- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
[Vazz]
tag
válasz
Zolee_70 #31393 üzenetére
Most egy-két dolgot nemértek. Azt írod hogy a tegnapi protektoring ami 11-kor már elfogyott megint akciós. Ezt te hol látod? Az oldalon egyértelműen jobb felső sarokban nagy betűkkel DEC 30 jelzés látható ami feltehetően DEC 31.én már nem érvényes. Az hogy elvitték előled az valóban bosszantó lehet, de a shox 10-kor nyit, tehát ne csodálkozz.
-
[Vazz]
tag
válasz
Zolee_70 #31388 üzenetére
Nézőpont kérdése.
Én személy szerint örülök hogy NAGYON JÓ árakon tudok venni jó cuccokat egyszer egy évben. Tavaly is vásároltam ebben az időszakban több dolgot nagyon sok tízezret megspórolva, és valószínű az idén is fogok.
A shox nem ígérte hogy kimeríthetetlen raktárkészlete van, és ilyen árakon nem csoda hogy nyitás után pár perccel elkelnek az akciós cuccok. 10-kor nyit, tessék odaérni időben és akkor van némi esélyed. Az hogy nem percrekész a honlap háááát,,,, hol az? Egyébként nem szokták fennhagyni az előző napi akciós dolgokat, gondolom most a szilveszter miatt csúsztak. Lehet a onlájn munkatárs ma már inkább mulat mint melózik.
Egyszómintszáz, ne jelentgessünk már senkit sehova pláne ezért pláne a shoxot pláne mert jó árakon árul, hanem legyünk kicsit élelmesek és inkább örüljünk hogy ilyen is van. -
ALI_G
veterán
válasz
Zolee_70 #10417 üzenetére
tavaly szegeden úgy volt, hogy egyik csávó ment előtted, engem felvittek a pályára, mondta, hogy köv. kijáratnál menjek ki és várjam meg, pályán meghajthattam ahogy kifért.
Visszafordultunk, detto a pályán, aztán elém jött, de azért ő se sajnálta neki előzésnél, csak úgy durrogott a supermotoja -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Zolee_70 #8611 üzenetére
Nah, a havertól vételt ne is emlegesd... Magyarországon senkitől sem szabad venni, mert nagy a pénztelenség. Én most szögeltem össze havertól vett R6-omat, hát amihez hozzányúlt az egy fos lett. Hiányzó airbox csavarok, de K&N légszűrő, ahogy kell, az van - max a legyeket tartotta távol a blokktól, másra nem volt jó. Jah de, arra jó, hogy úgy öblítse a hengereket, hogy a szerencsétlen injektor még véletlenül se tudjon annyi benzint adni, hogy középtartományban hirtelen gáznál ne rángasson. De jó sportos (a kezét törném le). Vagy egy tonna port biztos beszopott azóta szegényke. Levágott hátsó sárvédő, felhajtott rendszám, ami popszegeccsel volt felrakva egy lemezre, ahogy kell, a rendszámom persze Szlovákia határán már kettétört, még jó, hogy nem is eresztettek át felhajtott rendszámmal. Az akkumulátortartó műanyag fenetudja miért egy CSIV feliratú madzsarisztáni csavarral felerősítve, kifelejtve persze egy kis csapot aminek hiányából kifolyólag majdnem elmállott a műanyag, és szakad le minden, amit tart... Ennél már csak a Dexion Salgó a nívósabb... Egy japán motorban. Még jó hogy mindent be tudtam szerezni nagyonolcsón egy R6 bontóban. Most új gyári légszűrő, hátsó sárvédő, amin rendszám is elfér - kettérepedve, meg gyönyörű eredeti csavarok mindenhol. Már csak a fém fékcsőszett lóg ki a sorból, mert olyat vett a paraszt, ami hozzávaló és belever a fényszóró hátuljába. Akit legközelebb meglátok hogy a sufnijában bütyköli a motorját arra rendőröket hívok, komolyan mondom.
-
Nightmare
senior tag
válasz
Zolee_70 #8607 üzenetére
Pontosan, ezt írtam le én is. Nehogymár 10 percet kelljen várni, és ha valakinek sűrgős dolga van? El lehet indulni óvatosan bemelegítve. Attól nem lesz baja a motornak.
Egy kis olvasnivaló
Egyszer...és mindjárt keresek még...qpakcovboy ez így logikus. Sok olyan ismerősöm van, aki álló motornál ül a kocsiban. Jó, télen nem árt neki 1 perc, de nyáron 2-3 perc alatt üzemmeleg a motor. Több benzin fogy, és elbaxxuk az időt vele. 10 percet járatni...
minek?
-
törölt tag
válasz
Zolee_70 #1355 üzenetére
attol fugg h a plexi hangos-e vagy a bukod lett az, mert megvaltozott a legaramlas korulotte. nehez gondolom 160-nal hallgatozni
esetleg a plexi dobja vmi masra is a szelet es az zajong.
szerepe lehet annak a resnek, tobb motoron is hagynak (gyarilag) meredek plexiknel a fejidom es a plexi kozott rest. egy probat meger, nem? -
tildy
nagyúr
válasz
Zolee_70 #256 üzenetére
Ezt olvastam egy fórumon, még 2005ös bejegyzés:
A GT250R végleges verziója még kérdéses: minden európai importőr azt kérte a gyártól, hogy tuningoljanak rajta, mivel sok tartalék van a blokkban. Az is felmerült, hogy 400cm3-es lesz. Idén minden kiderül a próbagyártás során. A motorblokk alapját pedig (mint minden Hyosung blokkét) egy Suzuki, jelesül a VL250-es blokkja képezi, azzal a különbséggel, hogy a Suzi 65 fokos hengerszög, SOHC, 2 szelep, 22 LE. -
tildy
nagyúr
válasz
Zolee_70 #256 üzenetére
Nem nagyon van a miénkkel (650S ) gond. (benzincsapja volt ''gyárilag'' rossz, gariban azonnal cserélték)
A kevés kilométeresek meg sok esetben szalon/teszt gépek.
A linkeden lévő gép: elég drágán adja, vadonatújan 990E a naked (volt márciusban).
Egyetlen dolgot tudok negatívumként (bár akár pozitívumként is felhozni) : 4000 kmenként kötelező szervíz. Más mociknál ez 5-6000 km.
Ha megnézed a linkeket, van aki chopperre akar váltani .
Korábbi szériáknál volt valami gond a géppel, de 2006osaktól kezdve rendben van.
Népítéletben van egy rossz ítélet, de a többieknek nem nagyon volt vele gond. A gyerekbetegségeit (fék, és váltó) úgy néz ki 2005-2006ra kinőtte, sőt ha jól tudoma korábbiakat is visszahívták garis cserére.
Tégy belátásod szerint. Az ára viszont igencsak kedvező, ráadásul garanciális gépet kapsz. Mi ez alapján vettük (El volt döntve , hogy kék naked, kereklámpás lesz, bementünk de végetért a 990 ezres akció, láttuk az utolsó akciós darabon az eladva cédultá:S Így egy ezüst félnaked (fejidomos, de nem burkolt) lett )
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ASUS 18W USB ADAPTER
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest