- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Jolly Roger
csendes tag
válasz
Probiker #832 üzenetére
Mennyi az az xy és hol? Ja és mik a méretek én is találtam egyet viszonylag olcsón de nem értem a méreteit valki help
http://www.r17.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=171&category_id=197&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26 -
Prof01
veterán
válasz
Probiker #760 üzenetére
Hát tényleg észrevehetnék, hogy ez a jogsi rendszer milyen elavult.. Elég lenne az SMKP és az A korlátlan is, amit mondjuk 18-19 évesen le lehetne tenni.
Igen, sokan használnak NSR 125-öt A1-el. Én is azzal használnám. Azt kell valahogy elintézni, hogy a forgalmiba 11 kw kerüljön. Ha meg nem akkor a rendőrök elmehetnek a ....ba. Ja és nem elég, hogy ez is ilyen rossz, akkor még az új adókat is behoznak.
Meg nem beszélve a regisztrációs adóról, ami egyik EU-s országban sincs, de kedves politikus barátaink megoldották, hogy itt legyen. -
-
Prof01
veterán
válasz
Probiker #757 üzenetére
Annak semmi értelme, hogy lerakom jövőre (18 leszek) az A korlátozottat, mert azzal még m ajdnem 125öst se lehet vezetni (mert igaz, hogy a köbcenti ,megfelel, de még van vmi súly/lóerő arány is
). Az A1et lerakhatnám és akkor 19 évesen is meglenne már. Meg hát olyan nevetséges, hogy akik az életkort megszablyák nem veszik észre, hogy nem 70-es, 80-as évekban vagyunk. Nem 15le-s MZvel járunk, hanem 30le-s sportmocikkal. Nevetségesek...
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest