- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Januárban startol a OnePlus 13
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Online ügyfélszolgálatot elő lehet csalni valahogy? Vagy egyszer csak feldobja?!
-
glaci
őstag
válasz #TOTTI #43452 üzenetére
Nézegesd sokáig a weboldalt (készülékek, tarifák) és egyszer csak feldobja.
Totál random, amikor kellett volna, akkor 10 percet "nézegettem" mire feldobta, legutóbb meg csak egy készülékre rákerestem és már jött az üzenet, hogy segíthet-e!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
törölt tag
Ehhez a Next S Aranytárskártya díjcsomaghoz mi szükséges? Aranytárskártyát kell kiváltani ami egyenlő a kapcsolat kártyával, vagy ez mi pontosan és hol tudom igényelni?!
-
-
vasi89
addikt
Egyébként sok helyen látom, hogy úgy hírdetnek telefont, h a telekomtól kedvezményesen tudták megvenni mert, hogy nagyon régi ügyfelek. Na most amióta mobiltelefonunk van, kb. 15 éve édesapám náluk előfizető, idén 3. éve pedig már céges előfizetésben van 3 telefon és az itthoni net,tv telefon is közel 10 éve náluk van. De soha semmiféle extra kedvezmény nem járt, hiába volt platina meg aranykártya. Nem mintha ez annyira hiányozna az életemből de valaki fel tudna világosítani ez hogy is működik? Csak semmiféle extra kedvezmény nem járt azon kívül h lenne lehetőségünk részletre venni telefont de ha 1 napot csúszik a számla fizetés egyből jön az sms... Hozzáteszem soha semmiféle fizetési gond nem volt, max 1-2 nap csúszás de azthiszem ez nem bűn.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz vasi89 #43462 üzenetére
Egyszerűen egyik szolgáltatás felmondását bekell lengetni amin nincs hűség és egyböl jár kedvezmény csak ne mond le. Fix pénzt és ügyfelet nem szeretnek veszíteni, mint ahogy más cég se.
Felajánlani autómatikusan csak olyan területeken szoktán ahová agresszivan betört a konkurencia..[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz lord.lakli #43464 üzenetére
Én cégem előfizetésünk van, S,M,L így sorban. Szóval az L az már most 11 a havidíja. De mostmár így is csak nevetségesen magas áron tudnék készüléket venni. Havi 20k-t meg nem fogok fizetni csak ezért.
@djculture: igen ezt fogjuk mi is megpróbálni, ha lejárt a hűség és megemlítjük nekik h az egész céges hóbelebancot átvisszük máshova kíváncsi leszek mit javasolnak, mert oké h 3an vagyunk benne de így is telefon, internet + mobilok együtt kb havi 40 ami nem kevés nekik se főleg, hogy egyre csak emelik az árakat.
-
lord.lakli
őstag
válasz vasi89 #43466 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy az eladók egy része a legnagyobb díjcsomaggal hozza el, majd eladja. Jobb esetben fizeti tovább az előfizetést, rosszabb esetben csak kamu előfizetés volt, hogy olcsón szerezzen telefont, majd eladja, amit persze utána le fog a szolgáltató tiltani.
-
klogw
aktív tag
Én elégedett vagyok a bő 1 éves mobilnetemmel. Természetesen az árak elképesztőek a külföldhöz képest. REZSICSÖKKENTÉST!
-
legenda
válasz lord.lakli #43464 üzenetére
netán csak kellett egy elfogadható(bb)an hangzó mondat, amivel eladható a - néha gyanúsan olcsó - szolgáltatós készülék, amit esetlegesen le is tilt(h)a(t)nak a későbbiekben...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vasi89
addikt
válasz lord.lakli #43467 üzenetére
Jah igen ezt a részét ismerem de akkor más sem kapja az extra kedvezményeket, ez megnyugtat
-
troland26
őstag
Az én környezetemben van 2-3 olyan emberke aki elhozza a telefont részletre majd eladja azt kb árában vagy áron alul . Így jut egy nagyobb összeghez hirtelen , amit gyakorlatilag 2 év alatt kell csak kifizessen a szolgáltató felé ... jobb mint a Provident
-
szdavid81
csendes tag
sziasztok!
kb 3 hónapja fizettem elő NetPlusz XL-re, most váltanék XXL-re: a kérdés hogy mennyire gondolja komolyan a netes felület a 3090-es havidíjon felül a 3090Ft-os belépési díjat? Az XL aktiválásánál biztos, hogy nem volt ilyen díj felszámolva, illetve úgy rémlik, hogy havonta 1x lehet díjmentesen váltani. A díjszabásban a NetPlusz részen nem találtam semmi konkrétat. Valami tipp? -
tomy86
addikt
A lényege az amit pepe091 is írt. Ezen az oldalon megtalálod mindkettőt. Alapból azt az oszlopot mutatja, ami akkor érvényes, ha a meglevő mobilnetcsomagodat akarod bővíteni. De ha a "Nincs még net a díjcsomagodban?" oszlopra kattintasz, akkor megnézheted a magasabb árú, - mobilnetet nem tartalmazó díjcsomagokhoz rendelhető - mobilnetcsomag díját.
-
klogw
aktív tag
Köszönöm!
-
n@p@lm
őstag
véleményem szerint ezek az elnevezések totál káoszt szülnek, érdemesebb lett volna valamilyen más néven illetni a csomagokat.
sima, adatforgalom nélküli csomaghoz :
Net L
bővítő : (na ide jöhetett volna a plusz) : Net Plusz L -
korcsillio
addikt
Üdv.
Létezhet olyan megoldás hogy 2 simnek ugyanaz legyen a száma? -
dptrsk
Topikgazda
válasz korcsillio #43481 üzenetére
Igen, autós kártyának hívják!
-
prannk
őstag
Move xs nél 30mb a net. Tulléptem és még mindig hasit a sebesség. Miért?
-
klogw
aktív tag
válasz korcsillio #43484 üzenetére
Ha már T-topik:
DuoNet SIM -
HaZsolt
őstag
Hogyan tudnam leinformalni, hogy mennyit "fogyasztottam" a csomagombol (elofizeteses)? Szeretnem pontosan tudni. Elore is koszi.
-
MaxxDamage
félisten
Ma felhívtak a Telekomtól és egyeztettünk, a személyi és lakcímkártya másolatát kérték csak , hogy küldjem el és küldik is a telefont... (faxoltam nekik mind2 oldalát, vagy mailben is lehet küldeni..)
így néz ki pontosan a rendelésem, aztán ha megjön akkor majd regisztrálom / aktíválom és kaphatok valahogy kedvezményeket, ha hozzáadom az Otthoni előfizetés mellé ? (Net , IPTV , vez. telefon /+Platina Kapcsolat Program és kedvezmény/) vagy ha pl. nem teccik visszalehet pl. mondani ?
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
1430
senior tag
válasz HaZsolt #43488 üzenetére
Belépsz az internetes önkiszolgálóba és lekérdezed (immár ingyen).
luimapeiz
Mivel tarifahűséget is vállalsz, ezért a mozgástér korlátozottabb, de például az aktiválást követő hónapban válthatsz Aranytárskártya Move M-be, amihez a T-Home szolgáltatásod lehet a "fő" előfizetés. Így +500 Ft-ért 300 MB-tal több neted és valamivel olcsóbb percdíjaid lennének, de persze ha nem beszélnéd le, akkor felesleges váltani, maradhatsz Move S-ben is.adam3
Már miért "dobódna le" a másik SIM a hálózatról? Mindkettő fel lehet jelentkezve (ez a DuoNet SIM-ekre is vonatkozik), legfeljebb ha hívnak, akkor az autóskártya csörög ki. Hívást indítani például mindkettőről lehet ekkor is, akár egy időben is.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Martin107
tag
Vettem ma egy i4-et. Telekom függő, a telefon papírjai megvannak. Az lenne a kérdésem, ha bemegyek a telekomba tudom függetleníteni?
-
MaxxDamage
félisten
Tökéletesen megfelel a S -es is (ez bőven elég...)
továbbá a "Next M Aranytárskártya díjcsomag" is érdekelne készülékkel egybekötve kamatmentes részletre mint 2.-ik előfizetés , gondolom ezt már nem vehetem meg 0% THM -re havi 9990HUF -os (2év) előfizetési díjért +telefon havidíj... ? /valami ilyesmit mondtak telefonon, hogy csak kp. -ban kifizetve egy összegben lehet megvenni 3hónap után pl./ , vagy lehet valamit trükközni ezzel ? (tesómnak kéne én nevemre megvenni, mert én nevemen van a Platina kedvezmény)L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
zoli62
addikt
Jah.Na ilyet én Telenortól nem kaptam, pedig náluk kezdtem legalább olyan régen, mint te, ennyi a különbség a lét szolgáltató között, meg az ügyfélkezelés minősége. T-Mobile-nál " újabban csak" 7 éve vagyok, (azért csak,mert voltam Westeles Dominós is), de ennyi idő alatt már több megbecsülésben volt részem, mint a kék szolgáltatónál.
-
adam3
aktív tag
Elnézést, lemaradtam egy "kisebb" fejlesztésről....
A honlapon is írják, hogy "Autóskártya szolgáltatásunkat továbbfejlesztettük, és egy új funkcióval is bővítettük: A jövőben amennyiben mindkét SIM kártyát tartalmazó készülék bekapcsolt állapotban van, úgy már mindkét készülékről akár egyidejűleg is lehet hívást kezdeményezni, a hívásfogadás a megszokott szabályok szerint történik."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Steam Deck
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/512 FHD LTE
- LG UltraFine 27MD5KL-B Monitor 5K. 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest