Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
doddencs
senior tag
a régebbi sim kártyákra van vmi cserelehetőség?
Meg mintha olvastam volna még vmit, h. a réági sim kártyák némely új mobillal nem is működnek igazán. De ez lehet hülyeség. minden esetre nekem kb egy 10 éves domino sim kártyám van..
-
legenda
válasz doddencs #2456 üzenetére
nem hülyeség, amikor anno az n95 telcsit rendeltem a t-től, külön felhívtak emiatt, hogy régebbi sim kártyával nem működik - rendesen -, ha probléma adódna, vigyem be a sim kártyát, és ingyen kicserélik! igaz, nagyon régi előfizetőjük vagyok, de a sim kártyát már cseréltem időközben, ezért nem volt gond, most nem kellett cseréltetnem.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
C.Dávid
tag
Üdv tudtok olyan net rádiókat,amelyet hasonlóképpen lehet hallgatni,mint ami a Web N' Walk oldalon van?
C905-öm van,elvileg online video,rádió streamelést ismer,de Wi-Fi-vel az istenért sem sikerül!Mobilnettel megy!Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905
-
biker
nagyúr
web'n'walk stick gondom van, mégpedig nem a sebesség, az elég (2-3mbit) de a ping ultraszar
átlag 770ms (index)
ezáltal egy direkt kis forgalmúra írt oldal is akadozik, mert 1mp a válaszidő
ötlet?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
ja, és az hsdpa modemmel mérve, hősök terénél.
3g mobillal haraztiban 180-220ms a ping ugyanarra a serverre
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Nimrod
addikt
A Soroksári úton lévő Tesco-nál se keressen már senki T üzletet. Tegnap úgy láttam, hogy megszűnt, csak Voda és Pannon van.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Megyek Londonba jövő hét vasárnap.T-mobile Dominó Nap csomagban vagyok.Kiutazás előtt hány nappal kell roamingolni a telót?A *104# kódsoron kívül kell valamit beütni,aktiválni,stb..?Valamilyen fontos/egyéb megjegyzésetek van hogy mit kell csinálni még?
Előre is THX![ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
FireShadow
senior tag
ha nekem havi 400 perc lebeszélhető (ikon400 csomag) és online belépve ezt látom:
Aktuális egyenleg: 8 785.00 Ft
adott hó 21-edikén akkor ez mit jelent? fix 9900 a havidij, es szeretném tudni hogy a percekben hol állok.. ha ennyit még nem beszéltem ehónapban, akkor mi ez a szám?Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
biker
nagyúr
válasz Killing #2466 üzenetére
én reptéren elküldöm, felszálláskor telo ki, leszálláskor telo be, és él a roaming.
visszatéréskor meg kinem kell napokkal előre
-
biker
nagyúr
válasz FireShadow #2469 üzenetére
ott van a lap alján, mi ez a szám
*Az információ az adott hónapban, illetve azt megelőzően keletkezett, de a korábbi havi számlákban ki nem számlázott telefonhasználat (hívások, adatforgalom, SMS, MMS) összegét tartalmazza az általános forgalmi adó nélkül. Nem foglalja magába a rendszeres havidíjakat, az esetleges törlesztéseket, illetve jóváírásokat.
vagyis nem tartalmazza díjcsomag kedvezményeket sem
majd utólag levonják a perceket, smseket, gprs-t, stbElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Killing
addikt
De írják,hogy SMS-t kapok a roaming aktiválásáról.Na én már kipróbáltam,*104# be aztán 'Kis türelmet' felirat jelenik meg,majd kiírja (úgy mint mikor a *102#-el lekérdzed az egyenleged,és kiírja hogy mennyi van rajta),csak itt ezt írja ki: hogy 'A roaming szolgáltatást aktiváltuk,hívásátirányításait átmenetileg töröltük.'Semmi 'igazi' SMS nem jön.Nálad is így van?Ezek szerint él a telómon a roaming?
mod:Remélem ez T-mobilos tapasztalat volt és nem Vodás/Pannonos.
Van még kérdésem:
Engem (London,Nagy-britanniába megyek) tudnak itthonról úgy hívni hogy 0630... vagy úgy kell +3630...?
Azt tudom hogy nekem +3630-ként kell hívni.A Nemzetközi (Nem direktes hívásindítást vágom hogy hogy kell).[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz FireShadow #2473 üzenetére
De itthonról-külföldre vagy külföldről-itthonra hívsz így?
-
FireShadow
senior tag
de akkor számomra ez nem túl érdekes infó mert megnéztem a multhavi számlámat és megtaláltam ezt a részletes számla utsó lapján: "havi használati díjak áfa nélkül" címszó alatt, és abban tényleg minden kutyafüle bennevan..
azért nem túl hasznos infó, mert: oké tudom hogy x sms-t küdtem, x percet telefonáltam de ök azt ugyis perc alapon nézik, szóval amit a telón látok az nem a legpontosabb de reméltem hogy ebböl a számból következtethetek erre, de nemigazán mert ott van a gprs calls, ami a részletes számla legalább 3-4 oldalát kitette és 10kbyteos egységekben nézik és szerintem elég furcsa módszer.
És az is benne van ugye ebben a nettó egyenlegben, és ahhoz hogy tudjam hogy a beszéd hivásokkal hogy állok, ki kéne vonni az smsek árát meg a netet (=tudni kéne hogy mennyi az adatforgalmam).. és azt csak MB-ra pontosan látom és a lifetime összeget, resetelni nem szeretném.. jáhájjna majd kitalálok valamit..
a részletesebb, számla elötti, alkalmanként fizetős egyenleginfó az miket tartalmaz? ott számolgatás nélkül is látom az adott hónap beszédhivásainak perc alapu összegét?[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
FireShadow
senior tag
válasz Killing #2474 üzenetére
ha külföldön vagyok és itthonra telefonálok akkor igy inditanám a hivást, ez a nemzetközi formátum. de a roaminghoz nem értek és nem is akarok, volt olyanhoz szerencsém hogy elküldtem egy kódot és csörgött a telefon, felvettem és akkor kapcsolatk ahhoz akit hivtam, de ott is ilyen formátumban volt. a 00 helyett a + is jó szerintem.
és ha külföldöt hivom akkor pláne a 00-s verziót használom, de külföldöt csak voip/sip módon hivom és ott is ez a standard
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
biker
nagyúr
válasz FireShadow #2475 üzenetére
ez mindenkinek baja, de T- lesz@rja
ikon400-nál kb 10-12000ft egyenlegig fér bele.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Killing
addikt
Tehát nem az igazi SMS-t?
Így tutira vehetem hogy nincs roaming tiltás a telefonomon?(Habár eddig nem volt letiltva sem a számom,semmi bajom nem volt eddig a T-vel az egy év pár hónap alatt,csak az hogy letiltattam egy emelt díjas számot.)[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Killing #2479 üzenetére
nem, csak rendszerüzenet, mint bepötyögős feltöltésnél.
ha a mobilon van ikon hozzá, akkor megjelenik ekkor a roaming ikon külföldön, egy háromszög
-
Killing
addikt
Eddig még nem észeltem,de a kijezőn szembeötlő lesz hogy roaming környezetben vagyok.
K550i-n van ilyen ikon?Ígérem nem fárasztalak tovább.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
És igen még egy kérdés:
Ezt az ON topicban is feltettem,de nem jött rá,számomra kielégítő válasz.
Itthon Inviteles vezetékes telefonunk van (Szeged,62-es körzet).Megyek ki Angliába egy hét múlva.A T-műveknél vagyok Dominó csomagban,külföldről úgy kell a vezetékesünket hívni hogy 00(vagy +)3662....Ki is próbáltam,mobilról vezetékesre ment is a hívás,csörgött a telefon.De engem hogy kell vezetékesről hívni? Próbáltam úgy hogy 00(itt + jelet nem tudtam beírni)3630.....De így nem csörgött a telefonom.Most akkor mi van?Ha engem vezetékesről úgy hívnak hogy 0630... akkor gondolom kint az én telefonom meg sem csörren.Vagy igen? PLS help,erre nem találtam jobb topikot.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz philoxenia #2484 üzenetére
Kösz.Tehát vezetékesről is 0630.....
Szvsz már nem annyira drága,de még mindig jobb mint a Maritime,ON air,és az Üzbegisztáni hívások ára.
127 Ft.-/perc a hívó félnek és 60 Ft.- a fogadó félnek.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
megyeri
tag
válasz FireShadow #2475 üzenetére
54 Ft/alkalom díj ellenében lekérdezheted a percszámodar is, csak küld az "R" betűt a 1730-ra.
Killing:
Abból kellene kiindulnod, hogy egyik mobilszolgáltató sem várja el, hogy a hívó fél tudja, ha egy ügyfele külföldön van, tehát bárki (még a vezetékes számok is) ugyan úgy tud téged felhívni Magyarországról, mintha itthon lennél. Még arra figyelj, hogy az egyenleged 1125 Ft felett legyen, és ha nem megy a hívásindítás nemzetközi formátumban, használd a *101*+36...# formátumot.Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
Killing
addikt
válasz megyeri #2487 üzenetére
Köszi.
Egyenleggel nem lesz gond,és ha nem Roaming Direkt partnerhez kapcsolódik,akkor a Roaming Direkt partner hálózatát fogom kézzel kiválasztani.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Sziasztok!
T-mobile Dominó Aktív csomagban vagyok,hogy lehet megnézni hogy van-e roaming tiltás a telefonomon?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Valaki tudja mikor lesznek roaming díj csökkentések?Mennyivel fognak csökkenni?
-
Timyyy
őstag
Mennyi időbe telik amíg aktiválják a roamingot? Másfél hét van nyaralásig, és kellene.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
-
szmutkolaci
tag
Időközben ismét egy kérdéssel bombáználak Titeket:
Van jónéhány ezer pontom a platinakártyámon, ezt szeretném felhasználni a közeljövőben egy Domino csomagos Nokia 5310 XpressMusic-ra. Láttam T-mobil oldalán, hogy a sima, hangszórók nélküli verzió már csak néhány helyen érhető el. Hogyan lehet megtudni azt, hogy melyik boltban van még ilyen készülék?
Valamint még egy kérdésem lenne:
Ha a platinakártya pontjaimat szeretném beváltani, és a pontok illetve a kártya egy cég nevén van, amelynek nem én vagyok az aláírója, akkor mit kell vigyek ahhoz, hogy a pontokat fel tudjam használni egy ilyen vásárlás esetén?
[ Szerkesztve ]
-
CsuRi101
tag
válasz szmutkolaci #2499 üzenetére
Dominó csomagot nem lehet pontokból vásárolni sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen