Hirdetés
Aktív témák
-
Probiker
aktív tag
Hát igen, robogósok 90%-ának B-s jogosítványa van, azt se tudják hogy kell sávot váltani, kanyarba besorolni.
Nem egyszer volt olyan, hogy mentem volna el egy robogós mellet (motorral) és mikor majdnem mellette vagyok elkezd balra indexelni és hirtelen beugrik bal oldalra :S Ez a kedvencem......
A másik, hogy felnyitható bukósisakot jobb menet közben lecsukni az állrészét. Nekem is felnyitható bukóm van, és áldom az eget, hogy mikor defektet kaptam le volt csukva. Ha nem lett volna, most igen szép arcú embör lennék
-
Probiker
aktív tag
Gyertek motorosok
: [link]
''A Rendezvény segédmototos kerékpárral, robogóval és qvaddal nem látogatható!!!''
Itt nem lesznek kis pöcsök simsonal
[Szerkesztve] -
-
Probiker
aktív tag
válasz
Kasza08
üzenetére
ejnye bejnye, bukó az alap!!
Ha pólóba, rövidgatyába és papucsba motorozol (na ha ilyet meglátok rugom is le embert motorrol
) is legyen rajtad bukó, szerinted miért kötöelező?
Ha én sem hordanák bukót akkor most igen érdekes képem lenne.....
(hátsó durdefekt 80nál, majd aszfalt végigszántása, átcsúszás szembe sávba. mák, hogy nem jött senki szemben....
Én pl kabátot, kesztyüt, bukót és farmert mindig veszek fel. rövidgatyát vettem fel párszor, de sikerült megégetnem magam kipufogóval
Én pl 15k-ért vettem Schuberth bukót, méret problémák miatt adták el.
[Szerkesztve] -
-
Probiker
aktív tag
válasz
Jolly Roger
üzenetére
Azért írtam xy-t mert már nemtudom mennyi volt
Amugy itt vettem: [link] -
Probiker
aktív tag
válasz
Jolly Roger
üzenetére
Gyártanak még 18asat
Én tavaly vettem a jawa-mra 
Nincs nálatok normális gumis? Itt bementem gumishoz, montam mi kell és nézte listán mennyibe fog kerülni. ''xy ért tudok hozni, 2nap múlva lesz itt''. Na meg persze ingyé felrakták
-
Probiker
aktív tag
Tudtomal már nem kell PÁV. Mondjuk elég hülyeség is. Én nem voltam ugyan, de meséltek már róla mit kellet ott csinálni, full felesleges dolog.
Amugy, tényleg elég érdekes ez a jogositvány rendszer. Láttam már 125ös nsr-t ami 30LE volt, és A/1es jogsis kiskölkök azzal nyomultak, mikor még A/k-s jogsival sem lehetne vezetni
....
A/k nál azt a 25kw os kolátot kicsinek tartom, nekem is csak korlátolt jogsim van csak még, és alig találok olyan mocit ami jó lenne és még vezethetném is. Úgyhogy nagy A lesz nálam. Már kicsi a 17kw os jawam
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
Én úgy tudom, hogy A1 jogsi után 2ével már mehet korlátlan. (akár 18 évesen is
) (egyik haverom így rakta le tavaly)
Ha még nincs jogsid akkor 18éves kortol A/k-ra lehet menni, vagy 21 éves kórol nagy A-ra.
18évesen lerakod A/k-t, 2év után mehetsz korlátlanra (20évesen)
Érthető volt? mert kicsit zavaros
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
válasz
stargazer
üzenetére
Gratula

Nekem a rutinpáylás vizsgám kicsit necces volt. Intenzív fékezésnél megcsúszot picit a hátsó kerék
Ugye ebböl egyértelmü lett volna a bukta, de jófej volt a vizsgabiztos. Na meg persze tiszta por volt a pályának az a része ahol pont intenzív fékezést kellet csinálni. Na meg ugye full hibamentesen végi mentem a pályán, kézel legyeztem nem indexel.
Városi vizsgám is szopatós volt, nem adták meg a jobkéz szabályt és majdnem elcsaptak

De sikerült minden elsőre, kresz vizsgám nekem lett a legjobb 1 hibapont
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Hogy lehet az eredet vizsgálat 10k? Mikor én 2éve fizettem 13 vagy 14k-t?
Biztosítás nekem 7909FT/év
Átírásra is többre emléxem, nem kevés az a 8FTccm-enként?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Chieftec GPS-450AA-101 A 450W ATX tápegység
- KERESEM - Sony MDR-MV1 / Edition XV / HEDDphone D1
- Eladó MSI Z790-A Pro Wifi alaplap + Intel I5 13600k processzor
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Felvonulásra talán odaérek (sajna délelőt meló van), és ha jön pár haver motoral akkor be is megyek 
:

(hátsó durdefekt 80nál, majd aszfalt végigszántása, átcsúszás szembe sávba. mák, hogy nem jött senki szemben....
...(sajnos én már tudom)
) (egyik haverom így rakta le tavaly)