-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz HofiZoli #30096 üzenetére
tomy86 tökéletes magyarázatot adott a helyzetedre. Ugyanakkor mivel Monolith-nak nem 9 pont hiányzik a 340-hez, hanem 72, ebből arra következtettem, hogy van legalább 6 lezárt hónapja (mert lesz kieső pontszáma), vagyis nála már nem számít a "minimum idő kritérium".
De ha már így összefutottunk, a díjcsomagod alapján ennek valóban nem lesz akkora jelentősége (elvileg 08.01-től meg kell kapnod az arany szintet, amit a héten ítélt meg a rendszer), mert például a flottások nem gyűjtenek beváltható pontokat.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
HofiZoli
senior tag
Köszi
Akkor mi a francnak számolják?
Nem terveztem a pontok tömeges beváltását, a percdíj miatt van ez a csomagom amúgyisA hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
1430
senior tag
válasz HofiZoli #30102 üzenetére
Minden hónapban mind az 5,3 millió mobil hívószámra (sőt az otthoni szolgáltatásokra is) kiszámolják a pontszámot, ez alapbeállítás. Az már más kérdés, hogy a díjcsomag meghatározza az úgynevezett "lojalitás szerződéstípust". Így vannak hívószámok, melyek nem gyűjtenek beváltható pontokat, nem kapcsolható hozzájuk társkártya díjcsomag, nem vehetnek igénybe tarifakedvezményeket vagy például nem léphetnek platina szintre... Ezen kívül van még készülékváltási lehetőség vagy igényelhető plasztik kártya (a kedvezményadó partnerekhez), melyek - úgy tudom - minden lojalitás típushoz igénybe vehetők.
[ Szerkesztve ]
-
Monolith
tag
Köszönöm a részletes és kimerítő okfejtést! Sejtettem én, hogy az ügyfélszolgálatos kolléga téved a dologgal kapcsolatban. Akkor igazából nem érdemes várnom.
Azt persze, viccnek tartom hogy új előfizetőként bármikor elvihetek webshopban 0 ft-ért telefont, de miután már x ideje fizetőképes ügyfélnek bizonyul valaki, nem engedi csak úgy a rendszer ugyanezt. -
daniele
aktív tag
Sziasztok. Vennék egy Galaxy S Advance-t ami elvileg Dominosan lett véve, viszont a számla nincs meg hozzá csak a garancia jegy. A kérdésem az lenne, hogy ha bemegyek vele a T-mobile-hoz akkor ki tudják állítani nekem a számláját (vagy ha azt nem is) de legalább megtudják mondani nekem, hogy Dominosan lett e véve? (A hölgynek az Édesapja vette aki most külföldön tartózkodik, a hölgynek megmondanák, kiállítanák a számlát újra az apja jelenléte nélkül?)
-
sch_a
addikt
Hello!
Próbáltam a keresőt használni, de nem kaptam egyértelmű választ a kérdésemre. Függetlenül vennék egy új telefont, de micro sim kell bele. T-pontban kicserélik rá az én sima kártyám? Nem akarok több ezer forintot fizetni ezért. Esetleg megoldható ez a méretre vágás házilag is? -
Classius
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vettem új készüléket, amihez mikro sim kártyát kellett kiváltanom a régi helyett, a számom maradt a régi. Ugyebár nagy nehezen aktiválodott a sim kártyám ma, viszont nem észlel mobilinternetet, pedig a csomagban amiben vagyok (Mozaik M) van, tesóm pedig akivel egy számlaszámon vagyok előfizető, neki van a saját készülékén. Esetleg várnom kell, és később aktiválják az adatforgalmat is, vagy mit tegyek? Készülékben nem hiszem hogy hiba lenne, teljesen új, a hálózati beállítások pedig rendben vannak ahogy néztem őket.“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
raziel01
veterán
Csütörtöki tapasztalat:
80 ezres telót vettem T-től pick pack pontba.
Utána bementem T-pontba. Mondom használni akarom hozzá a másik előfizetéses kártyámat is.(másfél éves sima SIM)
Azt mondja mivel társkártyával vettem a telefont ezért nem ingyenes a sim csere. 4500 Ft ami majd megjelenik a következő havi számlán. Jogos volt-e? Szerintem rohadtul nem. Végülis a fő számommal adtam le a rendelést is. Akkor szerintem ingyen kellett volna cserélni.
(új telóba microsim kell.)[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz raziel01 #30117 üzenetére
a hivatalos leírást tekintve teljesen jogos volt, hiszen új előfizetéskor eleve olyan sim kártyát adnak hozzá, amilyennel a telefont használni lehet, attól eltérő sim kárya cseréje - papíron - díjköteteles.
a főszámod nem szerepel a telefon és előfizetés papírján sehol, tehát ilyen szempontból nem kapcsolódnak össze, a hűség hosszabbításával - már meglévő előfizető szerződés és sim kártya esetén - is csak azt a sim kártyát cserélik díjmentesen, amely előfizetői hívószám szerepel az új szerződésen, mert arra lett hosszíbbítva a hűség, és ahhoz kapcsolódóan lett megvásárolva adott telefon, más sim kártya hiába van szintén a neveden, azt csak díj ellenében cserélik, hiszen nem kapcsolódik adott szerződéshez/telefonhoz.
más kérdés, hogy egy korrekt ügyintéző esetlegesen kicserélte volna díjmentesen, de csak saját felelősségre, és korrektségből.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz raziel01 #30119 üzenetére
igen, volt számos eset, amikor egy korrekt ügyintéző díjmentesen kicserélte, embere válogatja, de papíron fizetős történet adott formában.
egy másik hazai szolgáltatónál jóval többe kerül a sim kártya cseréje, szóval még mindig nem a világ vége...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Classius
aktív tag
Erre valaki?
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
Classius
aktív tag
-
Monolith
tag
válasz pudingstyle #30125 üzenetére
Úgy értettem, hogy ha nekem normál van akkor normált adnak-e helyette alapjáraton vagy microt ha azt füllentem mondjuk, hogy hibás csak azért érdekes a dolog mert szükségem lesz egy microra lehetőleg anélkül h lehúzzanak.
[ Szerkesztve ]
-
daniele
aktív tag
Samsung Galaxy S Advance telefon ha függetlenítve lett ugrik a gari igaz? (Így kezdik a javítást, hogy megnézik, hogy függő e még?)
-
roberto02
tag
Aktuális havi egyenleg (kedvezmények levonása nélkül): xy összeg. ezt értsem úgy,hogy van egy megadott percdíj sms díj stb. ami általános és abban számol nekem ,majd díjcsomagomnak megfelelően számlázáskor átváltja a sajátomra vagy ez micsoda mert nem értem...
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
legenda
válasz daniele #30128 üzenetére
nem szolgáltató szervizeli, de legálisan csak ott függetleníthetik, viszont a szervizében jellemzően úgy kezdik a szervizelést, hogy a szervizes kódok segítségével dokumentálják a rendszer állapototát; firmware verziója...stb, szóval általában kibukik a dolog, és akkor érvénytelenítik a garit.
roberto02; itt egy részletes leírás az illetékes tollából, illetve billentyűzetéből; link
[ Szerkesztve ]
-
roberto02
tag
Én ebből semmit nem értek.. magyarul tehát akkor nem annyit fogok fizetni amennyit ott ír hanem sokkal kevesebbet? mondom az én példámat. Like 300-am van. eltelt 3 nap az aktuális egyenleg 1980 ft. amit nem értek hogy jött ki mert összesen nem beszéltem ennyi összegért senkivel...
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
legenda
válasz roberto02 #30131 üzenetére
nem annyit fogsz fizetni, mivel egyrészt nettó összeget látsz, másrészt csak a számla zárásakor történnek meg a jóváírások, így nem egyszerű kiszámolni a tényleges aktuális egyenleget, nem is érdemes foglalkozni az ott kiírt összeggel...
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz erdoke #30093 üzenetére
Elképzelhető, hogy olyan lezárt díjcsomagban vagy, amire már nem lehet hűséget vállalni, pl. MédiaMánia.
Hupsz... Akkor ha lejár a jó kis médiamánia csomagom, akkor azt már nem tudom meghosszabbítani majd azzal hogy újra aláírok rá két évet? Mert az a csomag nekem nagyon jól működik. Az 1 giga net és a 300 akármilyen hálózatba küldhető sms pont jó, nagyon sokat sms-ezek. A mozaik L ami azonos árban lenne kb az sokkal vackabb, mert azzal csak 100 akárhová-sms-t tudok küldeni. Úgy látom a percdíja is rosszabb.
-
313313
addikt
Tré kezdi korlátozni a mozaik díjcsomagok net elérését?
Egyik pillanatról a másikra behalt a viberem, nem megy át az üzenet.
Facebook, böngészőbe net megy rendesen.
GSM és 3G hálózaton is fennáll a hiba.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
1430
senior tag
válasz lugosi #30135 üzenetére
MM díjcsomagra is vállalhatsz még tarifahűséget, de csak üzletben.
313313
Nem, lévén ahhoz előbb be kellene tenni ezt az ÁSZF-be.roberto02
A "probléma" ott kezdődik, hogy ha az ingyenesen hívható számokkal beszélsz, annak a nettó díja is bekerül az aktuális egyenlegbe (számlazáráskor írja jóvá a rendszer). Tehát minél többet hívod ezeket a "kedvenc számokat", annál megbízhatatlanabb lesz az aktuális egyenleged.[ Szerkesztve ]
-
-
peterszky
őstag
Muraszombaton van rá esély, hogy még elérhető a magyar hálózat?
What else you gonna do on a Saturday?
-
D@ve89
tag
Még úgy is necces, sőt szinte kizárt. Vannak erre szabályok is, hogy szomszéd országba mennyire szólhat át egy szolgáltató. Határ felé, szomszédos ország felé nem irányítanak antennát, elkerülendő az ilyen extrém átszólásokat, mivel jelen esetben a határtól minimum kb. 15 km-re kellene lennie értékelhető jelnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
D@ve89
tag
Igazából nem értem, hogy jött most ide az adóteljesítmény. Az eredeti kérdés az volt, hogy vajon Muraszombaton be lehet-e fogni a magyar hálózatot. Te azt mondtad, hogy irányított antennával akár be lehet, én pedig azt mondtam, hogy szerintem nem, és ezt továbbra is tartom, hogy civil eszközökkel 15km távolságra a határtól nem lehet. Amiben egyetértünk, az az, hogy simán mobillal biztosan nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
Sziasztok,
lehet, hogy áttérek BlackBerry-re.Használtan vennék egy 9320-ast, ezzel áttérnék én is a Telekomhoz. A következő lenne a kérdésem: Mozaik XS csomaggal használnám (3200 Ft), plusz BIS (690 Ft). Azt olvastam, hogy a BIS-t nem lehet mindenre használni, alapjáraton csak leveleket tudok vele lehúzni. Viszont 1 gigát soha nem fogok tudni levelekkel lehúzni, ellenben szívesen böngészek, Viberezek, imozok.
A Berry-topikből jöttem át, ott azt mondták, hogy a böngészés szolgáltatótól függ. Itt engedélyezett a browsing?
A válaszokat előre is köszönöm.
P8
-
D@ve89
tag
válasz Picike8 #30149 üzenetére
Szia, nem értek a BB szolgáltatásokhoz igazán, de amire figyelj: csak olyan BB-t vegyél, amit magyarországi T-mobile-osként értékesítettek eredetileg is, különben csak egy sima mobilként fogod tudni használni, a BB szolgáltatások nem fognak menni rajta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest