- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
icecave #64706 üzenetére
Szia(sztok)!
Korlátozott sávszél mellett, ha korlátlan Spotify-od van, akkor ki kell kapcsolni minden háttér adatkommunikációt.
- Állítsd be, hogy csak Wi-fi mellett keressen frissítéseket,
- Kapcsold ki a szinkronizálást,
- egyéb forgalmat bonyolító alkalmazásokat lődd ki a háttérből!(#64713) fattyu666
Vásárold meg elsőként az előfizetést Move XS díjcsomaggal, csak az előfizetésre vállalt hűségidővel.
Rá 30 nappal átválthatod 3 GB-s mobilnetre.
Bizonyos kitételek mellett esetleg normál mobilnetre csak hűségidő hosszabbítással vásárolható mobiltelefon.
(#64716) szabogabor10
Sajnos nekem az iPhone-okkal elég rosszak a tapasztalataim.
Sok esetben a hálózati problémáit (Nincs mobilnet, nem csatlakozik fel a hálóra, stb) csak a kártyacsere vágja helyre.Általánosságban természetesen nem beszélek, csak a saját szubjektív tapasztalataim alapján, de más készülékeknél nem szokott ennyi probléma lenni etekintetben.
Ma viszont én is tanultam valamit:
"iPhone-on az EU internetet mindenképp ki kell kapcsolnod, különben nem lesz neted (átállítja az APN-t "euinternet"-re). Ez az opció arra (lenne) való, hogy csak akkor legyen neted, ha te külföldi szolgáltatónál külön kötsz egy alternatív roaming szerződést. Viszont nagyon kevés olyan szolgáltató van a világon, ahol lehet ilyent kötni."Ezt nem tudtam, köszönöm!
(#64631) americanidiot
Az nem lehet, hogy csak az előfizetésre vállalt hűségidőd volt csak és a díjcsomagra (díjcsomagértékre) külön nem?
Ha van aktív részletfizetésed, akkor esetleg a részletfizetés mellékletében látszik a készüléktörlesztőhöz kapcsolódó kedvezménykódból. (akcio24 r, upg24_2_R - csak az előfizetésre vállalt hűség, DF1 Akc.., DF1 UPG24 R... tarifahűség ez esetben)Ha volt tarifahűség, akkor 'ne aggódj', ki lesz terhelve!
(#64678) cris78
A teszt kártyánál a neve is mutatja, hogy teszt kártya
Egyszeri tesztre szolgál hivatalosan csak, hogy tudj dönteni, hogy hosszú távon akarsz-e normális fizetős internetet
(#64682) prannk
Alap esetben dinamikus szállítás van az üzletekben, egy leprogramozott robot látja, hogy miből milyen volt a 'fogyasztás', s ha indokoltnak látja, akkor küldi... de vannak egyedi prioritások (iphone értékesítésben kiemelt üzletek, Megastore, Direkt üzletek, stb)
Ezt viszont egyedi igények kiszolgálása végett némiképpen felül lehet írni, egy 'belsős' egyeztetés eredményeképpen 'lerendelni'.
Más kérdés, hogy biztosat nem ígérhetett már erre a készülékre, de megkérni/lekérni lekérte a kolléga (sok esetben még ilyenkor is kaphatnak, de csak és kizárólagosan így egy-egy darabot).
(#64566) hurenzon, (#64587) pietrasko, (#64584) zoli62
Pontosítanék annyival, hogy a webshop nem engedi, kikényszeríti a váltást.
De tarifakedvezmény nélkül (csak az előfizetésre vállalt hűséggel) még lehet, de csak üzletben.
(#64486) tepenzed
Igen, ezt az utat a múltkoriban én is végigjártam egy ügyfélnek... 1 GB-s net rá, s mehet a 4G
(#64529) bopeti98
A duplanet kedvezményen felül a SAT+NET 40 is ugyanebben a cipőben jár.
Ha valakinek ilyen kedvezménye van, akkor célszerű aláírni aug 31-es határidő előtt két év hűségidőt hosszabbítani az otthoni szolg. elemre
Célszerű a határidő 3-5 nappal, hogy a rendszerekben is szépen átforduljanak a módosítások a határidő előtt.
Így még két évig élhet az 'akci(j)ó'!
"Érdekes, én úgy tudtam hogy a Duplanet kedvezmény már megszűnt:"
Külön kell választan a kettőt.
Korábban lezárásra került (ergó, újat nem lehetett rendelni onnatól, amikorra te gondolsz), de most már kivezetésre is kerül. Ezek az ÁSZF értelmében teljesen elkülönülnek egymástól
Hasonló cipőben jár pl. a mobilotthon prémium is, jó ideje lezárták, de jó pár éve nem vezették még ki
-
Teko001
őstag
válasz
icecave #64706 üzenetére
Hasonló problémám nekem is volt régebben. Végül átkapcsoltak egy T2/T3-as szintű hölgyhöz, aki jobban belenézett, leküldött a sim kártyára egy frissítést, és az, meg egy telefon újraindítás megoldotta. Nálam szerencsére alapból el volt fogyva az adott keret, így csak lassan ment.
-
-
-
HofiZoli
senior tag
válasz
icecave #45532 üzenetére
Főbb előnyök
Kristálytiszta kép a mobiltelefonban egyedülállóQUAD HD felbontásnak köszönhetően! Fémes hatású külső, elegáns forma, 13 megapixeles, optikai képstabilizátoros kamera lézeres autofókusszal. 4G/LTE a gyors mobilinternetezéshez.
Operációs rendszer
Android 4.2
Kijelző
5,5”-es érintőkijelző (IPS), 1440x2560 képpont (QUAD HD felbontás), kapacitív, 16 millió szín, 16:9-es képarány
Fotó
13 megapixeles hátoldali kamera, dupla LED-vaku, lézeres autofókusz, optikai képstabilizátor, nyolcszoros digitális zoom, 2,1 megapixeles előlapi kamera 77 fokos látószöggel
Videó
UHD/4K (3840x2160 képpont) vagy full HD videofelvétel (1920x1080 képpont) a hátoldali kamerával, full HD videofelvétel (1920x1080 képpont) a hátoldali kamerával
Internet
Szélessávú internet, 4G/LTE 150/50 Mbps, HSPA+ 42 Mbps letöltés, 21 Mbps feltöltés (a valós le- és feltöltési sebesség függ a választott díjcsomagtól és az elérhető hálózattól), Wifi, e-mail, automatikusan beérkező e-mailek (push)
Zenelejátszás
Zenelejátszó (mp3, AAC, stb.), sztereó RDS FM-rádió
Memória
16 GB belső memória (a felhasználható tárhely kisebb), a memória legfeljebb 128 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Akkumulátor
3000 mAh, lítium ion
SIM kártya típusa
Micro
HD hang
Igen
Navigáció, térkép
A-GPS-vevő, Google térkép (internetkapcsolatot igényel), digitális iránytű
Egyéb
2,45 Ghz-es négymagos processzor, Bluetooth 4.0, micro-USB, HDMI, 3,5 mm-es AV csatlakozó, NFC, infra távirányító funkciók -
djculture
félisten
válasz
icecave #33163 üzenetére
Olyan hogy ip telefon egység külön nem létezik mert a digitális elosztó egységre (pirelli meg a többi nyavaja) bármilyen ezer éves telefont rálehet dugni. Ha a digitális elosztó működik akkor bármilyen telefon jó rá aminek a vevő része normál telefon kábelen csatlakoztatható az elosztóhoz. Ha az elosztó pirelli meg thomson speedtouch ment gajra az más kérdés.
-
club1
veterán
-
Turbomann
tag
válasz
icecave #20572 üzenetére
Természetesen fel i s hívnak, de a hölgy válaszára értettem ezt. A szerződés hosszabbításánál is felhívnak, de ha neten webshopban rendelsz akkor is le egyeztettnek. Tavaly 4s készüléket vettem részletre úgy, hogy hitel bírálat meg volt és csak le egyeztetés célból hívtak fel. Okt 28-n délután már a zsebemben volt a készülék is. A papírt aláírtam és adtam az előleget ennyi volt. DEF26 pontossabban leírta mint én, de azért én is szoktam otthon enni.
-
Def26
félisten
válasz
icecave #20572 üzenetére
Én 5 hónapja vettem mobilinternet hosszabbítással egy Samsung series 9 laptopot. Akkor webshopban megrendeltem, majd rá 1 napra hívtak a pontosítás végett (futár, átvétel ideje, stb.) 2 napra rá már a futár hívott, hogy aznap jön és hogy egyek otthon.
Előtte egy telefont vettem webshopon keresztül, az én nevemre (t-mobile szűz voltam). Ekkor is felhívtak és kikérdeztek, hogy mire használom majd a telefont, tudom e hogy milyen csomagot kötöttem, tisztában vagyok e a fizetés pontosságával ilyesmi.
-
zack
nagyúr
válasz
icecave #20553 üzenetére
Nem tudtam.
(#20552) Turbomann
"Nem szolgáltatót kell váltani, hanem országot."
Bár csak ilyen egyszerű lenne ez, mint amennyi ezt a mondatot leírni. Már kopár sivatag lenne Magyarország területe és egy teremtett lélek sem élne itt.
Sok minden kell ehhez, elsősorban baráti, rokoni összeköttetés a cél országban, vagy kurva nagy szerencse. -
Daffni2
addikt
válasz
icecave #19309 üzenetére
Eszem megáll, milyen tarifahűség kötbér??
Egyoldalú szerződésmódosítás során emelték a tarifa díját-díjait.
Ez az előfizetőre nézve hátrányos, tehát kötbér nélkül bonthat.Arról nem is beszélve, hogy itt köpködtek az emberek a Vodafone milyen szemét, közben pedig 8 napig engedett kötbér nélkül bontani, még a készülék hűséggel rendelkezőket is.
Érdekes módon mégis a T-hez képest 12000 előfizetővel többet gyarapodott
-
válasz
icecave #16964 üzenetére
Szia!
Az semmiképpen nem lehet probléma, 15 napon túl nem szabad tartozni! Nem lehetséges az, hogy a "lejáró" pontjaid miatt nem emelkedik az egyenleged?
(#16965) djculture:
Akkor átfogalmazom. Akkor ez maga a megtestesült maradiság/nyugalom/teszek rá/félelem kifejeződése azok részéről, akik még így 12 évvel az ezredforduló után is sárga csekken fizetnek. Én több, mint 20 éve csoportos beszedéssel fizetek (Apámék 1970 óta, akkor nyílt rá először lehetőség), s nekem megéri azt a 2-3-400 forintot az, hogy nem kell foglalkoznom azzal, hogy mikor esedékes/befizettem-e/stb. Ahol szükséges limitfigyelésem van, tehát ezzel sem tudnak kellemetlenséget okozni.
Persze tudom én, a szürke meg a feketegazdaság elleni harc... -
1430
senior tag
válasz
icecave #11731 üzenetére
Legalább 6 lezárt hónapnak el kell telnie, és a hetedikben megállapíthatja a rendszer, hogy a nyolcadik hónaptól aranykártyás vagy. Tehát ha a december legalábba 7. hónap, mióta megvan a számod, akkor december 10-én megítélheti a rendszer, hogy január 1-től aranykártyás vagy (a pontszámod megvan hozzá).
Ha ez így történne, akkor a január 10-ei vizsgálatkor a decemberre vonatkozó forgalmi adatok alapján gyűjtött technikai pontszámot megkapod beváltható pont formájában is, amit szinte azonnal jóvá is fog írni a prémium kártyán. De attól a korábbi technikai pontszámot nem kapod meg (visszamenőlegesen) beváltható pontként. -
1430
senior tag
válasz
icecave #11531 üzenetére
Arany szinthez az utolsó fél évben 360, vagyis havi átlag 60 pontot kell gyűjteni, míg platinához 1890, vagyis átlag havi 315 pontot kell gyűjteni. A hívószám életkorára minden betöltött év után havi 5 pont jár, vagyis egy 12 éves szám esetén (havi 60 pont) "örök" aranykártya van, de a platinához ez önmagában még kevés.
bwooster #11533
Platina szintről is vissza lehet esni aranyra (vagy alapra), ha az éves felülvizsgálat során nincs meg a hathavi 1890 pont (vagy 360 sem). Fél éven belüli kétszeri számlaelmaradás utáni korlátozás (1) vagy egyszeri számlaelmaradásból eredő felfüggesztés (2) vagy 45 napon túli ügyfél kérésére történő hívószám szüneteltetés (3) azonnali alapszintre esést von maga után.tomi613 #11534
Kényszerítő kritériumok: új hívószámnál meg kell várni, míg lesz egy olyan vizsgálat, ahol 6 lezárt havi eredmény érhető el. Ez értelemszerűen a 7. hónapban lehetséges, és ha megvan a szükséges pontszám, a 8. hónaptól lesz aranykártyás. Ha aranykártyás lesz, fél év arany szint után - ha megvan a platina szinthez szükséges pontszám -, akkor a következő hónapban platina szintre lép. A havi vizsgálat során ha a szintlépés lehetséges, de lejárt számlatartozás áll fent, akkor egy hónapot csúszik a szintváltás (és ha a következő vizsgálatkor is elmaradás van, akkor még tovább csúszik)....és akkor még nem beszéltünk a beváltható pontokról, de azt majd egy másik alkalommal.
Tappancs2001 #11559
Telefonon is lehet címet módosítani, ha tudod a hívószámhoz tartozó jelszót, illetve cég esetén már az új cím szerepel a cégnyilvántartásban. -
válasz
icecave #11531 üzenetére
Ennyi idő alatt a számlák után járó pontokból össze kellett volna gyűlnie a platina szintnek nem?
Nem. Az, hogy milyen színű vagy a telefonszámla összegétől, az előfizetés éveinek számától és a fogadott hívások nagyságától függ. Bővebben. Tehát leginkább a havi számla nagysága határozza meg a kedvezményjogosultsági szinted.
Az, hogy "10 éves aranykártya" elég sokat elmond arról, hogy becsületes ügyfélről van szó, aki rendben fizette a számláit, nem esett késedelembe, és nem adott okot a szolgáltatónak egyirányúsításra, s nem szüneteltette ő sem a szolgáltatást. Azért nem gyűlik "össze" annyi pont, hogy platina legyen, mert az utolsó hat hónapban gyűjtött pontok számítanak, ez alapján állapítják meg a kedvezményjogosultsági szintet. A pontok beváltásának határideje van, ez a jóváírástól számított 24 hónap. Ez után a pont elvész.
Kapcsolat program programszabályzata. -
tomy86
addikt
válasz
icecave #11531 üzenetére
Úgy lehet, hogy felhasználta a pontjait pl. vásárlásra vagy két év alatt nem gyűlt össze a platina szinthez szükséges pontja. A fel nem használt pontokat pedig 2 év után törlik, ha jól emlékszem. Tehát nem tudod 10 évig gyűjtögetni. Én 1996 vagy '97 óta vagyok a t-nél (ill. akkor még Westel) és nekem is csak aranykártyám van, pedig ez alatt nem volt felfüggesztve és számlatartozásom sem volt soha.
-
-
blueye
veterán
-
1430
senior tag
válasz
icecave #11404 üzenetére
Más is intézheti, aki beviszi a garanciajegyet, és majd neki is kell visszamennie érte.
Egyszer egy ügyfél nagy mérgesen betelefonált, hogy miként tudná elvinni/megszüntetni minden hívószámát, mert a szerviz 10 ezer Ft-ot kért a fiától, mert bár garanciális volt a javítás, de mivel nem a fia nevén volt, ennyi volt az "ügyintézési díj". Visszakérdeztem, hogy ezt számlával is alátámasztotta a fia? Mert megnézném azt a számlát.Sajnáltam szegényt, mikor rájött, hogy a fia jól lenyúlta 10 ezerrel.
2.5HDDKELL
Személyigazolvány (azé, akinek a nevén van). -
1430
senior tag
-
1430
senior tag
-
-
1430
senior tag
válasz
icecave #9008 üzenetére
Meglévő szám is átváltható Ikon-ba, ha iPhone-t veszel, illetve tarifahűséget is vállalsz.
Ha a mostani iPhone-odat is tarifahűséggel vetted a T-től, akkor már most is válthatsz Ikonba, de a speciális feltételek miatt csak ügyintézőn keresztül (mivel ellenőrizni kell a tarifahűséget). -
válasz
icecave #9008 üzenetére
kivételezett már iphone vásárlókkal a szolgáltató - más gyártók készülékeit használók számára sajnálatos módon? -, de ez legyen az ő - meg adott előfizető - dolga, bizonyos esetekben eltérhet az ügyfél számára kedvező módon...
amúgy szerintem a meglévő előfizetésedet is módosítják ikon díjcsomagra, ha a feltételek adottak! -
válasz
icecave #8901 üzenetére
Jah! Értem!
Egyébként kezdhetne már valamit a T mind az Ikon, mind a MM díjcsomagokban foglalt adatmennyiség túllépése esetén kiszámlázandó díjjal! Mondjuk eltörölhetné, s inkább lassítana. Vagy elérhetővé tehetné a fentebbi díjcsomagok mellé a RelaxNetek igénylését... vagy megduplázhatná a bennefoglalt adatmennyiséget...s vannak még ötleteim..
-
-
1430
senior tag
válasz
icecave #8620 üzenetére
Igen, a Telenornál így megy.
2007-ben én is egy feltöltő kártyás számot hoztam át tőlük (akkor még Pannon-tól), és már csak azért is mentem először a Pannon-hoz, mert tudtam, hogy változtak az adataim és ebbe belekötnének, ha a T-Mobile-nál kezdeményezem a hordozást. Nekem annyival volt másabb a helyzetem, hogy átírták az adataimat, majd közölték, hogy éjfélkor megy át a módosítás, ezért holnap kellene kikérni a nyilatkozatot, mert ha ma rögzítik az igényt, még a régi adatokkal megy ki, és akkor meg az lesz a baj. Persze azt is postán küldték volna ki, ezért másnap inkább a T-Mobile-hoz mentem elindítani a hordozást...
Megjegyzem, akár Te is választhattad volna ezt a megoldást, de ha végül elindítottad a "kétkapusat", akkor már mindegy, mert most már meg kell várni a nyilatkozatot (különben automatikusan elutasítják az "egykapus" kérelmet, azaz mikor a T-Mobile-nál indítod a folyamatot).
-
1430
senior tag
válasz
icecave #8412 üzenetére
Ha a neveden van, akkor feltételezem, hogy nem kérnek szerződést, hanem igazolvány ellenében kiadják a számhordozási nyilatkozatot, de ha úgy gondolod, jöhetsz egyből a T-Mobile üzletbe is.
Ha csak a hívószámot hozod át (nem veszel készüléket), akkor 4050 Ft a belépési díj, melyből 2700 Ft lebeszélhető.
A most létrehozott Családbarát csoportod legközelebb június 1-től bővítheted (havonta egyszer vonhatsz be vagy cserélhetsz számot), így van időd intézni a számhordozást.
Jut eszembe! A Go!Net promóciót kihasználod? Mert új hívószám vásárlásakor (számhordozás esetén is) a vásárlás hónapjában aktivált Go!Net csomagokra 590 Ft kedvezményt kapsz a vásárlás hónapjára (részarányosan) illetve az azt követő hónapra (ha nem hűséggel vásároltál, akor is).
Tehát május-június hónapokra 0 Ft az S, 400 Ft az M és 1400 Ft az L csomag. Május végéig még élhetsz a promóciós lehetőséggel, ha eddig nem tetted meg. -
válasz
icecave #8410 üzenetére
Hát, nem aktiválták, gondolom a kis hölgy húzta délig, aztán 12:00kor minden kihullott a kezéből (nem hibáztatom)
A lényeg, ügyfélszolgálaton keresztül aktiváltattam, "sima liba", ment minden gyorsan, könnyedén, jöttek is az sms-ek az aktivációról a telefonokra.
Viszont majd még szeretnék a családbarát kedvezménybe számot bevonni.
Van egy jelenleg még szintén vodás, vitamaxos (tehát nem előfizetéses, hanem feltöltőkártyás) számom. Ezt szeretném átvinni szintén a T-hez, számhordozással. Feltöltőkártyás esetén is kell az szerződés (fene tudja hol lehet)? Vagy elég,ha bemegyek vodához, és az adataimmal azonosítom magam, és kérhetek számhordozási papírt? Vagy menjek a T-hez egyből, és majd mindent intéznek? -
1430
senior tag
válasz
icecave #8406 üzenetére
Arra gondolsz, hogy be vagy lépve a My T-Mobile-ba, majd a fejlécben kiválasztod a Tarifák / Kedvezmények menüpontot, benne a Családbarátot...
...a Családbarátot bemutató oldal tetején ott van a "Megrendelem" gomb...
...erre rákattintasz (illetve ha jól értem, ezt nem tetted meg)...
...de ekkor csak visszaugrik a My T-Mobile nyitó oldalra.
Hidd el, nem lehet önkiszolgálón megrendelni.
Illetve ha egy Domino hívószám már benne van egy csoportban, akkor ő a My T-Mobile-on vagy a 1777-es automatán keresztül ki tud lépni a csoportból. -
1430
senior tag
válasz
icecave #8403 üzenetére
Ha aktiválták volna, kaptál volna SMS-t. Szóval ha tudod az összes bevonandó hívószámot és jelszót, hívd a 1430-at.
szabogabor10
Csak a biztonság kedvéért: T-Mobile-tól vetted a készüléket?hunkryo
Itt is próbálkozhatsz, de ennek lesz pár nap átfutási ideje, mert:
1. Elsőször megadhatsz egy új 5 számjegyű jelszót, úgynevezett korlátozott jelszót.
2. SMS-ben kapsz egy megerősítő kódot, amit meg kell adnod az oldalon, hogy igazold, valóban birtokodban van a megadott hívószám.
3. A korlátozott jelszóval a WebShop-ban csak bizonyos funkciók érhetők el.
4. Pár nap (hét) múlva a hívószámhoz rögzített levelezési címre megy egy levél, benne egy aktiváló kóddal. Ha belépsz a korlátozott jelszóval a My T-Mobile-ba, és a levélben leírt helyen megadod a levélben szereplő aktiváló kódot, akkor véglegessé válik a korlátozott jelszavad, vagyis onnantól az lesz a hívószámhoz tartozó jelszavad, amit az ügyintézők is kérni szoktak. -
válasz
icecave #8403 üzenetére
Családbarát kedvezmény nem látható a My-T-ben, ott nem is tudod megrendelni, csak ügyintéző segítségével (személyesen, vagy telefonon)!
Szerintem hívd fel a 1430-at, s ott egy ügyintéző meg fogja neked mondani, aktív-e a szolgáltatás, s a számokat is meg tudja mondani, melyekre aktiválva van!
-
válasz
icecave #8290 üzenetére
6000 forint az Előfizető személyét érintő módosítás egyszeri díja, számlázási ciklusonként egyszer van rá lehetőséged. Ha van hűséged az előfizetésre szerintem az sem baj, az új Előfizetőnek is meg kell felelnie az értékesítési feltételeknek ("hitelképesség-vizsgálat").
-
1430
senior tag
válasz
icecave #8282 üzenetére
Ha kikéred a számhordozási nyilatkozatot a Vodafone-tól, azonnal meg tudod kötni a T-Mobile-nál a szerződést. A szerződéskötéskor megkapod a SIM kártyákat is, illetve kapsz egy időablakot >> addig az időpontig a Vodafone SIM fog működni, utána a T-Mobile-os. Nem kell visszamenned sehova, illetve a Vodafone-tól kapsz majd még egy utolsó számlát (gondolom postai úton, mint mindig), ami az időablakig esedékes havi és forgalmi díjakat tartalmazza. Ha csak SIM-et veszel hűség nélkül, akkor 5000 Ft/hívószám a belépési díj (1 év hűséggel 810 Ft, illetve 5000 Ft kötbér tartozik hozzá, ha mégis visszamondanád az 1 év lejárta előtt).
Soound
Akad néha kivétel. Jelenleg például a HTC 7 Mozart és a Google Nexus S hálózati zár nélkül kapható. -
CHIPman
nagyúr
válasz
icecave #8271 üzenetére
T-nél ez szerintem a munkaköri leírásban benne van. Bementünk haverral(14 éves) az Árkádban lévő T-Pontba, hogy szeretne Domino-s Blade-et venni. Megkérdeztük az egyik arra járó munkatársat, hogy lehetséges-e vásárolnia, azt mondta igen. Kértünk számot, sorra kerültünk. Vártunk negyed órát, hogy kiderítsék, hogy mégsem vásárolhat. Átmentünk egy másik T-Pontba 500m-rel arrébb, ott egy szót se szóltak, egyből kiadták a telót.
-
tjb007
nagyúr
válasz
icecave #8259 üzenetére
Persze, hogy lehet hűségidő nélkül is szerződni (főleg, hogy nem lesz készülék vásárolva), az ikon200 -zal viszont lesz egy apró gond. Az ikon díjcsomagok kizárólag iPhone vásárlása esetén vehetőek igénybe, magyarán ha ikon 200 -zat szeretnél akkor egy iPhone -t is kell venned mellé.
-
1430
senior tag
válasz
icecave #3334 üzenetére
Mivel a percdíj a hívás irányától függ, ezért nem lehet fixen megmondani a percszámot, de oszd el a havidíjat a hálózaton kívüli hívás percdíjával, és megkapod a minimum percszámot.
Atti0925: iPhone nélkül be kell érned a MédiaMániával, melyekhez (és az Ikonhoz sem) nem lehet kis Net csomagokat hozzátenni, csak RelaxNet-et. Ez van.
-
Olcsi
senior tag
válasz
icecave #2961 üzenetére
Na azért emiatt nem fogok sajnálni egyetlen szolgáltatót sem. Nincsenek olyan helyzetben,hogy ezt tegyem. Még mindig ők diktálnak, és nem az emberek pénztárcája a mérce. Persze,nyilván meg kell fizettetni egy-egy szolgáltatást, de nem erről van szó.
A másik dolog,ami ezzel kapcsolatban eszembe jutott az,hogy még mindig sokkal-sokkal több a rendes számlafizető,mint a letiltott előfizető. Amiatt a kvázi elenyésző mennyiségű letiltott miatt meg nehogy mar szívjon az is,akinek nem kéne. Mit szólnál,ha a munkahelyeden lenne egy ember,aki lóg egész nap,semmit nem csinál,és az ő fizetése mellett a másik 10 aktívan dolgozo ember fizetését lecsökkentenék? Igazságosnak találnád? Kicsit sarkított példa,de nagyjából szerintem korrekt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged