- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Szerintem is elég 1GB RAM, ennél többet nem fogsz használni szerintem.
Kivétel a sz@rul optimalizáltak.
-
Vistaboy
veterán
válasz
PowerBuldog #2468 üzenetére
Hát, nekem hiába számolt a 8800GT-m Sacred 2 alatt, PhysX-enabled-en nem tudtam vele játszani.
-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher #2439 üzenetére
Mostanában már nem nyúzom a 3DMark-okat, inkább játszok. De az egyik korábbi eredményemet belinkeltem.
-
Vistaboy
veterán
válasz
PowerBuldog #2435 üzenetére
Ja, melóba meg nem megyek? A főnököm tutira örülne neki.
Amúgy - hogy ne legyen OFF - tényleg nem hallom menet közben a kártyát. Csak általában ilyenkor hétvégén korán kelek, és az asszonyt mindig felkelti a gép.
-
Vistaboy
veterán
Most lehet hogy hülyeséget kérdezek, de nem lehet valahogy kikapcsolni a bekapcsoláskor jelentkező ventilátor-felpörgést?
Amúgy maga a kártya extrém halk - MSI T2DIG OC -, de a gép indulásakor az a porszívóhang megőrjít.
-
Vistaboy
veterán
válasz
szasanyi #2263 üzenetére
Jelenleg most csak a Tomb Raider van fent a gépen, úgyhogy egyelőre nem tudom megmondani. De majd rakok fel addig egy játékot, és megnézem, annál mi a szitu.
Amúgy nem mindig lassul be, például tegnap majdnem három órán át játszottam a TR-el, és nem volt lassulás. Ma reggel pedig kétszer is. Mondjuk utána ha kiléptem a játékból és újra elindítottam, akkor megszűnt a dolog. Csak hát egy ilyen manőver egy Autosave-es játéknál nem mindig egyszerű, ugye?
zack: Lehet benne valami, mert a korábbi Catalyst-nál ilyet nem vettem észre. Mindegy, egyelőre nem súlyos a dolog, majd legfeljebb ha nagyon zavaróvá válik, megy vissza a 9.5.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Érdekes jelenséget figyeltem meg a kártyámnál: játék közben néha valami visszaveszi az órajelét - vagy mittomén, a lényeg, hogy belassul, elhalkul a ventilátor is -, és ettől az egész játék eszement szaggatásba kezd. Pár másodperc után aztán ismét felpörög a venti, és begyorsul, majd utána újra kezdi az egészet.
Valami a driverben csinálja ezt? És ha igen, hogyan lehet kikapcsolni? Azért egy 4890-esnél igencsak furcsa jelenség az 5 FPS Tomb Raider: Underworld alatt.
Ja, és az mitől van, hogy driverből nem működik az AA? Akármit állítok be, játékok alatt semmi sem működik. Csak úgy tudom az AA-t és AF-et előcsalni, hogy a CCC-ben "Application Controlled"-re állítom, így a játékon belül már működik. Azért érdekes.
Ja, amúgy 64-bites Vista Ultimate-et használok, ATI Catalyst 9.6 WHQL meghajtóval.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Alister71 #2071 üzenetére
Köszi, már megoldottam, és ezzel tényleg megszűnt a probléma.
Ellenben fentebb valaki pont az ellenkezőjét állította, miszerint a WinFlash-t kerülni kell.
Én is azzal próbáltam, de hibával elszállt mindig (Olvass vissza pár hsz-t, linkeltem képet).
A Floppy-s megoldással 10 perc alatt elkészültem (Még egyszer köszönet a leírásért a kollégának).
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher #2064 üzenetére
Értem. Köszi.
Mondjuk én már megoldottam. Amióta beflash-eltem a fentebb linkelt BIOS-t a kártyámba, azóta megszűnt a dolog. Még ugyan kevés idő telt el, de mivel azelőtt ritkán bírt ki egy órát anélkül, hogy előjött volna - azóta meg már bőven eltelt ennyi idő -, szóval úgy néz ki, hogy ez megoldja majd nálad is a helyzetet.
-
Vistaboy
veterán
Oké, köszi a biztatást. Majd egyszer kipróbálom, ha nagyon zavaró lesz a dolog. De ha igaz, amit pár hsz-el feljebb írt egy kolléga, miszerint pár napon belül megszűnt nála a jelenség, addig még várok, hátha elmúlik nálam is.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Tegnap vettem egy MSI ATI Radeon HD 4890-et, és lenne vele kapcsolatban egy kérdésem:Normális, hogy időnként 1mp-re lekapcsolja a képet? Nem tudom, hogy a kártya csinálja-e ezt, de a monitor nem lehet, mert az előző NV kártyával nem csinálta.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest