használod
-
#TOTTI
őstag
válasz MaxxDamage #46413 üzenetére
107e volt a telefon, kezdő részletet nem fizettél, szóval 107e oszlik 24 felé? Azzal a dokumentummal nem mész semmire, ha nem tudod igazolni a befizetést, ami ha jól gondolom meg sem történt? Írd már le a történteket mert máskülönben nem tudok együtt érezni veled.
-
glaci
őstag
válasz MaxxDamage #46408 üzenetére
Mindenesetre akkor én nem a vásárláskor befizetett összeget firtatnám, hanem azt, hogy a fennmaradó hátralék -ot fizessem, és ne többet!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
addikt
-
glaci
őstag
válasz MaxxDamage #46397 üzenetére
Hát ez tényleg bonyolult!
Nekem itt valami nem stimmel!
Olyan nincs szerintem, hogy az önerőt megkapod, mint kedvezmény.
Az önerő az önerő, a kedvezmény meg kedvezmény.
A készülék meg annyi, amennyit odaírnak, hogy fizetendő!
Ha az önerő kedvezmény, akkor azt ki fizette be helyetted?Szerk.:
Mindenesetre én úgy sejtem, hogy azért akarják most kifizettetni Veled, mert nem fizette be senki Helyetted![ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz MaxxDamage #46380 üzenetére
Milyen módon fizetted be azt az önerőt?
Ha üzletben, akkor van bizonylatod is, mert mindig mindenről adnak!
Ha interneten a webáruházból bankkártyával, akkor pedig van bankszámla kivonatod, amit kiküld a bank, vagy kérhetsz tőlük, ha nem, ill. általában le is töltheted, ha webbankos vagy!
Pénzmozgásnak mindig van nyoma! Keresd meg! Bemutatod, aztán kész! Felesleges ezen ennyit szenvedni!
Ha nem akarod kétszer kifizetni, akkor ennyit Te is megtehetsz!
(Nem akarom védeni Őket, de tudjuk milyen a rendszerük! Segíts magadon! Kb. 5 perc, és perdöntő! Ennyi!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
zoetsa
tag
válasz MaxxDamage #46354 üzenetére
A Békéltetőben nagyon ügyesek és lelkesek, rólam sikeresen levakarták a upc-t A t sem lehet nehezebb
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #46360 üzenetére
Természetesen meg kell lennie a rendszerükben.
Az is tuti látszik, hogy ki és mikor törölte.A telekom rendszere elég jónak tűnik (szerencsére néha nem). Ha a telenornál kellene valamit előkeríteni az már nem biztos, hogy menne. (hoppáá... sorry! szolgáltató) Ott sok dolgot nem találnak, mintha egy tákolmány lenne.
Lényegtelen.
kaptál már valami hivatalos választ? Vagy még semmi... mert én azt megvárnám és aztán lépnék a következő szintre!
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46354 üzenetére
Én most már értem, hogy igazad van. Szerintem ezt így prezentálod a T-nek, ők is látják. Egyértelmű, pont a kezdőrészlet hiányzik. Ha nincs róla bizonylatod, az se gond, mivel rajta van a papíron amit letöltöttél.
Szerintem - nem vádaskodni akarok, csak ez a legegyszerűbb megoldás, ami eszembe jut - az ügyintéző rosszul rögzítette a vásárláskor, nincs berögzítve szerintem a kezdőrészlet."B" terv! Mondd, hogy küldöd Vangelist!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46340 üzenetére
Akkor viszont erős gyanú hogy igazad van!
Mellesleg a 98 akárhány ezer 24-gyel osztva nem is egész szám, nem valószínű hogy úgy kijönne.
Tényleg kb a kezdőrészlet nincs meg. Úgy van lepapírozva, mintha nulla befizetéssel hoztad volna el -
Beca1990
senior tag
válasz MaxxDamage #46338 üzenetére
nekem is ilyen papírom van tavaly előtt vettem Samu S3-at.
Az a kezdőrészletnek nevezett valami az a kedvezmény mértéke -
glaci
őstag
válasz MaxxDamage #46340 üzenetére
Akkor azt tényleg elb@xták!
A kezdőrészlet befizetéséről van bizonylatod?
Ha igen, akkor nem lehet sok vita![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46338 üzenetére
Mennyi a havi törlesztőd amúgy?
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46333 üzenetére
Már hogy a fenébe ne 98-at törlesztenél? 9k volt az önerőd, hitelt csak 98-ra kaptál, tehát azt törleszted. Egyszerűen érthetetlen, hogy mit nem értesz.
A 70k kötbér meg azért van, mert a teló teljes ára feltételezhetően 177k volt, te 107k-s vételáron vetted kedvezményesen mert vettél előfizetést (?), ezt a 107k-s kedvezményes vételárat úgy fizeted ki, hogy 9k önerő 98k hitel, amit törlesztesz. Ez szerintem tök egyértelmű, és nem értem mi a panaszod.Ha ki akarod fizetni a telefont,
- és felmondani az előfizetést, akkor a 98k törlesztő + 70k készülékkedvezmény fizetendő,
- és fenntartani az előfizetést, akkor 98k törlesztő fizetendő és megy tovább az előfizetés.Érted?
-
tomy86
addikt
válasz MaxxDamage #46333 üzenetére
Hol írják, hogy csak 98-at törlesztesz összesen (az a 107 ezerből fennmaradó rész)? 107 ezret törlesztesz (mivel ennyi a vételár), amiből 9-et kifizettél rögtön az első számlában, így maradt még 98 (ahogy a számlán is szerepel). De én feladom, mert szerintem nem fogom megérteni a probléma lényegét. Vagy nem akarod fizetni a részleteket? Mert akkor tényleg csak 98 ezret kell fizetned, valamint mellékesen a 70000-es kötbért és tied a telefon.
-
tomy86
addikt
válasz MaxxDamage #46330 üzenetére
Biztos én is rosszul értelmezek valamit, de szintén nem értem, hogy hol a probléma. Sehol nem írják, hogy kamatot kell fizetned. Az derül ki, hogy 24 hónapos hűség mellett vettél egy Xperia Z-t 24 havi részletre 107760 Forintért. Ebből rögtön kifizettél 9228 Forintot és a fennmaradó 98532-t az elkövetkezendő 23 hónap alatt törleszted.
" legyen a termék összege 98.532 HUF , nem peddig 107.760 HUF"
Miért lenne?? 9228 (kezdő részlet amit ez első számlában kifizettél) + 98532 (ami hátralékként szerepel, mivel ennyi van még vissza a teljes vételárból = 107760Ft (vételár)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46330 üzenetére
Nem részletre vetted akkor?
Befizetett 9k+ hátralék 98k, az 107...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46312 üzenetére
Akárhányszor nézem, én nem értem mi a probléma. 98k+9k=107k, és az van odaírva, hogy annyiért vetted a telefont. Vagy van valami előzménye a dolognak?
-
#TOTTI
őstag
válasz MaxxDamage #46312 üzenetére
Te mit tudsz szenvedni, fizesd ki a kötbért aztán mond fel a szolgáltatást, vagy használd! Véleményem szerint korrekt a Telekom, minden szolgáltató próbál ügyfeleket lekötni a 2016-os egységes EU szabályozásig, utána úgy is olcsó lesz a kommunikáció. Ha kell az okostelefon részletre viselni kell a terheit.
[ Szerkesztve ]
-
foxymaci
senior tag
válasz MaxxDamage #45763 üzenetére
Nekem nem inditottak ujra 3 éve amikor kicsereltek a vairy text 2-sem egy move by t-re.....azt mondta bent a ficko hogy ez a T-nel nem igy van.... Furcsallotam is
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Godimodi
tag
válasz MaxxDamage #45746 üzenetére
Értem,köszi szépen!
Láttam olyan talponállót ahol mobillal lehet fizetni a hamburgerért meg a hot dogért.Gondolom ugyanez a helyzet.Valahogy ki kell töltenem azt az űrt a számlámban -
bwin.party
aktív tag
válasz MaxxDamage #45709 üzenetére
Pannonhalma 2G terület volt, most sikerült a Telekomnak stabil 3G területre fejleszteniük. A térerő ikon igaz itt sincs tele, de legalább már javult a színvonal. A Bakony előtti részeket még mindig hanyagolják, de érezhető az LTE hiánya, mint a kábeles telefonvonal vagy az optikai hálózat megléte is nagyvárosainkhoz képest.
Amúgy adom a véleményed, mert az LTE szerintem is kiemelten fontos szerepkört tölt be a 21. században. Más kérdés az, hogy kinek milyen díjcsomagja van és milyen lehetőségekkel tud elérni bármilyen hálózatot. Majd akkor lesz érdemi javulás, amíg a garantált sebesség nem 0.0 Mbit/s lesz és az LTE-re a 4G képes eszközzel rendelkező előfizetőt bármilyen díjcsomaggal felengedik a hálózatra. Amíg itthon így viselkedik a Telekom, addig rohadjon meg!
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz MaxxDamage #45692 üzenetére
"Am. ha lemondom akkor az STB és modemet le kell adnom ?"
Igen, plusz a távirányító(ka)t. Kábelekhez, eredeti dobozhoz nem ragaszkodtak. -
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45692 üzenetére
Nekem ezt írja
Számlázott tételek 11.410,00
Hûségkedvezmények -2.000,00
T-Home kedvezmények -5.550,00Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
tomy86
addikt
válasz MaxxDamage #45682 üzenetére
Ez kimaradt az előző hozzászólásból. Jól mondták. Nekem is azt az összeget kellett végül kifizetnem, ami hűségkedvezményként szerepelt a számlán, a T-home kedvezményeket nem. Mivel utóbbit azért adják, mert több szolgáltatást veszel igénybe egyszerre és semmi köze a hűséghez.
(#45683) djculture: Nálam 14 ezres számla mellett (mert van még egy tripla előfizetésem a történtek ellenére) két tétel van a számlán kedvezményként. Hűségkedvezmény 3600 (ezt kell visszafizetni az igénybevett hónapokra) és T-Home kedvezmény címén 3750 Ft. Az utóbbinak semmi köze a hűséghez, így nem is kell visszafizetni.
Ígérem nem offolok tovább.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45682 üzenetére
Az nem kevés lóvé lenne úgy ha azt a különbözetet kellene fizetni. Nekem 13 ezerből lesz 5900 pedig csak dupla kedvezmény van
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz MaxxDamage #45678 üzenetére
-
sarkanyolo2
őstag
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45678 üzenetére
fingjuk nincs róla.... szerintem.
-
Hegyirabló
veterán
válasz MaxxDamage #45674 üzenetére
Én maradnék a UPC-nél (most az van), csak az új lakásban nincs.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #45526 üzenetére
Amellett, hogy irritál a hozzáállásod (unod a telót, nem tetszik, esetleges "összetörés" miatt hátha másik típusra cserélik, ill. korábbi eszmefuttatásod, hogy leesett és tört, ezért gariban csináltatni), emiatt fognak kib..ni egy idő után a normál felhasználókkal, mert az ilyen visszaélések miatt kezdenek el szőrözni majd mindenkivel.
Ha nem tetszik a teló, add el, vegyél másikat, de az ilyen lehúzós sztorik olyan szinten irritálnak hogy az nem igaz!A szolgáltató se hülye, egyszer-egyszer elnézi az ilyesmit, aztán változnak a szerződési feltételek, és a normál userek szívnak ezerrel. Köszönhetően a magadfajtáknak.
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #45523 üzenetére
Nem cserélik egyből. Először megnézik, hogy érdemes-e javítani. Nyilván ha darabokban van az egész, akkor nem kezdik javítgatni, de amíg olcsóbb javítani, mint egy újat adni, addig javítani fogják.
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45523 üzenetére
Van, hogy összetörik rendesen!
De mi a gond vele..
Mond el privátban!
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #45520 üzenetére
Arra jó a biztosítás, hogy ha összetörik, akkor csak az önrészt kell kifizetni ahhoz, hogy javítsák, vagy adjanak egy újat. De másik típusú készüléket csak akkor lehet kérni, ha már nem tudnak adni ugyanolyan típust.
-
raziel01
veterán
válasz MaxxDamage #45520 üzenetére
A biztosítás törésre való vagy beázásra.
Meg esetleg lopásra ha olyat kötsz. -
Beca1990
senior tag
válasz MaxxDamage #45518 üzenetére
akkor sem
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #45515 üzenetére
Nincs olyan, hogy nem tetszik.
Ha a szerviz azt mondja nem javítja, hanem cseréli, akkor tudod másikra cseréltetni, ha már nem forgalmazzák az adott típust. -
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45436 üzenetére
Lehetni lehet de szerintem ott sefogsz kapni pontos infót, csak személyesen
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45412 üzenetére
Hát igen akkoriban még nem volt az hogy lekorlátoznak és nem fizetsz többet..
Vangelis: Ja jöhet akció az ami ingyen van én pl drágább telót csak is függetlent vennék. Abba beleteszek egy osztrák kártyát 1000 percet telefonálhatok egy fillér nélkül itthonról is. Nem vagyok a magam ellensége.
Otthoni szolgáltatás az oké de nekem előfizetéses hazai mobile telefon az életbe nem kell, max ilyen bóvli valamik amit ha kivágok a kukába se lesz probléma.[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #45412 üzenetére
Én is sokszor reklamáltam jogosan, és az idők folyamán többször is kaptam tőlük ilyen-olyan " korrekciókat.
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45410 üzenetére
Hát meg is válaszoltad magadnak a kérdést, gondolom évek óta fizeted gond nélkül a t-home-os számlát.
Fizetési hajlandóság számít tapasztalatom szerint is.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45365 üzenetére
Akkorha lesz időm vissza olvasom
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45362 üzenetére
faxa....
Mi baja volt?Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45360 üzenetére
Szegény telefon...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Óra topik
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!