- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Januárban startol a OnePlus 13
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz ShadowX #43748 üzenetére
Telefonon beszéltem a T-s kollégával és azt mondta 3hónapom van a vásárlástól a bizti megkötésre (választható) /lehet megkötöm rá, ha érdemes../
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
legenda
válasz MaxxDamage #43746 üzenetére
nem, én csak azt írtam, hogy ez néhány ezeres tétel - egy lejárt jótállású akkumulátor - miatt nem feltétlenül éri meg trükközni a biztosítással.
saját hibából összetörik egy 100 e ft környéki - vagy drágább - telefon, annál nem rossz, ha töredéke önrész ellenében kapsz egy új telefont.
legfeljebb 60 naptári nap van a biztosítás megkötésére a vásárlástól számítva; link[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MaxxDamage
félisten
Akkor nekem rosszul mondta a kolléga...
Otthoni és Mobil összereg.-röl volt szó lényegében Platina KAP ügyfélként
lényegesen sok kedvezményem van és még jön is hozzá majd +sok másik... (happy)
holnap megjön a teló, aktíválom (SIM) és összeregelem (vagy mi az)
azt lehet megkötöm rá a biztit és nem kell rá annyira vigyázni sem...L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ShadowX
őstag
válasz MaxxDamage #43751 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz ShadowX #43754 üzenetére
Én 2.-ik linkre gondoltam (de kb. az Extra biztit lenne érdemes megrendelni) nekem az nem érné meg... inkább vigyázok rá !
L
-
MODERÁTOR
"olyan nincs, abból nagy probléma lenne"
Ejj, hányszor írjam még le.
Olyan nincs - de volt. Konkrétan 3x.
Abból nagy probléma lenne - semmi nem lett belőle. Csak a végén jóváírták a reklamációmat.Ennyi volt. Ja és nem emailben, hanem tértivevényes p-mailben kértem tőlük, nem is válaszoltak rá, hogy meg kellene hallgatni azt a felvételt, meg kérem szépen. Mint írtam, nem a telekom volt, ezért szerintem lényegtelen, hogy neked milyen gyakorlatod hogy volt a telekommal.
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Én is megneztem a my t mobilban az adat egyenlegem. Azt írja május 8ig felhasználhato, 1,2 GB. Mozaik xs-em és net&roll 1Gb bővítő, BlackBerry instant email (690Ft-os) van. Most akkor mennyit használtam el???? Nekem nem mutatja csak?Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
törölt tag
Március ötödikén váltottam díjcsomagot, áprilisban törthaviban kiszámlázták a régit, illetve az újat is, erre ebben a hónapban is számláztak ki a régi díjcsomagból áprilisi 5-27. időszakra tételeket. Ilyen lehet, mert akkor nem reklamálok.
-
nelsonmanian
senior tag
Üdv, van egy kis gondom, remélem tudtok segíteni a megoldásban.
Nagyanyámnak van egy régebbi Nokia 1600 készüléke. A gondja az, hogy a telefon nem jelentkezik be a hálózatra. Jobban utána járva pl. a névjegyek megnyitásakor a "SIM-kártya nem áll készen" üzenet fogad. SMS-ek megnyitásakor is ez fogad. Másik telefonban hibátlan a kártya és a készülékbe helyezett másik kártya is hibátlanul üzemel. Mi lehet a gond? Érintkezőket megnéztem, port kifújtam a készülékből, megmozgattam a kártyát, stb.
A SIM egy idős a telefonnal, domino feltöltőkártyás, nincs letiltva.
Ötlet? -
legenda
válasz nelsonmanian #43763 üzenetére
szia,
kap elég időt a készülék a sim kártya beolvasására, illetve az adatok betöltésére?
előfordulhat, hogy akár 60 másodperc is szükségeltetik a művelethez.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Teko001
őstag
válasz nelsonmanian #43766 üzenetére
Ugyan az a telefon másik simmel működik?
-
tomy86
addikt
válasz nelsonmanian #43763 üzenetére
Mostanában többeknek volt hasonló problémája T-s kártyákkal (másik jelenség, hogy pin kód beírása után újraindult a telefon, majd újra, stb.), függetlenül a kártya korától. Más telefonban szintén működött a sim és más sim kártyával is az adott telefon. Minden esetben a megoldás sim csere volt a T-nél. Úgyhogy próbáld meg kicseréltetni a kártyát! Amikről én tudok, szó nélkül ingyen cserélték.
u.i.: nem tudom az okát és számomra sem tűnik logikusnak a sim hiba, de ezek a tapasztalatok.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz nelsonmanian #43770 üzenetére
Amikor én sim-et cseréltettem, akkor csak személyi kellett. Bár havidíjas vagyok, nem hiszem, hogy dominónál más kellene. De majd a többiek kijavítanak, ha nem így van.
-
club1
veterán
Az tudja cseréltetni a sim kártyát, akinek a nevén van az előfizetés. Logikusan az illetőnek igazolnia kell magát a szokásos igazolványok egyikével. Szerződés tehát logikusan nem kell.
-
natë
nagyúr
Ha emailben érdeklődöm az ügyfélszolgálatnál egy telefon után imei alapján, elárulják nekem, hogy előfizetéses, törlesztett avagy dominós-e a készülék?
-
MurdR
veterán
válasz djculture #43701 üzenetére
Úgy jött össze a 30000, hogy átpattintottak korlátlan csomagból nem korlátlanba.
Akkor Ti szerintetek is van rá esély, hogy nekem kedvezzenek? Személyes üfsz.on lehet kérni a bolt vezetőjét? Mert szerintem erről operátor nem dönthet.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Olyat lehetséges csinálni, hogy jelenleg két kártyát használok, de nem egy a tulajdonosuk papíron, csak az egyik van az én nevemen. Szeretném egybevonni a kettőt, azaz átíratni, és használni, majd átváltani a díjcsomagját valamelyik aranytárskártyára az egyiknek. Hogy kivitelezhető ez? Egyáltalán az?
Mindkettő szám előfizetéses.Köszönöm!
-
nelsonmanian
senior tag
Sim csere megoldotta! 10perces műveletért 45perc sorbanállás....
-
JoHnni
senior tag
Üdv!
Az e havi számlámban megjelent egy kapcsolási átalány díj tétel 1200Ft, ez eddig nem volt, mi a fene ez?
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
hova tűnt 1430?
A lényeg lényegében lényegtelen
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem van, hogy ma délután meghosszabítottam a mobile stick előfizetésem ami lejárt, már kb 1 éve, nem én használtam, hanem Mamám skypolgat az unokákkal. Ment itt a kavarodás, annyi a lényeg, hogy inkább bekötettnék a netet, mint a stick-et használnák. Van lehetősem arra, hogy holnapi nap folyamán ezt a szerződést bontassam, vagy mivel már aláírtam a 2 éves hűségidőt, így így jártam? Amúgy ugyan úgy T-s netet köttetnének be, ami ugyan ennyibe kerülne...
Bocs, hogy a 240km arrébb lévők fejével nem tudok gondolkozni, és senki nem rinyált, egy egyszerű kérdést tettem fel, amennyiben nem megoldható, akkor így jártak.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz makaveli666 #43788 üzenetére
Előbb kellett volna gondolkozni, ha már hűséget írtál alá akkor teljesítened is kell..
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Kérdezd meg mennyi így a kötbér. Nem hinném, hogy sok lenne!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
dptrsk
Topikgazda
Ha telefonon hosszabbítottad, van valami olyasmi, hogy távollevők közötti szerződéstől 8 napig elállhatsz, nem tudom ez vonatkozik-e erre is...
-
makaveli666
senior tag
válasz dptrsk #43792 üzenetére
Személyesen voltam, csak Mamán a 80 évével nincs annyira képben, hogy mi micsoda, és erre azt hitte, hogy az amit akar, de Anyámmal kiokoskodták, hogy ez nem az volt amit akart volna , persze mindezt az után, hogy 1 hónapja könyörögnek, hogy mennyek be a T-be elintézni a netet ^^
-
MODERÁTOR
Na, ez várható volt: július 1-től lezárják a Mozaik XS-XXL csomagokat is.
-
kokokka
őstag
válasz PhoenixSzG #43799 üzenetére
Fent van a honlapjukon. Meg a többi áremelés is. Még jó, hogy nem terhelnek ránk semmit ugye? Nemhogy lefelé mennének az árak, mégnagyobb különbségek lesznek ugyan azoknál a szolgáltatóknál itthon és külföldön. Szégyen, hogy ezt engedik! Még jól meg akarják szedni magukat mielőtt az EU jövőre véglegesíti a terveit.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/512 FHD LTE
- LG UltraFine 27MD5KL-B Monitor 5K. 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest