Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Mindig is DX11-nek volt tervezve a DIRT2 PC verzioja, szoval ez nem lehet a keses oka, inkabb az NV keze (pontosabban penztarcaja) van benne a kesesben, mivel idoben nem tudtak volna kiadni DX11 hardvert igy kesleltetik a jatekok megjeleneset, kivancsi vagyok melyik lesz a kovetkezo "aldozatuk"
Tuti biztos voltam benne ez fog tortenni, kar, hogy nem lehetett ra fogadni, nyerhettem volna egy kalap penzt -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Közel 100 játék használja a PhysX API-t ... ennek a töredéke képes a hardveres gyorsításra. A PhysX API használata nem jelenti rögtön a GeForce PhysX gyorsítást. A Maffia 2 ugyanúgy procin számolja a fizikát, mint a PhysX-es játékok többsége.
Egyelőre mindenképp jobb a titkolózás. Az NV szerintem csak végső elkeseredésében döntött a GeForce PhysX játékok felfedésében. A CEO nyilatkozta, hogy a PhysX-től nagy változásokat remélnek. Bár szerintem ez a nyilatkozat csak valami pozitív hangvételű konkrétum volt, hogy megállítsák a részvényárak meredek zuhanását. Igazából csodálkoznék, ha maga az NV is elhinné, hogy a PhysX így zárt rendszerként valamire is vihetné. Az NV-nek most nagyon nehéz döntéseket kell meghoznia. Gyakorlatilag most vannak azon a szinten, hogy nem lehet eldönteni, hogy egy pozitív hangvételű bejelentés mennyire lesz a valóságban is pozitív hatású. A 2009-es GeForce PhysX játékok bemutatása inkább negatív irányba sodorta a történteket. Itt hagyni kellett volna a "Maffia 2 GeForce PhysX lesz pletyka terjedését".
A Radeon HD 4770 ellen amúgy sem tudnak mit kezdeni.
Azt lehet tudni, hogy az AMD dolgozik pár fejlesztő támogatásán. Ergo lesznek még idén DX10.1 címek. Már nagyon erős a pletyka, hogy a DICE és a Techland jó kapcsolatot ápol az AMD-vel.
Meg persze olyan is előfordulhat, hogy nem is tudják, hogy egy játék DX10.1 támogatással jön. A H.A.W.X. például kellemes meglepetés volt. -
janos666
nagyúr
Sokszor taglalásra került már, de a Physx-et lehet software-only módban is használni, vagyis csak a CPU-t használja, akármilyen GPU/PPU van a gépedben, és lehet úgy, hogy megcsinálják ezt a szoftveres szintet, és mellé még beépítenek hardveres effekteket is, amiket akkor engedélyezhetsz a menüben, ha van a gépedben megfelelő GPU/PPU. (illetvi mióta az nv átvette, tesztcélokból már a hardveres részletesség is futtatható CPU-n, csak úgy egy Core i7@4,5Ghz-en se feltétlen kell játszható FPS-eket várni, de látod "miről maradsz le", és kimérhető mennyivel jobb a GPU-t használni....)
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest