- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
PowerBuldog #5474 üzenetére
Valamit elnéztél mert a GTX275/GTX280 szintjén van a HD4890...Azért 100Mhz-töl ennyit nem gyorsult az RV770,mert ha jól emlékszem a HD4870 a GTX260 (216sp)-t hozza... azért a GTX285 nem 10%-al erösebb mint a GTX260.
-
Bazsa$
tag
válasz
Szerintem akkor maradok a Giga 4890 -nél. Már reggel be is foglaltam a héten valamikor elhozom.. Remélem a Dirt2 meg minden jól fog menni...
Tényleg nem tudsz olyan VGA tesztet ahol a jó öreg 8800Gts és a 4890 is feltünik? -
hossszú
őstag
válasz
PowerBuldog #5476 üzenetére
Akkor próba
-
hossszú
őstag
válasz
Attól lehet baja, ha csak a 6pinest dugom be próbából, legalább netezni tudnák vele.
-
Bazsa$
tag
válasz
PowerBuldog #5471 üzenetére
Köszi! És teljesítményben? Meg amúgy is XP -m van ami nekem nagyon bevált Vistát alapból nem szeretem, Win7 -en gondolkozom. De nem tudom mennyivel lenne a kártya lassabb Win7 alatt mint XP alatt...
Jó kis X2 6000+ kihajtja a 4890 -et?
-
Henker2
addikt
válasz
PowerBuldog #5263 üzenetére
Igen!
Ez volt a probléma... -
Henker2
addikt
válasz
PowerBuldog #5257 üzenetére
Megpróbálkozom vele!
Szólok, hogy lett-e valami változás. -
kris75
aktív tag
válasz
PowerBuldog #4812 üzenetére
Eszem ágában sincs rendelni! A legjobb 4890-em van,amit csak gyártani tudnak!!!Ha majd kevésnek érezném, akkor veszek még egy TOXIC-ot és kész.
-
zack
nagyúr
válasz
PowerBuldog #4670 üzenetére
Igen...inkább ez a fő gond. Nekem 4890 CF-el is sok autós kanyarodásnál beesik 30 körülire az fps...
Kezd blama lenni ez az egész PC-s játék ipar, ill. már egy ideje az.
Szép játék szép játék, de nincs optimalizálva. Ebből kezd elegem lenni, ezért veszek a héten XBox 360-at, ezért veszek LCD tv-t, és ezért adom el az egyik 4890-et.
Minden játék lassan már optimalizálatlan konzol port, jó ha 10-ből 1 nem. Elegem lett.
Azért 1db 4890-et megtartok. Ez is elég lesz. -
Motion_Blur
félisten
válasz
PowerBuldog #4659 üzenetére
Nekem is elindult a háttérben minden este ugyanabban az időpontban és nem tudtam, hogy miért ordít a kártyám. Hát ettől
-
Motion_Blur
félisten
válasz
PowerBuldog #4657 üzenetére
csak egy tipp: task manager / process
és ha fut a WinSat.exe, akkor lődd ki
-
Clark_1
csendes tag
válasz
PowerBuldog #4521 üzenetére
Köszi a válaszod...
Na akkor most úgy néz ki ez lesz: XFX HD4890 1GB DDR5 XXX PCIE
Ezt mindenki bátran ajánlja??
Üdv
-
Gothmog
senior tag
válasz
PowerBuldog #4511 üzenetére
"Egyedül a VaporX-el kell vigyázni, mert az "kissé" elcseszték."
Ez így ebben a formában nem igaz. Maga a kártya nagyszerű. Csendes és jó a hűtése (más kérdés, hogy nem vezeti ki házon kívülre a meleget, de ez házventikkel simán megoldható). Annyi történt, hogy lejött a futószalagról egy sorozat, amiben elég sok a hibás példány. Ez persze blama, és szégyellje magát a gyártó
De attól maga a HD4890 Vapor-X még egy jó kártya.
-
A_Papa
senior tag
válasz
PowerBuldog #4511 üzenetére
Igen hallottam, csak ugye az illetőknek válaszoltam vissza..
De akkor innentől kezdve egy hsz-ben fogom írni, ha több válaszra kell reagálni.. -
A_Papa
senior tag
válasz
PowerBuldog #4495 üzenetére
Köszi szépen az infót..
-
killer1203
senior tag
válasz
PowerBuldog #4486 üzenetére
Erre nem is gondoltam volna
-
kriszbon
őstag
válasz
PowerBuldog #4486 üzenetére
Hát ez nagyon jó volt
Amúgy eszméletlen randa 1 kártya
-
Lamellus
tag
válasz
PowerBuldog #3381 üzenetére
Ez engem is érdekelne, főleg VRM hűtők.
-
syC
addikt
válasz
PowerBuldog #3207 üzenetére
Érdemes buherni? Teljesítményben mennyi plusszt ad?
-
syC
addikt
válasz
PowerBuldog #3194 üzenetére
Igen, 2 perce akadtam rá én is
, ez legalább olvassa...
-
syC
addikt
válasz
PowerBuldog #3192 üzenetére
Milyen progival túrkáltál a biosban? Mert a 10.et töltöm le és vagy nem ismerik fel, vagy kifagynak
-
Landon
addikt
válasz
PowerBuldog #3162 üzenetére
Képminőség alatt mit értesz? Olyan grafikai shader változásokat ill. jelentős különbségeket mint pl SM3.0 és SM2.0 között vagy "szimplán" élesebb szebb vibrálóbb képet mint pl. ha amikor vki áttér 1280*1024-ről 1920x1080-ra vagy hasonló? Mert én attól tartok hogy látványos grafikai megjelenítésbeli különbségek lesznek: konkrét pl-ként megint csak a sm2.0 vs sm3.0-át tudom felhozni... sm2.0-nál ugye no displacement mapping, no HDR (kivéve a valve féle cucc) etc. Vagy pl DX11 alatt látszódni fog a légy segge is a motorháztetőn a DiRT2-ben 10.1-ben viszont már nem.
-
boogie84
veterán
válasz
PowerBuldog #2972 üzenetére
sorry!
ti nem találkoztatok ilyennel cod4-ben?
-
szasanyi
félisten
válasz
PowerBuldog #2929 üzenetére
Annyira nem lehet rossz, ha még a legjobban túlhajtott MSI HD4890 Cyclone SuperOC kártyájára is ezt teszi. Itt van mind3 verzió ezzel a hűtővel, és az SOC órajeleivel együtt.
Az, hogy halk vagy hagos már más dolog, és amúgy is rendkívül szubjektív. -
P00By
nagyúr
válasz
PowerBuldog #2929 üzenetére
Nem vmi bizalomgerjesztő...
-
Rexcor
őstag
válasz
PowerBuldog #2808 üzenetére
Köszi. Különben azt is kiírta hogy a VPU Recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót,mivel az nem válaszolt a grafikus illesztőprogram parancsaira.Ez mit jelent?
-
Croft-21
őstag
válasz
PowerBuldog #2651 üzenetére
na igen, felhúznám én 3,6ra, kaptam hozzá leírást havertól, de azt mondták annyira nem bízzak az ilyen leírásokban mert darab függő h mennyi feszt kell neki adni meg ilyenek.
hát én meg ahhoz nem értek szal akkor hagytam... -
old gray
addikt
válasz
PowerBuldog #2646 üzenetére
Ok, így már világos. Sajnos a FRAPS elég barom módon rögzít, nekem a videok tárolásra szánt partíciót ~20perc rögzítés után töredezetté teszi, defragolni kell. Igaz én 90FPS-el rögzítek.
-
old gray
addikt
válasz
PowerBuldog #2644 üzenetére
Érdekes amit írsz tudniillik játékban nekem annyi fps-em volt ahány fps-el a fraps rögzített. És ez nálam eddig minden egyes alkalommal így volt.
Ezért is kérdeztem Croft-21-et, hogy fraps használata esetén van-e 60fps-e.
-
Croft-21
őstag
válasz
PowerBuldog #2640 üzenetére
azt a mondatot nem én írtam, amire te válaszoltál
-
old gray
addikt
válasz
PowerBuldog #2637 üzenetére
Használtál már FRAPS-t?
Ha igen akkor tudhatnád a választ a kérdésedre.
Croft-21: "Hát akkor magyarázd már el h prototypeban mért nem megy 60 fps fölé ezzel a kártyával? v sync nélkül!" Nem tudom megmagyarázni, nem ismerem a játékot. De, hogy a monitorod 60Hz-es beállításának nincs köze az FPS-számhoz v-sync kikapcsolása mellett az is biztos.
MOD: FRAPS használata közben van 60FPS-ed a prototypeban vagy minden esetben?
-
Croft-21
őstag
válasz
PowerBuldog #2637 üzenetére
hát pl mert ha leesik az fps 30ról 24re, akkor beszaggat felvétel közben.
és azt már nem teszem fel you tubera.
"Baromság, pont a v-sync kikapcsolásával kaphatsz több fps-t mint amennyi a monitorod aktuális frissítési frekvenciája."
Hát akkor magyarázd már el h prototypeban mért nem megy 60 fps fölé ezzel a kártyával? v sync nélkül! -
Croft-21
őstag
válasz
PowerBuldog #2513 üzenetére
akkor a C2D 8400as 3GHz is kevés neki?
-
A_Papa
senior tag
válasz
Szia,
Köszönöm a választ!Egy 3,2 Ghz C2D harmatos? Jó azt nem gondoltam, hogy kiszolgálja, de amit írtál nagyon meglepett...
Üdv:
-
p87
senior tag
válasz
PowerBuldog #2532 üzenetére
De nem így néz ki a képen a hűtője.
Egy alu színű lemez az alja nem pedig piros és a hátulja a ventillátornál se olyan teljesen íves mint a ref.eken, neki inkább egyenes egy kis íves kiugrással.
Azért ennyire nem csalhat a szemem. -
zuchy
őstag
válasz
Hát attól függ, milyen felbontásra. 1280x1024 be valóban kevés, de nem tudni mekkora monitorja van.
(#2514) Croft-21: Amúgy minek neked 60 fölötti fps Mirrors Edge-ben?
Lehet le van korlátozva a motor. UT3 is ilyen volt. -
Croft-21
őstag
válasz
PowerBuldog #2468 üzenetére
ja, hát ilyen nagy felbontásban, amiben én játszom, meg is akad kicsit a physX miatt, ha épp darabokra hullik egy zászló vagy ilyesmi. A 19es monitoromon nem volt ezzel baja,
igaz akkor 8800 GTm volt...
-
Vistaboy
veterán
válasz
PowerBuldog #2468 üzenetére
Hát, nekem hiába számolt a 8800GT-m Sacred 2 alatt, PhysX-enabled-en nem tudtam vele játszani.
-
zolisx4
őstag
válasz
PowerBuldog #2458 üzenetére
akkor valószinű a 4850 kifutotta magát még de ez már nem tudja az gáz cserélhetek procit és a furcsa hang amikor terhelem az mindenkinek van?
-
Croft-21
őstag
válasz
PowerBuldog #2444 üzenetére
már újratettem a játékot és ugyanugy kifagy
-
Croft-21
őstag
válasz
PowerBuldog #2435 üzenetére
Na megvan nekem is a 4890 Toxic.
Hát eddig prototype alatt próbáltam ki, 1920x1080ban 4XAA olyan 30-50 fps között van.
Assassins creed alatt 1680x1050ben 50-60, 1920x1080ra ha állítóm, akkor multisamplingot nem lehet bekapcsolni...
én meg azt hittem h 100 fpem simán meglesz
Mirrors Edge meg vmiért indításkor lefagy. Ja és ha közel hajolok a kártáyhoz akkor mintha sercegne a ventije vagy nem tom... -
Vistaboy
veterán
válasz
PowerBuldog #2435 üzenetére
Ja, melóba meg nem megyek? A főnököm tutira örülne neki.
Amúgy - hogy ne legyen OFF - tényleg nem hallom menet közben a kártyát. Csak általában ilyenkor hétvégén korán kelek, és az asszonyt mindig felkelti a gép.
-
Rexcor
őstag
válasz
PowerBuldog #2355 üzenetére
Ma írtam nekik de még nem válaszoltak.
(Pedig már reggel 8-kor írtam)
-
Croft-21
őstag
válasz
PowerBuldog #2337 üzenetére
Nekem már holnap meglesz
-
Xelo
addikt
válasz
PowerBuldog #2334 üzenetére
"Csak a csoda tart három napig
Úgyszintén a fogyasztói törvények korábbi verzióiból maradhatott meg emlékezetünkben a 3 napos visszavásárlás intézménye. Sajnos ez is már csak emlék, hiszen a hatályos törvényekben ilyet nem találunk. Szerencsére a legtöbb kereskedő – talán szintén nosztalgiából – hajlandó rá, hogy sértetlen csomagolás esetén visszavegye az árucikket, azonban ez ma már csakis a kereskedő jóindulatán múlik.
Mégis van azonban jelentősége a 3 napnak minden jótállással rendelkező termék esetében. Ha ugyanis ez idő alatt hibásodik meg egy eszköz, akkor a cserére vonatkozó igényünkkor a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a szerinti aránytalan többletköltségre, hanem köteles új készülékre cserélni a kifogásolt darabot."
....
"Egészen más – szélesebb körben gyakorlatilag ismeretlen – előírások vonatkoznak az online kereskedőkre. Abból a megfontolásból, hogy internetes vásárlás esetén a vevőnek csak az áru átvétele után nyílik lehetősége arra, hogy a terméket kézzelfoghatóan megismerje, a jogalkotók szigorú szabályokat hoztak a „távollevők között kötött szerződésekről szóló” 17/1999. (II.5.) Korm. rendeletben. Ennek értelmében, ha interneten rendeltünk – de ide tartoznak a postai csomagküldők is –, akkor az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül mindenféle indoklás nélkül jogunk van elállni a szerződéstől. Ebben az esetben a megrendelt árut a kereskedőnek visszaküldve legkésőbb 30 napon belül vissza kell kapnunk a teljes vételárat – a postaköltség viszont minket terhel."
-
Croft-21
őstag
válasz
PowerBuldog #2334 üzenetére
Apropó, te megvetted már a Toxicot?
-
Execute
tag
válasz
PowerBuldog #2324 üzenetére
Hát van benn igazság amit mondasz, de tudod nem azért adok ki érte ennyi pénzt h egy karcos szarral kibökjék a szemem. Meg ki tudja ki mikor mennyi feszt meg hasonló finomságokat adott már neki...
Am a kártya brutálisan jó szerintem! Csak úgy lestem mikor Crysist hussra pöccre maxon vitteHangja nem vészes egyáltalán! Mondjuk a hőcsövek melegednek elég rendesen! DE csak egy órát volt kb. a régi gépemben. Az meg hangos alapból, úgyhogy majd jövő hét vége felé többet tudok mondani remélem...
-
strebacom
senior tag
válasz
PowerBuldog #2324 üzenetére
Hát ezzel nem értek egyet, ha már az ember kiad érte sok ezer forintot, és azt mondják hogy újat kapsz a pénzedért...akkor waze az legyen új....ne pedig a fönök dagadt unokaöccse által használt(kipróbált) szar.....szerintem te is fel lennél háborodva de most itt rinyálsz.....nem nézegetni kell a piát hanem nyelni...
ui: "ne itélj meg senkit elsö látásra hisz egyszer magad is megitéltetsz"
-
boogie84
veterán
válasz
PowerBuldog #2248 üzenetére
jaja, azt hittem hogy valami full rezes banda lesz a nyákod, vmi jó kis ventivel. erre csak egy bordácska...
-
Execute
tag
válasz
PowerBuldog #2238 üzenetére
Jövő hét csütörtökön én is tudok majd tapasztalatot írni
-
Valty
aktív tag
válasz
PowerBuldog #2238 üzenetére
Hát beüzemelni csak jövő hét pénteken fogom tudni, mert most nem vagyok otthon, a gépem is szét van szedve, és még monitorom sincs
Ha esetleg vársz addig, megírom
zuchy:
Lesz ez olcsóbb is, szerintem
-
loki22
tag
válasz
PowerBuldog #2233 üzenetére
hát te tudod.
annyit tudnék segíteni,hogy 20k-ért +1 Pöttyös rudi x2-ért bevenném a kártyádat -
loki22
tag
válasz
PowerBuldog #2231 üzenetére
Áruld már el miért adod el?
ennyit nem ér ez a toxic,vagy igen?
Meg ha már mindenképp új kártyát akarsz mert már régóta van nálad az a kártya ennyiért vehetsz 2db 3870x2-t ami lehet,hogy iszonyat sokat eszik de azért érdekes lehet
-
fanti
addikt
válasz
PowerBuldog #2224 üzenetére
Engem kimondottan felháborított!
-
zack
nagyúr
válasz
PowerBuldog #2219 üzenetére
Valamiért megváltozik a venti szabályzás...én is tapasztaltam. Alap 65 fok/ 27%-ról simán elállítódik valamiért. Azt tanácskoztuk, hogy az RBE még nem lehet az igazi, talán majd valami újabb verzióval jobb lesz. Bár ha módosítom a ventit, akkor nálam úgy marad. Én beállítottam 2D-ben 31%-ra. Így nálam 56 fokos a GPU, talán így még jobb is, mint az alap beállítással. Azt hogy miért állítja el, amikor hozzá se nyúlsz a venti vezérléshez, nem tudtunk még rájönni.
Állítsd át a ventivezérlést...ha nagyon kell elküldöm a venti beállításaimat.
-
boogie84
veterán
válasz
PowerBuldog #2219 üzenetére
lehetséges h hibás a hőmérője...
én gariztatnám! -
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #2084 üzenetére
Esetleg valaki foglalkozott már BIOS módosítással? Nekem még mindig felpörgeti a venti sebességét még idle -ben is, pedig a venti sebességeken nem állítottam semmit.
-
Tomate
veterán
válasz
PowerBuldog #2088 üzenetére
Köszi!
Sikerült!
jer1cho: Neked is köszi. Ez idézet. (
Ha akarsz tőle olvasni, menj a milyen videókártyát vegyek topicba keress rá molnárka007 hozzászólásaira és endzsoj.
)
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Erre tud valaki valami megoldást vagy magyarázatot? Az eredeti BIOS-on megint csak az órajelet nyomtam egy picit feljebb, és megint azt csinálja, hogy ordít a venti rajta.
-
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #2060 üzenetére
Tyutyutyuuu... Kérdésem volna!
Fel lehet frissíteni a 7100-ás Buildet 7201-re vagy full reinstall kell hozzá?
Köszi a választ előre is...
-
Speed®
titán
válasz
A subsystem IDből tudja. Többihez nem vauvau hozzá, saját tapasztalat nix
-
Speed®
titán
válasz
PowerBuldog #2079 üzenetére
VendorID tér el, azért pampog. Vagy átírod, vagy forceflasht csinálsz, vagy szerkeszd át a gyári órajeleit és azt írd vissza. Utóbbi az ajánlott megoldás amúgy. Nem biztos, hogy az OCs BIOSban a memóriák időzítései azonosak.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #2079 üzenetére
-
Alister71
nagyúr
válasz
PowerBuldog #2076 üzenetére
Nem stimmel a BIOS ID, a Rabbit-al át lehet írni.
-
Speed®
titán
válasz
PowerBuldog #2076 üzenetére
Na ezért használok flashromot..force süti azt jóvan..
Jól értem, nem a saját átírt BIOSt akarod visszaírni? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
PowerBuldog #2060 üzenetére
-
lala42
őstag
válasz
PowerBuldog #1989 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
PowerBuldog #1950 üzenetére
Hát ha az egyezik, akkor elvileg mennie kéne.
Nekem egy PCI-os, kitűnő állapotú S3 TRIO 1MB VGA-m van vész esetére. 300Ft+pk volt egy népszerű aukciós weblapról, és már 2 alkalommal is kihúzott a sz*rból
Sajnos ez a BIOS-osdi néha nem úgy sül el, ahogy az ember szeretné...
-
HSM
félisten
válasz
PowerBuldog #1948 üzenetére
Kérdéses.... Ha van kéznél PCI-os VGA, meg tudod, hogy lehet DOS-ból visszaflashelni a karit, akkor ki lehet próbálni, addig én inkább a rivatunerrel próbálkoznék....
(Feszállítás, órajelállítás.) Mást a tuningos BIOS se tudna csinálni...
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #1947 üzenetére
Franc, addig nézelődtem, hogy lejárt a MOD idő.
Szóval pl ilyen 900/1000-es BIOS gondot okozna egy sima ref kártyán? A gyártó ugyan úgy Sapphire.
-
p87
senior tag
válasz
PowerBuldog #1938 üzenetére
Akkor nem szükséges csak azthittem alapon nézted.
Mod: Akkor lehet ellehet érni, de akkor se biztos, hogy lesz valami.
Nemkell tovább kínoznod én már megnyugodtam, hogy nem lesz itt baj. -
p87
senior tag
válasz
PowerBuldog #1925 üzenetére
Kicsit jobban beleolvastam én is.
Szóval ez a VRM ami a kártyát látja el a referencia kártyákon alultervezett.(Mármint az OCCT program számára)
82-83A -es áramfelvétel körül védelemből lekapcsolja a kártyát.
Ilyen áramfelvételt csak ezzel a programmal tudtak csinálni, játékok benchmarkok nem tudnak ilyen nagyot csinálni pl. crysis alatt 50A körüli a kártya áramfelvétele.
Meg volt egy olyan hozzászólás, hogy a teljes gép áramfelvétele OCCT programmal 360W furmarkal 310W crysis alatt meg 270W.
Elvileg ezen spóróltak: rossz - jó
Olvastam olyat is, hogy valakinek referencia kártyával se jött elő, ill. több ilyen is van.Szóval normál használat mellet nem kell aggódnunk érte.
-
schwartz
addikt
válasz
PowerBuldog #1884 üzenetére
Attol fugg, milyen felbontast hasznal.
-
lala42
őstag
válasz
PowerBuldog #1801 üzenetére
Köszi a tippet, Ezzel már találkoztam, és miután adtad a linket kipróbáltam. Nos végig tudtam hajtani a Bf2-ben két menetet is kékhalál nélkül. DE!!!! hogy ennek mi a f@sz köze van a rohadt ATI dríverhez?
Mi a nyavajáért nem tud ez a tetves cég normális meghajtóprogramot írni? Jól van megérdemeltem, kellett ez nekem?
-
lala42
őstag
válasz
PowerBuldog #1801 üzenetére
1 próbát megér
-
Tomate
veterán
válasz
PowerBuldog #1738 üzenetére
köszi!
-
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #1747 üzenetére
Mondjuk teljesítmény szempontjából ezexerint nem sokat vesztettél akkor...
-
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #1744 üzenetére
Természetesen 7100. Beta-t nem rakok fel... Ez meg már RC. Innentől kezdve már nincs sok hátra, úgyhogy talán nem olyan BUG-os...
-
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #1744 üzenetére
Már jó.
Csak elírtam a kis és nagy "t" bötüt... kis t-vel van a link és nem naggyal...
-
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #1742 üzenetére
No itt van HoCbenchel is: U.ú. Airport:
[link] -
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #1731 üzenetére
Amúgy ez milyen karival volt?
-
GuB3Ra
aktív tag
válasz
PowerBuldog #1735 üzenetére
Haha thx
-
Tomate
veterán
válasz
Merre találom meg ezt a warhead benchmarkot?
-
Nikk
senior tag
válasz
Nálam még be volt kapcsolva Adaptive Antialiasing és a MipMap detail is volt volt húzva max-ra... Nem tudom ez mennyit számít, de elképzelhető, hogy ez picit lejjebb húzta.
-
keIdor
titán
válasz
PowerBuldog #1680 üzenetére
Nekem se, jó 6 éve, de USB Pendrive is elég, vagy CD-RW, DVD-RW... arról kell bootolni, ATi-Flash-t rá kell rakni, meg a BIOS-t és DOS alatt flashelni.
http://www.katt-teszt.freeweb.hu/ itt van leírás.
-
keIdor
titán
válasz
PowerBuldog #1673 üzenetére
Lehet, de én nem ajánlom...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
PowerBuldog #1673 üzenetére
Ez engem is foglalkoztat...eddig még nem találtam progit amivel módosítani tudnám a bios beállításokat.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
PowerBuldog #1671 üzenetére
Nekem is ment X64 build 7077-en... a 7127 legújabb build-et most telepítettem kb 10 perce.
-
bim
veterán
válasz
PowerBuldog #1503 üzenetére
A rendszer működik! benyomod a tesztet és kiirja hogy hardveres fizikai számolásod van.(fluidmark) Csak közben az Nv. nem a seggét verte hanem az újabb driverekben kiszűri ezt...Van egy működő fizikai számolós rendszered és az újabb driver ami települ mondjuk a mirror's-al az szét is cseszi a rendszered. Ha meg nem engeded telepíteni akkor kiakad a játék és a fizikx nem működik mégsem....
Ha nem lennék lusta elővakarnám azt a sorszámú drivert amivel még megy a fizikx és afölött nem.. Ha belepislantasz egy mostani nv. ndriverbe a physx már magában a control panelban van integrálva ahol alapból engedélyezve van és te csak tiltani tudod. Az ahol pedig meg tudod buherálni ott külön van a driver a vezérlőpultban. Szerinted miért került bele? Szerinted azóta mióta szerves része a driver a control panelnak megy a fiziksz? Na tippelj...nagyon nem érdekel ha elszórjátok rá a pénzeteket csak megírtam a tapasztalataimat.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
PowerBuldog #1335 üzenetére
Sztem nem lehet állítani a Catalyst-ból. Nálam sincs opció erre.
-
Crytek
nagyúr
válasz
PowerBuldog #803 üzenetére
Hm ez érdekesnek tűnik 1280ban minden csutka maxon dx10 very highba jobban megy mint 1680 dx10 és csak 4x AA?
Ennyire megeszi a VGA-t a felbontás? -
Rexcor
őstag
válasz
PowerBuldog #796 üzenetére
1680x1050
-
Crytek
nagyúr
válasz
PowerBuldog #788 üzenetére
Köszönöm szépen a fáradozásodat akkor egy egy nagyszerű kártya.
-
Crytek
nagyúr
válasz
PowerBuldog #784 üzenetére
De ezen meg nem volt AA ott irja is.Game menüben kapcsold be az AA-t ne driverben.Driverbe csak AF-et kell.
-
Crytek
nagyúr
válasz
PowerBuldog #781 üzenetére
Igen driverből kell azt bekapcsolni!
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #780 üzenetére
Most nézem. Nincs is a játékban AF? Driverből toljam rá?
-
Crytek
nagyúr
válasz
PowerBuldog #778 üzenetére
Ha az AF is maxon volt akkor nagyon jó eredmény!
-
TTomax
félisten
válasz
PowerBuldog #738 üzenetére
Nem,tényleg nem tudtam.Ha lesz egy szabad napom akkor újra fogom rakni az egész rendszert,ami nálam nagyon időigényes mert 2 db 64 bites linuxot is telepítenem kell VMWare work-ben...áhh lehet egy nap nem is elég... majd még elszánom rá magam,meg persze utánakeresek a WIN7-nek...még egyszer köszönöm!
-
TTomax
félisten
válasz
PowerBuldog #736 üzenetére
öhm.... Köszönöm!
-
Nikkel10
tag
válasz
PowerBuldog #708 üzenetére
Azt meg tudnád nekem mondani milyen hűtések mennek rá egy 4890-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest