- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- MIUI / HyperOS topik
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
A vodafone Redhez hasonló díjcsomag van a T-mobilnál is?
A lényeg lényegében lényegtelen
-
morphin
tag
Hát nagyon remélem, hogy ezek csak átmeneti dolgok...lehet fogom magam és visszamegyek kártyásnak(vagy váltok más szolgáltatóhoz...csak mondjuk telenornak nincs térereje,Yodafone meg még szarabb, mint szolgáltató), nem fizetek én ezeknek egy fillért se feleslegesen.(nem lebeszélt percek)
Megnéztem tegnap egy magyar leírásban, hogy pl Angliában milyenek a szolgáltatók és maga a T...ég és föld az itthonihoz képest. Szánalmas, hogy egy ekkora cég ilyen amatőr ezzel az egész webshopos/internetes sz*rsággal. Reggel befizettem a kemény 3200 Forintomat a nettó 1800-as forgalmamhoz. Most néztem a My-T-t és kiírja, hogy nincs befizetésre váró szla, de elkönyvelve még nem lett szerintem, mert nem tudom se megnézni a júliusi szlát se hűségpontokat nem kaptam még meg. Ez így elég elszomorító...
Nincs részlet csak Mozaik S-től? Akkor inkább fogom magam és spórolok még a telefonra és összességében olcsóbban veszem meg. Ha nekik nem kell az emberek pénze csinálják csak.
-
djculture
félisten
válasz PhoenixSzG #30904 üzenetére
Nekem működik épp most nézem...
morphin Ne idegesítsd magadat amilyen kiszipolyozás megy most minden téren emelkedések meg szívatások várhatók. Jönnek itt a távszámlával közben minden haver azt puhatolja hogy tudja készpénzben kérni a fizetését mert annyira megdrágultak a bankok, most kerültek ki az új hirdetmények. T-mobile-től is jött az sms változik az üzletszabályzat ott is várok áremelést.. Akiről tudnak még lehúznak pár bőrt...
[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
válasz djculture #30905 üzenetére
Nem is az idegeskedés...inkább elkeseredés fojtogat már. Haladna az ember egyről a kettőre és folyton ilyenek záporoznak az arcába. EMELÉS EMELÉS EMELÉS....HOVA??? Az én fizetésemet ki emeli vagy mikor?
Nem mondom, hogy rossz helyre születtem, mert egyben a család meg van mindenünk.Sőt...
Csak az ember fia hajlamos beleélni magát ebbe abba és mire eltervez mindent, addigra egy huszárvágással felejtheti is el. -
zsoleer
senior tag
A Htc one-t se lehet megvenni elöfizura? Nincs itt valami benfenes hogy mit csinálnak az oldalal?
[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
válasz n@p@lm #30908 üzenetére
Sajnos nem minden esetben...attól függ, hogy a munkaváll. szerződésben ki mit írt alá. Nekem eszembe nem jutott, hogy így felmegy minden...nem is emlékszem mit írtam alá ill. volt-e erről kikötés miszerint csak utal-e a cég. Magyarul a munkáltató szabályzatában ha csak utalással fizeti ki a munkavállalókat akkor nem lehet mit tenni. Egyéb esetben persze lehet kp-t is kérni. Kérdés az, hogy KP esetén mi érvényes? Akkor is 10.-ig ide kell adják a kezembe v sem. Bank nekem eddig kényelmes volt és mivel 26 alatt vagyok még viszonylag gazdaságos is. Viszont most amilyen kondíciók vannak...csak ámulok-bámulok. Nevetséges ez a pöcegödör...
-
djculture
félisten
válasz raziel01 #30910 üzenetére
100000ft jövedelemmel 2 készpénzfelvétellel 5 közüzemi számlával(csoportos beszedés) durván leszednek 2500ft-ot de van ahol 5000-et. Erre jön még a kártyák éves díjai amelyek 25-43%-al emelkedik. Ha van benn megtakaritás arról már nem beszélek hogy a kamat adó+ eho fizetés meg alacsony kamat miatt nemhogy növekedne a megtakarítás hanem csökken.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Arra én kíváncsi leszek pont ma tőkésítették fel az a bankot annyira veszteséges volt amúgy legtöbb banknál háromszor lesz emelgetés otp-nél is három dátumot írtaka mostani levélben.. Na de ez már nagyon off
On: Jól átvariálták tényleg a honlapot aki részletre akart vásárolni az most szívhat -
csiben1
tag
Üdv!
Azt hol tudom megnézni, hogy nekem mikor van számlazárásom? Egyáltalán mindenkinek egy időpontban van vagy ez egyénenként változik?
You can walk straight through hell with a smile
-
morphin
tag
válasz n@p@lm #30912 üzenetére
Pont tegnap olvastam erről, úgyhogy nem csak úgy benyögtem amit írtam.
,, ...Ebből következően a munkáltató nem utasíthatja a munkavállalót jogszerűen arra, hogy bankszámlát nyisson a munkavállaló valamely pénzintézetben. Kollektív szerződés ugyanakkor rendelkezhet arról, hogy a munkabér kifizetésére bankszámlára utalással kerül sor a munkáltatónál. Az Mt. 156. § nem tiltja ugyanis az Mt. 158. § (1) bekezdésétől való eltérést e tekintetben."
Plusz még mielőtt valaki "külföldre" vinné a számláját:
"További garanciális szabály, hogy a munkabér kifizetése – ide nem értve a nem magyarországi székhellyel vagy fiókteleppel rendelkező pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlára történő átutalást – a munkavállaló részére költséget nem okozhat (Mt. 158. § (3) bek.)."
LINK
Ki van ez találva rendesen.
Mellesleg én is CIB-nél vagyok már lassan 6 éve. CIBEZZ-ben amit most próbálnak teljesen megszüntetni a hihetetlen kondíció drágítással miközben ezt a csomagot pont olyanoknak találták ki, akik alig tartanak pénzt bankban, fiataloknak stb stb. Mondjuk egy éve már kapok rá rendszeres jövedelmet, de 26 éves koromig vígan használhattam volna.
Keresnem kell mást...muszáj a netes fizetések miatt vmilyen olcsó fenntartású számla.Hogy kis ON is legyen...még mindig szét van esve az egész TréHóm oldal.
Szerintem fogom magam és visszamegyek Dominosnak. Most nézem, hogy Tacskó és Madaras Tacskóban is 0THM és 6e-el olcsóbb függetlenül!! , mint a T-nél. Hol itt az üzleti politika!? Vicces...jah MM-ban is csak 180. -
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
A T-mobile mennyi ideig pihentet egy adott mobilszámot, amíg újra kiadja másnak?
A lényeg lényegében lényegtelen
-
313313
addikt
válasz Soulfly842 #30892 üzenetére
Egyáltalán nem igaza. Ha csak 2 évre írsz alá bármely telefonnál (mondjuk csak samsungokat néztem) akkor 1 összegbe kell kifizetned az árát, nincs részlet. Ha vállalsz 2 évet xs csomagra, akkor sincs részlet, ha s csomagra vállalod a 2 évet, akkor hozhatod el a telefonokat részletre. (még a Samsung Galaxy Youngot is ki kell fizetni 1 részletbe hacsak nem 5.400-es előfizetéssel hozod ki, legalábbis netes felület szerint...)
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Vangelis
félisten
Hűség alatti előfizetést át lehet íratni Öcsém nevére?!
Mintha rémlene, hogy igen.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
St3ven
addikt
Nem kapom meg kikapcsolt telefon esetén a hívásértesítő sms-eket. Az átirányítás a +36309876543 számra bekapcsolva.
Másnál is fennáll ez a probléma?
Nekem dominós és előfizetéses számomnál is ez a helyzet.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
csiben1
tag
válasz morphin #30917 üzenetére
Időközben tovább keresgettem a neten és több helyen is azt olvastam, hogy ez a számlazárás egyéni, mindenkinek máskor van. A szerződés kötés napján van a számlazárás. Tehát én 31.én kötöttem, ekkor is van a zárás.
Azért biztos ami biztos, hétfőn felhívok valami írástudót a T-mobilnál és megkérdezem....[ Szerkesztve ]
You can walk straight through hell with a smile
-
balint82
senior tag
Tudja valaki, hogy az 5000 Ft-os Élménytér SAMSUNG kupont hol tudom érvényesíteni Webshop-on rendelésnél? Ügyintéző nem tudta megmondani
Google Pixel 4a
-
djculture
félisten
válasz balint82 #30929 üzenetére
Hogyan válthatom be a kupont?
Válassz magadnak egyet az akcióban részt
vevő Samsung termékekből!
A megrendelési folyamat „kosár” oldalán
található kuponkód mezőbe írd be az Élménytér
alkalmazásban kapott kuponkódodat.
Add le megrendelésed honlapunkon!A kupon a www.t-mobile.hu oldalon található Samsung készülékekre (telefon, táblagép, kamera, notebook) beváltható új havidíjas előfizetés esetén.
A kupont csak akkor lehet felhasználni, ha a teljes összeg vagy a kezdőrészlet 5000 Ft-nál nagyobb.
Domino feltöltőkártyás ajánlatok és tartozékok esetén a kupon nem váltható be.
A kupon 5000 Ft-ot ér, egy vásárló maximálisan csak 1 kupont használhat fel egy vásárlás során.
A kupon készpénzre nem váltható.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz morphin #30903 üzenetére
"Most néztem a My-T-t és kiírja, hogy nincs befizetésre váró szla, de elkönyvelve még nem lett szerintem, mert nem tudom se megnézni a júliusi szlát se hűségpontokat nem kaptam még meg. Ez így elég elszomorító..."
Akkor, még egyszer: júliusi forgalom után augusztus 10-e tájt kapsz pontokat.
Ha elektronikus / Távszámlád van, azokat a hónap 4. napja tájt kezdik el betölteni, de 3-4 napig is eltart, mire minden számlára sor kerül. Erről a betöltésről alpesetben email is megy, onnantól elérhető a számlakép."Nincs részlet csak Mozaik S-től?"
Szerintem ezt is kitárgyaltuk már párszor, hogy míg nincs arany szinted, addig legfeljebb üzletben vehetsz részletre telefont a meglévő hívószámodhoz.Ami a többieket illeti, továbbra is szinte minden telefonhoz van részletfizetés, akár tarifahűséggel, akár tarifahűség nélkül. Ha a WebShop nem hoz fel egy konstrukciót, annak oka van. Egyik lehetséges ok a WS hiba.
Amúgy ha ennyire kivagytok egy kis hó eleji honlap problémától, akkor augusztusban kerüljétek a webes felületet.csiben1
Mindenkinek a hónap utolsó napján van számlazárása.zsof Nokia
90 nap után újra kiadhatók a deaktivált számok.balint82
A rendelés során (a kosár összesítésekor) lesz egy mező, ahol meg lehet adni a kuponkódot.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz zsof Nokia #30901 üzenetére
A Telekom Vodafone Red-hez hasonló megoldása a Next.
-
1430
senior tag
válasz Something_ #30935 üzenetére
Ez igaz, de egyesek (pl. Te is) tegnap úgy fogalmaztak, mintha általánosan, minden telefonnál megszűnt volna a részletfizetés a Mozaik S alatti tarifák vagy tarifahűség nélküli konstrukciók esetében.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz csiben1 #30927 üzenetére
"Nincs részlet csak Mozaik S-től?"
Szerintem ezt is kitárgyaltuk már párszor, hogy míg nincs arany szinted, addig legfeljebb üzletben vehetsz részletre telefont a meglévő hívószámodhoz.Ő most itt szerintem arra gondolt, hogy a 4G képes készülékeket csak 4G képes díjcsomaggal lehet elvinni elseje óta részletre... ez érvényes sajnos/nem sajnos a minőségi készülékcserékre is.
(#30920) Vangelis
Egyszeri átírási költsége van (6500 HUF), ami utólag az új elő-, szlafizető számláján fog feltüntetésre kerülni. A tárgyhónapot, amikor az átírás történik tárgyhó egytől (attól függetlenül, hogy a hónap melyik napján volt az átíárs) az új elő-, számlafizető viseli.
lugosi, erdoke, polonic
Az az átállás nem az online kiszolgáló felületet érintette. Egy közös ügyfélszolgálati rendszer kerül kialakításra a dolgok egyszerűsítése végett... Ennek az átállásnak volt az első lépcsője... egy-két lépcsőfok még biztos lesz, de ez előnyére, előnyünkre fog szolgálni.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Soulfly842 #30937 üzenetére
Mert 4G-s készüléket szeretne? Akkor elnézést, ezek szerint átsiklottam azon a HSZ-on, ahol erről szó volt.
-
1430
senior tag
válasz Soulfly842 #30937 üzenetére
No visszakerestem, és találtam egy 07.27-ei bejegyzést, melyből az derül ki, hogy lejárt a hűsége és nincs arany szintje. Tehát míg el nem éri az arany szintet, neki a WS csak egyösszegű, tarifahűség mentes konstrukciót fog eleve felajánlani készülékváltáskor.
joey20
Ha be is vezetnének ilyet, akkor is kb. ugyanakkor értesülnék róla, mint a nagyközönség.
Használj Domino SIM-et (is), ott még van 4 és 8 GB-os csomag...''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
morphin
tag
Az alap koncepció az lett volna, hogy jelenleg Mozaik XS-ben vagyok és lejárt a hűségem(Július25). Forgalmazok annyit, hogy Arany legyek a részletfizetés miatt. Amint arany vagyok megrendelem a kiszemelt készüléket (Samsung Galaxy S4) az esetleges WS kedvezményekkel részletre és hűséget vállalva 2 évre és Mozaik XS-re.
Na most nekem két ügyintéző is azt mondta, hogy nincs hűségem Július 25. óta ennek ellenére ha most rámegyek a készülékre akkor kidobja, hogy 1 illetve 2 év hűséggel vehetem csak meg 186-190e-ért, tarifára nem enged. Ennyiért persze hülye lennék megvenni nemhogy hűséget vállalni. Megvárom akkor a 10.-ét, hogy mennyi pontot kéne gyűjtenem meg mérlegelem ezt az egész T f*szságot.
Lehet a végén az lesz, hogy visszamegyek Dominosnak és megveszem máshol a készüléket olcsóbban.
Üdv -
HardRic
addikt
A mobilnet fordulónapja nem az a nap amikor meg lett kötve? 5-én lenne a fordulóm, július közepén be lettem lassítva, ma meg tolok egy speedtestet, és megint gyors. Ilyeneket olya a jó lenne a 1430-on megkérdezni, de mire ott emberhez jutok, szakállam nő.
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok.
A párom vett egy micro sim-es telefont. Egy normál sim-es flottás sim kártyája van.
Ha simán bemegy T-hez kicserélik neki micro sim-re, vagy kell valami meghatalmazás ilyesmi?Sometimes you win, sometimes you learn.
-
lafaty80
addikt
Az mennyire korrekta t-től ha 06.10-06.15 körül Sim-et kellett cserélnem. Az üzletben annyit mondtak hogy nem kerül semmibe (eleve egy micro sim-es telefont rendeltem erre a számra korábban, de céges kártya volt eddig benne, így nem cseréltettem addig, ráadásul régi ügyfél is vagyok). Ma jött a t-s számla benne egy tétel SIM csere 07.30 4500Ft (akkor biztos nem volt)
Akkor most mi a szitu?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
balint82
senior tag
válasz djculture #30930 üzenetére
Köszönöm, ugyanígy csináltam vagy 5x egyszer sem adta meg azt a boxot, ahova ezt a kódod be kellene írni.
Az ügyfélszolgálatos kolléga megemlítette tegnap, hogy az akció július 31-én visszavonásra került.
Na most lehet, hogy visszavonásra került, de hogy még mindig fent van:http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1305_elmenyter_katalogus
Több mint megtévesztő...
Google Pixel 4a
-
djculture
félisten
válasz balint82 #30949 üzenetére
Fogyasztóvédelemhez kell jelenteni az ilyet ez kb olyan mint amikor bemész a boltba kivan írva hogy ennyi az ára odamész a pénztárhoz és ott előadják hogy már rég nem ennyi az ára mert lejárt az akció.. Augusztus 4 van és még mindig kinn van semmi se jelezi hogy visszavonták volna.. Reklámoznak valamit ami már rég nem létezik.
Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatnak hívják ezt a jogszabályok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest