- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
Henker2 #9168 üzenetére
én is gondolkoztam azon, hogy lecseréljem a 4890toxicot, de rájöttem hogy teljesen felesleges még, mivel a 4890 is visz mindent maxon 1920x1080-ban (amiket próbáltam eddig), DX mizéria miatt meg főleg felesleges... (egyelőre)
10.12es drivert pont ma tervezem feltelepíteni, mivel pont oprendszer újrahúzás lesz, majd megírom privátban milyen -
HSM
félisten
válasz
Henker2 #6311 üzenetére
Mit értessz hatékony alatt? Nekem az 1,183V-os 775Mhz-es visszatuningom hatékony, mert halkabban, sokkal kisebb áramfelvétellel hozza a gyári teljesítmány 90%-át. De szerintem nem erre gondoltál..
Amúgy tudtommal nincs hatással a PCIe-freki, azt amúgy is erősen ajánlott alap 100Mhz-en hagyni...
-
HSM
félisten
válasz
Henker2 #6304 üzenetére
Szerintem ott valami nem kerek azzal a win7-tel, valamitől széthullhatott...
Nekem mondjuk a dirt2-es hotfix 9.11 van fenn, azzal nincs gond... Amúgy a 9.12-re elég sok panasz van, esetleg megpróbálhatnád vagy a 9.11 hotfix-et, vagy a 9.11-et. Nekem ezekkel nem volt gondom win7 64 bit alatt.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Henker2 #4405 üzenetére
Ezt én nem tudom helyetted megítélni. Neked kell dönteni, hogy PhysX kell, vagy inkább más játékokban mérhető gyorsaság és a DX10.1+tesszellátor előnye számít, amit a DX11-es játékokban lehet majd használni.
Valamelyiktől el kell köszönni, vagy venni kell mindkét kártyából.Ha ez számít valamit, én sosem támogattam a zárt szabványokat. A történelemben minden zárt rendszerre jött egy nyílt alternatíva ami kinyírta azt. A PhysX a zárt CUDA-hoz van kötve, amit senki sem fog támogatni, így a bukása már biztos csak az a kérdés, hogy mikor.
-
-
HSM
félisten
válasz
Henker2 #4298 üzenetére
Najó, de a Crysisnek olyan 2,8Ghz kell (kimértem anno a régi E6550-emmel, egyáltalán nem volt elég hozzá alapon), és akkor mennyi marad a videókódolásra? nettó 800Mhz-nyi processzoridő?
Kódoltál te már videót P3-ason?
Ezért lassú.... Nem leszóltam a prociját, olvasd el mégegyszer....
Egyszerűen egy kétmagostól nem lehet azt elvárni akármilyen tuning melett sem, hogy full leterhelve vigyen egy játékot, és még kódoljon is...
De amúgy lehet gyúrni CPU-score-ra: [link] Ezt sajtold ki egy kétmagosból.... Majd rájössz, miért nem elég....(#4299) PH-User:A profil mentése előtt rátapostál az "apply" gombra? Sztem nem...
-
Henker2
addikt
-
-
smiti
veterán
válasz
Henker2 #4127 üzenetére
Úgy ahogy mondod, te elmentél drótért + adtad a hozzávalókat+ kitartóan nézted -----> én meg megcsináltam a szakmai részét
Jajj bocsi, majdnem elfelejtettem, de tényleg a bordák közül te húztad ki a vezetéket, mert én mondtam, hogy inkább te szakítsd el mert úgyis a tied
-
PH-User
addikt
válasz
Henker2 #4135 üzenetére
Szia!
Én úgy szoktam, hogy előbb letörlöm a jelenlegi drivert, csinálok egy restartot, ekkor csökkentett módban indítom a gépet, elindítom a Driver Cleaner nevű programot, letakaríttatom vele az össze ATi drivert, ezután újraindítom a gépet, feltelepítem az új drivert, majd még egy újraindítás után újra feláll a rendszer az új driverrel.
-
zack
nagyúr
válasz
Henker2 #4109 üzenetére
Sztem a memóriára nem vonatkozik. VRM túlmelegszik, instabil lesz a kártya. Hosszabb terhelésnél szvsz. ki is nyírhatja a kártyát. Én lebeszéllek róla, aztán utána azt csinálsz amit akarsz a benchmark sikerért.
Vagy ha már benchmark, akkor Crysis bench..nagyobb értelme van, mint a Vantage-nak.
-
zack
nagyúr
válasz
Henker2 #3921 üzenetére
Ez a 2D energiatakarékosság egy bullshit.
Nem értem, ha valami jó, azt miért kell elkúrni.Aztán utána jön a sírás, hogy a gari meg 1 hónap...
Egyszer már kitárgyaltuk. Nem hülyék dolgoznak az ATi-nál, nem tudom miért gondolja mindenki ezt.Ha meg lehetett volna oldani kissebb fesszel, kissebb órajellel a 2D-s beállításokat, megtették volna, hiszen nekik is ez az érdekük, hogy minnél kevesebbet fogyasszon. De valamiért megálltak 2D-ben 240Mhz/1.053V-nél. Szted ez véletlen??
A 2D órajelekhez egyébként se szokás hozzányúlni, aki pedig ezen próbál spórolni havi 20-40ft-ot az építsen magának napelemes számítógépet, vagy ne vegyen gamer VGA-t.
A full 3D órajelek már más tészta. Ezeket lehet módosítani amennyire igény van rá.
De én majdnem biztos vagyok benne, hogy hosszú távon nem tesz jót az élettartamnak a túl kevés fesz ill. a kevesebb fesz és Mhz a gyár által megadottnál. -
t.imi
addikt
válasz
Henker2 #3856 üzenetére
Gonolom a www.asus.com oldalon a downloads meüpont alatt találsz a karihoz cumókat.
Más buherálta már valaki a biost, hogy ne 240/975 legyen az alap 2d-s órajel, hanem pl 200/200 0.976V-on?
ATT-vel is meg lehet csinálni, de vista alatt nem műxik az az órajel, ami xp alatt igen
RBE 121-el próbáltam, de nagy fekete képernyő fogad flashelés és restart után -
MmDorian
őstag
-
zolisx4
őstag
válasz
Henker2 #3732 üzenetére
heló
AC ventit szétszedni nem nagyon érdemes mert :két darabbra lehet szétszedni ami azt jelenti hogy 4 db gumibak vam rajta a rezgés csillapitásra csak a gumibaknál lehet szétszedni akkor gyakorlatilag lejön az a része a ventinek amit rögziteni kell 4csavarral a számitógép házhoz és ha azt leveszed már nem tud elfordulni a ventilátor mert egyben az távtartóként is szolgál,Gainward 4850 esemre akartam ilyet rátenni
biztosan lehet megoldást találni szerintem más ventivel próbálkozz Scythe ventik nagyon csendesek azzal próbáld meg de lehet van valakinek más ötlete -
Landon
addikt
válasz
Henker2 #3326 üzenetére
Mindenképp a 4890est vedd! Félre ne értsetek!
Csak sajnos az nV-s játékokban aránytalanul és irreálisan jobbak a nV kártyák. Nyilván üzlet...
Fuhh keresni fogok linket ígérem, mert tudom hogy a GTX260 vs 4890 Crysis Waarhead-es dolgot láttam vhol csak kis türelmet mert most mennem kell de megpróbálom gyors megkeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest