- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Bferibörs #88293 üzenetére
Az a legfontosabb, ahol te használod ott melyik milyen.
Én köszönöm egyenlőre a Telenor a hozzáállása miatt kerülöm.A Telekom is kap rendesen, ha hibázik(ami azért viszonylag sokszor előfordul az esetemben), de az ügyfélkezelés is egy fontos dolog, ebben is van különbség, nem is kicsi a Telekom javára, hogy csak egyet említsek:
Telenor volt, hogy félreszámlázott, 2500 helyett 22000 számlát küldött, a válasz: fizessük be, majd kivizsgálják és ha jogos jóváírják. Olyan lehetőség nincs, hogy csak a jogos
Telekom félreszámlázás is volt jópár: kiemeljük a számlát, ne fizessem be, majd ha megvan a kivizsgálás eredménye kitolják a korrigált összeg fizetési határidejét. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Bferibörs #88283 üzenetére
Bp. 3,2,1,11 kerületek, néha Budakalász, Szentendre, Pomáz, gyakran elmegy utazás közben a térerő, csak segélyhívás Telenor esetén.
3. kerület otthon, a lakásban gyakran csak segélyhívásra vált a 2 telenoros SIM, már 6-8 készülékben volt, tehát eszközhiba kizárt. Míg nekem is telenoros SIMem volt, jó volt arra felfigyelni, hogy mikor jön hívásértesítő.
Telenornak többször jelezve, szerintük minden rendben van, nem fejlesztenek semmit.Van rálátásom egy jelenleg Telenoros flottára:
Vállalati eszközpark, kb. 1000 mobilnetes SIM, gyakran megszakad hosszú percekre a kapcsolat a távfelügyelet alatt álló eszközökkel, mióta a Telenor nyerte meg a tendert. A munkavállalók(kb szintén 1000 hang SIM) is panaszkodnak, hogy gyakran nem tudják letölteni csak több próbálkozásból a munkalapokat, mivel nincs (4Gn) adatkapcsolat, várni kell percekig, újraindíts se segít...
Amíg Telekomos volt a rendszer nem voltak ilyen problémák, csak hát a pénz... Sajnos nem lehet mit kezdeni vele, mert a vállalt rendelkezésreállás megvan, alig várja mindenki, hogy leteljen a 3 éves szerződés, a felsővezetés az elején se akart hallani a szerződésbontásról.Elhiszem, hogy nem Bp-en jobb lehet a Telenor, csak azt nem tudom, ha Budapestet, ami üzletileg egy fontos terület szerintem így elhanyagolja, akkor vidékre akkora figyelmet fordít? Kicsit furcsa.
-
slice14
veterán
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #86857 üzenetére
ok, részemről is lezárva, de a 83638-at még idekopizom neked:
---
pl. ott hogy akármelyik régi csomag leírást nyitod meg az oldal alján, egyikben sincsenek ott a jelenleg érvényes kb. másfél eurocentes eu-n belüli hívásfogadási dijak roaming helyzetben, a 8 centes dijak van az utolsóban is, azaz 2013-as pdf-ben is.
Tehát a brit gigász Three nagy ívben tesz az új eu-s szabályokra a lezárt csomagjai esetében, sőt, -úgy tűnik- 2013 óta hozzá sem nyúlt azok ÁSZF-éhez, nem módosított az eu-s változások szerint. A 8 centes dij 5-szörösen haladja meg az eu által jelenleg engedélyezett maximális fogadási dijat.
Nagyon örülnék ha kötelező lenne a módosítás a lezárt csomagokra, de ez valószínűleg nincs igy, ha a Three ezt meg meri lépni.
Egyéni szolgáltatói döntés lesz szerintem, hogy pl. a lebeszélhető percek működnek-e majd roamingban vagy sem a lezárt csomagok esetében..
---és tényleg zárjuk le itt....
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #86855 üzenetére
idézd be konkrétan melyik mondatra gondolsz... papolni te papoltál, hogy kötelezettség így meg úgy... és a többi... nos ez nem lett igaz.. végig tévedtel, ez azóta kiderült már... most az akkori egyes mondataimba akarsz belekötni... én vállalom őket, ha te is elismered: tévedtél, s nem kicsit... én nem ragoztam volna most sem, ha goop kolléga nem hozza elő...
-
Vangelis
félisten
válasz
Bferibörs #85618 üzenetére
Most állnak át a korlátlan netre
De nem nagyon megy
Vagy a telekom is hónapokig dolgozik az új tarifákon. A telenor my tariff állítsd össze magadnak csomagot is jó sokára másolták le... mondjuk a telenor is feladta...
Ahh lesz itt még minden....
De egy igazán jó díjcsomag jöhetne már... valahonnan....
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #85525 üzenetére
a Telekom gyakorlata nem csak emiatt zűrös az adategyeztetés kapcsán sajnos
- homályban hagyja, hogy elindul egy szerződéskötés is az adategyeztetés sikere esetén úgy, hogy közben nem nyilatkoztat arról, hogy szerződést akarsz kötni, ez pl. totál szabálytalan, sérti a hírközlési törvényt is, (itt arra az esetre gondolok, amikor új névre kerül a kártya)... a Telenor behív szerződni ilyen esetben, s nem indul automatikus folyamat, azaz a Telenor pl. nem meri előfizető gyűjtésre használni törvényi kötelezettségét
-sehol nem irja le, hogy az eredeti elofizető hogyan érvényesítheti a jogait a kártyához, ha pl. nem akarja hogy máshoz kerüljön az adategyeztetes eredményeként, azaz nincs szabályozott folyamat, s igy az eredeti előfizető jogai is sérülnek...az ugyanis baromi kevés, hogy fizikailag már új embernél van a kártya
a Telekom gyakorlata sérti a versenyjogot, valamint az adatvédelmi és a hírközlési törvényt is
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #85392 üzenetére
.. és szinte biztosan június 15 után sem lesznek használhatóak eu-ban, ez is nagyon fontos tudnivaló... opció csak akkor használható, ha a leírásban szerepel a roaming-ban történő használhatóság, és ez a két domino opció (a Most és a Maraton) sem olyan a jun. 1-i Ászf alapján...
-
btudos
nagyúr
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #84854 üzenetére
ha valódi károd lenne belőle, a Telekom felelőssé tehető lenne egy honlapi hibáért is, ez sztem is igy van... de a konkrét esetben a honlapi hibák nem hiszem hogy tudnának valós, mérhető kárt okozni... vagy csak nagyon speciális esetben (az elmaradt, remélt haszon persze nem kár...)
-
Keem1
veterán
válasz
Bferibörs #84852 üzenetére
Nem akadékoskodásból, de pont hogy bárki bármit állíthat, írhat, mondhat, az ÁSZF az irányadó.Mivel semmi nem mehet az ÁSZF-fel szemben (max jogszabály, de az más kérdés, ha az ÁSZF jogszabályba ütközik).
Ismerős a "nem ismerete nem mentesít a..." szöveg? Sok helyen weboldalakon kint is van, hogy elírásból fakadó károkért nem vállalunk felelősséget. Csak a szerződés, ÁSZF, stb. miatt.#84854 Bferibörs nyilván, de szerintem erre is lenne válasza a T-nek (nem vagyok jogász).
De tényleg ne menjünk bele, ez szerintem meghaladná a topik feladatait. -
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #84590 üzenetére
szolgáltató nem fog ilyet kérni.. nem érdeke...de magánember sem sűrűn lapozgatja az eu-s jogszabályrendeleteket.. és a jogászok nyilván kielemezték ezt a vodafonnál is mielőtt meghozták a döntést a lezárt dijcsomagok kapcsán, erős a gyanúm hogy jogszerűen járnak el...
-
Bailey
senior tag
válasz
Bferibörs #84185 üzenetére
Lesz ebből sok probléma. Sokan vettek így sim kártyát, vagy mondjuk feltöltős telefont amit a régi kártyával használtak tovább, az újat meg vagy lebeszélték, vagy rögtön dobták a fiókba. És a többség csak a ténylegesen használt kártyákat fogja egyeztetni, nem is biztos hogy emlékezni fognak hogy van másik is. Aztán majd néznek hogy egy nap nem működik a telefonjuk pedig egyeztették. Ki találta ki ezt a baromságot?
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #83609 üzenetére
az ír példa is azt sejtette erősen, hogy régi, már lezárt csomagok esetén nem szabályoz az eu...örülök hogy végre lezárható a kérdés..ettől persze a szolgáltatók eltérhetnek a fogyasztó javára, de nem hiszem hogy nagyon fognak...üzletileg nem igazán lesz érdekük belepiszkálni a régi csomagokba
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #83599 üzenetére
olvass..olvass..olvass.....ír csomagról van szó..ír kártyáról....ír szolgáltatóról....ezért roaminghívás amiről beszéltem eddig Mo-ról Írországba....a roamingdijak európai drasztikus csökkenése ellenére ez a hívás brit Three-nél még mindig 1.19 euróba kerül percenként ebben a lezárt ír csomagban, tehát nem alakitotta át a Three a dijazást az eu-s szabályoknak megfelelően...ebből vontam le a következtetést, hogy valószínűleg az eu-s szabályozás az élő csomagokra vonatkozik csak...ez a gigacég nyilván elég jól ismeri a szabályozás részleteit
-
Genova1983
tag
válasz
Bferibörs #83218 üzenetére
Nekem 6 évig volt mobilnet előfizetésem a Telekomnál.Net n' Roll M,20GB 6990Ft,később bekapcsoltam hozzá a korlátlan böngészés opciót még 1800Ft-ért kb.
Ehez képest most a Telenornál a Home Net M-ért fizetek 4200Ft-ot havonta,(a 20%-on felül kaptam még 500Ft havidíj kedvezményt,mert telefonon kerestek meg az ajánlatukkal) amiért kapok 50GB adatot,alapból korlátlan böngészéssel.Plusz a vásárlási keretből tettem hozzá 100GB éjszakai adatot és egy 30 csatornás alap tv csomagot.
Sebességgel és a szolgáltatások minőségével egyenlőre nincs problémám,úgyhogy nem bánom a váltást. -
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #83216 üzenetére
azért "hurrogtak le" valójában mert stick-es csomagok árát hasonlitgattad a normál telefonos netes csomagok árához.. ami baromira nem fair... gyakorlatilag majdnem minden szolgáltató olcsóbban adja/adta ugyanis a stick-es csomagokat.. az a szerencse igazából, hogy nem korlátoz erre az eszközre a legtöbb szolgáltató... de akit érdekel majd visszaolvas, miért is "hurrogtak le" igazából... emellett a stick-es csomagod sebességre korlátozott és eu-ban sem használható
-
Atus85
aktív tag
válasz
Bferibörs #83118 üzenetére
Dominónál hol a legegyszerubb lekerdezni ingyenesen az egyenleget és a netes egyenleget ? *#102# - nél csak pénz egyenleget látom, a netet nem. Még csak az van rajta amit kaptam lehet azért nem látom. Szóval arra vagyok kíváncsi ha majd fel töltöm azt hol tudom megnézni. (netet)
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #83082 üzenetére
ha létezik Telekom-nál publikus, 8 gigás, 3240 ft-os választható díjcsomag akkor jelezd nekem is... ez valami lezárt csomag? havidijasrol beszélsz?
én mindenesetre csak a publikus csomagokat hasonlítgatom... itthon van talán 1-2 jobb is mint a telekomé, de pl Angliában a vodafonnál nem igazán, ha 10 gigát vagy hasonlót akarok -
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #83077 üzenetére
ha figyeled a trendet itthon és európában, ez csak idő kérdése..mármint a korlátlan, extrém fogysztók lekapcsolása..alig maradt ma már valódi korlátlan csomag európában..és ez a valódi 2017..az extrém fogyasztók nemcsak nálunk terhelik túl a hálózatot a többiek kárára, akik így alacsonyabb minőséget (sebességet) kapnak
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #83077 üzenetére
hivatalos csomagárakról beszélek, nem az ilyen-olyan akciós árakról, azok majd lesznek itt is nyilván előbb-utóbb:
next xl 6 gigával: 15 000 Ft körül van, a mostaniak nem jobbak? dehogynem...4500 -ért kaphatsz 10 gigát bármelyik csomag mellé kedvezményesen...de alapáron is csak 6000, angol vodafonnál ezt nem kapod meg angliában, kénytelen vagy nettó 38 fontot kiperkálni minimum havidijasban
http://shop.vodafone.co.uk/shop/pricePlans/plansHome.jsp?&planContractType=monthly
ezt az itthonit ráadásul teljesen használhatod roamingban is, angliában nem teheted meg csak erős korlátokkal
-
goop
őstag
válasz
Bferibörs #83000 üzenetére
Persze, a kiegészítő netekre, de megújuló is ennyi azt hiszem. Egyik ugye ciklus fordulónapig tart,(telenor hülyeség), másik pedig minden hónapban megújul. Van extra net is még olcsóbbért: Extra 1 GB 1013 Ft, Extra 4 GB 2046 Ft, Extra 10 GB 3336 Ft, hopsz ez utóbbi extranetek csak adat kártyákhoz.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
Bferibörs #82555 üzenetére
Koszonom
Mekkora talalmany lenne, ha az ember veletlen elteved kulfoldon, es a legalapvetobb megoldast bekapcsolna, egy navigaciot. De hat nem, ezt elore tudni kell,hogy elfogok tevedni,s elore jegyet kell vennem.
Szornyu tenyleg ez a lehuzas.
Hop, akkor a maratont a szamlan levo penzbol huzza le. Akkr meg kb igyis ugyis fel kell tolteni kb havi 5kval. -
madrac
senior tag
válasz
Bferibörs #82544 üzenetére
Ezek az új saját infrastruktúrájukon érvényes internet szolgáltatásuk díjai? Szerintem ez még nem az, illetve itt nincsenek is percdíjak... NMHH. Aktuális tervezett indulás időpontja: 2017.09.13. Addig kötve hiszem, hogy bejelentik az áraikat. Még nem történt semmi gyakorlatilag, de a többi szolgáltató máris be van ijedve.... Nem hiszem hogy ne lenne rá okuk, hisz az a legutolsó hogy a saját extra profitjukról lemondanak.
-
válasz
Bferibörs #82039 üzenetére
Ezzel kapcsolatban egy érdekes kérdés. Egy barátom felvetette, hogy a szolgáltatók lehet hogy prioritást adnak a speedtest forgalomnak, tehát elsőbbséget kaphat, hogy jobb eredmények szülessenek. Nem tudom, hogy ebben van-e valami. Mindenesetre elkezdtem figyelgetni, hogy ha speedtestelek, akkor nagyon jó netsebességet mérek, míg egy valós felhasználás esetén azzal a sebességgel, amit a speedtest mutat, a valós adatforgalmamnak sokkal gyorsabbnak kellene lennie. Biztos, hogy ebben a különbségben benne van az eltérő szerverek eltérő sebessége is, de a különbség tényleg számottevő szokott lenni. Nem tudom mi ebben az igazság, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Bferibörs #82059 üzenetére
Azért én nem jelenteném ki, hogy a Dominó Fix nem megy 4g-n csak ha az MMS be van kapcsolva!
Hauptmann Nyugodtan váltsd át Fixre az Appban, a Most megy vele, nem kell beállitani sem. A NetPlusz Aranyat nehogy lemondd, mert többet nem tudod megrendelni 548ft-ért.Alapnak a legjobb, és hozzá tudsz rakni Maratont és Turbo-t is, viszont mindig korlátlan marad. -
-
-
embe
nagyúr
válasz
Bferibörs #81938 üzenetére
Nekem így sikerült felvenni a Fixet a telekom fiókhoz:
"Nem a telekom fiókomhoz adtam az előfizetést......hanem az előfizetést adtam a telekom fiókhoz.
Vagyis bejelentkeztem a Dominó Fix telószámmal + Dominó jelszóval. És ezután megváltoztattam a bejelentkezési procedurát, hozzáadtam a számot a meglévő Telekom fiókhoz...
És lőn csoda.... így sikerült.
Ha erre gondoltál, vagyis ezt akartad mondani, akkor köszi hogy bedobtad ezt a kérdést!
Mert eddig úgy próbáltam, hogy előbb bejelentkeztem a telekomfiókba, majd ahhoz próbáltam adni a számot, így nem sikerült..... Bár a másik Dominó Fix számot meg pont ezzel a módszerrel adtam hozzá."Próbáld ki!
-
AliasB
senior tag
-
AliasB
senior tag
válasz
Bferibörs #81970 üzenetére
Üdv!
Fix extra?? Mitől extra?? Nekem simán Domino Fix.
A 4GB nekem is eltűnt a listából nem csak neked. A Most nekem tavaly óta aktív akkor január 31.ig jelezte, hogy aktív aztán hosszabbították a mostani dátumra de nem kellett újra aktiválnom. Lehet június 30.a előtt újra hosszabbítják valameddig ahogy előtte is.
Ja és a Maraton 4GBos net csak interneten belépve nem látszik. A telefonos alkalmazásba megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest