Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
Miért lenne para? Kettő full milliárdos cég, le se szarják sztem egymást, csak azt akarják hogy ti érezzétek izgalmasnak azt a versenyt, amiben csak is ők nyerhetnek! Amúgy innen kíváncsi leszek hányan váltanak azonnal az új kártyákra! Szerintem 15% körül maximum, többi várja hogy lejjebb menjen az ára! Na de 5870x2 mindent megér, az is viszont biztos
Vantage 40k pont remélem összejön velük
-
keIdor
titán
Egyetértek, én örülni fogok, ha a 2010-es játékok fele használni fogja rendesen a 4 magot...
A 6 magnak egyelőre nagyon kemény ára lesz, az Intel biztosan 1000$ felett fog kérni érte, az AMD az jó kérdés, de szerintem ők is el fognak kérni 500$ felett, mert miért ne? 8 mag asztalira még jó ideig nem jön, a 6 mag is 2010 Q2-Q3-ra van írva.
-
keIdor
titán
Dobsz bele egy Q9400, Q9550-et az tuti fog menni 450FSB-t, ami bőven elég ha a PH tesztet figyelembe vesszük... bár én a helyedben eladnék mindent, és vennék vagy egy:
Gigabyte P45-UD3R+valamelyik fent említett procit
Gigabyte 790XT-UD4P+Phenom II 945, vagy 955BE-t és el lennék 1-2 évig... -
Departed
őstag
Mondasz valamit, bár ha kiülsz az előszobába egy hokedlire, akkor nem kell annyit forgatnod a fejed
Főleg ha óriás szobád van, mert akkor maradhatsz bent
Mindenesetre örömteli, hogy mivel egyenlőre (és a konzolok miatt a továbbiakban is) legtöbbször megfelelő a 48** kártyák teljesítménye FullHD alatti felbontásokra, ezért nyitnak az egyre nagyobb kijelzők felé az új szériával. -
rocket
nagyúr
DX10.1 alatt tuti
Ahol jol (60-80%) skalazodik a HD4870X2 es a GTX295, azt max. ugy tudnak verni ha valami highend monolitikus GPU-val jonnenek ki, ami nincs az AMD terveben valoszinuleg, es az R700 utan, az R800 is kodde valt. (a GT212GTX se fogja verni a GTX295-ot ott ahol jol skalazodik az SLI, GT300 meg majd kiderul).
Pletykak az RV870-rol 2000SP-rol szolnak, de ebbol nem nagyon lehet talalgatni teljesitmeny kapcsan, RV770-ben is mar sok a "pazarlas" shader eroben, mikozben valos alkalmazasok alatt meg mindig a texturazas dominal, NV is novelni fogja az ALU:TEX aranyt a GT21x-nel, igy talan a valos alkalmazasok is lepnek egy lepcsot feljebb az ALU:TEX aranyban. (valoszinuleg az XBOX360 mint elterjedt fejlesztesi platform, nem fogja a jatekok ilyen iranyu fejlodeset tulzottan befolyasolni, mert shader eroben vannak meg tartalekok a Xenos-ban, mig texturazasban mar kiffuladt).Az AMD lehetosegeibol kiindulva (R&D lehetosegeik), szerintem ugyanaz lesz a strategia mint az RV770-nel, nem lesz se 2XRV870 MCM, se megosztott memoria, lesz az RV870 mint performance GPU, ami megjeleneskor a 200-300$-os kategoriat lefedi, es lesz egy X2 1 nyakon/2 GPU CF megoldas.
Persze azert meg remenykedek, hogy latunk valami uj dolgot az RV870 kapcsan, es nem csak a csillagokig emelik az ALU:TEX aranyt, nemi minor update (RV770-hez kepest)kisereteben
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest