- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
hossszú #5568 üzenetére
Pedig jó a refi hűtő.... Csak nem ekkora terhelésre tevezték.. Azaz bírja, csak hangos. Amúgy ha rátettek volna valami combosabb hűtőt, az vagy nagyon drága lett volna (valami egyedi kifújós) vagy házba fújós, ami megint nem biztos, hogy a legszerencsésebb lett volna....
Na, meg arra meg ott a Sapphire Toxic-ja meg Atomic-ja, azok a legjobb nem-kifujósok. Amúgy van jópár refihűtős gyári OC, de azok csak 900Mhz-esek, de a gyengébb NYÁK-al.
(#5564) Rexcor: Ha NV karid volt előtte, kapott friss windózt? Ha nem, attól lehet ilyen jelenség.... (Vagy driverből rákényszerítettél 8X Edge-detect AA-t...
)
-
zolisx4
őstag
válasz
hossszú #5561 üzenetére
sajnos kicsit zajos, én a vga hejett javaslom a ház alakitgatását igaz nem tudom hogy milyen házad van de ha ügyesen használsz ventit ha lehetőség van rá
[link] ezt a tipust használd erre gondoltam Rendszerhűtő Chieftec AF-1238S 12cm, 12cm ventilátor, 3.8cm vastagság, 27dB zajszint, Golyóscsapágya ház szellőzése nagyon sokat számit
-
zolisx4
őstag
válasz
hossszú #5558 üzenetére
na konkrétan tudom mert én lecseréltem már a hűtését Scythe Musashi ra amit rá is lehet szépen tenni, nekem ref kártyám van és azon rajta van egy piros lemez ami elvezeti a hőt a ram októl meg még sok mindenen rajta van ha leveszed a piros lemezt ram süniket kell rárakni amik nem férnek el alatta a zalman sem fér el .akkor vissza raktam a piros lemezt és ugy raktam rá a hütést igy biztosan hüvösebb lessz a vga hát nem nagyon lett az a videoram még melegebb lett a gpu hőmérséklete esett pár fokot nem éri meg killódás csak igy vissza raktam a gyári hűtést amivel rendesen megy
HSM énis ezt montam hogy teljesen jók azok a pontszámok akár melyiket nézed simán ennyit tudnak a gépekben az összetevők miatt egyszerüen kevés a proci
-
peetmaster
senior tag
válasz
hossszú #5478 üzenetére
Nekem a 4890 Toxic elindult 1 8pin-es csatival is. Aztán pár nappal később vettem észre, hogy be kéne dugni mellé még 1 6pin-es csatlakozót is.
Tápegység függő is. Az erősebb/minőségibb táp sokszor elviszi akár 1 csatlakozóval is.
Nekem járt a Toxic-hoz 8pin-es csatlakozó, de a tápegységemhez is gyárilag volt, úgyhogy nem lett rá szükség. 800-1000Ft-ért lehet kapni amúgy ilyen átalakító csatit. -
PowerBuldog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest