- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
Ebben a topikban tedd fel a kérdést, ide való.
Egyébként valami minőségi (Enermax, Corsair, FSP, Chieftec) 5-600W környéki tápra lesz szükséged. -
BullZeye
veterán
haverom pont most akard hd4770-et venni...azt mondták neki az összes üzletben ahol nézte, hogy 3 hetes várólista van rá, egyszerűen lehetetlen beszerezni
de mondja még avlaki, hogy minden rendben van a gyártással, és hogy simán jön minden
lehet jönni fog szeptemberben, viszont tuti hogy nehéz lesz beszerezni...vagy ha igen, horribilis árakon, ahhoz képest, hogy fél év múlva mennyibe fog kerülni...
-
zack
nagyúr
Aki ezt gondolja az naiív.
A TSMC 40nm gyártósoraival gondok vannak...akár 2010 Q1-re is csúszhat az R8xx megjelenése. Jelenleg itt tartunk, és nem túl pozitívak a hírek, tehát majdnem biztos hogy csúszni fog az októberi debütálás. Szeptemberről meg tudomásom szerint szó sem volt, max. páran azt szeretnék a fórumról ha már szeptemberben itt lenne .
És ha meg is érkezik...2-3 hónapig szívni fognak az új tulajok a driverekkel, mert ez a blama minden új ATi szériát utolért eddig. Jelenleg csak a Collin DIRT 2 ami DX11 ready lesz, és a közeljövőben fogják kiadni, amit ez eddig decemberre ígértek. De már most vannak pletyik hogy csúszni fog 2010 Q1-re. A válság is lassítja a fejlesztéseket, szóval felesleges kapkodni.
Tehát ha mindent egybe veszünk, itt lesz a 6xxx széria, mire érdemes lesz a DX11 miatt kártyát cserélni. -
TazLeacher
nagyúr
9-es? Valamit benéztem, aztem 8-as. Mondjuk ez részletkérdés. Annyit biztos nem...
Azt írták, olyan 45-50€ körül lesz az alap hűtő. Az kb. most 14.000 Ft. Gondoltam max 5K az a VRM cucc, és kész. Meg persze kicsit várni, olcsóbb legyen, miegymás. Egy HR-03 GTX 19K, és abba nincs VRM hűtő. Ennyit megért volna ez is egybe, de nem 25K-t. 20K az már elég kemény lélektani határ egy VGA hűtőre...és no igen, a ventik sincsenek ingyen.
-
Lamellus
tag
Ilyet én is tapasztalok, bár mondjuk én nem használnám az iszonyatos jelzőt, de elég zavaró hangra gyorsul a ventillátor és érezhetően melegebb levegő jön ki a tápból (Corsair VX450). Én arra tippelek, hogy a házat jobban felfűti a 4890 mint az előző kártya és azért dolgozik jobban a táp ventillátora is (felül van a tápom). Vélemény? Más nem tapasztalt ilyet?
-
Zsubi
őstag
Akkor a tápnak valami baja van
Küld vissza gariba, mert ez nem normális jelenség
Ennek a rendszernek bőven elég egy HX450-es ami erőlködés nélkül elvinné
A rendszered nem igazán eszik 350-380watt-nál többet ha még meg is van rángatva, ebből gondolom ezt hogy nem szabadna ekkora terheléstől melegednie a HX620-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI Gaming X Trio 3060
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest