- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Szép és jó dolog ez a 4g bevezetése, de amikor a Balaton északi partján nincs 3G szinte sehol, az azért már érdekes. Talán erre is rá kéne feküdni.
-
Zolik
senior tag
Szépen megújult a T-nél a weblap, elég jó lett!
[link]'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
erdoke
titán
válasz lugosi #31745 üzenetére
Én nem így látom... Mindenki más azt írta, hogy már nem is tud belépni. Ezek után reális kérdés volt részedről, hogy mit látunk egy funkcióra kattintva, ami csak belépve elérhető? => #31734-31735-31736-31737: nem lehet belépni, majd erre te a 31738-ban megkérdezed, mit lát ott, ami csak belépve látszik. Szerinted én nem tudok értelmezve olvasni?
Nyilván csak az okozta a kavarodást, hogy időben kicsit eltolva jöttek a hosszászólások (= fórum, nem chat), fölösleges mellre szívni...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
MODERÁTOR
válasz erdoke #31739 üzenetére
Látom már megint write-only módban vagy, és nem olvastad el azokat amiket írtam. Ha elolvastad volna, akkor nyilvánvaló lenne számodra, hogy be tudtam lépni. De úgy látom nehéz volt dekódolni azokat, amiket írtam, így leegyszerűsítem a kedvedért. Be tudtam lépni, és a belépés után az egyik menüpont használata közben (a kedvezmények alatt) jött elő ez a képernyő.
Azért van neked ennyi hozzászólásod, mert nem olvasol, csak írsz...
Csak egyszerű értelmezésbeli problémák vannak, vagy tényleg nem olvastad el?Kiemeljem azokat a részeket amik alapján be tudok lépni, vagy ha elolvasod megtalálod magad is?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elkezdődött az átalakulás.
-
MODERÁTOR
válasz lugosi #31731 üzenetére
Bocs, de lejárt a szerkesztési idő, ezt meg kell osztanom, ez a grafika tök jó, még a diszfunkciókért is kárpótol!
A számsort azt croppoltam, biztos ami biztos alapon
Most már azzal a jelszóval sem enged be, amivel eddig beengedett.
Kezd egy kicsit wtf szaga lenni ennek a szolgáltatásnak.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz tomi613 #31729 üzenetére
Nálam ott is.
Végigmegy azon, hogy automatikus azonosítás, majd utána "Az előfizetéshez tartozó számla adatok [ez egyébként egy szó lenne helyesen tisztelt T!] biztonsági okokból csak jelszó megadásával érhetők el."Persze 3g-n. Az appból kiléptem előtte teljesen, nehogy bekavarjon hogy wifin előtte bejelentkeztem. Az automatikus bejelentkezés be van kapcsolva. Innentől nincs ötletem. Azzal a jelszóval se enged be, amivel egyébként wifin be tudok lépni. Valami nagy furfangosság lesz ebben.
A céges előfizetésemnél meg névnek valami betűkből és számokból álló sorozatot ad ki. He?
Az másik telefon, másik platform, ugyanez a helyzet, hiába az automatikus azonosítás, a jelszót kéri, azzal a jelszóval, amivel wifin beenged, itt semmire se megyek. Hozzáteszem azzal a jelszóval tudok az egész cégre vonatkozó beállításokat véghezvinni a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, tehát az ügyfélszintű jelszót írom be.
Na majd kialakul, végül is van olyan része a programnak ami működik.
Szerk.: fú de brutál képernyőt hoztam elő!!! A kedvezmény adatokra kattintottam, bejött egy kb. karakterből álló sorozat (véletlenszerű betűk, számok és jelek), továbbá ez: "exception ID: GENERAL ERROR", majd egy magenta színű PC van a háttérben, aminek éppen felrobban a "feje", forognak a szemei és kilóg a nyelve. Berosálok!!!
Most már az "Egyenleg és forgalom" alatt is az jelenik meg, hogy "Az aktuális egyenleg nem elérhető", a "Lekérdezhető egyenleg" alatt pedig egy szomorú szmájli, aminek még szemöldöke is van.
Most lehet hogy ez a program rám allergiás?[ Szerkesztve ]
-
tomi613
aktív tag
válasz tomi613 #31729 üzenetére
De tévedés, mert most próbáltam mobilnetel és ezt írja:
"JAJJ!
Előfizetéseden aktív a jelszóvédelem, így a korlátozott belépésre most nincs lehetőséged.
Kapcsold ki a jelszóvédelmet, vagy jelentkezz be jelszavaddal, hogy az alkalmazás minden funkcióját elérhessed."※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
tomi613
aktív tag
válasz lugosi #31728 üzenetére
Csak a wifi kapcsolatnál kér jelszót! Mobilnetnél nem!
"Telekom app
A vállalat egy új okostelefonos alkalmazást is kiadott, a Telekom app mától letölthető Androidra és iOS-re, hamarosan pedig elkészül a Windows Phone verzió is. Az alkalmazás egyfelől lehetőséget ad az olyan ügyek intézésére, amit a weboldalon eddig is meg lehetett tenni (pl. egyenleg lekérdezése, számlafizetés, díjcsomaggal kapcsolatos információk), valamint kiváltja a Kapcsolat hűségkártyát is - a kedvezményre jogosító helyeken elég a telefonon látható kártyát megmutatni. Az alkalmazás érdekessége, hogy automatikusan azonosítja a felhasználót, a bejelentkezéshez és használathoz nem szükséges felhasználói nevet vagy jelszót megadni."
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
MODERÁTOR
válasz Varszegig #31708 üzenetére
Látom adtál is rá 1 csillagot
Mondjuk nem értem, amiről beszéltek, hogy nem kell azonosítót megadni a belépéshez, mert nálam kell. Fogalmam sincs mondjuk, mi az azonosítóm, pláne a jelszavam, szóval csak itt nézek az app-ra.
Megtaláltam a jelszavam, a felh.név a telefonszám volt ugye.
Király, meg tudok nézni pár dolgot, aztán amikor nézegetném a számláimat, kiírja, hogy jelszót kell megadnom, megadom azt, amivel beléptem, erre "JAJJ! Hibás jelszó!".(Mondjuk ez a JAJJ ez ultragáz, na mindegy.)
Kehes az app, kehes a netes háttér, vagy van valami bónusz jelszavam vajon?
[ Szerkesztve ]
-
-
1430
senior tag
válasz djculture #31722 üzenetére
Arra továbbra is van külön topik: Telekom (vezetékes telefon, IPTV, Kábel TV, SatTV, xDSL, Kábelnet, Optinet, áram, földgáz)
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
djculture
félisten
t-home topikkal össze lesz ez vonva a címéből itélve?
-
tomi613
aktív tag
Telekom androidon elég érdekes. Belépek jelszóval. Aztán az egyenleg megtekintéséhez újra jelszót kér, de ott már nem fogadja el "JAJJ! Hibás jelszó!" . Így meg se tudom nézni az egyenlegem mint a webes felületen.
Tehát akkor a belépési jelszó és a folyószámla jelszó nem ugyan az?※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
Blackmirror
őstag
Régi lejárt előfizetésemet váltottam netes előfizura.Ezért is kaptam vmennyi kedvezményt.
Köszönöm a választ.
Remélem nem lesz erre szükség,de azért jó tudni.
Csak annyi a problémám h Budapesten(22ker) nem éppen hasít a net.Ezt a kis e betűt nem szeretem látni,főleg akkor amikor számítógépnek osztanám a netet a telefonomról(bár ezt csak vész megoldásként használnám néha,de annak sem jó).
Ez 1-1,5 hónapja van így,előtte nem volt.iPhone X@R, iPad Pro
-
1430
senior tag
válasz Blackmirror #31717 üzenetére
Ha csak tarifára vállaltál hűséget, akkor az első 1-2 hónapra kapott havidíjkedvezménynek megfelelő kötbért kell kifizetni (pár ezer Ft). Ha új előfizetéssel vetted, akkor a belépési díj kedvezményt is vissza kell fizetni (4xxx Ft).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Net&roll xs csomagom van amihez kaptam némi kedvezményt is,1 év a hűségem.
Készüléket nem vásároltam hozzá,ha felmondom ezt idő előtt akkor mennyi lehet a kötbér?
Biztos benne van a szerződésben,de ez most nincs előttem.Még nem biztos hogy elállok a szerződéstől,de van egy problémám amit ha nem tudnak megoldani akkor fel fogom mondani ezért szeretnék tájékozódni.
iPhone X@R, iPad Pro
-
törölt tag
-
MODERÁTOR
válasz erdoke #31700 üzenetére
Bocs, ez most új (amúgy nem vagyok régi céges tmobilos), de meg lehet nézni a számla aktuális állását?
Mert annak idejét kaptunk valami my tsystems vagy mi a fene elérést a céges előfizetések mellé, oda beléptem, nézegettem, aztán úgy döntöttem, hogy ez vagy valami, vagy megy valahová, és nem mertem hozzányúlni semmihez mert (az én szintemhez képest) brutál bonyolultnak tűnt.
Szóval ha erre van valami egyszerű módszer akkor érdekelne -
betyarr
veterán
valahol a T oldalán meg lehet nézni a hívásaim adatait?dominós vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben