- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztosan rendelnek neked egyet valamelyik T-Pontba, ha kéred!
HGabor89:
Mi a teendő? Anyám nevére tudnám venni a telefont, viszont a Like díjcsomag pedig felsőoktatási diákhoz van kötve. Ez a 2 dolog összefér? Más névre venni a részletes telefont és ehhez más névre a díjcsomagot?
Nem, nem fér össze, csak abban az esetben, ha Édesanyád is felsőoktatási diákkal rendelkezik! A következő kérdésre: a részletes telefonhoz is kell díjcsomagot vásárolni, tehát ekkor két havidíjat fizetnél két évig!
Meg kell próbálni, nem mindenkitől kérnek mobilelőleget...
-
Something_
őstag
Üdv!
A T-nél szeretnék részletre venni egy telefont, plusz 2 év hűséget LIKE díjcsomagra. Ebből egyértelmű, hogy főiskolás vagyok és nincs bejelentett fizetésem, nincs semmi a nevemen
(autó, auto kgfb, albérlet, internet előfizetés sem, pedig ezek vannak).
Na szóval a telefon 80e ft lenne, 27e ft kezdő, és 4500 x12 hó. Ez így tök korrekt, nem kellene kifizetni egybe nagy összeget.
Viszont ha elkezdem intézni az ügyet, azt mondják menet közben, hogy ok, 27e kezdőrészlet és 30e ft mobilelőleg? Mert akkor bukós lenne az ügy..Mi a teendő? Anyám nevére tudnám venni a telefont, viszont a Like díjcsomag pedig felsőoktatási diákhoz van kötve. Ez a 2 dolog összefér? Más névre venni a részletes telefont és ehhez más névre a díjcsomagot?
Értem én ezt az előleget is, ki kell deríteni, hogy a hajléktalan tudja-e fizetni az iPhone 4 havi törlesztőjét, próbálok keresni valami kiskaput, hogy jól jöjjek ki.
Köszi előre is a válaszokat.
-
Carte
tag
Üdv!
Szeretném beváltani a kapcsolat pontjaimat egy T által forgalmazott WiFi routerre (Dlink DIR600). Személyesen ahol eddig két T pontban voltam (mondjuk más miatt főleg), de azt mondták hogy nincs nekik. Webshopból meg nem szeretnék rendelni mert mivel 10000 alatt van, van kiszállítási díj. Komolyan sehol nem lehet megvenni személyesen?
-
válasz
Grekooo #10843 üzenetére
Nem vonták vissza, csupán később lassítanak, a kedvezmény automatikusan jár a megfelelő előfizetés mellé!
mokus1:
Belépsz a My-T-be, kiválasztod a telefonod, készülékváltással megveszed. A vásárlás végén lehetőséged van 1pont=1 forint arányban beváltani a pontjaidat. Természetesen üzletben is felhasználhatod, csak elesel a a 10% online kedvezménytől (készüléktől függően). Újabban már a 1430-as szám felhívásával, ügyintéző segítségével is sikerült a 10% kedvezménnyel vásárolni.
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Van egy előfizetésem kb 4 éve a T-nél.Van rajta már jó sok pont.Ezeket hogy tudom felhasználni egy új telefonra?Az előfizetés maradna a régi. Csak telefont szeretnék. Egy pont az forintosítható vagy valami kedvezmény jön le? Köszi -
Grekooo
csendes tag
Sziasztok!
Az októberi T-Mobile-os prospektúsban van ez a Domino Web mobilinternet akció ahol, elvileg 2x annyit kapsz ugyanannyiért. Nem tudjátok, hogy ezzel mi van, máris visszavonták? Ugyanis nem találom a honlapon.
-
Azért vásárláskor felhívhatnák a T. Ügyfél figyelmét, hogy egy újraosztott számot kap, s ha problémája van, akkor az sms-t küldő/állandóan telefonáló szolgáltató ügyfélszolgálatát hívja!
Csodálkozom, már csak azért is, mert a német precizitással ez a dolog sehogy sem fér össze, nem beszélve arról, hogy az "ügyfél-elégedettség" is magasabb lenne...
...de ugye ez csak egy ötlet... -
1430
senior tag
válasz
dedike #10840 üzenetére
"S a T nem is tud semmit tenni?"
Számcsere 6000 Ft-ért.
Amúgy most jut eszembe, hogy ezt már telefonon is megcsináljuk, szóval ha friss a szám (nem tudják még sokan), akkor ezért fel lehet hívni a 1430-at. Aztán persze bízzunk benne, hogy az új számon nem fogják az előző tulajt keresni.
Amúgy meg én sem örülnék neki, ha az előző tulajt keresnék az "új" számomon, de megértem, hogy újra kell hasznosítani a számokat, és megpróbálnám a küldőnek jelezni, hogy már másé a szám. Meg azt is megérteném, hogy a szolgáltató nem tud belenyúlni mások adatbázisába, hogy törölje onnan a számomat.
Ha valaki ilyen értesítő szolgáltatást üzemeltet, rendszerint van rá mód, hogy "egyszerűen" levegye a számot a listáról, például egy STOP üzenet visszaküldésével. Meg kell kérdezni. -
S a T nem is tud semmit tenni?
(Egyébként arra gondoltam, jobb, ha nyoma van egy esetleges vita alkalmával... egyébként akárhogyan is, de a szolgáltató adja ki a számot az új előfizetőnek. Persze tudom így volt ez eddig is, meg a másik kettő is ugyanilyen formában jár el, de ha belegondolsz mint előfizető, Te sem örülnél, ha a (neked) zsír új hívószámodra a fent említett tartalmú sms-eket kapnál úgy, hogy neked ahhoz semmi közöd sincs...
)
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Sony Ericsson Xperia ray várható más színben a szolgáltatónál?
-
1430
senior tag
válasz
bajaki #10836 üzenetére
Ha a Digi sem tud/akar tenni ellene (pl. STOP szó visszaküldésével hátha le lehet mondani), akkor maradhat valamiféle SMS szűrés vagy az üzenetek törlése...
Durvább esetben számcsere (ha másoktól is jön hívás/SMS a korábbi tulajnak).
dedike
De minek hívja fel a 1430-at?Nem a T-Mobile küldte, és nincs rá lehetőségünk, hogy megakadályozzuk a Digit az SMS küldésben egy adott számra.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja van egy Eco díjcsomagban vásárolt új számom, amit eddig szinte még nem is használtam, csak 1-2 rokon lett róla hívva.
Ma kaptam rá egy sms-t, hogy állítólag valami Digi Kft-nél xxxx Ft lejárt tartozásom van!!
Mondom ez meg mi? Nem regisztráltam sehova, a számla is be lett fizetve. Ez mi lehet?Lehet olyan, hogy ez a szám régebben volt valakié és neki szól ez a felszólítás?
Ez az aláírás: 1272 Digi Kft
-
andrás47
senior tag
válasz
dellfanboy #10831 üzenetére
Az a T-mobilra értendő,ha ott veszed előfizetésre,A Speedshop-nál természetesen nem kell aláírnod semmit.
-
1430
senior tag
-
Gergőke88
addikt
válasz
dellfanboy #10831 üzenetére
Egy vesszo hianyzik
-
andrás47
senior tag
-
Carte
tag
Üdv!
T-webshopjában leadtam egy netes rendelést, de áll, mert nem mentem be személyesen elindítani a számhordozást. Állapota: személyes megejelnésre, nyilatkozatra vár. Szeretném lemondani a rendelést, de nem találtam ilyen lehetőséget.
Help!
-
1430
senior tag
Ezek szerint Telenortól hordoznál. Ha már elindítottad a kétkapust, az egykapus nem járható, meg kell várni a levelet.
obga
Biztos, hogy nem elérhető esetre is át van irányítva a hívásod a +36309876543-as számra?
Mert a leírásod alapján foglaltságra megvan az átirányítás (ha kinyomod a hívást, foglalt jelzést adsz).
"...és akkor nem jön ha nem veszem fel és a hívó hagyja abba" - ez teljesen rendben van, ilyen esetre nem lehet hívásértesítőt kérni, de felesleges is, hiszen úgyis látod a telefonon az elmulasztott hívást. -
Carte
tag
Nem... épp ez az, amit el szeretnék kerülni
. Mert lehet, hogy hétfőn érkezik meg a nyilatkozat csak, ami késő. Vagy, talán van még egy lehetőség. Ha bemegyek és azt mondom, hogy számhordozással (úgy hogy ők indítják el a hordozást) veszem meg. Így szerintetek megkapom egyből a készüléket (úgy, hogy nyilván nem használható addig mert nincs áthordozva, de lehet vásárolni?). Ha elutasítják az egykapus hordozást, akkor meg majd szépen viszem már ami postán kiérkezik közben.
-
Kobe
veterán
válasz
tylerddd #10801 üzenetére
ugyanebben a helyzetben vagyok, én szívem szerint visszakövetelném a telefon árát a samsungtól fogyasztó tudatos megtévesztése miatt, akkora egy hulladék lett a bada. Én is a 18 hónapra várok hogy leteljen - nekem szerencsére már csak 1 hónap kell - de lehet érdemes várni, msot elég sokat esett sgs 2 ára
-
Carte
tag
Sziasztok!
Sürgős kérdésem lenne. Holnap vásárolnék telefont a T-nél előfizetéssel, de "számhordozni" szeretnék. A nyilatkozatot kikértem, de lehet csak hétfőn érkezik meg. Van lehetőség arra, hogy most megveszem, és a számhordozást utólag érvényesítem? Mert pl. számhordozást lehet készülék vásárlás nélkül is 800Ft-ért (meg kell venni a sim-et). Annyit meg nekem megér, viszont holnap intézném mindenképp, a számom viszont szeretném megtartani..
Jó kacifántos, nemde??!
-
tjb007
nagyúr
válasz
gilfoyle #10812 üzenetére
Van hívásértesítő szolgáltatás, díjmentes, My T-Mobile -ban, SMS -ben (+HIVASERTESITO a 1430 -ra), önkiszolgáló ügyfélszolgálaton (1430) lehet aktiválni.
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok! A melóhelyen elég tré a T-térereje, ezért sokszor nem vagyok elérhető. Ilyenkor a hívó az "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható..." üzenetet kapja, én meg nem kapok a hívásról később semmilyen értesítést. Ha elérhetetlen a teló, akkor a +3630-9876543 számra van átirányítva.
Az említett hangüzenet és értesítés problémára van valami más lehetőség a hangpostán kívül? -
m3tr0
őstag
Sziasztok,
amennyiben van egy olyan iPhone-om amiről lejárt a hűségidő és szeretném függetleníteni, akkor ahhoz kell vinnem valami szerződést T-hez? Szerződés bemutatása után függetlenítenek?Ha valakitől úgy vásárlom a készüléket,hogy még van rajta hűség, de a lejárat után függetleníteni akarom akkor az hogyan oldható meg?
-
1430
senior tag
válasz
toma37 #10807 üzenetére
A levél automatikusan megy ki, a folyószámla számot pedig a szerződésen is megtalálod, de a Távszámla regisztrációhoz folyószámla szintű jelszóra is szükség lesz.
Szerintem telefonálj be a 1430-ra, és ha valóban az az 5 jegyű szám a jelszavad, amire te gondolsz, akkor a Távszámla regisztrációban tudnak segíteni, és az internetes belépésnek is utána tudnak nézni (nem Domino-ból váltottál át?). -
toma37
tag
Sziasztok!
Pár napja léptem be elsőnek a My T-Mobil oldalamra, az előfizetésem is pár napos. Szerződéskötéskor adtam meg egy 5 számjegyű jelszót, amivel be kellett volna tudnom lépni, de még sem sikerült, ezért kénytelen voltam új jelszót kérni. Viszont így a személyes adataim nem láthatóak a korlátozott belépés miatt. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő alatt kapom meg az aktiváló kódot tartalmazó levelet? Automatikusan elküldik miután új jelszót kértem?
A másik: A távszámlára akarok regisztrálni, de még nincs számlám a T-nél, akkor hogy adjam meg a folyószámlaszámom? Vagy meg kell várni az első postai úton kiküldött számlát?
-
zaba
tag
Mikor várható viszonylag nagyobb kontingens új készülék a T-mobile kínálatában?
Androidos, badás készülékekre gondolok, nem ezekre a Nokiákra.
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1006_hamarosan_kaphato -
tylerddd
veterán
OK, köszi! Az a baj, h az akkor jövő május lenne, de addig én földhöz csapom ezt a sz**t.
Amiben agyalok, h mivel mutternak lejárt a hűsége, ő fog új telót venni és aláír két év hűséget. Egymás közt meg lerendezzük a pénzt, én meg kérek egy microSIMet vagy kivágom a jelenlegiből. A probléma esetleg az lehet, h majd erőltetik e neki, h ha már iPhonet vett, akkor abba microSIM kell... Mert úgy néztem, h bármilyen előfizuval, akár a jelenlegivel is el lehet hozni, tehát nem kötelező mondjuk Ikonnal megvenni, csak max. kicsit drágábban adják oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest