Hirdetés
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
Hirdetés
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz grafikus17 #1950 üzenetére
Minden sim kártyához aktiválni kell a kedvezményt -amelyiket be akarod vonni a kedvezmény körébe-, és a postpaid kártya számláján jelenik meg a díja.
Bővebben a fenti linken olvashatsz róla!
Jó szerencsét!
-
Baboon
senior tag
Szevasztok.
Van olyan a t-mobilnál hogyha nagyobb domino feltöltőt veszel akkor többet tesznek a számládra mint amennyibe került? Pannonnál van ilyen azt hiszem.
(tudom hogy már volt kérdés de 2 éve, azóta válzothatott)''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Baboon
senior tag
Na még 1 kérdés:
Mix díjcsomagnál hogyan tudom lekérdezni azt hogy mennyi a teljes egyenlegem. Nem az, hogy mennyi van vissza a 2750huf-os havidíjból, hanem hogy a feltöltött pénzekkel + a megmaradt havidíjjal együtt mennyim van.
És ugye jól tudom hogy sima egyszerű domino kártyával kell tölteni a Mix csomagot és ez a pénz nem vész el a hó végén hanem megy a köv hónapra.Köszönettel
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
dragonfx
veterán
Az mitől van hogy ezusb stickes web'n walk bizbaxtól egy kis idő utám befagy az ie7 és a firefox 3 is és utána ujraindula gép??
xar a stick vagyvan valami beállítás, vagy specko trükk?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
addikt
válasz dragonfx #1955 üzenetére
A kérdés jó, mivel olyat én is tapasztaltam néha -tehát nem minden alkalommal-, hogy egyszerűen semmit nem csinál, de ki van írva, hogy csatlakozva, és jó vagy kiváló jelerősség. Ha ilyenkor kilépek a böngészőből (mindegy, hogy ie, vagy firefox) nem csatlakozik. Ekkor újra kell indítanom a gépet, s csak utánna működik újra a stick..
Jó szerencsét!
-
Remittenda
aktív tag
Sziasztok!
Van egy dominós SIM kártyám, a fiókban pihent, majd betettem a telefonba: nem talált semmi féle hálózatot. Gondolom lejárt a rendelkezésre állási ideje, vagy mije.
Kérdés: lehetséges még egy ilyen kártyába életet lehelni? Pl. bankkártyás egyenlegfeltöltéssel?
Köszi előre is.
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
okib4100
aktív tag
válasz Remittenda #1959 üzenetére
ha van hozzá my-tmobile reg, akkor ott meg tudod nézni, h a hívószámlekötési idő lejárt e (ami a rendelkezésreállási idő + asszem 3 hónap), ha igen, akkor sanyi.
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
okib4100
aktív tag
Egy meglehetősen furcsa kérdés tolmácsolnék:
- Létezik e olyan, h meg lehet szüntetni nyom nélkül egy prepaid szerződést a t-mobile-nál? Azaz hogy utána ne működjön a szám, és szűnjön meg a szerződés is.
A lehasznál-úgyhagy azért nem jó, mert minden mobilcég statisztikai okokból folyamatosan hosszabbítgatja a feltöltős kártyák rendelkezésre állási idejét.
A dologra nem nekem van szükségem, és meglehetősen bonyolult miért kell az illetőnek (noha semmi törvénytelen nincs benne)Anno amikor a pannonos kártyámat ellopták, és fel lett függesztve, az illető mondta, h a kártyapótlás helyett kérhetem a szerződés felbontását is (feltöltős volt). Ilyen nincs a t-mobile-nál?
Előre is köszönöm ha vki tudna válaszolni.
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
attila760504
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Egy t-mobilos szám tulajának a neve és címe kellene.Ötleteket priviben. A tudakozót kihagyhatjátok!!! Esetleg t-mobilos felhasználó?
-
attila760504
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Egy t-mobilos szám tulajának a neve és címe kellene.Ötleteket priviben. A tudakozót kihagyhatjátok!!! Esetleg t-mobilos felhasználó?
-
tothm
őstag
Ha nem fizetik az előfizut, a tmobil letíltja a telót, vagy behajtja a tartozást?
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Szemezek egy iphone-nal, s lenne pár kérdésem.
A mobil készülékváltással érdekelne, de mivel konkrét árlistát így nem ír, ha pl relax 250-es csomagom van, s ezt hosszabbíttatnám meg, az ehhez megfelelő 55 980 Ft áron tudnék hozzá jutni a mobilhoz?
Valamint az egész vszeg úgy zajlana le, h. mivel dominós vagyok, szüleim előfizujára lenne készülékváltás, s majd én használnám a mobilt. Ez eddig mindig egyszerűen, simán ment.
Azonban az iphone árlistán szemen szúrt ez: "* A készülékek csak T-Mobile magyarországi előfizetői kártyával használhatók!"
Ez azt jelenti, h. dominós kártyát nem fogadna be a mobil, vagy csupán arról van szó, h. nem kártyafüggetlen, és csak t-mobile-os, de bmely kártya jó bele.Előre is köszönök minden segítséget
üdv:
doddencs -
PROti
tag
Sziasztok.Ha webshopról rendelek,és vmi bibi lenne a telóval,fel kell küldenem Pestre,vagy itt a Pécsi boltban is szervizelik-cserélik?Jah és csak felnőtt veheti át a csomagot?Hogyha esetleg nem vagyok otthon akkor mi van?Köszi ÜDV
-
addikt
Milyen jellegű problémára gondolsz?
1.) Első nyolc napon minden egyéb következmény nélkül elállhatsz a szerződéstől (a csomagban kapod a viszáru-nyilatkozatot).
2.) Természetesen bármelyik T-Mobile üzletbe viheted javíttatni a készüléket.Hogy ki veheti át? Elvileg a futárcég képviselője ellenőrzi, hogy ki veszi át. A gyakorlatban (nálam) soha nem kértek semmilyen személyazonosságot igazoló iratot.
(Mikor nem volt itthon senki, a futár felhívott, hogy hová hozza, vagy én mikor érek haza?)
<szóval korrektek a futárok>
Jó szerencsét!
-
Digital
addikt
Ez a kábelnet + T-s mobilnet hogy működik?
Van kábelnetem otthon, szerintem még hűségidő is van rajta. Ha most besétálok a t-mobile-hez akkor vehetek mellé minimum 3 gigás mobilnetet?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
doddencs
senior tag
válasz Joe bácsi #1976 üzenetére
Ja tudom, csak most nem áll rendelkezésemre, h. mi a kártyaszám, jelszó stb..
És gondoltam az árak nem egyéniek, csupán nem közlik publikusan.. s fórumon van vki, aki nemrégiben használta vagy tudom is én
De nekem az jött le, készülékváltásnál, aláírsz újabb mondjuk 2 évre egy adott csomaghoz, s az ahhoz megfelelő árért kapod meg.
-
megyeri
tag
válasz Joe bácsi #1975 üzenetére
A http://duplanet.t-mobile.hu/index.html oldal alapján a vezetékes internetből nem kell új, jó a meglévő is. Alul az első lehetőség az "Ajánlatok T-Home előfizetők részére".
Tehát csak a Mobilinternetnek kell újnak lennie.
[ Szerkesztve ]
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
Joe bácsi
őstag
Szerinted, h. értem?! A publikus mit jelent szerinted?? Azt, h. nincs fent a honlapon!
De meg lehet tudni árakat, ha ügyes és okos vagy.doddencs: Ahogy vesszük ,h. nem egyéniek. Kiemeltségi szinthez van kötve a teló ára. Most minek kellene neked a kártyaszám (ez meg mi??), meg jelszó meg stb....??? Konkrétan kell vmi keress priviben.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
georgeeboy
tag
Sziasztok! Ez az adatkorlát dolog hogy is van most (mobilnet) ? 7nap alatt-20 giga, aztán korlátoz, vagy 7 x 20 giga és korlátoz? Nem mintha csinálnék napi akár egyet is
::Ez van...::
-
addikt
válasz georgeeboy #1985 üzenetére
Az adatkorlát figyelési időszaka a hét nap. Azaz mindig az adott napot megelőző hét nap göngyölített forgalma az ellenőrzés tárgya.
Joe bácsi:
De azt is megtudom cca. 21 nap múlva...
<amúgy ebben tök igazad van, ahhoz lejárt hűségnyilatkozat kell...>
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz georgeeboy #1987 üzenetére
A megelőző hét nap nem lehet több!
<véleményem szerint ez teljesen épeszű megoldás, sok minden fér bele!>
Jó szerencsét!
-
nuri
aktív tag
válasz georgeeboy #1984 üzenetére
webnwalk stick drivere egy f*s, sohase volt bajom bsod-al, de mióta rá van dugva a gépre a modem, naponta produkál párat, mindig a modem driverét mutogatva (GT51Ip.sys).
Érdekes módon ha leszedem a tűzfalat akkor ez csökken heti 1-2-re.
Kipróbáltam többet is, mindnél ez volt a jelenség (Kaspersky, comodo, ess, jetico, stb). Mindezt fellelhető legújabb driverrel.
Megelégeltem a dolgot és vettem egy 3g-s routert, igaz csak tegnap óta van meg, de visszaraktam tűzfalat és még egyetlen bsod se volt. -
nakrisz
csendes tag
válasz georgeeboy #1991 üzenetére
Max 20 giga 7 nap alatt.
-
harry
veterán
Üdv, van egy kártyás Domino telefonom - úgy hallottam, hogy ha a hűség ideje lejárt, akkor a szolgáltató adott összegért feloldja a függőséget - nem tudjátok, ez mennyibe kerül?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Elég nagy problémám lenne.
Nemrég vettem új telefont, és néha élvezni szerettem volna a szolgáltatásait, ezért azokra a napokra bekapcsoltam a net5gb szolgáltatást. Persze ezek csak 1-1 napok voltak a hónapban, és még aznap ki is kapcsoltam. Nyugodtan neteztem, mert részarányosan ugye kb 190mb járt volna nekem aznak.
Ma kijött a T-mobile számla, amin kb +20khuf netstart szolgáltatás néven. Egyből hívtam ügyfélszolgálatot, ahogy persze semmit nem tudtak, a számlareklamációnál sem. Utána Csepel, innen átküldtek az europarkba. Ott se tudtak érdembe semmi mondtam, csak azt hogy átléptem a korlátot valószínűleg mert a részarányos számlázás szerinte percre pontosan értendő...
Nemrég hívtam ügyfélszolgálatot megint, ahol az ügyintéző azt mondta, hogy éjfélig be kellett volna kapcsolva lenni a szolgáltatásnak, mert akkor regisztrálja a rendszer. Ha én még aznap kikapcsolom, az olyan mintha igénybe se vettem volna.
Ami elég szomorú, hogy erre a hónapra is ki fognak számlázni nekem egy hasonló vagy magasabb összeget.
Mit lehet tenni szerintetek?
Ha én egyszer bekapcsoltam egy szolgáltatást és annak nyoma is van, akkor szerintem ezt elfogadhatnák, mert ez így nagyon nem korrekt.
Esetleg valakinek valami tippje a dologra, vagy felesleges már bármit is csinálni?
Sorry, hogy ilyen hosszú lett.Üdv. Yush
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen