- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
btz
addikt
válasz
dptrsk #60890 üzenetére
Nekem most a Voda mobilnetjével van tapasztalatom. Olyan nincs is náluk hogy 3G. Edge van majdnem mindenhol, néha bejön a H+ felirat és ennyi. Pedig reklámozzák hogy 99%-os lefedetség.
A Telekommal ugyan azokon a helyeken ahol a Vodával csak Edge van bejön néha a 3G-is és H+ is sokkal több helyen volt a Telekommal. -
válasz
dptrsk #60893 üzenetére
Bocs elkeveredtem, nem telekomon belüliről volt szó?
Na az ami kzp is betett. Domino esetén miért kérnek érte pénzt hálón belül? Tulajdonképpen annyi történik, hogy az egyik telefon indít egy kérést a központnak, hogy ez a szám visszavonásig a másik simen csörögjön ki. Ennek kb nulla lehet a valós költsége.
Ja hálón kívülre aláírom, oké.
-
btz
addikt
válasz
dptrsk #60883 üzenetére
Nem a szolgáltatás a semmi, hanem a nemlétező költségeik fogyasztóra való terhelése. Ebből az árból az jön le hogy nekik hatalmas költségük van emiatt az átirányítás miatt, pedig mint írták 1 ft az átkapcsolás. Szóval semmit nem hárítanak át csak a szívfájdalmukat hogy a másik szolgáltatóra merek átirányítani. Ennek fényében a 13 és 24 forintos díjtételek árösszetétele is elég furcsa extraprofit szedést feltételez.
Jó nem kötelező használni, de ha valakinek vész esetén (pl csak voda függő tartalék telefont tud beszerezni mert a másik elromlott így a régi simjét nem tudja használni) csak ez a lehetősége marad azt jól lehúzzák. -
btz
addikt
válasz
dptrsk #60879 üzenetére
Közben már megnéztem az adott oldalt, le is kapcsoltam rögtön. Ez tök gáz hogy ilyen dologért akár 67 forintot is fizetni kell percenként. Még ha 20 ft lenne hívásonként ám legyen, de 67 percenként? Ez nagyon kiugró összeg. Jó, a konkurencia kártyájára de akkor is milyen már? Használja ezt ennyiért valaki?
-
marositech
senior tag
válasz
dptrsk #60772 üzenetére
Nincs, a legolcsóbb 9990 forinttól van.
Én már nem írom meg nekik a panaszt, inkább viszem a családom...
Bosszantó, hogy 2008 óta próbálom a családomra építeni a iTelefon által nyújtott szolgáltatást azzal a szolgáltatóval. És most ezt cseszhetem...Kali: Köszönöm az infót.
Most már csak egy kérdésem van: a siketeknek és a vakoknak szánt díjcsomag. A hello hang+adat és sms+adat csomagban van 1 GB net. A listában amit linkeltél nem szerepel benne, hogy engedélyezve van-e a voip szolgáltatás. Felhívtam a központot, némi hezitálás után rávágták, hogy abban nincs voip korlátozás. Mennyire megbízható az álláspontjuk? -
válasz
dptrsk #60772 üzenetére
a next m díjcsomagot látom legolcsóbban, ahol alapban engedélyezett, olyat szabályozásról viszont nem tudok, hogy egy díjcsomag kivezetésekor minden tekintetben azonosat kell biztosítani, ahogy a készülék rendeltetésszerű használatához sem tartozik hozzá az, amit a szolgáltatás tekintetben a díjcsomag milyensége határoz meg.
-
-
btz
addikt
válasz
dptrsk #60669 üzenetére
Nem tudom milyen minőségű filmek vannak a TV GO-n én még egyszer sem néztem de abból indultam ki hogy 4G-n ál neki az ilyeneknek az ember azaz 20-30 megabitre néha azért felmegy, a steram minősége pedig igazodhat a sávszélhez mert minőségi beállítás nem tudom hogy van e rajta, tehát azért írtam én is 2-16 GB-t 1,5 órás filmel bárnikor ellőhet, gondolom azért HD tartalom is van rendesen nem 640*480-ban 1frame/seccel nyomják azért ott a tartalmakat hogy 700 megából kijöjjön.
(#60667) Noá  Van mobilnet opció rá, hogy ne számoljon fel adatforgalmat utána. Valami Média opció a neve, nézz utánna a net bővítéseknél lesz valahol.
-
asturel
őstag
válasz
dptrsk #60610 üzenetére
Köszi, akkor jól gondoltam, hogy valszeg emiatt nincs. Az lehetséges, hogy régen a 'kötelező' mobilnet a havidíjból pörgött, most viszont már van hasonló mennyiség prepaidként? 1430-ra 'G'-t küldve már azt kapom, hogy felhasználható adatmennyiség, nem rég viszont még 'felhasznált adatmennyiség' volt. Azt lehet tudni, hogy miért tűntek el a kisebb opcionálisan külön rendelhető prepaid mobilnet csomagok (legkisebb 7GB)?
-
-
-
-
Laca1212
őstag
válasz
dptrsk #60105 üzenetére
Köszi!
Ma megérdeklődtem T telefonos ügyfélszolin is a biztonság kedvéért.
Készséges volt az ügyintéző és azt mondta, így működik ahogy Te is írtad.
My Telekomban is átállíthatom magamnak és nincs kötbér, nincs hűség hosszabbodás, semmi.
Azt hiszem akkor megyek Move XS-be és egy NetPlusz XL-t veszek hozzá. Így a jelenlegi 6980,- helyett amiben 1.5 GB net van, fizetek 4580,- at(áremelés után számolva) 3 GB nettel. Szerintem jó lesz.Aztán ha lejár aug 19-én a hűség, akkor ráérek gondolkozni hogy legyen tovább.
Köszi a korrekt infót még egyszer!
-
enginev3.0
félisten
válasz
dptrsk #60191 üzenetére
Így már értem, azért nem volt érthető, mert az én esetemben nem írok alá még egy évet, mert ez olyan lenne mintha nem 23 hónap lenne hátra, hanem 23hónap+1év, hanem szimplán 1 évig kapok 1000ft kedvezményt, ami már jól hangzik, spórol az ember egy év alatt 12ezer forintot, aztán minden megy tovább
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #60182 üzenetére
Egyszer volt egy cégvezető, aki bejött ügyfélként és kicsit zavartan elmesélte, hogy a százezres számláját úgy fizette be, hogy az ATM-en csinált 10 db 10 ezres feltöltést (ezt le sem beszélhette, mivel havidíjasnál maximum mobilvásárlás univ. egyenleg terhére leforgalmazható). Akkoriban az értékesítési támogatási csoport vezetőjével egyeztettem erről.
Szabályozásokban benne van, hogy ez semmilyen formában nem igényelhető vissza. Rengeteg jogszabálybeli sajátosság kapcsolódik hozzá. S mivel ez egy speciális egyenleg, amiről eltérő adókulcsokkal használható fel a rajta lévő egyenleg ezért van valami egyedi oka, hogy ez a tranzakció nem kivitelezhető.
NMHH-hoz szerintem ezzel hiába mennél. Maximum áttölteni lehet másik számra.
-
Sayuar
senior tag
válasz
dptrsk #60175 üzenetére
Amikor a telenor bevezette a kapcsolási díjat én is vissza akartam kérni az egyenlegemen szereplő pénzt, de elhajottak azzal, hogy nem lehetséges, beszéljem le. Hiába mondtam, hogy amikor töltöttem más feltétel volt, és az új feltétel mellett nem is töltöttem volna. Kértem, hogy akkor a következő töltésig maradjon minden a régi... Hajthatatlanok voltak. Ezért vettem egy pályamatricát...
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #60175 üzenetére
Az ún. online feltöltés univerzális egyenlegre történik. Ez nem olyan, mint egy túlfizetés a folyószámládon. Szemben az utóbbival ennek a visszautalása/kifizetése nem kivitelezhető. Erre nincs lehetőség. Maximum áttölteni tudod másik dominós számra a megfelelő címletek szerint.
-
-
-
Zoty4
őstag
válasz
dptrsk #60141 üzenetére
koszi, most latom van 2500 ftos feltoltesi lehetoseg is 366 napra, ez kell nekem
Meg se lehet a honlapon, a telekomos honlapra azt irja 2500al is lehet aztan amikor tovabblepek 3500mar es valaszthatok bonuszok kozott, de nekem azok nem kellenek
Esetleg masik kerdesmre is tudnal valaszolni?
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
dptrsk #60126 üzenetére
Nincs hűségem egyáltalán és arany jogosultságú vagyok. Egy évet végülis ki lehetne bírni, de a havi ezres kedvezmény nem mindegy. Sajnos még mindig nem találok jobb alternatívát. Ez 12 hónap csomaghűség és ennyi? Tehát nincs mondjuk ezen felül 24 hónap hűség az előfizura?
Köszi!
-
ferob
őstag
válasz
dptrsk #60019 üzenetére
Beszéltél velük és megerősítettek mindenben?
Mivel én az előbb beszéltem illetékes emberrel és ezt mondta, amit írtam, így gondolom nem ő tudja rosszul, valamint amit említettem, hogy még nem lehet megcsinálni, mert a rendszer kötbért fog kiszámolni, így én inkább nem erőltetném, mivel nincs szükségem arra, hogy egyszer csak meglássam a szép összeget, így meg is egyeztünk, hogy visszahív jövőhéten, ha már meg lehet csinálni a váltást és engedi a rendszer megfelelően.
Teljesen normálisan elmondta, hogy így is bele tudná erőltetni a rendszerbe, de a kötbért akkor is kiszámolná és utána nekem kéne telefonálgatni, hogy ezt vonják vissza. -
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #59819 üzenetére
Az csak a meglévő ÁSZF változásokra, meglévő szolgáltatás paraméter-változásokra vonatkozik. De ha új tartalmi elemekkel bővül, új kiegészítő szolgáltatásokkal akkor azt nem köteles hamarabb közölni. Ezek kezdetben promóciósan indulnak, s csak később kerülnek be állandó tartalmi elemként az ÁSZF-be.
Pontos rögös útvesztőit nem tudom, de biztos, hogy körül van ez bástyázva jogi s minden egyéb szempontból.
Ez általános gyakorlat. A voda Red EU-ja, sem jelent meg hamarabb ÁSZF változásokban szerintem.
(#59820) kelekyle
Az ÁSZF változás igen, de maga az új lényegi tartalmi elem, amire szabogabor10 vár az nem. Az 05.01-től.
Azért nem lehet/lesz az olyan rossz -
-
Teko001
őstag
válasz
dptrsk #59698 üzenetére
Be lehet állíttatni limitet, hogy x ft alatt ne küldjön. A tranzakciós díj-at meg elég nehéz elkerülni, az a költség valahol jelentkezni fog. epacknál is kártyával fizetsz, postához felveszel pénzt, stb... Onnantól meg mindegy, hogy 1000ft-nak fizeted az 1%-át (fogalmam nincs épp mennyi), vagy 10*100ft-nak az 1%-át.
-
erdoke
titán
válasz
dptrsk #59596 üzenetére
Átdob egy másik beléptető oldalra. A jelszóemlékeztetőt nem kapom meg, bár teljesen biztos vagyok benne, mit adtam meg tegnap.
Szerk: Erősködtem, hogy nem kaptam jelszó emlékeztetőt, erre második nekifutásra küldött. Viszont be nem enged lépni vele több kísérlet után sem, visszadob az üres beléptető oldalra.
A változatosság kedvéért egy ilyet is kaptam:
A FELHASZNÁLÓ FEL VAN FÜGGESZTVE
ENVIRONMENT: PRD
ERROR ID: 180970
sessionid: -
kelekyle
őstag
válasz
dptrsk #59535 üzenetére
A többség eljut
Csak azt értsétek meg, hogy ez egy nagyon nagy komplex rendszer... weboldalt bárki összedob és menedzseli aztán egy hibát fél óra alatt javít. .. csak, hogy itt rengeteg adatnázissal és belső rendszerrel kell együtt működnie a frontendnek.
Tudnak kb. az összes hibáról de nem 5perc javítani. -
válasz
dptrsk #59508 üzenetére
Különböző előfizetők nevei alatt van (magán és céges számok). Eszem ágában nincs most elkezdeni ezzel játszogatni.
Én elhiszem, hogy ők ezt remekül kitalálták, hogy majd odaül az ember, elkezd gépészkedni, hogy nekik kevesebb melójuk legyen, de sokan nem fogják ezt megtenni, így szerintem csak feleslegesen sok melót vettek a nyakukba. De hát ez nem baj, legalább lesz felvétel a telefonos operátorok között.
Semmilyen fiókot nem csinálok, be volt regisztrálva mindegyik Online ügyintézésre, működött. Ne csináljanak nekem szabadidős programot, hogy fiókozgassak. Majd kapkodják a telefont az ügyfélszolgálaton.
-
válasz
dptrsk #59459 üzenetére
Nálam is hol karbantartás, hol a kapcsolat nem megbízható. (Ez az új biztonsági szoftverem dolgai alapján jelentheti simán csak azt, hogy a tanúsítványával van valami nyűgje. De szinte minden tanúsítványra köhög a progim, mindent a biztonságos böngészőben akar, ami ilyesmi, úgyhogy erre azért olyan nagyon nem adok.)
-
motoflug
őstag
válasz
dptrsk #59104 üzenetére
2013. szeptemberében vásároltunk készüléket, ezzel 2 éves hűséget vállalva, viszont most azt írja nekem az online felület, hogy júniusban már vásárolhatnék kedvezményes készüléket.
A csomagok közül nekem a hello holnap! hang&adat nyerte el tetszésem. Van valami oka,hogy ezt nem promózzák? Kb. ugyanaz,mint a Like 300,csak több nettel. -
vwpolopg
őstag
válasz
dptrsk #54747 üzenetére
Sziasztok! Biztosítással kapcsolatban kérdeznék, ami az általam válaszolt hsz.-ben található infó, az aktuális még? történetesen:
Ha már nem kapható megnézik a legutolsó árát és a jelenlegi kínálatból választhatsz hasonló áron(kisker árat néznek, nem azt amennyiért te vetted). Ha jól tudom +-10% lehet összegben az új készülék.
Ha ez még mindig így van, a kérdésem az lenne, hogy ha én a webshopból rendeltem a telefont 30% kedvezménnyel, akkor is a legutolsó listaárat nézik és nem azt ami a számlámon szerepel? Vagy, hogy megy ez? És miért csak 10%-kal lehet eltérni ha kifizetem a különbözetet?
-
varsam
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest