- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gedeon31 #36603 üzenetére
Most már teljesen mindegy alig látni csak azért zavaró hogy 250.000-res telefon és nem vesznek rá fáradtságot legalább valami bubisba tenni...Amúgy sem lehetett látni
borítékonzacskón át, meg nem azt néztem.Másik meg, hogy ma kaptam sms-t, hogy hozzák, közben pedig tegnap megkaptam a csomagot.
-
djculture
félisten
válasz
Gedeon31 #35702 üzenetére
Részemröl az az egy szerencséjük hogy volt ez a kuponos akció igy nem szrakodok pedig már megvan hova kell benyújtani és megvan a megfelelő
Űrlap a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló
többször módosított 1996. évi LVII. törvény 43/G. §-ának (1) bekezdése és 43/H. §-
ának (1) bekezdése szerinti bejelentés megtételéhez -
djculture
félisten
válasz
Gedeon31 #34293 üzenetére
Nekem le de én vagy 3 napja rendeltem, most az új kóddal csak annyit néztem meg hogy beraktam a kosárba beirtam a sms-ből a kódot és rányomva le is vonta szépen a cucc árát.
Frenky25 Nemtudom mitöl függ ez akkor, az biztos hogy én is megkaptam a cuccot meg más is. Most reggel kaptam egy másik kódot is a másik számomra azzal még csak a kosárig néztem , ugyanazt csinálja mint eddig szépen levonja. Vangelis mesterre várok hogy rendeljen ő jó ómen
-
-
D@ve89
tag
válasz
Gedeon31 #28504 üzenetére
Mivel a Vodafone-tól a fantasztikus tavaly tavaszi frekvenciatender után most vették el az akkor elnyert frekvenciáit (amire alapozva utóbbi években beruházott, és építette ki a 3G hálózatát), ezért a Vodát már nem hoznám fel példának, ugyanis ezzel a húzással kábé sehol sincsenek mostmár 3G-ben.
-
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Gedeon31 #23892 üzenetére
Múlt hét elején rendeltem hűséghosszabbításra egy iPhone 5-öst (előrendelésben). Leadás után tudtam módosítani a rendelés szállítási módját Pick Pack Pontra. Előtte nem engedte... Meglepetésemre kb. egy nap múlva kaptam a levelet, hogy készülék megérkezett, szállításra vár.
Szombaton pedig már mehettem is a készülékért. A webshopban pedig továbbra is előrendelést mutat - amit nem értek...A másik amit nem értek, hogy másoknál iPhone esetén kérnek mobilelőleget - tőlem miért nem kértek és hogy van ennek a megállapítása, hogy ki jogosult és ki nem?
Nem mintha baj lenne
-
Vangelis
félisten
válasz
Gedeon31 #23609 üzenetére
Még jó, hogy én sem vártam.
Lumia 800 is meglett feleségemnek 47ért
és öcsémnek is 10 e ft platina kedvezménnyel a Alcatel 995 ös. 16ezer volt Mozaik XS ben.Mindezt két hét alatt lezongorázták.
Így már van 3 előfizum náluk.. utolsó kettő 2 hét leforgása alatt.
Kösz T-mobil (remélem nem bánom meg!!!! )
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Gedeon31 #23298 üzenetére
Holnap HTC Windows Phone 8X, a többit még nem lehet kikövetkeztetni
-
válasz
Gedeon31 #21686 üzenetére
Valahogyan keress olyan helyet, ahol a 0-s gombot elfogadja. Ez nagyban függ a kiemeltségi szintedtől. (Platina esetén kb a 4. mondat....
(#21690) ablack:
A Kártyabirtokos Kapcsolat kártyához és annak felhasználásához fűződő joga akkor is megszűnik, ha a Kapcsolat kártya kibocsátása utáni 12. hónapban illetve azt követően 12 havonta esedékes feltételvizsgálat alkalmával az előző 6 naptári hónap során a T-Mobile előfizetői szerződéséhez vagy T-Home egyéni és Telekom üzleti előfizetéshez kapcsolódóan kibocsátott havi Kapcsolat pont értékeinek összege nem érte el a programszabályzat 1. számú mellékletében meghatározott mennyiséget.
Tehát szerintem ez azt jelenti, hogy 12 hónapig biztos a szint.
(#21691) Varszegig:
Fun-ba tudtommal minden további nélkül, Like-ba már csak úgy, ha előtte Dominora változtatod, majd azt váltod át Like-ra.
-
válasz
Gedeon31 #20740 üzenetére
Én egyszer cuppantam rá egy ilyen mobil előfizura. Pár óra alatt 1GB felett voltam, úgyhogy inkább leálltam vele.
Ha van önuralmad, akkor elég a 2GB, de abban nincs videózás, meg nagy képek nézegetése (pl. fényképezőgép tesztképek). Skype, és a webrádió is határeset. -
turbobusa
senior tag
válasz
Gedeon31 #19953 üzenetére
Üdv!
Ahogy nézem 600ft difivel jóval kevesebbet adnak, átfutottam a flottákon, de inkább maradok az ikon200-nál, hisz bőséges nagyon.
Meg most jut eszembe az összes csomagnak megemelték az árát az adó miatt, formanyomtatványon az ikon nem szerepelt, így továbbra is annyi lesz. Egy év után emeltek 700ft-ot rajta, idén nem volt semmi, remélem így marad, mert ez 6e is sok, tény hogy van minden de akkor is... -
1430
senior tag
válasz
Gedeon31 #19588 üzenetére
Vedd meg Eco XS-sel, és a vásárlást követő hónapban menj be üzletbe, és kérj díjcsomagváltást.>> helyesbítek: XS helyett Eco MIX-szelVagy első körben inkább próbáld meg azt, hogy megrendeled Eco MIX-szel, és mikor felhívnak a Házhozszállítástól, akkor jelezd, hogy inkább Fun társkártya díjcsomaggal kéred, de rendeléskor technikai okoból ezt nem tudtad kiválasztani. Ezt szoktuk csinálni akkor is, mikor valaki a Domino számát akarja Fun társkártyába árváltani neten, mert akkor a Domino számmal kell belépni, és nem tudsz társkártya díjcsomagot választani.
-
1430
senior tag
válasz
Gedeon31 #18275 üzenetére
Azt nem tudom, de a központi szervizbe kerülnek, szóval lehet, hogy szerviz csere telefonok lesznek vagy újracsomagolják és újraértékesítik... Gondolom attól is függ, hogy történt e értékcsökkenés (pl. fizikai sérülés).
Pug
Képzeld, tudok róla, de valami miatt a kötelező visszavétel folyamata mégis megszűnt év elején, ami engem is meglepett. 2 percre anno el is gondolkoztam rajta, hogy ezt leírjam e OFF-ba, mert tudtam, hogy majd jönnek olyanok, akik mindent jobban tudnak. -
djculture
félisten
válasz
Gedeon31 #17031 üzenetére
Csak neki a dominó 5 díjcsomag /amire manapság minden dominó simet beállítanak alapból/ nem lesz jó mert arra 195 Ft / 10 MB napinet van amit ha leforgalmaztál szintén kilövik a netet. /Ha elhasználta az aznapi 10 MB adatmennyiséget, erről SMS-t küldünk. További internetezésre válasz SMS küldésével van lehetőség./
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest