Aktív témák
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
janos666 #8406 üzenetére
Nekem nem zavarta a fülemet, inkább az zavart volna ha tudom, hogy már biztos 100fok-on van a GPU, inkább akkor raktad volna rá a vizesblokkot mielőtt meghalt volna szegény kártya, vagy tegerted volna feljebb a fordulatot, bár HD4870X2 hangjárol nemtudok véleményt nyílvánítani, mivel még nem volt dolgom vele.
Bici:Hát én észrevettem az ismeretségi körömben, hogy ez nem fülérzékenység, hanem valakinél már mánia.
-
Nagynozi
aktív tag
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #8399 üzenetére
Nekem volt egy HD4870-em és tökéletesen ment nagyon szép képet adott, bár ha az ember nem állított a ventilátor fordulaton akkor szépen elment 100fokig is és ne mondja nekem senki, hogy a 100fok az normális, a ramok meg 110fokig is mentek, természetesen fordulatállítás nélkül. 50%on viszont nagyon jó hőfokokat adott, viszont aki nem állította a fordulatot annak megsülhetett a ram a kártyáján és az okozhatott pöttyöket vagy nem?
-
Nagynozi
aktív tag
Én ahogy nézem technikai adatok alapján a HD5870-nek 2x gyorsabbnak kell lennie mint egy HD4890-nek tehát 800SP vs. 1600SP, 16ROP vs. 32ROP GPU MHZ-ek egálban, memória sávszélben pedig az 5870-en sokkal erősebb lesz. A HD4890CF gyorsabb, mint a mostani csúcs a GTX295, és ha belegondolunk, hogy a HD5870 mindezt egy GPU-ban valósítja meg, így a CF hibái eltűnnek és akkor tényleg ez lesz a leggyorsabb VGA amit kapni lehet majd, egy darabig. Javítsatok ki ha nem jó következtetéseket vontam le.
Sőt most, hogy néztem még több technikai fölénye lesz a HD5870-nek, Pl. TMU-k mennyisége, stb..
Szerintem meg nem lesz túl árazva, ahhoz képest, hogy egy GTX285 mennyibe kerül, ráadásul lassabb is és elavultabb technika.
-
Nagynozi
aktív tag
Itt olvasgattam, hogy drágábbak lesznek az új Radeonok a vártnál. Nagyon össze vagyok zavarodva, akkor a HD5850 lesz 80k a Hd5870 100k, vagy 80k lesz a nagyobb Radeon és 60k a kisebb? Melyik valószínűbb, mert az új gépembe egy ilyen kártyát szeretnék venni majd....
-
Nagynozi
aktív tag
Huh, én már nagyon várom, hogy végre megjöjjenek ezek a kártyák. Már csak egy új videókártya hiányzik a gépemből, remélem minél hamarabb be tudok szerezni majd egyet. Nézem a naptárat és x-elgetem a napokat.
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
Dark KillerX #4855 üzenetére
Valahogy így gondoltam én is, csak megerősítésre vártam.... már nincs olyan messze az a szeptember
-
Nagynozi
aktív tag
Én most tervezek gépet vásárolni, és azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e szerintetek most ( egész pontosan ebben a hónapban ) Sapphire HD4890 vapor-x videokártyát venni 57k-ért. Vagy megvenni a configot, és később venni bele egy új generációs kártyát?
Aktív témák
Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest