- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Na most eszembe jutott még egy dolog a Crysis-al kapcsolatban.
Az hogy ez a játék alapból nem is szereti az AA-t pontosabban ha használjuk akkor inkább rontunk a minőségen mintsem használna. Az AF-ről meg nem is beszélve amit a játék alapból nem támogat csak driverből lehet rá erőltetni. Hogy miért az már más kérdés nekem ez már magas. Erről Abu tudna mesélni. Ő vágja a témát
Szóval arra akarok kilyukadni hogy még rondább lesz a kép mint AA+AF nélkül. Hát én ezért nem vagyok annyira hanyatt esve ettől a hírtől. -
Cyberpunk
félisten
Én meg arra vagyok még nagyon kíváncsi hogy vajon mit tudnak malyd az 5-ös széria mobil GPU-i
Ha már hoznák a HD4870-es teljesítményét az nagy királyság lenne -
-
Cyberpunk
félisten
Én is észre vettem már FC2-ben hogy laggol pedig magasak az fps értékeim max grafon nyomom 2x-es AA-val bőven 30 fölött megy a benchmark-ban a minimum 40-alá nem megy.
De ennek ellenére érezhető hogy egy-egy pillanatra beakad. Pedig nekem GTX260-asom van.
Szerintem egész egyszerűen kevés a Vram hiába 896MBPage file természetesen letiltva minek 6GB rammal.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
tzsolesz #5962 üzenetére
Azért még te sem tudhatod előre hogy nem történtek e komolyabb változtatások. Na meg hát elfelejted a DX11-et. Az igaz hogy nagyban hasonló a DX10.1-el, de azért mégis csak más.
Az igaz hogy az nVidiánál is előfordulnak rossz driverek, de azért itt sem rossz a helyzet. Legalábbis Win7-hez elég jó driverei vannak. Én most is a legújabbat használom hozzá és minden működik
Itt többnyire a béta driverekkel szokót gond lenni, de aki meg azokat pakolja fel vessen magára.
De remélhetőleg most fordul a kocka és már elég jó driverrel jön ki a HD5000-es széria. -
Cyberpunk
félisten
válasz
tzsolesz #5958 üzenetére
Hát ha azért vissza megyünk az időben (nem is túl messzire) akkor ATI-nál is volt szopóka rendesen a driverekkel
Ha jól rémlik főleg HD2xxx/HD3xxx váltáskor. De a mostani HD4xxx-es széria megjelenésekor sem volt valami egyszerű a helyzet. Gondolok én itt főleg a csúcs kártyákra (X2).
De tény hogy nV-sem lesz túl rózsás helyzetben, de én nem féltem őket valahogy az nVidia driver író részlege mindig is jobban működött az ATI-nál -
Cyberpunk
félisten
Nocsak [link] akkor lehet hogy még is lesz valami abból a szeptemberi DX11-ből nV fronton
Vagy csak megint marketingAmúgy ATI fronton is érdekes lesz hogy a kezdeti időkben menyire lesz jó driver HD5xxx-ekhez. Mert ha megint várni kell vagy fél évet egy normális ATI driverért
Akkor könyen elcsúszhatnak. De a lépés előnyük akkor is megmarad.
-
Cyberpunk
félisten
Akkor mi a helyzet az AMD-vel? Jó ők CPU-kat is gyártanak, de ha a piac java a gyenge belépő szériás integrált megoldásokat veszi. Akkor nekik mi a haszon abban hogy egy csomó pénzt invesztálnak a GPU fejlesztésekre? Pláne ha malyd amúgy is szoftver render lesz.
És itt gondolok én legfőképp a komolyabb különálló gyorsítókártyákra.
Mert ezek szerint ők is vigan el lehetnének az átcimkézésekkel mert már minek fejleszenek. -
Cyberpunk
félisten
válasz
cowboy_bebop #5924 üzenetére
Ő szerintem a jelenlegi helyzetről beszélt
Az oké hogy már a nyakunkon van a következő generáció. De amíg nem jelent meg addig a mostani felállás érvényes.
Ja és én Win7-et használok, de ennek ellenére nem vettem észre hogy annyira leterhelné a VGA-mat szépen vissza veszi az órajeleket üresjáratban. Ugyan annyira mint Vistán. Szóval ez hülyeség hogy ez miatt lényegesen többet zabálna a VGA-mDe vissza olvasva azért látom hogy itt is megy nagyban az nV szapulás
Mindenki leírja meg már előre meg is ástátok a sírját. Mert persze itt mindenki jövendő mondó (tényleg meg mondhatnátok a jövő heti lottó számokat
).
Én mindenesetre még kitartok a "zöldek" mellett, még ha több hónapot is várni kell az nV válaszára, addig is nem lesz nagy veszteség a DX11 hiánya. Aztán majd meglátjuk ki lesz a jobb. De gondolom ár/teljesítmény arányban az ATI. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Petya2900XT #4702 üzenetére
Melyik verziót használod a PB-ből, gondolom a legújabb
Hát igen gondoltam már rá hogy most már lehet hogy jó lesz rajta a PB is, mert amikor kiadták az után próbáltam és akkor nem ment
Na mindegy két hét múlva kiderül addig már nem dobom fel mert amúgy is akkor majd újra kell raknom a rendszert alaplap + CPU csere miatt
-
Cyberpunk
félisten
Nekem is megvan Win7 RC 64 bit. Faja egy OP rendszer lesz ez csak én még egy darabig kitartok a Vista mellett. Az is elég jó már legalább is nálam
De persze majd váltok. Amiért egyenlőre hanyagolom a win7-et az azért van mert sz@rakodik rajta a PB az meg kell a cod-okhoz
-
Cyberpunk
félisten
válasz
South Velen #10 üzenetére
Hát az nVidia válasz a GT300 lesz de arról is azt pletykálják hogy csak kb. egy év múlva jelenik meg. Ha az új ATI-k ki jönnek a nyáron akkor az ATI megint lépés előnyben lesz mert az NV csak késöbb tud majd felmútatni méltó elenfelett. Ami már DX11-es lesz és támogatja a DX10.1-et is és hát nem egy játék jönn a közel jövőben ami olyan lesz mert a fejlesztők is felismerték hogy jobb a 10.1 ami meg nekűnk is jobb mert DX10-ben nincs AA. de ez már egy kicsit off
-
Cyberpunk
félisten
Hát elég szép lenne ha anyit kajálna meg az sem elképzelhető hogy adnak a kártyához egy plusz tápot ajándékba. És elterjednek a VGA tápok OMG
De a viccet férre téve szerintem a master proci lesz az anergia zabálobb a többi slave be éri kevesebbel is. De szerintem ez a felépités még jobban driver fűgő lesz mint a mostani és hát tudjúk hogy az ATI az eddig nem állt a hejzet magaslatán driver témában -
Cyberpunk
félisten
Én úgy halottam hogy nem master/slave felépitésű lesz de ne legyen igazam de az 512 bit az eddig úgy nézz ki hogy igaz te jó égg
mekkora sávszélesség lesz ott GDDR5-ös memóriákkal
Minden esetre az nVidia-nak nagyott kell dobantania ha talpon akkar maradnimondom ezt úgy hogy jelenleg is egy nVidia kártyám van.
Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest