- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
Egesz jol elbeszelgettunk itt A_ScHuLcZ-al, de a vegere ki kell hozni belolem a ződ allatot, nemigaz?
(#1919) GuB3Ra
Kalapacsnak? Arra az X2-es az igazi.
-
Beowulf_78
addikt
Azt jól tetted hogy kiszálltál belőle, gondolom 512Mb ramos volt...de miért nem kérdeztél meg minket mielőtt váltottál? Én biztos a 4890-et ajánlottam volna.
Ezt mindig úgy kell nézni, mi van, ha tetszik egy játék és nem megy a CF, és ennek tetejébe még gépigényes is...a 4890 közel GTX 295 szintet fog tudni játszható beállításokkal 1920-ban. A 4770 CF pedig hasonló helyzetben össze fog omlani...mert 1db 4770 teljesítménye 1680-ra se lesz elegendő nem hogy 1920-ra. A CF pedig okés, hogy majd minden esetben müxik, de ha pont jön egy játék ahová kellene a kaft, és nagyon be is jön a game, akkor az elkeserítő lesz a számodra. Én ezeket leírtam volna neked kártya csere előtt...és lehet másképp döntöttél volna. De én még mindig azt mondom, ha van energiád tovább cserélni, akkor cseréld el egy 4890-re minimális ráfizetéssel, hidd el, nem azért mondom, hogy kibasszak veled, csak a jószándék vezérel.Én ezért döntöttem a 4890 CF melett (illetve kénytelen voltam váltani), és azért érzem jobb döntésnek mint a GTX 295-öt, mert ahol megy a CF és SLI ott nincs gond (bár itt is 10-15% gyorsabb szűréssel mint a 295). De ahol nem fog menni a 4890 CF vagy az SLI, ott erősebb lesz a single 4890 mint a GTX 260 240SP-vel...
-
Beowulf_78
addikt
Igen, így azért nagyobb a különbség. De ha azt nézzük hogy 1920-as felbontás STALKER CS...akkor tök mindegy hogy 12K-val olcsóbb a 4770 CF a 4890-nél, mert amíg az előbbi játszhatatlan a minimum fps-t produkál, addig a másik játszható marad. Szóval akinek 1920-ra kell annak nem ajánlatos a 4770 CF rendszer, hiába olcsóbb.
-
Beowulf_78
addikt
Mennyivel olcsóbb egy 4770 CF egy 4890-től? Sztem semennyivel. 4770 CF kb. 58k, a 4890 meg szintén 60k...
Én úgy látom 2k a különbség, az meg tulajdonképpen semmi. Jó a 4770 CF, félre ne érts, nem fikázni akarom. Csak +2k-t ha rádobsz, jobban jártál volna a 4890-el ami 1920-ban 50% jobb... -
Beowulf_78
addikt
Nincs mit.
Nem volt húzva, alap órajeles eredmény volt.
Az hogy tartja a lépést, kicsit túlzás. Megközelíti. De azért jóval gyengébb a 4770 CF.
Százalékosítsam? A max. FPS-ed jobb mint a 4890-nek, de a minimum az játszhatatlan.
Minimum fps-ben 60-70%-kal jobb a 4890...ami azért nem kevés.
Ezért mondják hogy 1db 4890 jobb választás lehet, mint a 4770 CF. -
gabrielarky
tag
kösz ismét a segítséget. Olyasmire gondoltam még, hogy a VGA-hoz adtak 2 darab tápátalakítót (Y kábel ami 1 olyanba ágazik ami a VGA-nak kell). Namármost mivel nekem a tápomból 2 olyan jött ki ezért ezeket nem használtam fel, viszont ami fekete csati kijött a tápból azokban egyel több "tű" vagy foglalat van, mint ami átalakítókat a VGA-hoz adtak.
Hátha ez lesz a gond...
Ha ez sem akkor átrakom kettes VGA csatiba...
Ha az sem, akkor akkor visszateszem 7900 GT-t és megnézzük arra mit lép.
Ha a 7900 GTvel sem megy akkor a VGA csati(k) ha meg elindul akkor a táp lesz a ludas?
Köszönettel,
GaB
tehát hogy tisztázzuk még1x, amikor először próbáltam, el se jutott addig hogy pl. a winyót felpörgesse, a 4890 VGA hűtője gyorsult, lassult, gyorsult, lassult, folyamatosan. Ha nem kapcsolom ki a tápot akkor le sem lehet lőni a gépet. Jah és ahogy POWER ON van, a VGA ventije még nem pörög fel de a bekapcsolással 1 pillanatban már 1x felvillan a 3 piros led a VGA-n, utána pedig minden venti felpörgés után felvillan 1x a 3.
-
gabrielarky
tag
és ha a másik ( PCI-E_02) VGA csatiba rakom az nem nyerő ugye? fontos a sorrend?
holnap kipróbálom hogy visszarakom a régi 7900GT-t az új lapba, hogy arra mit lép, most a menyasszonyom gépéről vagyok, ebben a kb. 6 éves Radeon 9800 Pro Ultimate-m zörög még mindigSzóval akkor lehet nem is táp ?
jah és köszönöm a segítségedet, meglássuk holnap, hátha...
másvalaki még esetleg ?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Pedig van különbség csak nem látszik a videón. Az AMD inkább a sebességet akarta szemléltetni. A Stormrise alatt a DX10.1 Guassian algoritmussal szűrt árnyékok sokkal lágyabbak, mint a DX10 módban. A BattleForge alatt pedig működik az alpha objektre is az élsimítás. A H.A.W.X. az speciel tényleg csak sebességben profitál a DX10.1-ből.
Mondjuk a grafikai eltérések valóban nem számottevőek.
-
rocket
nagyúr
Ahoz tul kicsi a video, hogy a grafikai kulonbsegeket eszre vedd, de a frame ertekeket jol latni, egyebkent is inkabb a sebessegrol szol a DX10.1 a DX10-hez kepest, mint az "uber" latvanyrol.
(videoban egyebkent egy HD4870-n futottak a jatekok, de most ez lenyegtelen, a lenyeg, hogy jol demonstralja a DX10.1 miert is lenne fontos a felhasznaloknak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Légies iPhone halvány színei
- Parkside szerszám kibeszélő
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MSI Gaming X Trio 3060
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest