Aktív témák
-
Gyusz
őstag
válasz
cowboy_bebop #5896 üzenetére
Jah, csak a 9600GT megjelenésekor itthon nem volt nagyon különbség árban (persze a legelső darabok drágák voltak) a 3850-hez képest. Teljesítményben az akkori tesztekben sokszor a 3870 környékén volt, pedig az még drágább volt. Én is 3870-et akartam venni, aztán 9600GT lett belőle, ne a mostani helyzetből indulj ki!
Szerk.: Megint sok az Off.
-
-
Gyusz
őstag
Talán ide illik a leginkább:
Dirt 2 PC Delayed For DirectX 11Ez volt az egyik tippem.
-
Gyusz
őstag
Azt tudtam, hogy a PhysX nem jelenti automatikusan a hardveres gyorsítást, de szerintem nem is nagyon volt arról szó, hogy a Mafia II GPU-val számolna fizikát. Meg amúgy is a Take-Two számára elsődlegesek a konzolok, így gondolom a felvásárlás óta a cseheknek is ehhez kell igazodni. Csak nekem valamiért tök úgy jött le a hsz-ből, hogy dobták az egész PhysX mókát.
-
Gyusz
őstag
De akkor most a Mafia II nem is használja a PhysX API-t, vagy akkor mi van helyette? (Bár nem hangsúlyozták agyon a dolgot, még valamikor 2006-ban olvastam a dologról, de akkor még nem is az NV tulajdonában volt az Ageia, meg a Mafia II hivatalos bejelentése is csak egy év múlva történt meg.)
Egyébként ez a titokban tartjuk dolog is hülyeség, mert így meg simán lehet azt is mondani, hogy azért nem mond senki semmit DX10.1-es és tesszalátoros játékokról, mert valójában nem is készül semmi érdemleges, csak nézőpont kérdése.
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest