Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
őstag
Csak előfizetésre is kell hűség? Mozaik XS
-
daniele
aktív tag
Sziasztok. Ha most megrendelek domino kártyásan a T-től 1 telefont neten keresztül és a hozzám legközelebbi pick pack pontba (OMW) venném át akkor még ma átvehetem igaz?
"Határidő
Budapesten 1 munkanap, vidéken 2 munkanap a rendelés telefonos jóváhagyása után.
Munkatársunk a rendelés napján vagy a következő munkanapon megkísérel kapcsolatba lépni Önnel. A legtöbb Domino kártyás csomagra illetve előfizetést nem tartalmazó rendelésekre nincs jóváhagyás, ezek kiszállítását azonnal megkezdjük. A legtöbb hírlapüzlet késő este és hétvégén is nyitva tart (erről tájékoztatjuk majd rendelés közben). A csomagot 5 munkanapon belül kell átvenni."[ Szerkesztve ]
-
daniele
aktív tag
válasz blueye #17553 üzenetére
És akkor ezt hogy értelmezzem? "A legtöbb Domino kártyás csomagra illetve előfizetést nem tartalmazó rendelésekre nincs jóváhagyás, ezek kiszállítását azonnal megkezdjük"
Honnan szállítják a telefonokat? Nem a legközelebbi T-s üzletből ami az általam megadott pick pack ponthoz van közel?
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz dedike #17545 üzenetére
Ha egy kártyapótlást nem végeznek el neki csak úgy, hogy bemegy és azt állítja ő használta a számot eddig (illetve nincs a nevén vagy nincs nála a más nevére szóló szerződés), akkor hidd el, hogy előfizetésre sem váltják át.
daniele
Az első probléma, hogy jelenleg még nem tudsz kiválasztani OMV kutat a WebShopban. A másik, hogy ha délután rendelsz (13:30 után véglegesíted), az a rendelés már nem lesz átadva aznap a szállítónak, így az egész csúszik. Ráadásul a csomag először a PPP központba megy, ahonnan majd csak a délutáni órákban megy ki a budapesti átvevőhelyekre és másnap a vidékiekre (viszont ez a másnap akár szombat is lehet, ami miatt "logikusan" hétfőn nem szállítanak vidékre).Az azonnali kiszállítás megkezdést úgy kell értelmezni, hogy automatizált a folyamat, nem kell várnod humán jóváhagyásra, viszont (munka)napjában csak egyszer kerülnek átadásra az összeállított csomagok a szállítóknak (kivéve sűrgősségi kiszállításnál, de az külön "műfaj").
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam váltok Domino 5-re és a füzetben a költségcsökkentö opcióknál volt a Domino Friends csomag amivel féláron hívhatok öt számot. Naugye, a Domino 5-tel öt számot hívhatok 29Ft-ért és nem láttam a Friends boxánál kizárva az 5-öt. Ezekszerint akkor Domino 5-re is megrendelhetem a Domino Friends-et és, ha mindkét esetben ugyan azt az öt számot választom, akkor 14.5Ft-os percdíjjal hívhatom öket?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
-
csibor
őstag
Számhordozás hogyan működik? Mi a sorrend. Felmondom, átviszem, megkötöm?
-
rocket
nagyúr
Szia!
Koszi a valaszt.
Igazabol azert akartam volna "letiltani" a szamot, nehogy valaki visszaelhessen vele a PIN kod feltorese utan.
Az en esetemben akkor abbol amit bemasoltal, gondolom akkor max. rendorsegi feljelentes jegyzokenyvenek a masolataval lehetett volna elerni, hogy "letiltsak", mivel szerzodes nem allt rendelkezesre, es az nem derul ki a leirasbol amit bemasoltal, hogy mivel tudtam volna bizonyitani, hogy en vagyok a felhasznalo.
(ugye egyedul a Westel Domino neven futo kis csomag volt meg, a benne levo dolgokkal, leirasok, SIM kartyat amibol ki kellett torni muanyag lap, meg a kis level a koddokkal.)A jo hir, hogy elokerult a telefonom, csak fura volt minek kapcsolta ki aki megtalalta, mert probaltam hivni masik telefonrol mikor rajottem nincs nalam es kivolt mar kapcsolva (ebbol gondoltam elloptak), es az egesz egy 10 perces idointervallumba esett, de a lenyeg, hogy szemelyesen visszakaptam
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
djculture
félisten
válasz rocket #17567 üzenetére
Én eddig kétszer hagytam ott a 10+ év alatt a telóm de mindig kikapcsolták. Én is ezt tenném, mert ha hívnának rajta senki se fog fél óráig magyarázkodni. Persze előtte nemárt kideríteni hogy kié és esetleg jelezni neki hogy itt a telefon. Örvendetes hogy sokan vagyunk még így ebben a zord időkben akinek a becsülete többet ér mint az orgazda árai.
[ Szerkesztve ]
-
Veriakilis
senior tag
válasz djculture #17568 üzenetére
Sziasztok!
Újabban ismeretlen szám hívogatja időről-időre (hetente1-4 alkalommal) a mobilomat.
Én tartósan külföldön vagyok, és ha véletlenül kinyomás helyett felveszem akkor feleslegesen leeszi csak a pénzemet (dominós vagyok).Hogy tudom megakadályozni, illetve hol tehetek panaszt?
Esetleg le tudom tiltatni, tiltani?
Vagy meg tudom nézni valahol, hogy milyen számról hívogatnak?Ha felveszem,- mert eleinte felvettem gondolván hátha valaki tényleg keres - akkor nem szól bele senki, és pár másodperc múlva leteszi...
Mintha csak azért csinálná valaki, hogy ha véletlenül felveszem, akkor fogyjon a pénzem.De más is hívhat hívószám nélkül, aki ismerősöm, neki sem veszem fel emiatt.
Mit lehet tenni?
Segítséget előre is köszönöm:
Veriakilis
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
-
SPF
senior tag
Leadtam ma a szervizben a telefon, szervizes srác ráírta a papírra, hogy az ügyfél készülékcserét kér a sorozatos javítások miatt. (májusban pl. kétszer volt szervizben a telefonom)
Mi van akkor, ha engedélyezik, de ez a típus már nincs a kínálatban?[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Veriakilis #17569 üzenetére
Ha okostelefonod van, akkor érdemes Whitelistet csinálni, azaz csak az hívhat, aki benne van a listában.
Erre valaki?
Illetve: mennyibe kerül egy Dominós szám átírása a nevemre?
[ Szerkesztve ]
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
1430
senior tag
válasz Sn[4k3] #17561 üzenetére
Domino díjszabás 3.4.: Domino Friends kedvezmény:
"...A Domino Friends kedvezmény a Domino díjszabásban szereplő összes díjcsomaghoz igényelhető, Domino iWiW és Domino Net díjcsomag kivételével."
Tehát igen, aktiválhatod Domino 5-höz is, és megadhatod ugyanazokat a számokat is, mint a Domino 5 kedvezményhez (de a Friends szám csak hálózaton belüli lehet).Veriakilis
Állíts be hívásszűrést, ha van ilyen funkció a készülékedben. Hálózati oldalról nem tudod tiltani a szám nélküli hívásokat, és nem mondják meg, milyen számról jön a hívás, ahogy ezt már 20-23 hozzászólással korábban letisztáztuk.csibor & Vangelis
Csak jelzem, hogy 06.01-től kikerült az árlistákból az Optimus Black, szóval legfeljebb az üzletekből visszacsurgó utolsó darabok kerülnek ki WebShop-ra, ezért lehet sokat kell várni, illetve a csibor számhordozása is legfeljebb WebShopon keresztül valósulhat meg, ha ragaszkodik az Optimus Black-hez (miután lett készleten 1-2 darab).SPF
Majd adnak egy tól-ig összeget, amin belül választhatsz új készüléket a kisker akciós árlistából. Az összeget megtudod akkor, mikor jóváhagyják a csereigazolást illetve bemész a szervizbe.[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
Akkor érdemes feltöltenem az egyenlegem. Öt számnál úgy sem hívok többet.
Még kettö:
- Domino-s szám átírása mennyibe fáj?
- A Dominósok is léphetnek ugye szintet, mint az elöfizetésesek aranytárskártyára, csak pontot nem gyüjthetnek. Elvileg csak kedvezményeket vehetnek igénybe, de a füzetben sehol sem láttam, hogy melyek lennének azok.Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
daniele
aktív tag
Köszi mindenkinek aki válaszolt az előző kérdéseimre. Ha holnap (vasárnap) megrendelem a telefont webshopon keresztül, hogy házhoz hozzák akkor hétfőre itt lesz? Vagy keddre lenne itt mert holnap ugye vasárnap...
-
1430
senior tag
válasz Sn[4k3] #17573 üzenetére
Domino számot nem lehet átírni, csak Felhasználót rögzíteni, ami díjmentes (a Felhasználó rögzítés lényege, hogy a Domino Előfizető továbbra is eljárhat a hívószám ügyében, tehát nem lesz a hívószám a Felhasználóé csak az ővé is).
Domino szám is lehet arany/platina, de egy hónapja le lettek zárva a Kapcsolat Program Időszakos Tarifa Kedvezmények a Domino ügyfeleknek, vagyis csak az használhatja, aki korábban aktiváltatta, újonnan nem aktiválható ilyen kedvezmény. Ettől függetlenül a többi kedvezmény megmaradt (feltöltési bónusz, készülékváltás, kapcsolat kártya elfogadó helyek kedvezményei).
daniele
Ha innentől kezdve hétfőn 13:30-ig megrendeled, akkor kedden már kiviszi a GLS futár vagy kedden délután átveheted budapesti PPP pontban illetve szerdán délelőttől vidékiben is.SPF
Tudtommal nem.sifarr
[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
válasz Sn[4k3] #17573 üzenetére
- Domino-s szám átírása mennyibe fáj?
Dominot nem lehet átiratni.
Viszont ingyen lehet regisztrálni (előfizető teheti meg) egy felhsználót, aki ettől kezdődően teljes körűen rendelkezik az előfizetés felett. És megmarad az előfizető is előfizetőnek.
Viszont ha a felhasználó átváltja számlásra az előfizetést, akkor attól kezdődően a felhasználó lesz a kizárólagos előfizető.Dimonos is lehet aranykártyás, platinás is. Nem gyűjt pontot.
Kedvezményeket keresd a t honlapján.elkéstem.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz csibor #17579 üzenetére
A) Ha nem válalsz hűséget a hívószámra, hanem kifizeted az 5000 Ft-os belépési díjat, akkor 7 hónap múlva vehetsz készüléket.
B) Ha válalsz 1 év hűséget, hogy csak 762 Ft legyen a belépési díj, akkor a hűség végén vehetsz készüléket vagy ha kifizeted idő közben a 4200 Ft-os kötbért, akkor ismét a 7 hónapos szabály érvényesül.
+ ha idő közben nem lépsz legalább arany szintre (új hívószámnál ez a 8. hónaptól lehetséges a kötelező időkorlát miatt), akkor a WebShopból csak tarifahűség nélkül és csak egyösszegben rendelhetsz majd készüléket a meglévő számhoz.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz sifarr #17577 üzenetére
és 1430: köszönöm!
Jól értem, ha apám beregisztrál, mint felhasználót, akkor 18 évesen köthetek majd elöfizetést és akkor enyém lesz a szám?
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Pug
veterán
Na megint szar a mobil lottó. Mondjuk nem értem őket, ekkora nyereménynél azért készülhetnének a leterheltségre...
-
Pug
veterán
válasz dedike #17586 üzenetére
Igazad van, az én hibám, hogy az igénybe venni kívánt rendszer nem képes kiszolgálni a nyeremény nagyságával egyértelműen növekvő leterheltséget és nem az üzemeltetőké. Látom már nálad is az a felfogás dívik, hogy az ügyfél van a szolgáltatóért és nem fordítva. No comment.
-
addikt
Tévedsz! Csupán azt szerettem volna megvilágítani, hogy ekkora nyeremény esetén az ügyfél is gondolhat(na) előre arra, hogy a rendszer nem fogja bírni a leterheltséget. Természetesen továbbra is a szolgáltató van az ügyfélért, de ez nem azt jelenti, hogy ki kell nyalni az ügyfél széklettel szennyezett hátsóját.
Vangelis:
De szerintem ne most kezd el...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Pug
veterán
válasz dedike #17589 üzenetére
A fenekem kinyalása és egy szolgáltatás sorozatos üzemképtelenségének nehezményezése és erre való szolgáltatói fellészülés hiányának megemlítése biztosan analóg, csak szerencsére nem az én felfogásom szerint. De ebben szemmel láthatóan akkor különbözünk.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Érdekes, hogy a T-Mobile mélyen hallgat, mi lesz a telefonadóval, a Telenor is hasonlóképpen sumákol.
"Aki ad,az nyer"
-
sifarr
senior tag
válasz Daffni2 #17591 üzenetére
Érdekes, hogy a T-Mobile mélyen hallgat, mi lesz a telefonadóval, a Telenor is hasonlóképpen sumákol.
Mi ebben a sumákolás?
Joguk van kivárni, taktikázni.
Sőt joguk van akár nem emelni.Egyszerűen kivárnak, hogy mi lesz a vodaemelés hatása,
Valamint gőzerővel kalkulálnak, hogy az emeléssel vagy a nem emeléssel járnak jobban. Persze hosszabb távon és több változó piaci tényezőt figyelembe véve. -
addikt
válasz #40993792 #17595 üzenetére
Rosszul érted.
Mindenki szeretné tudni mire számithat, a Telenor is sumákol, mert semmi konkrétumot nem mond, a T-Mobile az ügyfeleit semmilyen módon nem tájékoztatta.
Egyedül a Vodafone volt aki becsülettel konkrét adatokat adott meg
Vangelis. mit értesz nagy gáz alatt?
Aki rosszabb tarifáért ráadásul tök bizonytalanra szolgáltatót vált meg is érdemli.
A T előfizetői létszámát nézve igencsak nagy gondban lesz így is úgy is.
Hiszen horror összeget kellene befizetni, ha megfelezik akkor is le kell mondjanak egy sor beharangozott és égetően szükséges fejlesztésről.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Daffni2 #17598 üzenetére
És miről kellett volna tájékoztatni az ügyfeleit?
Egyedül a Vodafone volt aki becsülettel konkrét adatokat adott meg.
Valószínűleg ez nagyon pozitív hatással lesz a Vodafone előfizetők számára és tömegestől fognak hozzájuk menni az emelés elmaradása miatt felháborodott T-Mobile-os, illetve Telenoros ügyfelek.
Vangelis:
Szerintem is gőzerővel agyalnak azon, emeljenek-e, most, vagy várják meg milyen változások lesznek (ha lesznek egyáltalán) jövő januártól.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen